Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vauvvvv kızlar harikasınız maşallah maşallah

aynen günüm ilk başta olması sıkıtı değil , tam ramazan başlangıcı bitirecekler 1. seviyeyi demek iyi olmuş aslın da
az kendinize bakın anacımm hasta olmayın bizler evin direğiyiz en çok kendimize dikkat etmemiz lazım biz hasta olunca bakan olmuyor aynı iş yemek yine bekleniyor :)

hay maşallah hem dereceye girmişiz hem de bireyselin 1.si 3. sü bizden tebrikler canlar haftaya hem 1. lik hem bireyselin ilk 3ü de bizim olsun inşallahhh

Gecmis olsun canim.
Yqt dinlen bugun hemencecik toparlarsin ins.

Benim evde oldugum bir haftasonu.aksama standart kv ziyareti.
Seviyelere alismay calisiyorum.anam su icmek icin saati kolluyorum yemekten sonra.
ben de 1 saat 45 dk olmasıyla suya dadandım az önce 2 saati bekleyemedim sıcaklarda zorlar bu bizi

Minigimi uyuttun. Tarcinli kahve yapip tvye bakacagim ins.azcik keyf zamani
Bende çayımı demledim, bir yandan çay içip bir yandan buzdolabını temizleyeceğim.
Hazır iki hafta tatili bulmuşken evi dip köşe temizleme zamanı

Merhabalar kızlar inşallah herşeyler yolundadır.
Ben de dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime..
İnşallah şu corona illetinden de sağ salim kurtuluruz da hayat normale döner...
Biz sağlık bakanlığı olarak izinsiz çalışacağız.
Eski iş yerim olsa şimdi karaları bağlamıştım orası karman çormandır şimdi.
Çok şükür oldukça sakin bir birimde çalışıyorum artık.
Bir haftadır dikkat ediyorum bir kilo gitti hemen inşallah devamı gelir zira en son 66.7 yi görmüştüm

Mücverlerin kızartma değilse güzel canım

13 mart

11.00
5 6 kasik yogurt
2 hurma

15.00
saymadim ama 10 tane felan cigkofte
1 kurabiye
yesillik(iyi atlattim bence bugunu misafirlikteydim)

21.00
tekrar 5 6 cigkofte(keske yemiyeydim cok pisman oldum sonra)

su 3 olmustur.spor yok
Canım gece yediğin çiğ köfteler ve kurabiye çıkınca güzel inşallah çiğ köften hazır değildir
Göze çok kalabalık geliyor ama porsiyonların fazla değil canım

Tebrik ederim Kızlar hepimizi @medine66 Ucmelekannesi süpersiniz Kızlar bireyselde derece yapmışsınız
Aynen abla eşimden geçti muhtemelen
Yine yeni yeniden hoş geldin canım lütfen hep gel çok gel
Allah yardımcınız olsun tıp bayramınız kutlu olsun

Tamam ablacım sağol

Hmmm tamam o zaman sevindim bu işe

izinsiz çalışma nasıl oluyor gülüm
allah yardımcınız , yardımcımız olsun çok yayılmadan havalar ısınınca yok olup gitsin şu virüs
1 hafta dikkat etmeyle 1 kilo gittiyse maşallah çok güzel gitmiş

ben de 1 saat 45 dk olmasıyla suya dadandım az önce 2 saati bekleyemedim sıcaklarda zorlar bu bizi
alisiriz o zamana abla.sicaklara var daha. Zorlamaz zorlamaz ins
Bende çayımı demledim, bir yandan çay içip bir yandan buzdolabını temizleyeceğim.
Hazır iki hafta tatili bulmuşken evi dip köşe temizleme zamanı
afiyet olsun canim.
Kolay gelsin canim
ins canim.rabbim herkesi korusun. Eksiye gecnene sevindim canim
eline emegine saglik canim

Mefkurem

Seviyeleri uygularken beslenmemi %15 karbonhidrat, %25 protein, %60 kuralına göre düzenlemek istiyorum.

Akşam öğününde kuruyemişi robottan geçirip üzerine tahin ekleyip yemeyi planlıyordum yağ yüzdesini doldurmak için.(başka birşey yemeyeceğim akşam öğününde)

Ahmet Apa' nın telegram konuşmasında "kilo vermek istemeyenler sabah akşam kuruyemiş ile tahini karıştırıp yesinler" diyor.

Keto mantığına göre kilo verdiriyor iken, Ahmet APA öyle diyince tereddütte kaldım.

Sence ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Kaptanım Mefkurem abla daha iyi bilir ama kuru yemişlerin bir çoğu yağlı zaten ekstra tahinin yağı fazla gelmez mi aynı ses kaydını ben de dinlemiştim aklımda kalan sanki hazırlayıp kavanoza koyun bir iki tatlı kaşığı yiyin hem doygunluğu artıracak hem tatlı isteğini bastıracak diye

Geçmil olsun canım

Hoşgeldin canm seviyelerden haberin var mı

Tahin normalde kilo aldırır ama keto mantığında yağ yüzdesini tamamlayınca kilo verildiği için denemek istiyordum aslında.
Bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…