- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.121
Haftaya baya ekşınlı olacak liste. Sonlarda yer almam umarımCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 665. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1. I Ilyusa === % 3.49 ===
2.Ucmelekannesi === % 2.08 ===
3. @Furha63 === % 1.55 ===
4. E ela_2019 === % 1.11 ===
5.Poni Bon === % 1.09 ===
6. @Zeycan123 === % 0.47 ===
7. @zsaracoglu === % 0.37 ===
8. @Jasminium84 === % 0.30 ===
9. @askrhpozitif === % 0.24 ===
10. @selensu82 === % 0.18 ===
11. @Tekrar dene === % 0 ===
ETAP SONUNCUSU
Handandandan === % -1.6 ===
Bu tarz şeyler yerine normal menüler olsa daha iyi olur bence. Mercimekli bulgur pilavı seviyosun ondn pişirebilirsin sık sık. Kuruyemiş öğlen daha mantıklı geliyor bana. Karataydanda esinlenilmiş zatenTahin normalde kilo aldırır ama keto mantığında yağ yüzdesini tamamlayınca kilo verildiği için denemek istiyordum aslında.
Bilemedim şimdi
2 gibi yürüyordum ama hava yağmurlu bebitomla çıkamadım bugün evde yürüyüm olmazsa koridor uzun bayaPoni Bon hangi saatte yürüyorsun canım
Koşu bandına ne oldu2 gibi yürüyordum ama hava yağmurlu bebitomla çıkamadım bugün evde yürüyüm olmazsa koridor uzun baya
millet kafayi yemis Valla tamam tedbirli olalimda abartmayada gerek yokkiallah korumus kaptanim.cana gelene kadar mala gelsin.ama sikayet etmekle iyi etmissin.belki baskasinin canina sebep olacakti.
butdada ayni canim...hatta dun aksam macron aciklama yapti.sabah herkes magzalari doldurmus:))simdiye kadar hic bu kadar kalabalik gormemistim magzalari..
kendini tutup tartilmamaya calis, farklilik olmasi normal ama senin güncel kilon degil.Günaydınnnnnlarrrr ♥Bu tarti bağımlılığından nasil kurtulurum kızlar. Neden bir gün önceyle bir gun sonraki kilom bu kadar farkediyor fikri olan var mi. Bir sürü msj alintiladim şimdi onlara cavap yazicam. Sonra menümü yazar yazilanlari yorumlar seviyoruz sizleriii
masallah yinede 2 ci olmusuzDün site arıza verince paylaşamadım
665.ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
(6-13 Mart 2020)
* * * 9.Takim 665. Etap * * * İKİNCİ
Niran Nevra (75/76.2/-1.2/%-1.6)
Zeycan123 (63.9/63.6/0.3/%0.47)
zsaracoglu (80.2/79.9/0.3/%0.37)
Tekrar dene (82.4///) sabit
askrhpozitif (83.2/83/0.2/%0.24)
Ucmelekannesi (72/70.5/1.5/%2.08)
Poni Bon (82.8/81.9/0.9/%1.09)
Jasminium84 (66.7/66,5/0,2/%0,30)
ela_naz2019 (90/89/1/%1.11)
selensu82 (55.1/55.0/0.1/%0.18)
Furha63 (71.0/69.90/1.1/%1.55)
medine66 (68.7/66.3/2.4/%3.49) 639.etapta mezun olan üye BT:08/02/20 BK:68.7 HDF:55
9.takim ortalamasi : %0.733
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 665. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (14. TAKIM) ==> % 1.160
2. (9.TAKIM) ==> % 0.733
3. (5. TAKIM) ==> % 0.697
BİREYSEL DERECELER
1. I Ilyusa => % 3.49 => 9. TAKIM
2. Pinarbartu => %2.83 => 14.TAKIM
3.Ucmelekannesi => %2.08 => 9. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
yst38 => %-2.62 => 10. TAKIM
Emegine saglik canimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 665. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1. I Ilyusa === % 3.49 ===
2.Ucmelekannesi === % 2.08 ===
3. @Furha63 === % 1.55 ===
4. E ela_2019 === % 1.11 ===
5.Poni Bon === % 1.09 ===
6. @Zeycan123 === % 0.47 ===
7. @zsaracoglu === % 0.37 ===
8. @Jasminium84 === % 0.30 ===
9. @askrhpozitif === % 0.24 ===
10. @selensu82 === % 0.18 ===
11. @Tekrar dene === % 0 ===
ETAP SONUNCUSU
Handandandan === % -1.6 ===
doygunlukla tatlı isteğini bastırmak içinse normal de zaten gerek olmaz ama nadiren yada regl de tatlı isteği olursa o zaman güzel olur işte :)KaptanımMefkurem abla daha iyi bilir ama kuru yemişlerin bir çoğu yağlı zaten ekstra tahinin yağı fazla gelmez mi aynı ses kaydını ben de dinlemiştim aklımda kalan sanki hazırlayıp kavanoza koyun bir iki tatlı kaşığı yiyin hem doygunluğu artıracak hem tatlı isteğini bastıracak diye
onun da dizlerin de sorun var ya koşu bandını kullanma dediydik :)Koşu bandına ne oldu
kaptanim ben oyle uzun uzun yazi yazamamki..ne yazicam simdiI Ilyusa birincilik sırrını yazman gerekiyor canım
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
canın ne isterse yaz kendiniz sevin de meselakaptanim ben oyle uzun uzun yazi yazamamki..ne yazicam simdi
Uzun yazmana gerek yok canım, birkaç cümle de yeterkaptanim ben oyle uzun uzun yazi yazamamki..ne yazicam simdi
Ben ne yaptım biliyor musun?onun da dizlerin de sorun var ya koşu bandını kullanma dediydik :)
ne yazicam diyodum resmen roman yazdim ablaaUzun yazmana gerek yok canım, birkaç cümle de yeter
Cnm eşine kt raporlarini okusanaakşama kendime dondurucudan pişmiş fasulye ile kıymalı yemek yapacaktım son anda aklıma geldi pişirirken şeker de atmıştım sanırım içine, vazgeçtim tabi kıymalı lahana yaptım eşim içine bulgur at dedi ama atmadım istemiyeemmm
galiba biz her akşam eşimle bu yemek davasına ufak tartışmalar yapacağız , onlara patates musakka yapacaktım o da mı yasak v.s. diye yine başladı sabah da ekmek ye diye bana uzatıyor sonra elma ye diye uzatıyor oyy oyy oyy 40 gün allah yardımcım olsun
Yürüyüş yapin dediBen ne yaptım biliyor musun?
Dün akşam koşu bandında 5 km hızında yürüdüm
Niye?
Ahmet APA "yürüyüş şart" dedi diye...
Spor mu yapmış oldum ben yani :))Yürüyüş yapin dedi
Spor yapmayin dedi :)
biz eşimle karatay diyeti yaptığımız zaman pirinci ve ekmeği kesince yerine alternatif olarak bulgur yapmaya başladık öyle devam ettik diyeti biraktik ama bulguru birakmadik,pirinçten daha sağlıklı diye. Tavuk ta çok nadir tercih ederiz ama dediğini denemek istiyorum.Bulgur candır ya ben çok severim zaten. Dolmalarda sarmalarda da pirinç yerine bulgur kullanırım. Tavuk kapamayı öneririm ama tencerede yapılan baya lezzetli oluyor
Yemeye zaman bulsam 3 ögun yiycem de kahvalti yapana kadar öğle oluyo erken yapınca oglene firsat vermiyo ne bileyim böyle gidecek işte biraz büyüyene kadar.. Allah yardimcimiz olsun. Bide 2.5 yaşında oglum var sadece bebek olsa yine neyseah kuzum annesine yapışan bebek çok zor allah yardımcın olsun yemeği banyoyu hatta wc yi bile arkandan atlı koşturur gibi halletmen gerekiyor , az büyüyene kadar bence sen 3 öğün ye ki çok acıkıp yemeğe saldırma (ben de oğlum küçükken öyleydim hep yarım yamalak yer hiç yemedim gibi gelirdi)
aa bunu söylemen iyi oldu 1 gün de 400 gr ben de bulgurla 2 turşuya iftira atıyordum onlar yaptı galiba diye :)))
Kavrulmamış tüketiyorum ben bütün kuruyemişleri kuzum
Sağol canım
Buğdaylı ben de daha çok severim ama buğday serbest mi bilemedim seviyelerde
Anladım kuzum afiyet bal olsun o Zaman
Yarmayla ben de severim ama pirinç gibi değil mi yarma da değilse esas öyle yerim ben ki
Evet her gün tartilmasam iyi olacak. Bundan sonra sadece p tesi ve cumahergun tartilma canim.tabiki oynamalar olabilir.vc olayi,yada yediklerin etkileyebilir.muhim olan cuma gelecek eksi.
bende benim telde sikinti var sandim
anladim kuzum.iyi yapiyorsun o zaman.yumurta gercekten tok tutuyor
Himmm guzel mis denenebilecek tariflerden buda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?