Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok abla bırakma sakın bende pazartesileri hep artı geliyorm olablir yani
bırakmam gülüm zor bir şey değil ki bırakayım sadece sabah ekmek yok yemek sonrası 2 saat kadar sıvı bana düşündüğüm gibi zor gelmedi zaten bırakmam 40 günü tamamlarım allahın izniyle az önce de yazdım bulgurla turşu yaramadı sandım bir daha yemesem mi diye düşündüm

Benim eksi olmus
Aksam kısır yedim ama turşu yoktu
Bu sene turşu yapmamistim, hazir tursularda yasak

Aksam yemeginden hemen sonra yattinmi cnm
ben hazır turşu yedim dün
yarım saat sonra yattım valla hep yatıyorum ya zaten, yemekten 5 saat sonra uyuyun diyor biliyorum ama dayanamadım yattım 1.5 saat kadar uyumasam da debelendim dinlendim :)

Ay abla demin ben de kahvaltıyı yarım bıraktım bi işim vardı halledip geldim sanki tıka basa doydum zorla yedim çok haklısın
1. seviyeye dün başlayanlardan tartılanınız oldu mu
dün 90.8
bu gün 91.2 ile + 400 gr
neymiş bana bulgur turşu yaramıyormuşşşş
Ben tartılmadım abla sık tartılmak motivasyonumu düşürüyor sanki her gün kilo vermem gerekiyormuş gibi vermediğimi veya artı görünce çok moralim bozuluyor

ben hazır turşu yedim dün
yarım saat sonra yattım valla hep yatıyorum ya zaten, yemekten 5 saat sonra uyuyun diyor biliyorum ama dayanamadım yattım 1.5 saat kadar uyumasam da debelendim dinlendim :)
Bence senin kilo veriminde en büyük etken aksam yemekten sonra yatman cnm
Bunu degistirmen lazim mutlaka

Bende acı biber turşusu vardi, cok da severim
Baktim 0.25 şeker varmis icinde
Bidaha yeme :)

Ben de fırında yapıyorum canım tavukları haşlıyorum sonra pilavın baharatını tuzunu yağını ayarlayıp tepsiye koyuyorum üzerine tavukları kapatıyorum sonra tavukları başladığım suyu üzerine döküp fırına veriyorum

Son zamanlarda hep aksam ıvır zivir yemeye alistigim icin dün aksam zorlandim
Tabi bide tok mideyle yattigim icin
Gece de baya aciktim
Baska zaman olsa belki bikac ceviz atardim agzima
Niyet, yemin gibi geldi
Cok şükür kazasiz atlattim

Bu arada 2 haftadir genelde hep mide agrim, yanma vardi
Resmen işkence yaptim

Benim adam hic tavuk yemiyor
Bazen yerse sadece tavuk kanat yer
O yüzden sık yapamiyorum

Süpersin abla. Şifa istediğin bi haatalığın var mı?

Selam kızlar
Nasıl gıdiyor haftasonuBende piskojikmidir bilmem hasta ettım kendimigrip oldum kışı boyu olmamıştım şimdi oldum
Spora gıdecektım guya Bugun ama dısardaki insanlara koranamı acaba korkusu salmamak için vazgectım

Tartıldınmı mefkuşum kaç kilo ile başladın

ben de çok ağır yeme alışkanlığı oldu bir kase yoğurda bir meyve 2 kaşık yulaf ezmesi baharat katıp yerken bile bazen kalkıp benimkilere bir şeyler veriyorum v.s. tıkanıyorum bitmiyor gülüm herkes de aynıdır ara verirsen yada oyalanarak yersen doyduğunu anlarsın o yüzden yavaş ve çok çiğneyerek yemek lazım
ben haftada sadece 1 kere tartılırım cumaları o da arada şeytan dürterse bir kere daha olabilir ama merak ettim hele ne oluyor diye o yüzden sabah tartıldım , ben de daha tartılmıycam

Bence senin kilo veriminde en büyük etken aksam yemekten sonra yatman cnm
Bunu degistirmen lazim mutlaka

Bende acı biber turşusu vardi, cok da severim
Baktim 0.25 şeker varmis icinde
Bidaha yeme :)
yeni uyku düzeni oluşturmam lazııımm .
daha yermiyim hayatta sürmem ağzıma hazır turşuyu dün güme gitti işte şeker orucu gibi yanlış şey yenildiğin de başa sarılıyor ya

bu günün inşallah rahat geçer mefkuşum niyet nasıl da insanı durultuyor
miden de daha ağrıyıp yanmaz allahın izniyle

çok geçmiş olsun canoom hastayken evde dinlenmek en iyisi çabuk iyileşirsin inşallah

Kavrulmamış tüketiyorum ben bütün kuruyemişleri kuzum

menü tamamdır ekmek olmadan maaşallah..

Canım bozmam zaten başlaması ayrı zor:)
Sağol canım

Buğdaylı ben de daha çok severim ama buğday serbest mi bilemedim seviyelerde

Un yok canım benim tarhanada süzme yoğurtla yarma yoğurulup kurutuluyor ondan
Anladım kuzum afiyet bal olsun o Zaman

Yarmayla daha güzel oluyor canım hatta içine haşlanmış nohutla fasulye de atarsan sivasın milli çorbası oluyor yani ayran çorbası
Yarmayla ben de severim ama pirinç gibi değil mi yarma da değilse esas öyle yerim ben ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…