Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok romantik aslında da Feriha anlamıyor Feriha da çok abartıyor yaa, o adam bana öyle yapsa koşa koşa giderim Sanırım Feriha Emirin elini kesecek (yanlışlıkla) elinde yara izi var.. Cuma günü gelse

Bu arada öğle yemeğimi de yedim, bugünkü menülerimi de yazayım

SABAH
1,5 kase yoğurt (2 kase de olmuş olabilir ev yapımı olunca dayanamıyorum)
2 dilim kepek ekmeği

ÖĞLE
1,5 kase çorba
3 içli köfte
1 domates+1 salata

merhaba kızlaar. dükkan yoğundu anca geldim nete. bir de babam başımdaydı sabahtan beri tam gıcık modundaydım yani ne bilgisayar kitlenebildim ne telefonla konuşabildim. sonra işle ilgilenmiyorsun diyor kendisi ehueheueu haklı aslında bazen

bua rada arkadaşınız bu gün sıkıd iyete başladı hayata geri döndü.
bomba gibi bir menüyle geliyorummm =)

sabah: sadece su 1lt.

öğlen: 1 kase çorba 1 porsiyon yeşil salata. 3 dilim kepek ekmeği

akşam. 1 porsiyon meyve.

ara: 5 adet form bisküvi. gün içinde bol su

3.günüm wc en sonunda attım bekunis nolcaksa olsun ağrıdan ölyorum tartıda zaten regldan dolayı fazla fazla gösteriyor iyce sinir oldum

Menüm: 2 ısırık tost
1 fincan nescafe
1buçuk parça kek

Akşamda sebze...

Bu menüyle kesin verirsin benim ilk başladığım menüler böyleydi cnm. Hadi ver artık zaten çok güzelsin dahada fıstık ol

Çok geçmiş olsun fadime abla

Geçen bölümünde yaptığı şımarıklıktan sıkıldım yarıda bıraktım. Çocuğun kimden olduğu bile belli değil ailesi zaten kızı mahvediyor birde emir okdr aşıkken geri çekiyor kendini tam gerzek bu kız

Mesaj tekrarı..
Neyse kızlar ben bugün pilates yapayım çok sıkıldım evde bari bi işe yarasın...

Son düzenleme:
Bu menüyle kesin verirsin benim ilk başladığım menüler böyleydi cnm. Hadi ver artık zaten çok güzelsin dahada fıstık ol

Kızlar siz birbirinizi nerede görüyorsunuz ya, ben de çok merak ettim sizleri Bu arada lionessecim menün çok iyi, ben de az buçuk azaltmak istiyorum şu sıralar eksileri göremediğimden ama ben kahvaltısız bayılacak gibi oluyorum

regl iken bekunisiçmeseydin bi defa ben yaptımda Alllahım 2 sancı birbirine karışmıştı çok beter olmuştum

ya fadime abla çok geçmiş olsun tekrar. neden böyle oldu ya..

yaa nerdesiniz olmuyo böle yemek yerim bak çabuk gelin dedimmmmmmmmmmmmmmm

ahahah o ne biçim tehdit yahu.. o zaman gelmeyelim biz topiğe de sen şişko kal. yarışmanın birincisi de biz olalım hııııh

vuu harika gözüküyro ağzının tadını da biliyorsun kaptan heee

kedilerin fotosunu çek ekle benim kedim ikizlerin test kitabına uzanmış kalkmıyor gülmekten öldüm

tamam fadime abla bu gün resimlerini atarım yavrucuklarımızın. dün annemin paçasından tutunmuş yukarı tırmanmaya çalşıyordu

sen sadece faremi ben de çiyan arı akrep yengeç örümcek ne ararsan ben böceklerin ölüsüne bile dokunamam ayyy allahım affet ama yok yani haşere ve bu tarz hayvanlardan çok korkarım.

ay siyamum sağol canım ya. ben de geçen sene bu şekilde çok kg vermiştim. inşalah yine öle olur. bu olayın dışına çıkınca ben ipin ucunu kaçırırım. kesinlikle bu tarz bir diyetle iflah olurm ben

feca dıe bı ıcat var tatlımmm ordan ekleyıp bakıyoruz bırbırımıze

mursh ya ben seni açıkcası böyle tahmin etmiyordum ne güzelmişsin sen öyle, hiç 80 kilo gibi durmuyorsun saç rengine de bayıldım ne renk ya o, ben bu rengi geçen yaptırayım dedim, bu rengi tutturamam diye vazgeçtim, resimler muhteşem, maşallah maşallah Allah sahibine bağışlasın ha bi de şunu merak ettim, gözlerin yeşil mi, yoksa lens miydi, eğer lensse çok doğal duruyor..

regl iken bekunisiçmeseydin bi defa ben yaptımda Alllahım 2 sancı birbirine karışmıştı çok beter olmuştum

Aynen öyle oldu ama ikisinin şişkinliği daha fena hamile gibi duruyordum rahatsız etti :44:

Faceden ekle cnm istersen özelden msjda atarım

Aynen bu hafta bende buna döncem reglm bitsin hem daha düzenli hemde herşeyden ihtiyacın gideriliyor sağlıklı valla

saool cnm benımmm sende oyle pek guzel bı hatunsun tek bı foto vardı karıstırmadım ıns sac rengımı kuaforum yapıyor cnm ıstersen bu cumartesı boyatıcam ogrenıyım renklerını karıstırıp cıkarıyor rengı bende cok memnunum sac rengımden...Gozlerım kahverengı cnm ama lenste orjınal gıbı duruyor gozluk kullanıyorum bazende numaralı lens...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…