- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.041
Bende de öyleGünaydın kızlar. Operadan giremiyorum takıma akşamdan beri. Uygulamayı indirdim ama reklam çok fazla
Ben yumurta yiyemiyorum canım saframdan dolayı o yüzdn diğer kahvaltılıklar tutmuyor beni. Yasaklı olmadığı için yediklerim böyle yapıyorum aradaarada yedigin cikolata ve kayisi birarada cok olmus canim.
canim iki ogunde de yemek tarzi yemissin.ogunlerin yerleri degistirilebiyor bildigim kadariyla ama ikisinde de yemek yenebiliyormu onu biemedim
afiyet olsun guzel olmus canim
afiyet olsun canim
afiyetnolsun guzel olmus canim.
yukarida yaptigim yorumum bu menun icinde gecerli canim.yoksa guzel menu.
Benim seviyelerde kacirdigim bir konuysa bu bilgilenirim
afiyet olsun canim gayet guzel
afiyet olsun olsun canim
gayet guzel canim
canim menunun devami nerde
Tahin helva olmasa iyiymis canim.
Yoğurt ıspanak yazacaktim yumurta yazmışım.Ne guzel degerlendirmissin israf olmamış afiyet olsun canim. Tartiya sadece cuma ve p.tesi günleri çıkmak istiyorum.ama bakalim.Ben de kızıma denedim ilk hatta pirinçliden daha güzel geldi sonra buğdaylı denedim buğdaylı da bulgurludan daha lezzetli geldi ben pirinç fazla sevmiyorum belki de ondandır
Canım şekersiz 21 gün yapanlar vardı onlardan fikir alabilirsin
Evet ya Demir içerikli ürünle protein içerikli şeyler birlikte tüketmemek gerekirmiş Demir emilimini çok etkiliyormuş aç karnına içmem gereken Demir ilaçlarımı kahvaltıyla beraber tükettim 1 ay sonrasında hiç bir düzelme olmamıştı Demir değerlerimde
Ben de ilk defa yaptımdolapta çok uzun süredir bekliyordu birkaç defa salatasını yapmıştım neyse ki bitiyor bugün de kalan yemeğini yiyince
Aaa uygulama mı varmış ?
denedim cok aç olduğum zamanlar 3 yiyorum. Bugün de çok açtım dün 18 de yemiştim ve aaat 12 de yedim.. saldirdim resmen birak kalkip dolasmayi nefes almadan yedimgülüm sofradan arada bir kaç saniyeliğine olsa kalk yada az duraklayarak ye o zaman doyduğunu anlarsın
cidden seviye 1 tam senlikmiş bebiş büyüynce yaparsın sen de gülüm
kahvaltıda 2-3 yumurta yemeyi denedin mi ben genel de 1.5-2 yumurta yerim uzun süre tok kalıyorum
Evet bana da gelmiş bende tlfnum donuyor yine garantiye gondereyim diye düşünüyor dum.Mesaj gelmiş teknik sorun var diye
Gunaydin herkese
1. seviyeye dün başlayanlardan tartılanınız oldu mu
dün 90.8
bu gün 91.2 ile + 400 gr
neymiş bana bulgur turşu yaramıyormuşşşş
Yok abla bırakma sakın bende pazartesileri hep artı geliyorm olablir yani1. seviyeye dün başlayanlardan tartılanınız oldu mu
dün 90.8
bu gün 91.2 ile + 400 gr
Bu sistemde ekmek yerine bulgur öneriliyor canım gerçi zorunlu değil ama beni tutmuyor sebze yemekleribulgur cok olmus menunde diycem ama sizin yeme duzeninizi bilmiyorum.nasil yorum yapicam simdi:)))gerci bende bugun fazla kacirdim bulguru ve cok pisman oldum .
gayet guzel bence afiyet olsun
opsie ne demek canim hic bilmiyorum.menunde guzel afiyet olsun.
afiyet olsun guzel:)
omad mi yapiyosun sende..cok az geldi menun bana. dayanabildinmi.
afiyet olsun bence guzel.
afiyet olsun:))
likor ne oluyo canim.afiyet olsun guzel menu
Benim en sevdiğim çorba bu şekilde olan tarhana düdüklüde pişiriyorum bi de çok kuru olduğu için güzel oluyorBu tarhana türünü çok duydum da hiç içmedim bu yaz da sizin usül tarhana deneyeyim geçtiğimiz yaz kızım için ilk defa tarhana yaptım
Güzel,dengeli canım
Şifacılar belli oluyor
Canım tek öğün çok yıpratmaz mi seni ?
Afiyet olsun canım sabahki helvadan başka göze batan bir şey yok çorban herhalde yine mercimek
Afiyet olsun şifacı kardeşim
Un yok canım benim tarhanada süzme yoğurtla yarma yoğurulup kurutuluyor ondanCanım paketli gıdalardan uzak durmak en güzeli
Afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Balım bildiğim kadarıyla tarhana seviye 1de yasak
Undan yapıldığı için
Afiyet olsun
Gayet güzel canım afİyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Kuzum çok az olmuş acıkmadın mı
Afiyet olsun
Hem ekmek hem helva hem kivi hem elma hepsi birarada fazla olmuş sanki canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun canım, spor yormuştur, hitt epey zorlar da beni
9da yemeseydin keşke kuzum yoksa güzelmiş menün kurabiye hariç
Afiyet olsun
Yarmayla daha güzel oluyor canım hatta içine haşlanmış nohutla fasulye de atarsan sivasın milli çorbası oluyor yani ayran çorbasıGünaydın kuzum ❤
Aaaa tamam o zamanPoni Bon ❤
canım bu arada yaylayı bulgurla yap demişsin güzle olur mu cidden ben çok severim ama pirinç var diye içinde ne zamandır yapmıyordum
Genelde şişene kadar yiyip bu hale geldiğim için anlıyorumAnladim canim. Bozmasan iyi olur bak 2 3 kilo vermişsin yazik olur verdigine..
Yaa ponim ben şişmeden doyduğumu anlamitorum sen nasil anliyosun
Ben de uzun zamandir patates,pirinç,un şeker tuketmiyorum. Aslinda seviye 1 e uygun yediklerim ama saatler beni zorlar. Bebeğim minnoş olmasaymış tam benlikmiş.
yaa ben sabah karnimi kahvaltıyla güzelce doyuruyorum ama acikiyorum yinede
15 yildir şekerli çay içmeyen ben. Hamilik ve sonrasında sekersiz çay içemez oldum. Ne garip bir bunyem var yahu.
Şu yüzde bir ne diye yazacaktim alintiladiktan sonra anladim canim. Verdigimiz kilonun yuzdesi
Bende mi satışa cikarsam ne yapsamAma şu virüsten dolayi bu ara kimse gelmese mi bakmaya sanki iyi olur.
Evet bulgurla güzel oluyorsa bende deneyebilirim. Hiç bulgurlu düşünmemiştim
Bulgur candır ya ben çok severim zaten. Dolmalarda sarmalarda da pirinç yerine bulgur kullanırım. Tavuk kapamayı öneririm ama tencerede yapılan baya lezzetli oluyorCanim yumurta ıspanağın faydasini azaltiyormus. Onun dışında pek bir sey yememissin baya erken de kapatmissin günü süper.
afiyet olsun. Bulguru baya cesitlendiriyorsun benim bile canim istiyor.
lahana kavurmasini da ilk defa duydum. Afiyet olsun.
Akşam i ananas ve sütle kapatmışsın hiç acikmadin mi ya böyle görünce ben ne kadar çok acikiyorum diyorum.
turşu biraz fazla gibi. Bademlerde kavrulmamissa iy.
gün boyu başka bir şey yemedin mi
afiywt olsun canim.
havuç pişince şeker orani artiyormus canim haberin olsun. Ben o yüzden pişmiş havuç tercih etmiyorum pek.
gece 9 da yemissin bide evet bencede keşke yemeseydin.
sagol canim
Yumurta ve peynirden yapılıyor canım içinde un yok ama adı ekmekbulgur cok olmus menunde diycem ama sizin yeme duzeninizi bilmiyorum.nasil yorum yapicam simdi:)))gerci bende bugun fazla kacirdim bulguru ve cok pisman oldum .
gayet guzel bence afiyet olsun
opsie ne demek canim hic bilmiyorum.menunde guzel afiyet olsun.
afiyet olsun guzel:)
omad mi yapiyosun sende..cok az geldi menun bana. dayanabildinmi.
afiyet olsun bence guzel.
afiyet olsun:))
likor ne oluyo canim.afiyet olsun guzel menu
Kk nın uygulaması var ama önermem canım çok reklam var yenileme seçenği yok. Operadan girmek en güzeliBen de kızıma denedim ilk hatta pirinçliden daha güzel geldi sonra buğdaylı denedim buğdaylı da bulgurludan daha lezzetli geldi ben pirinç fazla sevmiyorum belki de ondandır
Canım şekersiz 21 gün yapanlar vardı onlardan fikir alabilirsin
Evet ya Demir içerikli ürünle protein içerikli şeyler birlikte tüketmemek gerekirmiş Demir emilimini çok etkiliyormuş aç karnına içmem gereken Demir ilaçlarımı kahvaltıyla beraber tükettim 1 ay sonrasında hiç bir düzelme olmamıştı Demir değerlerimde
Ben de ilk defa yaptımdolapta çok uzun süredir bekliyordu birkaç defa salatasını yapmıştım neyse ki bitiyor bugün de kalan yemeğini yiyince
Aaa uygulama mı varmış ?
Hayır canım suyu akşamları daha çok içiyorum bu da beni tok tutuyorCanim yumurta ıspanağın faydasini azaltiyormus. Onun dışında pek bir sey yememissin baya erken de kapatmissin günü süper.
afiyet olsun. Bulguru baya cesitlendiriyorsun benim bile canim istiyor.
lahana kavurmasini da ilk defa duydum. Afiyet olsun.
Akşam i ananas ve sütle kapatmışsın hiç acikmadin mi ya böyle görünce ben ne kadar çok acikiyorum diyorum.
turşu biraz fazla gibi. Bademlerde kavrulmamissa iy.
gün boyu başka bir şey yemedin mi
afiywt olsun canim.
havuç pişince şeker orani artiyormus canim haberin olsun. Ben o yüzden pişmiş havuç tercih etmiyorum pek.
gece 9 da yemissin bide evet bencede keşke yemeseydin.
sagol canim
Tavuk kapamayi nasil yaptin cnmBulgur candır ya ben çok severim zaten. Dolmalarda sarmalarda da pirinç yerine bulgur kullanırım. Tavuk kapamayı öneririm ama tencerede yapılan baya lezzetli oluyor
ah kuzum annesine yapışan bebek çok zor allah yardımcın olsun yemeği banyoyu hatta wc yi bile arkandan atlı koşturur gibi halletmen gerekiyor , az büyüyene kadar bence sen 3 öğün ye ki çok acıkıp yemeğe saldırma (ben de oğlum küçükken öyleydim hep yarım yamalak yer hiç yemedim gibi gelirdi)Yoğurt ıspanak yazacaktim yumurta yazmışım.Ne guzel degerlendirmissin israf olmamış afiyet olsun canim. Tartiya sadece cuma ve p.tesi günleri çıkmak istiyorum.ama bakalim.
denedim cok aç olduğum zamanlar 3 yiyorum. Bugün de çok açtım dün 18 de yemiştim ve aaat 12 de yedim.. saldirdim resmen birak kalkip dolasmayi nefes almadan yedimbebeğim izin vermedi yememe hiç durmadı bıraktığım gibi agliyordu şimdi uyududa yedim. Kolumu hissetmiyorum resmen.
Evet bana da gelmiş bende tlfnum donuyor yine garantiye gondereyim diye düşünüyor dum.
Ama komple tlf numu etkiledi benim. Gunaudin bu arada
Acele wtme ablacim. Ilk etapta oluyormuş kilo artışı 1 hafta denemen lazim sonucu anlamak için
Benim eksi olmus1. seviyeye dün başlayanlardan tartılanınız oldu mu
dün 90.8
bu gün 91.2 ile + 400 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?