Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bence güzel olmus canim, yarin spor olur dimi :)
aksam yemek türü olaydi daha iyi olurdu, sporda var güzel
12.00
1 yumurt
Marul
Maydonoz
1 kk peynir
6 zeytin
1 domates

18.30
Domatesli biberli et kavurma 6 ksk
Dere otlu yogurt
Domatesli soganli sogus
5 ksk yesil fasulye

Su 2lt
30 dk tempolu yuruyus 90 puan Fitt_anne
güzel olmus canim sporda yapilmis :)
14 Mart menüm
11.30 2 yumurtalı peynirli omlet
Çeçil peyniri
2 dilim beyaz peynir
1 dilim hellim
10 adet badem

19.00 2 kase yoğurtlu çorba
1 avuç çekirdek

su: 2 lt
güzel olmus sporda olsa keske :)
güzel olmus canim, sporda süper
gayet güzel, sporda mis
Menüm
12.00
Yumurtalı mantar
2 burgu peynir
Salatalık
1 avuç çiğ badem

17.30
1 kase mercimek çorbası
5-6 bulgurlu etli kuru biber dolması
Salatalık turşusu
1 parmak boyutunda havuç

Su 2.5
Spor yok
sen bilirsin isini seviyeleri anlamiyorum :))
gayet güzel mücver bayadir yapmadim yapsam :)) sporda güzel
cupkek disinda güzel ekmegne bak bise demiyorum :))
18.30 da keske yemek yeseydin daha iyi olurdu canim

Aslında bnmde karın kasım var inanıyorum zayıflayınca ortaya çıkacak

geçen hafta ben de yüzde 80 kakaolu bitter almıştım 2 kare yedim gülmeye başladım aa bunun içine şeker koymayı unutmuşlar diye :))
en ideali yüzde 70 olan :)) bi ara yüzde 85 aldim cikolatadan sogudum yenmedi :))

senin ki şükür çok sıkıntı yapmıyor benim ki her defasın da başlıyor her şeyden az yemek lazım peygamber efendimiz mi böyle yapmış sanki v.s. diye ben de ama biz onun gibi yemek diye bedenin dengesini bozmuşuz zaten epi topu 40 gün yavf düzene girene kadar v.s. diyorum 2 gün de 7-8 defa bu muhabbet geçti düşün :))

ayy cidden mii karın kası mı yapıyorsun ne kadar protein alsan yeridir gülüm hepiciği kas olsun

ne menüsü kız :))
sabah 2 tüm yumurtalı melemen az peynir yeşil zeytin
akşam 1 tabak kıymalı beyaz lahana 1 kase yoğurt
ama aklıma ne takıldı ben konserve menemene şeker katıyordum 5 lt tencereye 1 yemek kaşığı ondan da 5-6 kavanoz çıkıyordu , kavanozun çeyreğiyle yaptım menemeni sanırım yine bozdum yaaa

en ideali yüzde 70 olan :)) bi ara yüzde 85 aldim cikolatadan sogudum yenmedi :))
ben kakao tadını seviyorum acı gelmiyor bana yüzde 80 , zaten normalini hiç yemiyorum , çok uzun süredir yemeyince tadını unutmuşum sabahları bal yiyordum biraz ondan ağzım şekere alışıktı bitteri yiyince ondan şekeri unutmuşlar dedim :))

@selensu82 nasıl oldun canım, iyi misin?

@Furha63 gözükmedin tatlım bugün.
Hayırlı geceler
Teyzem ameliyat oldu çok yoğun geçiyor bu aralar. Benim ev hastaneye yakın olduğu için misafir kesilmiyor. Stresli geçiyor kafamız kulağımız teyzemde.

ay ya habersiz misafir cok zor.bide kucuk cocukla be pisirecegini sasiriyorsun.
Yarina guzelce dinlenirsin ins canim
Normalde Ahmet Apa yıllardır tek öğün yiyormuş ama bu toplu seviyeye önderlik ettiği için herkes gibi yapacakmış iki öğün yiyor hatta öğlen lahana turp yiyo
ayy sade sade turp lahanada ne bilim nasil yenir acaba
yarin 12 ye kadar beni bu yediklerin tutacak canim. Fazla da olmus olabilir belki daha tam oturtamadim duzeni mideyi doldurmadan kalkma isini yani
demi sebzeden zarar gelmez.bide yavas yemeyi ve cok cignemeyi basarirsam iyi olacak
ah ahhh kiymet bilneyene ne yapsan zor canim
Ah bi de antep fıstıklı olacak var ya üff üff
kiz boyle seylerin hayalini bile kurma. Cissssss
ay mercimek kofte bayilirim yarin degilde pazartesi yapiyim bari
Yemek konusunda cok soylenmiyor abla.
Cekirdek yiyor,leblebi falan eslik etmeyince onlar canini sikiyor benimkinin

Hayırlı geceler
Teyzem ameliyat oldu çok yoğun geçiyor bu aralar. Benim ev hastaneye yakın olduğu için misafir kesilmiyor. Stresli geçiyor kafamız kulağımız teyzemde.
çok geçmiş olsun gülüm neden ameliyat oldu ki teyzen durumu şimdi nasıl

hepsinin ayrı huyu var kimi eşlik et ister kimi hiç yeme eri ister kimi kafasına esince ye başka zaman o sana zararlı yeme der bunlarda günümüzün tuzu biberi olsun artık:))))

Çok azmış aslında ama malum kurallar. Yarın sabah yeniden niyetlen abla konserveden hazır gıdalardan uzak dur

İyi geceler kızlar bugun ki planlar bana uymadı esim mangala gidince evde keyif yaparım diyordum ama olmadı arkadasının esi geldı o gelınce dıgerının esınıde cagırdım o ndada annesi ablası varmıs onlarda geldı tam cay ıcıcez esim aradı yemek yiyip usumus ler cay yapar mısın diye dedim demlemıstım zaten gelin diye ev curcuna gibiydı cok yoruldum toplayamadım bile evı gecmıs okudum menu yazdım alıntı yaptım ama cevaplamaya mecalim yok sabaha Insallah

Ay sorma arkadasım bızım spor salonuda kapatılmış inşallah evde yapıcam ama

Koronadan dolayı eve kimseyi kabul edemiyorum deseydın keşlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…