Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen öyle ama çocuk hasta gece uykusuz kalıyorum gündüz de o uyudukca ben de uyuyorum bu ara hiç iyi değilim

Üşendim bir şeyler hazırlamaya malesef çocuk da uyanık olunca

Yımartayı ekmeksiz yemekden pek hoşlanmıyoruöama omlette aramam persembe oylr yapmalı

Balım haftasonu menusu ya ondan bıraz rahat davranıyorum hafyaiçi daha sıkı yaparım

Yarım tabak kadar diyrlim barbunyayı

Canim ellerine sağlık. 1. Olmuşum şaşırdım
sagolcanimm

Çok zorlama dizlerini kaptanim. Azar azar yaparsan her gün yaparsin. Ama birden yuklenirsen çok zorlanirsin.
Canım benım butun hafta ben agustos bocegı gıbı yatarken sen karınca gıbı calıştın ve 1.liği hakettın
Onumuzdeki haftada aynı performansı beklıyorum

oovv tam koşturma curcunaya dönmüş senin akşam o kadar kişiye koşturmaktan muhabbet de olmamıştır pek , yorulduğunla kaldın desene gülüm yarın bari dinlen

Krem peynır uydurmasyon aslında
Esıme 5 kılo sut getır demiştim işten gelirken bende uyuya kaldım bu tembelimde dolaba koymamış
Sabah ocaga koydum ama kesıldı limon katıp bıraz da lor yaptım
Lorun bır kısmını rondaya koydum azcık zeytınyagı tuzla robatta krem halini alana kadar bıztt yaptım
Icıne bıraz reyhan koydum.. fena olmadı bozulmadan tukenır en azından. loru pek yrmıyor ev halkı oyuzden yaptım krem peynır gibi olursa yerler dıye
Cevız de koymayı dusunuyorum kalanına daha keyıflı olur yrmeso

Aynen öyle ama çocuk hasta gece uykusuz kalıyorum gündüz de o uyudukca ben de uyuyorum bu ara hiç iyi değilim
çocuklar hasta oldu mu anneye uyku yok iyi yapıyorsun gündüz çocuk uyuyunca uyumakla yoksa sen de güçsüz düşersin , inşallah çabuk iyileşir kuzum sen de iyi olursun

ne güzel düşünmüşsün çok iyi fikir valla ellerine sağlık yiyenlere şifa olsun

Bır haftada gıder o ablam basladınya tekrardan cokda gec olmadan bu sefer daha ne olsunm

Anaların dınlenmesı Nekadar olursa okadar dınlendım ıştw abla
Bunye saglamda cok sukur atlattım hemen
analara dinlenmek yok kiii :))
çok şükür atlatmışsın ya
saat kaç olmuş git uyusana gülüm sabah açız diye kalkacak ev ahalisi :)

ne güzel düşünmüşsün çok iyi fikir valla ellerine sağlık yiyenlere şifa olsun
İnşallah bizden sonraki nesilde mutfagın bereketi için israftan zıyan olmasından korkup biz gibi hasas davranılar

analara dinlenmek yok kiii :))
çok şükür atlatmışsın ya
saat kaç olmuş git uyusana gülüm sabah açız diye kalkacak ev ahalisi :)
Yarın pazar ya 10 kalmayı planlıyorum herkesde uyumuskrm sesızlığın keyfıno cıkarıyım dedım ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…