- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.221
geçen hafta ben de yüzde 80 kakaolu bitter almıştım 2 kare yedim gülmeye başladım aa bunun içine şeker koymayı unutmuşlar diye :))Yok kiz aciydi yuzde 60 mi 80 mi öyle bir şey di. Fındıklı çok severim bende
bence güzel olmus canim, yarin spor olur dimi :)Cumartesi menu
Kahvaltı 12.00
1buyuk dılim karabugdaylı koy ekmegı
1dilim beyaz peynır
Kendı yaptığım krem peynır den 3tatlı kadıgı
2 haşlanmış yumurta
Domates
Arada kahve 1avuc kuruyemiş
Aksam 20.00
1kepce tarhana corbası
1tabak burbunya yemeği
Yogurt kırmızı biber tursusu
2,5lt su
1buyuk barsak yesıl cay
aksam yemek türü olaydi daha iyi olurdu, sporda var güzel14 Mart Cumartesi
12:00=== El kadar kağıt kebabı
6 yk pırasalı bulgur pilavı
2 kase yoğurt
3 adet yeşil soğan
17:30=== 10 adet badem
10 adet fındık
5 adet ceviz
2 avuç kabak çekirdeği
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
Fitt_anne 180 puan
güzel olmus canim sporda yapilmis :)12.00
1 yumurt
Marul
Maydonoz
1 kk peynir
6 zeytin
1 domates
18.30
Domatesli biberli et kavurma 6 ksk
Dere otlu yogurt
Domatesli soganli sogus
5 ksk yesil fasulye
Su 2lt
30 dk tempolu yuruyus 90 puanFitt_anne
güzel olmus sporda olsa keske :)14 Mart menüm
11.30 2 yumurtalı peynirli omlet
Çeçil peyniri
2 dilim beyaz peynir
1 dilim hellim
10 adet badem
19.00 2 kase yoğurtlu çorba
1 avuç çekirdek
su: 2 lt
güzel olmus canim, sporda süperiyi aksamlar
14 mart
13.00
1 ince kasar peynir
4 5 zeytin
10 badem
3 kasik yumurtali kiyma
2 lokma ev yapimi yufka
18.30
1 kase yogurt
3 hurma
yarim muz
1 lokma yufka ve arasina 2 3 tane aci biber tursusu
40 dk kosu 20 dk yuruyus
toplam 220 puanFitt_anne
gayet güzel, sporda misSabah 9:30
1 sütlü kahve
1 kare bitter
1 hurma
Öğle 12:00
2 h.yumurta
1 kaşık menemen
3 dilim peynir
Dereotu 1 tutam
3 zeytin
Ara
1 sütlü kahve
Akşam 17:40
3 kepçe kuru fasulye
4 kaşık bulgur
3 kaşık ispanak
Su 3.5 litre
Spor 45 dk leslie
45×3=135 pFitt_anne
sen bilirsin isini seviyeleri anlamiyorum :))Menüm
12.00
Yumurtalı mantar
2 burgu peynir
Salatalık
1 avuç çiğ badem
17.30
1 kase mercimek çorbası
5-6 bulgurlu etli kuru biber dolması
Salatalık turşusu
1 parmak boyutunda havuç
Su 2.5
Spor yok
gayet güzel mücver bayadir yapmadim yapsam :)) sporda güzel14 mart
11.00
1muz
3 kaşık sucuklu yumurta
3 siyah zeytin
2 hindi füme
Maydonoz
2 ceviz
Domates salatalık
19.00
3mücver
2kaşık pırasa pirinçsiz
Avuç içi kdr erik pestili
Spor 40 dk antrenman 120p
Su 3 lt
@Tekrardene
cupkek disinda güzel ekmegne bak bise demiyorum :))İyi geceler kızlar örmüş kötü ama yazayım:)
10.00
1 yumurta
2 dilim ekmek
6 zeytin
2 dilim süzme peynir
2 ceviz
14.00
3yk yulaf
5 yk yoğurt
Bir elma
8 fındık
19.30
Bir but tavuk
4 yk bulgur pilavı
Bir kepçe yayla çorbası:))
Kızlar kakaolu cup kek yapmıştım maalesef yedim bir tane ama peşinde 3 mil leslie yaptım hem de gece 11 de az önce bitti:))
2.5 su
18.30 da keske yemek yeseydin daha iyi olurdu canimİyi geceler herkese
9.00
Sucuklu yumurta 2 yumurtalı ama yarısi yendi
Salatalık domates 1 2 dilim
2 zeytin
Avuç içi kadar ceviz
1 kk kaşar peyniri
14.00
4 kaşık kadar karnabahar kisiri
Marul
Ev yapımı sus biber turşusu
1 dilim turp
1 bardak ayran
Salatalık
18.30
1 kase sütlü Nesquik tam tahıl gevreği kakaolu
Su az içtim
Spor da yok
Aslında bnmde karın kasım var inanıyorum zayıflayınca ortaya çıkacakÇook tatlısın ya
Size karın Kası yapıyorum az kaldı göstericiğim
Cnm hiç ekmek yemediğimden acıkıyorum abarttığım şeyin protein kaynağı olması beni kötü etkilemiyor açıkcası
Her gün evde diğer öğünlerde protein olmayabiliyor
Abla menü??geçen hafta ben de yüzde 80 kakaolu bitter almıştım 2 kare yedim gülmeye başladım aa bunun içine şeker koymayı unutmuşlar diye :))
en ideali yüzde 70 olan :)) bi ara yüzde 85 aldim cikolatadan sogudum yenmedi :))geçen hafta ben de yüzde 80 kakaolu bitter almıştım 2 kare yedim gülmeye başladım aa bunun içine şeker koymayı unutmuşlar diye :))
ben esime diyorum karin kasi yapcam six pack he diyor bi o eksikti :))Aslında bnmde karın kasım var inanıyorum zayıflayınca ortaya çıkacak
senin ki şükür çok sıkıntı yapmıyor benim ki her defasın da başlıyor her şeyden az yemek lazım peygamber efendimiz mi böyle yapmış sanki v.s. diye ben de ama biz onun gibi yemek diye bedenin dengesini bozmuşuz zaten epi topu 40 gün yavf düzene girene kadar v.s. diyorum 2 gün de 7-8 defa bu muhabbet geçti düşün :))kahvalti bi yere kadar tok tutuyor canim.aksam yemek yemeden ben duramam.sen rahatsan gayet guzel afiyet olsun
sagol canim benim
sagol canim
afiyet olsun canim. Gayet guzel canim
benim esimde e bunuda mi yemeyecen onudami yemeyecen. Sen ne yiyecen demeye basladi simdiden.raporlari okumaya basliyorum yapmayacagim seyi bana okumanin faydasi yok diyor. Ama cok sikinti yapmiyor allahtan
sagol canim. Senin 1.ligini kutlarim bir turlu firsat bulup yazamadim
sagol canim.
eline emegine saglik canim
kizlar tebrikler
genel olarak hepimizi sivi alim kurallari zorlayacak galiba.bas afrin icin gecmis olsun abla.
Bas agrisi bende de feci seviyelerdenmi yoksa oyle mi denkgeldi anlayamadim ama bicak saplaniyor kafama
biraz karbonlu bir menu gibi geldi canim.ama cuma menusuymus zaten
sabah iki yumurta varken ekmegin miktari fazla olmus bence.gerisi gayet guzel canim
afiyet olsun canim.sporda sahane
İns sikinti olmasin canim dizlerinde.sende dikkat et.
ayy cidden mii karın kası mı yapıyorsunÇook tatlısın ya
Size karın Kası yapıyorum az kaldı göstericiğim
Cnm hiç ekmek yemediğimden acıkıyorum abarttığım şeyin protein kaynağı olması beni kötü etkilemiyor açıkcası
Her gün evde diğer öğünlerde protein olmayabiliyor
ne menüsü kız :))Abla menü??
ben kakao tadını seviyorum acı gelmiyor bana yüzde 80 , zaten normalini hiç yemiyorum , çok uzun süredir yemeyince tadını unutmuşum sabahları bal yiyordum biraz ondan ağzım şekere alışıktı bitteri yiyince ondan şekeri unutmuşlar dedim :))en ideali yüzde 70 olan :)) bi ara yüzde 85 aldim cikolatadan sogudum yenmedi :))
Hayırlı geceler
ay ya habersiz misafir cok zor.bide kucuk cocukla be pisirecegini sasiriyorsun.Slm kızlar iyi geceler. Eşim annesigile gitmişti onları ablasına getirecekti bana geldiler apartmanın önünde haber verdi bi de haldur huldur yemeğe giriştim yedik ettik ordan ablasına çaya gittik eşimin hepberaber. eve geldik kızları uyuttuk makineyi yerleştrdik uzandım artık eşim dondurucuyu düzenliyo yardm edecek halim yok. Sporda hikaye oldu
ayy sade sade turp lahanada ne bilim nasil yenir acabaNormalde Ahmet Apa yıllardır tek öğün yiyormuş ama bu toplu seviyeye önderlik ettiği için herkes gibi yapacakmış iki öğün yiyor hatta öğlen lahana turp yiyo
yarin 12 ye kadar beni bu yediklerin tutacak canim. Fazla da olmus olabilir belki daha tam oturtamadim duzeni mideyi doldurmadan kalkma isini yaniBence bu şekilde geçiştirmek yerine poni gibi bulguru cesitlendirip yesen daha iyi olur canim. Akşam kuruyemişle geciştireyim diye sabaha çok yukleneceksin.
lahanayi görünce dünkü menumuydu acaba derken değilmişafiywt olsun. Sabah biraz yeşillikte ekleyebilirsin birde kuruyemiş olabilir.
off olmamış yaa pilav tarhana leblebi reçel ekmek
bugun daha iyi canim afiyet olsun. Krem peyniri nasil yaptin acaba.
spor harika gidiyor. Birde yemek gördüm nihayetafiyet olsun
afiyet olsun canim akşam fazla mi olmuş karar veremedim. Ama çok değil kaşık miktari sanki
wuuu harikaaa süper.. ama yarin tutulacaksin canim bileklerin agriycak benim öyle olmuştu
bol peynirli bir gün olmuş..Akşam dabir şey yok afiyet olsun
Spor çok iyi yufkalari kurtarır afiyet olsun
demi sebzeden zarar gelmez.bide yavas yemeyi ve cok cignemeyi basarirsam iyi olacakGüzel menü canım
Bana menün çok geldi canım. Sabak ekmek peynirler olduğu için yumurta tek olsa iyiymiş ekmekte küçük dilim olmalıymış. 1 tabak barbunyanın tabağı küçükse iyi
Yoğurt 1 kase yeterdi bence. Akşamda hiç olmamış maalesef canım. Verilen menü örneklerinde kuruyemiş çeşidi 1 çeşit oluyor. Normal yemeğini yapsan akşama. Kuruyemişi de öğlen kahvaltıda yesen daha iyi olur bence. Birinin alıntısında gördüm başka menünü öğlen 4 yumurta da çok fazla olmuş
Harika menü. Sebze yemeğinde kaşık hesabı yapmana gerek yok bence canım
Bence öğlenki yumurtayı teke indirmelisin canım 4 d peynir yemişsin yanında çünkü fazla geldi bana. Bu süreçte şifalanmanın yanında kilo vermekte istiyorsak kontrollü gitmeliyiz tüm bunların yanında akşamda az olmuş gibi acıktın mı?
Sütlü kahvenin yanında bitter mi yedin vayy vicdansız güzel miydi
ah ahhh kiymet bilneyene ne yapsan zor canimAynen hiç sevmem birine habersiz gitmeyi. Bana da haber verilmesini isterim ki benm küçük çocuğum var. Ablasigilde oturduk evlerine hep eşim bırakırdı yarım saatten 1 saat sürerdi gelmesi. Eşimde baktı yorgunum müsade istedi eve geldik kp şaşırdı ki enişteninde arabası var mazotu bitmesin diye bir kere götürdüğünü bilmem iyi oldu.
Ben yemek için çırpınıyorum hazırlık yapıyorum filan dört dörtlük hizmet bekliyolar. Kızlarına gittik ikramlık tabak getirdi yoruldun kızım sende otur kızım ah ahh dedim içimden ağlarsa anam ağlar
kiz boyle seylerin hayalini bile kurma. CissssssAh bi de antep fıstıklı olacak var ya üff üff
ay mercimek kofte bayilirim yarin degilde pazartesi yapiyim bariKızlar bugün mercimek çorbası arttı yarın ısıtıp içine 1 sb ince bulgur ve maydonoz ekleyip mercimek köftesi yapıcamfikir olsun size de. Normalde mercimek köftesi yapacağımda 1 sb mercimeğe 3 sb su, 1 sb ince bulgur miktarıyla yapıyorum
Yemek konusunda cok soylenmiyor abla.senin ki şükür çok sıkıntı yapmıyor benim ki her defasın da başlıyor her şeyden az yemek lazım peygamber efendimiz mi böyle yapmış sanki v.s. diye ben de ama biz onun gibi yemek diye bedenin dengesini bozmuşuz zaten epi topu 40 gün yavf düzene girene kadar v.s. diyorum 2 gün de 7-8 defa bu muhabbet geçti düşün :))
çok geçmiş olsun gülüm neden ameliyat oldu ki teyzen durumu şimdi nasılHayırlı geceler
Teyzem ameliyat oldu çok yoğun geçiyor bu aralar. Benim ev hastaneye yakın olduğu için misafir kesilmiyor. Stresli geçiyor kafamız kulağımız teyzemde.
hepsinin ayrı huyu var kimi eşlik et ister kimi hiç yeme eri ister kimi kafasına esince ye başka zaman o sana zararlı yeme der bunlarda günümüzün tuzu biberi olsun artık:))))ay ya habersiz misafir cok zor.bide kucuk cocukla be pisirecegini sasiriyorsun.
Yarina guzelce dinlenirsin ins canim
ayy sade sade turp lahanada ne bilim nasil yenir acaba
yarin 12 ye kadar beni bu yediklerin tutacak canim. Fazla da olmus olabilir belki daha tam oturtamadim duzeni mideyi doldurmadan kalkma isini yani
demi sebzeden zarar gelmez.bide yavas yemeyi ve cok cignemeyi basarirsam iyi olacak
ah ahhh kiymet bilneyene ne yapsan zor canim
kiz boyle seylerin hayalini bile kurma. Cissssss
ay mercimek kofte bayilirim yarin degilde pazartesi yapiyim bari
Yemek konusunda cok soylenmiyor abla.
Cekirdek yiyor,leblebi falan eslik etmeyince onlar canini sikiyor benimkinin
Çok azmış aslında ama malum kurallar. Yarın sabah yeniden niyetlen abla konserveden hazır gıdalardan uzak durne menüsü kız :))
sabah 2 tüm yumurtalı melemen az peynir yeşil zeytin
akşam 1 tabak kıymalı beyaz lahana 1 kase yoğurt
ama aklıma ne takıldı ben konserve menemene şeker katıyordum 5 lt tencereye 1 yemek kaşığı ondan da 5-6 kavanoz çıkıyordu , kavanozun çeyreğiyle yaptım menemeni sanırım yine bozdum yaaa
Çoğu kişiye itici geliyor ama bn karın kası severimben esime diyorum karin kasi yapcam six pack he diyor bi o eksikti :))
Gelmiş geçmiş olsn canımHayırlı geceler
Teyzem ameliyat oldu çok yoğun geçiyor bu aralar. Benim ev hastaneye yakın olduğu için misafir kesilmiyor. Stresli geçiyor kafamız kulağımız teyzemde.
Ay sorma arkadasım bızım spor salonuda kapatılmışbence güzel olmus canim, yarin spor olur dimi :)
aksam yemek türü olaydi daha iyi olurdu, sporda var güzel
güzel olmus canim sporda yapilmis :)
güzel olmus sporda olsa keske :)
güzel olmus canim, sporda süper
gayet güzel, sporda mis
sen bilirsin isini seviyeleri anlamiyorum :))
gayet güzel mücver bayadir yapmadim yapsam :)) sporda güzel
cupkek disinda güzel ekmegne bak bise demiyorum :))
18.30 da keske yemek yeseydin daha iyi olurdu canim
Koronadan dolayı eve kimseyi kabul edemiyorum deseydın keşlrİyi geceler kızlar bugun ki planlar bana uymadı esim mangala gidince evde keyif yaparım diyordum ama olmadı arkadasının esi geldı o gelınce dıgerının esınıde cagırdım o ndada annesi ablası varmıs onlarda geldı tam cay ıcıcez esim aradı yemek yiyip usumus ler cay yapar mısın diye dedim demlemıstım zaten gelin diye ev curcuna gibiydı cok yoruldum toplayamadım bile evı gecmıs okudum menu yazdım alıntı yaptım ama cevaplamaya mecalim yok sabaha Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?