Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

baya yogun gecmis canim.bugun dinlenirsin ins
Yok cnm ciğerleri çürümüş delinmişdi
rabbim buyuk canim.hayirli saglikli omur versin ins teyzene
benim de gece boyu midem gırladı acıkmışım lahana tutmamış mideyi , bende çay içicem az sonra kahvaltıyı yapsın da benimkiler
bahçede ne yapacaksınız gülüm kolay gelsin şimdiden
bahceyi belleyecek esim bende bir iki ot var onlari atarim abla.sonrasi kizlarla oyun bahcede hava guzelken
Gunaydın 9.takım kızları
Bugun annenlerın bahçesine gıdıp mangal yapmayı planlıyoruz hava guzelken
Yarın soguklar gelicekmiş uzmanlar oyle diyola
Oh sefaniz olsun canim.afiyet olsun simdiden

Şüphesiz cnm. Rabbim bütün hastalara şifa versin teyzemede.
Amin cnm insallah Allah razı olsun

Kızlar hiç iyi değilim
Büyük kızım her hafta sonu olduğu gibi bugünde moralimi alt üst etti.
Sabah yataktan suratı asık kalkıp dik dik konuşan, her şeye muhalefet edip sorun çıkaran bir çocuk.
Kaynanamın evlat versiyonu maalesef
"Evlat olsa sevilmez" denen bir çocuk ama evlat işte..
Yine moralimi alt üst etmeyi başardı.
Buzdolabının raflarını yıkıyordum, bu moral bozukluğu ile elimden kaydı, her yer tuz buz..
Evliliğimi kızlarım için devam ettiriyorken, hatta 3.cocuğu bile kendisi istedi diye doğurmuşken artık dayanamaz oldum
Kendimi 8.kattan aşağı atasım bile var, başka türlü kurtuluşum yok çünkü..
Bir saattir ağlıyorum ama kendimi susturamayı başaramadım.
Ölmek istiyorum
Birşeyler söyleyin bana

Allah razı olsun abla. Akcigerinin yarısını kesip attılar diğer yarısında da delikler vardı onu kapatmışlar.
Teyzem daha genç 52 yaşında bu sebeple çok üzgünüz
off çok ağır ameliyat rabbim şafi ismiyle şifa versin teyzen daha çok genç gülüm çok mu ağır yaşantısı oldu ciğerleri bu hale gelmiş , doktor şimdi ne diyor ziyaretçi de pek kabul etmezler demi

Gunaydın 9.takım kızları
Bugun annenlerın bahçesine gıdıp mangal yapmayı planlıyoruz hava guzelken
Yarın soguklar gelicekmiş uzmanlar oyle diyola
çok iyi olmuş gülüm senin miniği de sal bahçeye oynasın burası şimdiden soğudu , soğuk hava da dışarı çıkmamak lazım bu dönem de o yüzden güzel havanın tadını çıkarın bol eğlenceler bol mutlu muhabbetler olsun :)

ne güzel hem spor olur hem toprakla uğraşıp elektiriğinizi atarsınız bedenin fabrika ayarlarına dönmesi gibi bir şey oluyor toprakla uğraşmak :)

seni yaradana kurban olurum şimdi yanın da olup sana sımsıkı sarılmak istiyorum gözüm doldu gönlüm acıdı
kuzum kız çocukları özellikle en büyükler anaya diş biliyor ergenlik dönemleri başladığın da tek senin ki böyle değil hepsi geçecek büyüyünce annem diyip her şeyine o koşacak o arada yıpranacaksın analık böyle bir şey işte , bu dönemleri en rahat şekil de atlatmak için profesyonel yardım alıp yönlendirmelerine uymak daha sorunsuz geçiş dönemi sağlar
şimdi sen böyle ağlayınca ne yapıyor kızın, o da üzülüyordur
erkek çocukları dışarı çıkıp birbirleriyle dalaşıp küfürler edip boşaltıyorlar o gerilimli enerjilerini kızlar da ev de annelerine kardeşlerine boşaltıyor gerilimlerini

Canimmm kizin bir gecis doneminde .ergenlik caglarinda yanlis bilmiyorsam.
Senin gibi akli basinda bir kadina yakisan sozler degil bunlar.
Evet benim ev de bazen timarhane gibi oluyor.
Benim buyuk kizda dedigin tavirlarda ve hareketler de suan.ama kizini odak noktasi yapma.ben hic umuruma takmiyorum siylediklerini ve benin dedigimi eninde sonunda kabul edip gelip ozur diliyor
Zamajinda habgimiz yapmadikki.ah annelik

Anne okunca anlarsin lafinin anlamini simdi simdi anliyorum.sikma canini canim benim

niranım şimdi nasılsın kuzum ağlaman duruldu mu sakinleştin mi
sırt üstü en rahat ettiğin pozisyon da yat ağzından alabildiğin kadar çok nefesi al hiç tutmadan yavaşça ve seni rahatlatacak herhangi bir ses çıkararak ver nefesi istediğin kadar sesli çıksın o sesle birlikte nefes tam sakinleşip rahatlayana kadar 10-15 kere yap gülüm

Canımmm İnan gözlerim dolu dolu şu an annemi üzdüğüm zamanlar geldi aklıma o şu an ergenlikte bütün canının acısını en sevdiğinden senden çıkarıyordur ben de öyleydim şu önceki zayıflama döneminde depresyondaydım ve ergen de sayılmazdım benim yüzümden annem ağlamaktan sinir krizi geçirmişti ve o günden sonra en çok da annem için iyileşmeye karar vermiştim benim kızım daha iki yaşında yok yere ağlıyor bazen biraz araştırdığımda çocuklar gün içinde yaşadığı stresi bi şekilde en yakınına yani annelerine yansıtırmış boş ver dolabın rafını sana , evlatlarına bir şey olmamış ya biraz çıkıp hava al istersen ne güzel denize kıyısı olan bi şehirdesin sahilde birazcık yürü nefes al İnan çok iyi gelecektir

Sanırım o da üzülmüştür beni üzdüğüne
Sitede oturuyorum canım, havanın güzel olduğu hergün aşağı gönderiyorum.
Benim çocukluğumdan daha güzel geçiyor çocukları.
Ben şehirin göbeğinde büyüdüm, balkondan başka çıkacak yerim yoktu ama anneme böyle yapmadım

Canım ben çocuklarımı hayatımın merkezine aldığım için kayıtsız kalamiyorum yaptıklarına.

Kendini üzmemeye calis canim, ergenlik dönemleri bi ani bi anini tutmaz bu zamanlarda bi kulagindan girsin ötekinden ciksin. Illaki Oda bu hali gecince üzülüyordur hirsli bir cocuk demistin o bile etkiler bu Halde olmasini.

maalesef simdiki cocuklarin imkani Cok Ama bizim gibi mutlu bir cocukluk yasiyamiyorlar bugunun sartlari bence buna Mami oluyor, onlarda stresten ne yapacaklarini sasiriyor olabilirler.

guzelce kahvaltini yap dinlen sende canim
Canım ben çocuklarımı hayatımın merkezine aldığım için kayıtsız kalamiyorum yaptıklarına.
hepimiz icin onemli cocuklarimiz canim. Ama onlarin buyume sancilari bunlar.
Kendin icin biraz gormezden gelmelisin. Cunku sende onemlisin
@Furha63 canim cok gecmis olsun tez vakitte iyilessin teyzecigin insallah.

Ucmelekannesi bahce islerinde kolay gelsin ins
Sagol canim

çocuklar hasta oldu mu anneye uyku yok iyi yapıyorsun gündüz çocuk uyuyunca uyumakla yoksa sen de güçsüz düşersin , inşallah çabuk iyileşir kuzum sen de iyi olursun
Sağol canım Allah razı olsun gerçekten çok zormuş bazen diyorsun ki çocuğun var derdin var bazen de sukrediyorsun böyle bir karmasiga giriyor insan bir de baba yok yanımda yükümü hafifletecek hep benim üstümde kardeşim zaten pek ilgilenmez çocukla filan ahh ah

Doğru söylüyorsun canım işte akşam çok acıktım bir şey de yoktu hazırda üşendim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…