- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.321
ay bukadar saçmalanır haaa
sinir olmaya başladımm ah emir napcan şu ferihayı kocam duymasın gel al benii
merhaba kızlaar. dükkan yoğundu anca geldim nete. bir de babam başımdaydı sabahtan beri tam gıcık modundaydım yani ne bilgisayar kitlenebildim ne telefonla konuşabildim. sonra işle ilgilenmiyorsun diyor kendisi ehueheueu haklı aslında bazen
bua rada arkadaşınız bu gün sıkıd iyete başladı hayata geri döndü.
bomba gibi bir menüyle geliyorummm =)
sabah: sadece su 1lt.
öğlen: 1 kase çorba 1 porsiyon yeşil salata. 3 dilim kepek ekmeği
akşam. 1 porsiyon meyve.
ara: 5 adet form bisküvi. gün içinde bol su
Kızlar geç geldim .gece oglumun ateşi bir indi bir çıktı eşim naptıysa inatçı oglum gelmedi hastaneye eşimde kizdı oda inat etti sonra götûrmedi .gece ateş 38 oldu duş aldı biraz indi sabah tekrar ateş 38 olunca mecburen geldi 10 igne 3ayri ilaç verdi daha yeni geldim kahvaltımı şimdi yapıyorum telden yazıyorum kilom 96
Bu menüyle kesin verirsin benim ilk başladığım menüler böyleydi cnm. Hadi ver artık zaten çok güzelsin dahada fıstık ol
3.günüm wc en sonunda attım bekunis nolcaksa olsun ağrıdan ölyorum tartıda zaten regldan dolayı fazla fazla gösteriyor iyce sinir oldum
Menüm: 2 ısırık tost
1 fincan nescafe
1buçuk parça kek
Akşamda sebze...
Kızlar geç geldim .gece oglumun ateşi bir indi bir çıktı eşim naptıysa inatçı oglum gelmedi hastaneye eşimde kizdı oda inat etti sonra götûrmedi .gece ateş 38 oldu duş aldı biraz indi sabah tekrar ateş 38 olunca mecburen geldi 10 igne 3ayri ilaç verdi daha yeni geldim kahvaltımı şimdi yapıyorum telden yazıyorum kilom 96
yaa nerdesiniz olmuyo böle yemek yerim bak çabuk gelin dedimmmmmmmmmmmmmmm
kedilerin fotosunu çek ekle benim kedim ikizlerin test kitabına uzanmış kalkmıyor gülmekten öldüm
Ben cok gıtmek ısterdım ama 55 kılo olsaydım eger.İçimde bır amazon kadını varAma ne olursa olsun aksamları o farelerle uyumazdım.Aclık ok yrıslar ok ama o fareler cıyanlar acayıp hayvanlarla aynı yerde kımse tutamaz benı
Bu menüyle kesin verirsin benim ilk başladığım menüler böyleydi cnm. Hadi ver artık zaten çok güzelsin dahada fıstık ol
Kızlar siz birbirinizi nerede görüyorsunuz ya, ben de çok merak ettim sizleriBu arada lionessecim menün çok iyi, ben de az buçuk azaltmak istiyorum şu sıralar eksileri göremediğimden ama ben kahvaltısız bayılacak gibi oluyorum
feca dıe bı ıcat var tatlımmmordan ekleyıp bakıyoruz bırbırımıze
regl iken bekunisiçmeseydin bi defa ben yaptımda Alllahım 2 sancı birbirine karışmıştı çok beter olmuştum
Kızlar siz birbirinizi nerede görüyorsunuz ya, ben de çok merak ettim sizleriBu arada lionessecim menün çok iyi, ben de az buçuk azaltmak istiyorum şu sıralar eksileri göremediğimden ama ben kahvaltısız bayılacak gibi oluyorum
ay siyamum sağol canım ya. ben de geçen sene bu şekilde çok kg vermiştim. inşalah yine öle olur. bu olayın dışına çıkınca ben ipin ucunu kaçırırım. kesinlikle bu tarz bir diyetle iflah olurm ben
mursh ya ben seni açıkcası böyle tahmin etmiyordumne güzelmişsin sen öyle, hiç 80 kilo gibi durmuyorsun saç rengine de bayıldım ne renk ya o, ben bu rengi geçen yaptırayım dedim, bu rengi tutturamam diye vazgeçtim, resimler muhteşem, maşallah maşallah Allah sahibine bağışlasın ha bi de şunu merak ettim, gözlerin yeşil mi, yoksa lens miydi, eğer lensse çok doğal duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?