- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.061
bırakmam gülüm zor bir şey değil ki bırakayım sadece sabah ekmek yok yemek sonrası 2 saat kadar sıvı bana düşündüğüm gibi zor gelmedi zaten bırakmam 40 günü tamamlarım allahın izniyle az önce de yazdım bulgurla turşu yaramadı sandım bir daha yemesem mi diye düşündümYok abla bırakma sakın bende pazartesileri hep artı geliyorm olablir yani
ben hazır turşu yedim dünBenim eksi olmus
Aksam kısır yedim ama turşu yoktu
Bu sene turşu yapmamistim, hazir tursularda yasak
Aksam yemeginden hemen sonra yattinmi cnm
Tavuk pirzolaları az yağda pişirdim kızarınca üzerine bulgur ekleyip karıştırmadan suyunu koyuyorum tuz tamam. Pişerken hiç karıştırmıyorum pişip dinlenince geniş bi tabağa ters çevirip çıkarıyorumTavuk kapamayi nasil yaptin cnm
Ay abla demin ben de kahvaltıyı yarım bıraktım bi işim vardı halledip geldim sanki tıka basa doydum zorla yedim çok haklısıngülüm sofradan arada bir kaç saniyeliğine olsa kalk yada az duraklayarak ye o zaman doyduğunu anlarsın
cidden seviye 1 tam senlikmiş bebiş büyüynce yaparsın sen de gülüm
kahvaltıda 2-3 yumurta yemeyi denedin mi ben genel de 1.5-2 yumurta yerim uzun süre tok kalıyorum
Ben tartılmadım abla sık tartılmak motivasyonumu düşürüyor sanki her gün kilo vermem gerekiyormuş gibi vermediğimi veya artı görünce çok moralim bozuluyor1. seviyeye dün başlayanlardan tartılanınız oldu mu
dün 90.8
bu gün 91.2 ile + 400 gr
neymiş bana bulgur turşu yaramıyormuşşşş
Bence senin kilo veriminde en büyük etken aksam yemekten sonra yatman cnmben hazır turşu yedim dün
yarım saat sonra yattım valla hep yatıyorum ya zaten, yemekten 5 saat sonra uyuyun diyor biliyorum ama dayanamadım yattım 1.5 saat kadar uyumasam da debelendim dinlendim :)
Ben de fırında yapıyorum canım tavukları haşlıyorum sonra pilavın baharatını tuzunu yağını ayarlayıp tepsiye koyuyorum üzerine tavukları kapatıyorum sonra tavukları başladığım suyu üzerine döküp fırına veriyorumTavuk pirzolaları az yağda pişirdim kızarınca üzerine bulgur ekleyip karıştırmadan suyunu koyuyorum tuz tamam. Pişerken hiç karıştırmıyorum pişip dinlenince geniş bi tabağa ters çevirip çıkarıyorum
Benim adam hic tavuk yemiyorTavuk pirzolaları az yağda pişirdim kızarınca üzerine bulgur ekleyip karıştırmadan suyunu koyuyorum tuz tamam. Pişerken hiç karıştırmıyorum pişip dinlenince geniş bi tabağa ters çevirip çıkarıyorum
Süpersin abla. Şifa istediğin bi haatalığın var mı?Son zamanlarda hep aksam ıvır zivir yemeye alistigim icin dün aksam zorlandim
Tabi bide tok mideyle yattigim icin
Gece de baya aciktim
Baska zaman olsa belki bikac ceviz atardim agzima
Niyet, yemin gibi geldi
Cok şükür kazasiz atlattim
Bu arada 2 haftadir genelde hep mide agrim, yanma vardi
Resmen işkence yaptim
Benimkide haşlanmış sevmiyor yaBenim adam hic tavuk yemiyor
Bazen yerse sadece tavuk kanat yer
O yüzden sık yapamiyorum
Operayamı gittin kız poniOh be canını sevdiğimin operası
Tartıldınmı mefkuşum kaç kilo ile başladınSon zamanlarda hep aksam ıvır zivir yemeye alistigim icin dün aksam zorlandim
Gece de baya aciktim
Niyet, yemin gibi geldi
Resmen işkence yaptim
ben de çok ağır yeme alışkanlığı oldu bir kase yoğurda bir meyve 2 kaşık yulaf ezmesi baharat katıp yerken bile bazen kalkıp benimkilere bir şeyler veriyorum v.s. tıkanıyorum bitmiyor gülüm herkes de aynıdır ara verirsen yada oyalanarak yersen doyduğunu anlarsın o yüzden yavaş ve çok çiğneyerek yemek lazımAy abla demin ben de kahvaltıyı yarım bıraktım bi işim vardı halledip geldim sanki tıka basa doydum zorla yedim çok haklısın
Ben tartılmadım abla sık tartılmak motivasyonumu düşürüyor sanki her gün kilo vermem gerekiyormuş gibi vermediğimi veya artı görünce çok moralim bozuluyor
yeni uyku düzeni oluşturmam lazııımm .Bence senin kilo veriminde en büyük etken aksam yemekten sonra yatman cnm
Bunu degistirmen lazim mutlaka
Bende acı biber turşusu vardi, cok da severim
Baktim 0.25 şeker varmis icinde
Bidaha yeme :)
bu günün inşallah rahat geçer mefkuşum niyet nasıl da insanı durultuyorSon zamanlarda hep aksam ıvır zivir yemeye alistigim icin dün aksam zorlandim
Gece de baya aciktim
Niyet, yemin gibi geldi
Resmen işkence yaptim
çok geçmiş olsun canoom hastayken evde dinlenmek en iyisi çabuk iyileşirsin inşallahSelam kızlar❤❤❤
Nasıl gıdiyor haftasonuBende piskojikmidir bilmem hasta ettım kendimi grip oldum kışı boyu olmamıştım şimdi oldum
Spora gıdecektım guya Bugun ama dısardaki insanlara koranamı acaba korkusu salmamak için vazgectım☹
Kavrulmamış tüketiyorum ben bütün kuruyemişleri kuzumCanim yumurta ıspanağın faydasini azaltiyormus. Onun dışında pek bir sey yememissin baya erken de kapatmissin günü süper.
afiyet olsun. Bulguru baya cesitlendiriyorsun benim bile canim istiyor.
lahana kavurmasini da ilk defa duydum. Afiyet olsun.
Akşam i ananas ve sütle kapatmışsın hiç acikmadin mi ya böyle görünce ben ne kadar çok acikiyorum diyorum.
turşu biraz fazla gibi. Bademlerde kavrulmamissa iy.
gün boyu başka bir şey yemedin mi
afiywt olsun canim.
havuç pişince şeker orani artiyormus canim haberin olsun. Ben o yüzden pişmiş havuç tercih etmiyorum pek.
gece 9 da yemissin bide evet bencede keşke yemeseydin.
sagol canim
Sağol canımmenü tamamdır ekmek olmadan maaşallah..
Canım bozmam zaten başlaması ayrı zor:)
Buğdaylı ben de daha çok severim ama buğday serbest mi bilemedim seviyelerdeBen de kızıma denedim ilk hatta pirinçliden daha güzel geldi sonra buğdaylı denedim buğdaylı da bulgurludan daha lezzetli geldi ben pirinç fazla sevmiyorum belki de ondandır
Canım şekersiz 21 gün yapanlar vardı onlardan fikir alabilirsin
Evet ya Demir içerikli ürünle protein içerikli şeyler birlikte tüketmemek gerekirmiş Demir emilimini çok etkiliyormuş aç karnına içmem gereken Demir ilaçlarımı kahvaltıyla beraber tükettim 1 ay sonrasında hiç bir düzelme olmamıştı Demir değerlerimde
Ben de ilk defa yaptımdolapta çok uzun süredir bekliyordu birkaç defa salatasını yapmıştım neyse ki bitiyor bugün de kalan yemeğini yiyince
Aaa uygulama mı varmış ?
Anladım kuzum afiyet bal olsun o ZamanUn yok canım benim tarhanada süzme yoğurtla yarma yoğurulup kurutuluyor ondan
Yarmayla ben de severim ama pirinç gibi değil mi yarma da değilse esas öyle yerim ben kiYarmayla daha güzel oluyor canım hatta içine haşlanmış nohutla fasulye de atarsan sivasın milli çorbası oluyor yani ayran çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?