Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zor oldu ama durdum valla dilek
dibinde ister benim ki abla ayrı odada bile yatamaz o derece bakalım nasıl bir hafta bekliyor bizi
eve kabul etmesem nolcak kız adamı eve sokamıyorum kı

Aynen oyle oldu abla yorgunlukla kaldım
iyi düşün gülüm iyi geçsin bol aşklı meşkli geçecek belki

bugun benim dogum gunum 27 oldum:))
esimle restoranta gitmeyi planliyoduk ama tum restorantlar kapandi..bi taraftan iyi oldu diyorum.listedeyim.dikkat etmem lazim..artik baska zaman:)
amanın kuzummm allah hayırlı sağlıklı mutlu bolluk bereket içinde uzun mürler versin yeni yaşın kutlu olsunnnnnn ne güzel yaş ya 27

Sağol canım

Ah bir dinlese işi yok şu an geceleri uyumuyor oyun oynuyor telefonla son zamanlarin en çok oynanan oyunu gündüz de yatıyor kalkmak bilmez pek bir yararı yok işte

Ben de çok acıkmıştım 10 gibi o yüzden 11de yedim öğlen yemeğimi

Çok geçmiş kuzum Allah şifasını versin

Amiiinnnnn

Tünaydın güzellik
Amin❤ Amin cnm❤ Amin cnm❤

Ben de çok acıkmıştım 10 gibi o yüzden 11de yedim öğlen yemeğimi

Çok geçmiş kuzum Allah şifasını versin

Amiiinnnnn

Tünaydın güzellik
gece gec yattigim icin ogleni one cekmek istenedim ki aksami one cekmek zorunda kalmiyim
esimle restoranta gitmeyi planliyoduk ama tum restorantlar kapandi..bi taraftan iyi oldu diyorum.listedeyim.dikkat etmem lazim..artik baska zaman:)
dogum gunun kutlu olsun canim

Ah bir dinlese işi yok şu an geceleri uyumuyor oyun oynuyor telefonla son zamanlarin en çok oynanan oyunu gündüz de yatıyor kalkmak bilmez pek bir yararı yok işte
ahaaa hangi oyunmuş bu online oyun demi dur ben de gireyim oyuna da kardeşini deli edeyim ne de olsa zamanın da 5 sene online oyun oynamış efsane olmuşluğum var :)))

Sende benden iki yaş

Lora göre daha mantikli aslinda aklimda olsun sütüm kesilirse yapayim bende afiyet olsun

Gecer ama bence sebze+yogurt yada pro +salata yaparsan kilo verimin icin daha etkili olur cnm
Niye macera ariyon anlamiyorum :))
tamda demek istediğimi demişsin Handandandan
evet bende çok severek yapıyorum.
Allah razı olsun abla. Akcigerinin yarısını kesip attılar diğer yarısında da delikler vardı onu kapatmışlar.
Teyzem daha genç 52 yaşında bu sebeple çok üzgünüz
Offf neler oluyor Allahim ilk defa duyuyorum. Allah tez zamanda şifasini versin insallah
Hayırlı sabahlar bol kazançlar (eksi namına )
amin aminnn insallah.
Şu an hiç birşeyin yolunda gitmediğini düşünüyor olabilirsin, kilolarla başın dertte, omad dan beklediğin sonucu alamadin ve bu da seni biraz gerdi. Ülke olarak zaten çok gergin günler geçiriyorken birde üstüne bunlar gelince sen ekstra gerildin. Uzun bir diyet yolculuğuna girdin ve farkında olmasanda seni huzursuz ediyor sonu guzel olacaksa bile . Sürekli daha iyi ne yapabilirim daha hızlı nasil kurtulabilirim kilolardan diye cok şey deniyorsun ama istediğin sonucu alamiyorsun. Çocuklar için devam eden bir evlilikse mutlu bir evlilik değil diye anladim ben, ayrica bunun gerginliğini yaşıyorsun. Kızın ergenlik donemindeyse evet normal bi durum aslında ama senin bu kadar huzursuzlugun içinde hiç bir şeye tahammülün kalmamış ta olabilir aslinda. Üstüne o cam da kırılınca sinirlerin çokk bozuldu ve bi anlık sinirle bu şekilde düşündün, diye düşünüyorum ben. Ayrica evde cocuklar için devam eden bir evliligi çocuklar da hissediyorsa onlarda mutsuz olup farkli bir şekilde yansitiyor olabilirler. Sanki bana istediğin kilo ya ulaşınca evliliğini kurtarıp huzuru yakalayinca herşey daha güzel olacak miş gibi geldi. Şu an nasil olduğunu da merak ediyorum aslinda. Bir şeyler yazsan seviniriz. Bir de biraz sakinleşip sürekli birşeyler denemek yerine kendine bi rutin oluşturmani tavsiye ederim. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Nice güzel yaşların olsun insallah. Iyi tarafini görmen de iyi olmuş

Amin cnm insallah

Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel sağlıklı yaşlara
amanın kuzummm allah hayırlı sağlıklı mutlu bolluk bereket içinde uzun mürler versin yeni yaşın kutlu olsunnnnnn ne güzel yaş ya 27
gece gec yattigim icin ogleni one cekmek istenedim ki aksami one cekmek zorunda kalmiyim
dogum gunun kutlu olsun canim
sagolun hanimlar:))1yas daha yaslandim..saclarim simdiden beyazladi

Saat 12
1 haslanmıs tam yumurta
1 haslanmıs yumurta beyazı
4 tel peynır

18:00
1 tabak sac kavurma
1 kase kısır

Su:2 lt
Spor yok
Harika
14 Mart
Sabah
Bir dilim tepsi börek
1 dilim peynir
Çay

Ara 14
Yarım portakal
5 yer fıstığı

Aksam 19.00
5 tane bulgurlu lahana sarma
1 acı biber dolma
Salata
1 b ayran

Türk kahvesi

Şu 2.lt
Güzel canım börek yerine başka bir şey tercih etseymişsin keşke
Kız kalk spor yap hele bi terle bakayım yiyebiliyor musun?menün güzel canım
12:30
1 haslanmıs yumurta
4 5 tel peynır
Biber bugulama
Bol yesıllık

1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kısır
3 yk et sote
Turp

Spor yok
Aksam fazla kacmıs sanki yazınca fark ettım
Akşam bana da sanki bir şey fazlaymış gibi geldi kısırının miktarı azsa tamamdır veya mercimek çorbası mi olmasaymış acaba

Sağol canım
yok tutuyorum kendimi yemem kesinlikle de bi an önce kızlar uyusa da ben de uyusam diye gözlerinin içine bakıyorum

evet bende tam onu diyecektim çifter çifter yemişsin daha da bir şey yeme bencede
1 haslanmıs yumurta
4 5 tel peynır
Biber bugulama
Bol yesıllık

1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kısır
3 yk et sote
Turp

Spor yok
kısır azsa çok bir şey yok aslinda mercimekte 1 kepçe ok değil.
Guzel menu fazla bir şey yok zaten. Durumun nasil ayakların bileklerin ağrımadı mi bugün.

Bu ne ki bi bu kadar daha yiyebilirdim

afiyet olsun menun guzell:)
1 haslanmıs yumurta
4 5 tel peynır
Biber bugulama
Bol yesıllık

1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kısır
3 yk et sote
Turp

Spor yok
kisir corba tabagi kadarsa guzel ama diger genis tabaklaysa miktari fazla bence.
guzel menu afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…