- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.241
Aynen öyle ama çocuk hasta gece uykusuz kalıyorum gündüz de o uyudukca ben de uyuyorum bu ara hiç iyi değilimAkşam ya bulgur ya yayla ikisinden birini tercih etseymişsin keşke canım neyse ki keki sporla dengelemişsin
Canım sabah öğünündeki ceviz çok fazla bir ceviz 35 kalorive akşamki nesquik de olmasa Yerine daha sağlıklı bir alternatif bulabilirmişsin Zeynep susuz Zeynep sporsuz Zeynep bu sen değilsin dostum
Üşendim bir şeyler hazırlamaya malesef çocuk da uyanık oluncabence güzel olmus canim, yarin spor olur dimi :)
aksam yemek türü olaydi daha iyi olurdu, sporda var güzel
güzel olmus canim sporda yapilmis :)
güzel olmus sporda olsa keske :)
güzel olmus canim, sporda süper
gayet güzel, sporda mis
sen bilirsin isini seviyeleri anlamiyorum :))
gayet güzel mücver bayadir yapmadim yapsam :)) sporda güzel
cupkek disinda güzel ekmegne bak bise demiyorum :))
18.30 da keske yemek yeseydin daha iyi olurdu canim
Yımartayı ekmeksiz yemekden pek hoşlanmıyoruökahvalti bi yere kadar tok tutuyor canim.aksam yemek yemeden ben duramam.sen rahatsan gayet guzel afiyet olsun
sagol canim benim
sagol canim
afiyet olsun canim. Gayet guzel canim
benim esimde e bunuda mi yemeyecen onudami yemeyecen. Sen ne yiyecen demeye basladi simdiden.raporlari okumaya basliyorum yapmayacagim seyi bana okumanin faydasi yok diyor. Ama cok sikinti yapmiyor allahtan
sagol canim. Senin 1.ligini kutlarim bir turlu firsat bulup yazamadim
sagol canim.
eline emegine saglik canim
kizlar tebrikler
genel olarak hepimizi sivi alim kurallari zorlayacak galiba.bas afrin icin gecmis olsun abla.
Bas agrisi bende de feci seviyelerdenmi yoksa oyle mi denkgeldi anlayamadim ama bicak saplaniyor kafama
biraz karbonlu bir menu gibi geldi canim.ama cuma menusuymus zaten
sabah iki yumurta varken ekmegin miktari fazla olmus bence.gerisi gayet guzel canim
afiyet olsun canim.sporda sahane
İns sikinti olmasin canim dizlerinde.sende dikkat et.
Balım haftasonu menusu ya ondan bıraz rahat davranıyorum hafyaiçi daha sıkı yaparımCanım kahvaltıda kaşar, zeytin,ceviz varken ekmeğe ne gerek vardı ?Tarhana varken umarım pilavın pirinçten değildir
Canım sabah ya ekmekten ya yumurtalardan vazgeçseydin ikisi bir arada çok geldi gözüme
Öğlen biraz çok gibi geldi gözüme ama akşamla ve sporla fazlasıyla dengelemişsin
Maşallah canım hiç salma kendini aynen korumaya devam
Gayet güzel canım
Sabah biraz peyniri abartmışız onun haricinde güzel canım
Güzel canım az miktarda olsa keşke yufkayı yemeseymişsin
Akşamki menünden ya kuru fasülye miktarını azaltsaymışsın veya pilav olmasaymış on numara beş yıldızmış
Dinlen kuzu ya yorulmuşsun zaten yeterince
Ben de öyle sanıyorumsabah ola hayrola
Canım iki öğün yiyoruz ya ben hiç alışmamışım öğünle beraber kuruyemiş yemeye yeşillik pek sevmiyorum domates salatalık seviyorum da onların da hiç tadı yok ilaç gibi kokuyorlar
Güzel canım kuru biber normal dolmalık biberin yarısı kadar filan oluyor belki daha azı afiyet olsun
Güzel canım bi sucuk varken hindi füme battı gözüme sanki ama abartılı yememişsin neyse ki
Kesinlikle benim de
Yarım tabak kadar diyrlim barbunyayıGüzel menü canım
Bana menün çok geldi canım. Sabak ekmek peynirler olduğu için yumurta tek olsa iyiymiş ekmekte küçük dilim olmalıymış. 1 tabak barbunyanın tabağı küçükse iyi
Yoğurt 1 kase yeterdi bence. Akşamda hiç olmamış maalesef canım. Verilen menü örneklerinde kuruyemiş çeşidi 1 çeşit oluyor. Normal yemeğini yapsan akşama. Kuruyemişi de öğlen kahvaltıda yesen daha iyi olur bence. Birinin alıntısında gördüm başka menünü öğlen 4 yumurta da çok fazla olmuş
Harika menü. Sebze yemeğinde kaşık hesabı yapmana gerek yok bence canım
Bence öğlenki yumurtayı teke indirmelisin canım 4 d peynir yemişsin yanında çünkü fazla geldi bana. Bu süreçte şifalanmanın yanında kilo vermekte istiyorsak kontrollü gitmeliyiz tüm bunların yanında akşamda az olmuş gibi acıktın mı?
Sütlü kahvenin yanında bitter mi yedin vayy vicdansız güzel miydi
Canım benım butun hafta ben agustos bocegı gıbı yatarken sen karınca gıbı calıştın ve 1.liği hakettınCanim ellerine sağlık. 1. Olmuşum şaşırdım
sagolcanimm
Çok zorlama dizlerini kaptanim. Azar azar yaparsan her gün yaparsin. Ama birden yuklenirsen çok zorlanirsin.
kendi yaptığım konserveleri yemiycem hepsine şeker attım :))Çok azmış aslında ama malum kurallar. Yarın sabah yeniden niyetlen abla konserveden hazır gıdalardan uzak dur
oovv tam koşturma curcunaya dönmüş senin akşam o kadar kişiye koşturmaktan muhabbet de olmamıştır pek , yorulduğunla kaldın desene gülüm yarın bari dinlenİyi geceler kızlar bugun ki planlar bana uymadı esim mangala gidince evde keyif yaparım diyordum ama olmadı arkadasının esi geldı o gelınce dıgerının esınıde cagırdım o ndada annesi ablası varmıs onlarda geldı tam cay ıcıcez esim aradı yemek yiyip usumus ler cay yapar mısın diye dedim demlemıstım zaten gelin diye ev curcuna gibiydı cok yoruldum toplayamadım bile evı gecmıs okudum menu yazdım alıntı yaptım ama cevaplamaya mecalim yok sabaha Insallah
Krem peynır uydurmasyon aslındaBence bu şekilde geçiştirmek yerine poni gibi bulguru cesitlendirip yesen daha iyi olur canim. Akşam kuruyemişle geciştireyim diye sabaha çok yukleneceksin.
lahanayi görünce dünkü menumuydu acaba derken değilmişafiywt olsun. Sabah biraz yeşillikte ekleyebilirsin birde kuruyemiş olabilir.
off olmamış yaa pilav tarhana leblebi reçel ekmek
bugun daha iyi canim afiyet olsun. Krem peyniri nasil yaptin acaba.
spor harika gidiyor. Birde yemek gördüm nihayetafiyet olsun
afiyet olsun canim akşam fazla mi olmuş karar veremedim. Ama çok değil kaşık miktari sanki
wuuu harikaaa süper.. ama yarin tutulacaksin canim bileklerin agriycak benim öyle olmuştu
bol peynirli bir gün olmuş..Akşam dabir şey yok afiyet olsun
Spor çok iyi yufkalari kurtarır afiyet olsun
çocuklar hasta oldu mu anneye uyku yok iyi yapıyorsun gündüz çocuk uyuyunca uyumakla yoksa sen de güçsüz düşersin , inşallah çabuk iyileşir kuzum sen de iyi olursunAynen öyle ama çocuk hasta gece uykusuz kalıyorum gündüz de o uyudukca ben de uyuyorum bu ara hiç iyi değilim
ne güzel düşünmüşsün çok iyi fikir valla ellerine sağlık yiyenlere şifa olsunKrem peynır uydurmasyon aslında
Esıme 5 kılo sut getır demiştim işten gelirken bende uyuya kaldım bu tembelimde dolaba koymamış ☹
Sabah ocaga koydum ama kesıldı limon katıp bıraz da lor yaptım
Lorun bır kısmını rondaya koydum azcık zeytınyagı tuzla robatta krem halini alana kadar bıztt yaptım
Icıne bıraz reyhan koydum.. fena olmadı bozulmadan tukenır en azından. loru pek yrmıyor ev halkı oyuzden yaptım krem peynır gibi olursa yerler dıye
Cevız de koymayı dusunuyorum kalanına daha keyıflı olur yrmeso
Anaların dınlenmesı Nekadar olursa okadar dınlendım ıştw ablaçok geçmiş olsun canoom hastayken evde dinlenmek en iyisi çabuk iyileşirsin inşallah
Bır haftada gıder o ablam basladınya tekrardan cokda gec olmadan bu sefer daha ne olsunmen basta pis bogazligim :)
Benim daha cok kemiksel agrilarim var
Ayak diz bel kollarim
Bunlarda kilo verince zaten gider cnm
Bide kireç temizligide olacak ya inşallah
Alerjik astım var bilmiyorum etkisi olacakmi
en iyisi evde dinlenmek cnm gecmis olsun
dün 94 le basladim bakalim
2 haftada +4oldum
bugday serbest ama
405numarali olan genetigi degistirilmis mış
Kara bugday daha garanti heralde
analara dinlenmek yok kiii :))Anaların dınlenmesı Nekadar olursa okadar dınlendım ıştw abla
Bunye saglamda cok sukur atlattım hemen
İnşallah bizden sonraki nesilde mutfagın bereketi için israftan zıyan olmasından korkup biz gibi hasas davranılarne güzel düşünmüşsün çok iyi fikir valla ellerine sağlık yiyenlere şifa olsun
Vallaha operaya gıttın sandım
Yarın pazar ya 10 kalmayı planlıyorumanalara dinlenmek yok kiii :))
çok şükür atlatmışsın ya
saat kaç olmuş git uyusana gülüm sabah açız diye kalkacak ev ahalisi :)
İyi geceler guzel kadınhadi herkese huzurlu iyi geceler canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?