Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hellööö görlzzzz
Bugün misafirim vardı kahvaltıya
Çocukşar ile yorucu bir gündü

Çok az değil mi
Cuma mrnum
Kahvaltı 1tabak menrmen
2dilim t.b ekmeği
Beyaz peynır
5ZEYTIn
2tane ceviz
1dılım kasar
1t.k recel tereyag

17.00
1avıc leblebi
Kahve

Aksam 20.00
2kepcr tarhana
2tavuk pirzola
4kaşık pilav
Salata yogurt

2lt su
Ekmek bire düşse mi
Perfect
Bu da mı seviye cnm
12.00
1 yumurt
Marul
Maydonoz
1 kk peynir
6 zeytin
1 domates

18.30
Domatesli biberli et kavurma 6 ksk
Dere otlu yogurt
Domatesli soganli sogus
5 ksk yesil fasulye

Su 2lt
30 dk tempolu yuruyus 90 puan @Tekrar dene

14 Mart menüm
11.30 2 yumurtalı peynirli omlet
Çeçil peyniri
2 dilim beyaz peynir
1 dilim hellim
10 adet badem

19.00 2 kase yoğurtlu çorba
1 avuç çekirdek

su: 2 lt
Herkesin menü süpermiş
Neden akşam yemek yerine karışık bir şeyler yedin cnm

Menüm
12.00
Yumurtalı mantar
2 burgu peynir
Salatalık
1 avuç çiğ badem

17.30
1 kase mercimek çorbası
5-6 bulgurlu etli kuru biber dolması
Salatalık turşusu
1 parmak boyutunda havuç

Su 2.5
Spor yok
Dolma çok sanki

bedenini en iyi sen bilirsin gülüm zorlamadığın ve koşu bandın düz pozisyon da eğimsiz olduğu sürece inşallah dizin zorlanmaz rahat rahat yüyürsün

Güzel menü canım

Bana menün çok geldi canım. Sabak ekmek peynirler olduğu için yumurta tek olsa iyiymiş ekmekte küçük dilim olmalıymış. 1 tabak barbunyanın tabağı küçükse iyi

Yoğurt 1 kase yeterdi bence. Akşamda hiç olmamış maalesef canım. Verilen menü örneklerinde kuruyemiş çeşidi 1 çeşit oluyor. Normal yemeğini yapsan akşama. Kuruyemişi de öğlen kahvaltıda yesen daha iyi olur bence. Birinin alıntısında gördüm başka menünü öğlen 4 yumurta da çok fazla olmuş
12.00
1 yumurt
Marul
Maydonoz
1 kk peynir
6 zeytin
1 domates

18.30
Dere otlu yogurt
Domatesli soganli sogus
5 ksk yesil fasulye

Su 2lt
Harika menü. Sebze yemeğinde kaşık hesabı yapmana gerek yok bence canım

14 Mart menüm
Çeçil peyniri
2 dilim beyaz peynir
1 dilim hellim
10 adet badem

1 avuç çekirdek

Bence öğlenki yumurtayı teke indirmelisin canım 4 d peynir yemişsin yanında çünkü fazla geldi bana. Bu süreçte şifalanmanın yanında kilo vermekte istiyorsak kontrollü gitmeliyiz tüm bunların yanında akşamda az olmuş gibi acıktın mı?

Sütlü kahvenin yanında bitter mi yedin vayy vicdansız güzel miydi

Ye canım ye sen yemeyeceksinde o kiloyla biz mi yiyeceğiz

tövbe tövbe kıtlık varda sadece makarna mı yiyecek acaba o adam başka bir gıdım nimet kalmamış mı hayret ..
aynı ortamda fazla durmamaya çalış bu hafta o zaman tartışma moduna da giremezsiniz misal ben hep mutfakta oturuyorum şu an olduğu gibi eşim de salon da :)
hay maşallah benim ki artı senin ki eksi 400 harikaaa

amanın evde yokum diyesin gelmiştir iyi koşturmuşsun ponim benim ani gelen oldu mu elim ayağıma dolanıyor

Karışmayın ulen sizinde yemeğinizi yapmam popkeklere kalırsınız diye tehdit et abla
he hee tehdit edeyim de bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun kendini diye başlasın moralimin ağzına tükürsün (daha sabah kendi kapris yapıp üstüne bu lafı söyledi )
yok anacım bunların sağı solu belli olmuyor bu ara denmez , başka zaman derim amaaaa

amanın evde yokum diyesin gelmiştir iyi koşturmuşsun ponim benim ani gelen oldu mu elim ayağıma dolanıyor
Aynen hiç sevmem birine habersiz gitmeyi. Bana da haber verilmesini isterim ki benm küçük çocuğum var. Ablasigilde oturduk evlerine hep eşim bırakırdı yarım saatten 1 saat sürerdi gelmesi. Eşimde baktı yorgunum müsade istedi eve geldik kp şaşırdı ki enişteninde arabası var mazotu bitmesin diye bir kere götürdüğünü bilmem iyi oldu.
Ben yemek için çırpınıyorum hazırlık yapıyorum filan dört dörtlük hizmet bekliyolar. Kızlarına gittik ikramlık tabak getirdi yoruldun kızım sende otur kızım ah ahh dedim içimden ağlarsa anam ağlar

Hiç güzel değil di hemen eridi bitti alamadim bile tadını Söyle bi paket yemeden tadı mi olur

Cuma mrnum
Kahvaltı 1tabak menrmen
2dilim t.b ekmeği
Beyaz peynır
5ZEYTIn
2tane ceviz
1dılım kasar
1t.k recel tereyag

17.00
1avıc leblebi
Kahve

Aksam 20.00
2kepcr tarhana
2tavuk pirzola
4kaşık pilav
Salata yogurt

2lt su
Canım kahvaltıda kaşar, zeytin,ceviz varken ekmeğe ne gerek vardı ?Tarhana varken umarım pilavın pirinçten değildir
Canım sabah ya ekmekten ya yumurtalardan vazgeçseydin ikisi bir arada çok geldi gözüme
Öğlen biraz çok gibi geldi gözüme ama akşamla ve sporla fazlasıyla dengelemişsin
Bugünkü spor

Leslie Boosted Walk 30 dk x 3,5 = 105
bölgesel 9. gün 13 dk x 3 = 39
Toplam : 144 puan
@Tekrar dene
Maşallah canım hiç salma kendini aynen korumaya devam
12.00
1 yumurt
Marul
Maydonoz
1 kk peynir
6 zeytin
1 domates

18.30
Dere otlu yogurt
Domatesli soganli sogus
5 ksk yesil fasulye

Su 2lt
Gayet güzel canım
14 Mart menüm
Çeçil peyniri
2 dilim beyaz peynir
1 dilim hellim
10 adet badem

1 avuç çekirdek

Sabah biraz peyniri abartmışız onun haricinde güzel canım
Güzel canım az miktarda olsa keşke yufkayı yemeseymişsin
Akşamki menünden ya kuru fasülye miktarını azaltsaymışsın veya pilav olmasaymış on numara beş yıldızmış
Dinlen kuzu ya yorulmuşsun zaten yeterince
wuuu harikaaa süper.. ama yarin tutulacaksin canim bileklerin agriycak benim öyle olmuştu
Ben de öyle sanıyorum sabah ola hayrola
lahanayi görünce dünkü menumuydu acaba derken değilmiş afiywt olsun. Sabah biraz yeşillikte ekleyebilirsin birde kuruyemiş olabilir.
Canım iki öğün yiyoruz ya ben hiç alışmamışım öğünle beraber kuruyemiş yemeye yeşillik pek sevmiyorum domates salatalık seviyorum da onların da hiç tadı yok ilaç gibi kokuyorlar
Menüm
12.00
Yumurtalı mantar
2 burgu peynir
Salatalık
1 avuç çiğ badem

17.30
1 kase mercimek çorbası
5-6 bulgurlu etli kuru biber dolması
Salatalık turşusu
1 parmak boyutunda havuç

Su 2.5
Spor yok
Güzel canım kuru biber normal dolmalık biberin yarısı kadar filan oluyor belki daha azı afiyet olsun
Güzel canım bi sucuk varken hindi füme battı gözüme sanki ama abartılı yememişsin neyse ki
Kesinlikle benim de

esimin karni tokmus.bende yemek yapmak yapmak icin erindim kendime...bugunluk boyle oldu artik.
iste herkesin yavrusu kendine..
Ah bi de antep fıstıklı olacak var ya üff üff
gizz bide bizim canimizi cektirmeyinn

Ye canım ye sen yemeyeceksinde o kiloyla biz mi yiyeceğiz
Çook tatlısın ya
Size karın Kası yapıyorum az kaldı göstericiğim
Güzel canım bi sucuk varken hindi füme battı gözüme sanki ama abartılı yememişsin neyse ki

Cnm hiç ekmek yemediğimden acıkıyorum abarttığım şeyin protein kaynağı olması beni kötü etkilemiyor açıkcası
Her gün evde diğer öğünlerde protein olmayabiliyor

Akşam ya bulgur ya yayla ikisinden birini tercih etseymişsin keşke canım neyse ki keki sporla dengelemişsin
Canım sabah öğünündeki ceviz çok fazla bir ceviz 35 kalori ve akşamki nesquik de olmasa Yerine daha sağlıklı bir alternatif bulabilirmişsin Zeynep susuz Zeynep sporsuz Zeynep bu sen değilsin dostum

kahvalti bi yere kadar tok tutuyor canim.aksam yemek yemeden ben duramam.sen rahatsan gayet guzel afiyet olsun
Bireysel derece için tebrikler canım. I Ilyusa kutlarım canım
sagol canim benim
sagol canim
afiyet olsun canim. Gayet guzel canim
benim esimde e bunuda mi yemeyecen onudami yemeyecen. Sen ne yiyecen demeye basladi simdiden.raporlari okumaya basliyorum yapmayacagim seyi bana okumanin faydasi yok diyor. Ama cok sikinti yapmiyor allahtan
sagol canim. Senin 1.ligini kutlarim bir turlu firsat bulup yazamadim
sagol canim.
eline emegine saglik canim
Spor listesi Sonuclar

1. @Ela_naz =644
2. @Dream=605.5
3. selensu82 =570

Tebrikler kizlar

kizlar tebrikler
Beni en cok 2 saat su icmemek zorluyor, başım agriyor

Alisverise gidicem yemek saati gecmesin diye gidemiyorum :)
Su icmistim yarim saatin dolmasini bekliyorum
genel olarak hepimizi sivi alim kurallari zorlayacak galiba.bas afrin icin gecmis olsun abla.
Bas agrisi bende de feci seviyelerdenmi yoksa oyle mi denkgeldi anlayamadim ama bicak saplaniyor kafama
Cuma mrnum
Kahvaltı 1tabak menrmen
2dilim t.b ekmeği
Beyaz peynır
5ZEYTIn
2tane ceviz
1dılım kasar
1t.k recel tereyag

17.00
1avıc leblebi
Kahve

Aksam 20.00
2kepcr tarhana
2tavuk pirzola
4kaşık pilav
Salata yogurt

2lt su
biraz karbonlu bir menu gibi geldi canim.ama cuma menusuymus zaten
sabah iki yumurta varken ekmegin miktari fazla olmus bence.gerisi gayet guzel canim
afiyet olsun canim.sporda sahane
Tebrikler kızlar
Ama haftaya 1.lik bende
Tabi dizler error vermezse
İns sikinti olmasin canim dizlerinde.sende dikkat et.

aynen gülüm ağlarsa anan ağlar benim kv de aynı , o yüzden her şeyi dozun da yapmak lazım onu öğrendim istediğimiz kadar kendimizi paralayıp yedirip içirip ağırlayalım yaranmıyorsak , o kadar yapmaya gerek yok olduğu yere kadar gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…