Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar. Operadan giremiyorum takıma akşamdan beri. Uygulamayı indirdim ama reklam çok fazla
Bende de öyle
Giriş yappiliyor ama sayfa donuk gitmiyor
Silip tekrar indirdim yine ayni
Normal Google dan girdim

Ben yumurta yiyemiyorum canım saframdan dolayı o yüzdn diğer kahvaltılıklar tutmuyor beni. Yasaklı olmadığı için yediklerim böyle yapıyorum arada

Yoğurt ıspanak yazacaktim yumurta yazmışım.Ne guzel degerlendirmissin israf olmamış afiyet olsun canim. Tartiya sadece cuma ve p.tesi günleri çıkmak istiyorum.ama bakalim.
denedim cok aç olduğum zamanlar 3 yiyorum. Bugün de çok açtım dün 18 de yemiştim ve aaat 12 de yedim.. saldirdim resmen birak kalkip dolasmayi nefes almadan yedim bebeğim izin vermedi yememe hiç durmadı bıraktığım gibi agliyordu şimdi uyududa yedim. Kolumu hissetmiyorum resmen.
Mesaj gelmiş teknik sorun var diye

Gunaydin herkese
Evet bana da gelmiş bende tlfnum donuyor yine garantiye gondereyim diye düşünüyor dum.
Ama komple tlf numu etkiledi benim. Gunaudin bu arada
1. seviyeye dün başlayanlardan tartılanınız oldu mu
dün 90.8
bu gün 91.2 ile + 400 gr
neymiş bana bulgur turşu yaramıyormuşşşş

Acele wtme ablacim. Ilk etapta oluyormuş kilo artışı 1 hafta denemen lazim sonucu anlamak için

Bu sistemde ekmek yerine bulgur öneriliyor canım gerçi zorunlu değil ama beni tutmuyor sebze yemekleri

Benim en sevdiğim çorba bu şekilde olan tarhana düdüklüde pişiriyorum bi de çok kuru olduğu için güzel oluyor

Un yok canım benim tarhanada süzme yoğurtla yarma yoğurulup kurutuluyor ondan

Günaydın kuzum ❤

Aaaa tamam o zaman Poni Bon

canım bu arada yaylayı bulgurla yap demişsin güzle olur mu cidden ben çok severim ama pirinç var diye içinde ne zamandır yapmıyordum
Yarmayla daha güzel oluyor canım hatta içine haşlanmış nohutla fasulye de atarsan sivasın milli çorbası oluyor yani ayran çorbası

Genelde şişene kadar yiyip bu hale geldiğim için anlıyorum

Bulgur candır ya ben çok severim zaten. Dolmalarda sarmalarda da pirinç yerine bulgur kullanırım. Tavuk kapamayı öneririm ama tencerede yapılan baya lezzetli oluyor

Yumurta ve peynirden yapılıyor canım içinde un yok ama adı ekmek

Kk nın uygulaması var ama önermem canım çok reklam var yenileme seçenği yok. Operadan girmek en güzeli

Hayır canım suyu akşamları daha çok içiyorum bu da beni tok tutuyor

ah kuzum annesine yapışan bebek çok zor allah yardımcın olsun yemeği banyoyu hatta wc yi bile arkandan atlı koşturur gibi halletmen gerekiyor , az büyüyene kadar bence sen 3 öğün ye ki çok acıkıp yemeğe saldırma (ben de oğlum küçükken öyleydim hep yarım yamalak yer hiç yemedim gibi gelirdi)
aa bunu söylemen iyi oldu 1 gün de 400 gr ben de bulgurla 2 turşuya iftira atıyordum onlar yaptı galiba diye :)))

1. seviyeye dün başlayanlardan tartılanınız oldu mu
dün 90.8
bu gün 91.2 ile + 400 gr
neymiş bana bulgur turşu yaramıyormuşşşş
Benim eksi olmus
Aksam kısır yedim ama turşu yoktu
Bu sene turşu yapmamistim, hazir tursularda yasak

Aksam yemeginden hemen sonra yattinmi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…