Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haftaya baya ekşınlı olacak liste. Sonlarda yer almam umarım

Tahin normalde kilo aldırır ama keto mantığında yağ yüzdesini tamamlayınca kilo verildiği için denemek istiyordum aslında.
Bilemedim şimdi
Bu tarz şeyler yerine normal menüler olsa daha iyi olur bence. Mercimekli bulgur pilavı seviyosun ondn pişirebilirsin sık sık. Kuruyemiş öğlen daha mantıklı geliyor bana. Karataydanda esinlenilmiş zaten

Herkese hayirli günler

millet kafayi yemis Valla tamam tedbirli olalimda abartmayada gerek yokki
kendini tutup tartilmamaya calis, farklilik olmasi normal ama senin güncel kilon degil.

masallah yinede 2 ci olmusuz emeginize saglik

I Ilyusa
Ucmelekannesi tebrikler canlar
Emegine saglik canim

I Ilyusa birincilik sırrını yazman gerekiyor canım

doygunlukla tatlı isteğini bastırmak içinse normal de zaten gerek olmaz ama nadiren yada regl de tatlı isteği olursa o zaman güzel olur işte :)

kaptanim ben oyle uzun uzun yazi yazamamki..ne yazicam simdi

kaptanim ben oyle uzun uzun yazi yazamamki..ne yazicam simdi
canın ne isterse yaz kendiniz sevin de mesela
bildiğimden değil öylesine diyorum işte olmadı bir kaç kişinin yazısını oku sana fikir olur uzun olmasın sanki kısa öz olsa ne olacak

akşama kendime dondurucudan pişmiş fasulye ile kıymalı yemek yapacaktım son anda aklıma geldi pişirirken şeker de atmıştım sanırım içine, vazgeçtim tabi kıymalı lahana yaptım eşim içine bulgur at dedi ama atmadım istemiyeemmm
galiba biz her akşam eşimle bu yemek davasına ufak tartışmalar yapacağız , onlara patates musakka yapacaktım o da mı yasak v.s. diye yine başladı sabah da ekmek ye diye bana uzatıyor sonra elma ye diye uzatıyor oyy oyy oyy 40 gün allah yardımcım olsun

Cnm eşine kt raporlarini okusana

Bulgur candır ya ben çok severim zaten. Dolmalarda sarmalarda da pirinç yerine bulgur kullanırım. Tavuk kapamayı öneririm ama tencerede yapılan baya lezzetli oluyor
biz eşimle karatay diyeti yaptığımız zaman pirinci ve ekmeği kesince yerine alternatif olarak bulgur yapmaya başladık öyle devam ettik diyeti biraktik ama bulguru birakmadik,pirinçten daha sağlıklı diye. Tavuk ta çok nadir tercih ederiz ama dediğini denemek istiyorum.
Yemeye zaman bulsam 3 ögun yiycem de kahvalti yapana kadar öğle oluyo erken yapınca oglene firsat vermiyo ne bileyim böyle gidecek işte biraz büyüyene kadar.. Allah yardimcimiz olsun. Bide 2.5 yaşında oglum var sadece bebek olsa yine neyse

Evet her gün tartilmasam iyi olacak. Bundan sonra sadece p tesi ve cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…