- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.321
iyi düşün gülüm iyi geçsin bol aşklı meşkli geçecek belkizor oldu ama durdum valla dilek
dibinde ister benim ki abla ayrı odada bile yatamaz o derece bakalım nasıl bir hafta bekliyor bizi
eve kabul etmesem nolcak kız adamı eve sokamıyorum kı
Aynen oyle oldu abla yorgunlukla kaldım
amanın kuzummm allah hayırlı sağlıklı mutlu bolluk bereket içinde uzun mürler versin yeni yaşın kutlu olsunnnnnn ne güzel yaş ya 27bugun benim dogum gunum 27 oldum:))
esimle restoranta gitmeyi planliyoduk ama tum restorantlar kapandi..bi taraftan iyi oldu diyorum.listedeyim.dikkat etmem lazim..artik baska zaman:)
ufaklık yürüdü demee büyük kızın yürüdü demi :)Slm herkese 1 saat yürüyüp geldik kızımda bizle yürüdü hala enerjisi full
Sağol canımAbla 5 kavanoza konan 1 kaşık şekerden senin hissene çok az düşmüştür sıkma canını elbette dikkat etmekte fayda var
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Allah şifa versin canım insan kendi hastalansa bu kadar güçsüz düşmez aman çocuklar hasta olmasın
Bayılıyorum böyle her şeyi değerlendirip israf etmeyen insanlara
Sen benim dün evdekilere yaptıklarımı bilsenama yedim mi hayır şu seviye olayı beni çok motive etti açıkçası
Ah bir dinlese işi yok şu an geceleri uyumuyor oyun oynuyor telefonla son zamanlarin en çok oynanan oyunu gündüz de yatıyor kalkmak bilmez pek bir yararı yok işteaz daha büyüdüğün de sana yoldaş olduğun da sen paniklediğin de sakin ol yaa dediğin de iyi ki doğurmuşum diyeceksin tek başına çocukla ilgilenmek daha çok zorlar o da senin sınavın gülüm kardeşine de arada az şu çocuğa bak ilgilen diye emiri ver gitsin
Amin❤Ben de çok acıkmıştım 10 gibi o yüzden 11de yedim öğlen yemeğimi
Çok geçmiş kuzum Allah şifasını versin
Amiiinnnnn
Tünaydın güzellik
Amin cnm❤cok gecmıs olsun canım Rabbım sifa versin
bol eglenceler canım bugun burası yagmur lu
senin gıbı guclu kadına bu sözler hiö yakısmıyor canım cocukların ergenlik dönemleri Malesef zor ve anlasılmaz gecıyor sımdı dusunuyorum da ailemi bende cok uzdum suan hep keske diyorum ama gecmıs geri gelmiyor sen sakın olmaya calıs bu donemler gececek Insallah
Amin cnm❤zayiflayinca resim bekliyoruz senden
gecmis olsun canim.allah safi ismiyle sifa verir insallah
ablacim allah sabir versin.yasini bilmiyorum ama kizlarin dedigine gore ergenlik doneminden geciyo..iyi tarafondan dusun.cok sukur saglikli..inan sendeki bu derdi nimetden sayan var..mesela ben..keske kizimda akli yasitlari gibi olsada banada tavir yapsa bilmis bilmis konussa diyorum.allah canlarina zeval vermesin.
gece gec yattigim icin ogleni one cekmek istenedim ki aksami one cekmek zorunda kalmiyimBen de çok acıkmıştım 10 gibi o yüzden 11de yedim öğlen yemeğimi
Çok geçmiş kuzum Allah şifasını versin
Amiiinnnnn
Tünaydın güzellik❤
dogum gunun kutlu olsun canimbugun benim dogum gunum 27 oldum:))
esimle restoranta gitmeyi planliyoduk ama tum restorantlar kapandi..bi taraftan iyi oldu diyorum.listedeyim.dikkat etmem lazim..artik baska zaman:)
ahaaa hangi oyunmuş bu online oyun demi dur ben de gireyim oyuna da kardeşini deli edeyim ne de olsa zamanın da 5 sene online oyun oynamış efsane olmuşluğum var :)))Ah bir dinlese işi yok şu an geceleri uyumuyor oyun oynuyor telefonla son zamanlarin en çok oynanan oyunu gündüz de yatıyor kalkmak bilmez pek bir yararı yok işte
Sende benden iki yaşKısaca şifa niyetli 2 öğün beslenme ilk seviye bazı yasaklı yiyecekler var canım detaylı bakmak istersen Ahmet apa yitik şifa seviye 1 yazarsan çıkar
Nice güzel yaşlara canım benden 4 yaş küçüksün
Lora göre daha mantikli aslinda aklimda olsun sütüm kesilirse yapayim bende afiyet olsunKrem peynır uydurmasyon aslında
Esıme 5 kılo sut getır demiştim işten gelirken bende uyuya kaldım bu tembelimde dolaba koymamış ☹
Sabah ocaga koydum ama kesıldı limon katıp bıraz da lor yaptım
Lorun bır kısmını rondaya koydum azcık zeytınyagı tuzla robatta krem halini alana kadar bıztt yaptım
Icıne bıraz reyhan koydum.. fena olmadı bozulmadan tukenır en azından. loru pek yrmıyor ev halkı oyuzden yaptım krem peynır gibi olursa yerler dıye
Cevız de koymayı dusunuyorum kalanına daha keyıflı olur yrmeso
tamda demek istediğimi demişsinGecer ama bence sebze+yogurt yada pro +salata yaparsan kilo verimin icin daha etkili olur cnm
Niye macera ariyon anlamiyorum :))
evet bende çok severek yapıyorum.canım güzel olmuş.
canım güzel spor da var leslie ben de yapıyorun çok zevkli:)
canım gayet güzel spor yok ama menü süper.
çok iyi:)
karnabahar kısırı nasıl oluyor ki afiyet olsun hafif diye karnabahar oldu ama menü gayet iyi:))
İyi olmuş menü canım.
Offf neler oluyor Allahim ilk defa duyuyorum. Allah tez zamanda şifasini versin insallahAllah razı olsun abla. Akcigerinin yarısını kesip attılar diğer yarısında da delikler vardı onu kapatmışlar.
Teyzem daha genç 52 yaşında bu sebeple çok üzgünüz
amin aminnn insallah.Hayırlı sabahlar bol kazançlar (eksi namına)
Şu an hiç birşeyin yolunda gitmediğini düşünüyor olabilirsin, kilolarla başın dertte, omad dan beklediğin sonucu alamadin ve bu da seni biraz gerdi. Ülke olarak zaten çok gergin günler geçiriyorken birde üstüne bunlar gelince sen ekstra gerildin. Uzun bir diyet yolculuğuna girdin ve farkında olmasanda seni huzursuz ediyor sonu guzel olacaksa bile . Sürekli daha iyi ne yapabilirim daha hızlı nasil kurtulabilirim kilolardan diye cok şey deniyorsun ama istediğin sonucu alamiyorsun. Çocuklar için devam eden bir evlilikse mutlu bir evlilik değil diye anladim ben, ayrica bunun gerginliğini yaşıyorsun. Kızın ergenlik donemindeyse evet normal bi durum aslında ama senin bu kadar huzursuzlugun içinde hiç bir şeye tahammülün kalmamış ta olabilir aslinda. Üstüne o cam da kırılınca sinirlerin çokk bozuldu ve bi anlık sinirle bu şekilde düşündün, diye düşünüyorum ben. Ayrica evde cocuklar için devam eden bir evliligi çocuklar da hissediyorsa onlarda mutsuz olup farkli bir şekilde yansitiyor olabilirler. Sanki bana istediğin kilo ya ulaşınca evliliğini kurtarıp huzuru yakalayinca herşey daha güzel olacak miş gibi geldi. Şu an nasil olduğunu da merak ediyorum aslinda. Bir şeyler yazsan seviniriz. Bir de biraz sakinleşip sürekli birşeyler denemek yerine kendine bi rutin oluşturmani tavsiye ederim. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.Kızlar hiç iyi değilim
Büyük kızım her hafta sonu olduğu gibi bugünde moralimi alt üst etti.
Sabah yataktan suratı asık kalkıp dik dik konuşan, her şeye muhalefet edip sorun çıkaran bir çocuk.
Kaynanamın evlat versiyonu maalesef
"Evlat olsa sevilmez" denen bir çocuk ama evlat işte..
Yine moralimi alt üst etmeyi başardı.
Buzdolabının raflarını yıkıyordum, bu moral bozukluğu ile elimden kaydı, her yer tuz buz..
Evliliğimi kızlarım için devam ettiriyorken, hatta 3.cocuğu bile kendisi istedi diye doğurmuşken artık dayanamaz oldum
Kendimi 8.kattan aşağı atasım bile var, başka türlü kurtuluşum yok çünkü..
Bir saattir ağlıyorum ama kendimi susturamayı başaramadım.
Ölmek istiyorum
Birşeyler söyleyin bana
Nice güzel yaşların olsun insallah. Iyi tarafini görmen de iyi olmuşbugun benim dogum gunum 27 oldum:))
Amin cnm insallahtamda demek istediğimi demişsinHandandandan
evet bende çok severek yapıyorum.
Offf neler oluyor Allahim ilk defa duyuyorum. Allah tez zamanda şifasini versin insallah
amin aminnn insallah.
Şu an hiç birşeyin yolunda gitmediğini düşünüyor olabilirsin, kilolarla başın dertte, omad dan beklediğin sonucu alamadin ve bu da seni biraz gerdi. Ülke olarak zaten çok gergin günler geçiriyorken birde üstüne bunlar gelince sen ekstra gerildin. Uzun bir diyet yolculuğuna girdin ve farkında olmasanda seni huzursuz ediyor sonu guzel olacaksa bile . Sürekli daha iyi ne yapabilirim daha hızlı nasil kurtulabilirim kilolardan diye cok şey deniyorsun ama istediğin sonucu alamiyorsun. Çocuklar için devam eden bir evlilikse mutlu bir evlilik değil diye anladim ben, ayrica bunun gerginliğini yaşıyorsun. Kızın ergenlik donemindeyse evet normal bi durum aslında ama senin bu kadar huzursuzlugun içinde hiç bir şeye tahammülün kalmamış ta olabilir aslinda. Üstüne o cam da kırılınca sinirlerin çokk bozuldu ve bi anlık sinirle bu şekilde düşündün, diye düşünüyorum ben. Ayrica evde cocuklar için devam eden bir evliligi çocuklar da hissediyorsa onlarda mutsuz olup farkli bir şekilde yansitiyor olabilirler. Sanki bana istediğin kilo ya ulaşınca evliliğini kurtarıp huzuru yakalayinca herşey daha güzel olacak miş gibi geldi. Şu an nasil olduğunu da merak ediyorum aslinda. Bir şeyler yazsan seviniriz. Bir de biraz sakinleşip sürekli birşeyler denemek yerine kendine bi rutin oluşturmani tavsiye ederim. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Nice güzel yaşların olsun insallah. Iyi tarafini görmen de iyi olmuş
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel sağlıklı yaşlara
Kısaca şifa niyetli 2 öğün beslenme ilk seviye bazı yasaklı yiyecekler var canım detaylı bakmak istersen Ahmet apa yitik şifa seviye 1 yazarsan çıkar
Nice güzel yaşlara canım benden 4 yaş küçüksün
amanın kuzummm allah hayırlı sağlıklı mutlu bolluk bereket içinde uzun mürler versin yeni yaşın kutlu olsunnnnnn ne güzel yaş ya 27
gece gec yattigim icin ogleni one cekmek istenedim ki aksami one cekmek zorunda kalmiyim
dogum gunun kutlu olsun canim
sagolun hanimlar:))1yas daha yaslandim..saclarim simdiden beyazladitamda demek istediğimi demişsinHandandandan
evet bende çok severek yapıyorum.
Offf neler oluyor Allahim ilk defa duyuyorum. Allah tez zamanda şifasini versin insallah
amin aminnn insallah.
Şu an hiç birşeyin yolunda gitmediğini düşünüyor olabilirsin, kilolarla başın dertte, omad dan beklediğin sonucu alamadin ve bu da seni biraz gerdi. Ülke olarak zaten çok gergin günler geçiriyorken birde üstüne bunlar gelince sen ekstra gerildin. Uzun bir diyet yolculuğuna girdin ve farkında olmasanda seni huzursuz ediyor sonu guzel olacaksa bile . Sürekli daha iyi ne yapabilirim daha hızlı nasil kurtulabilirim kilolardan diye cok şey deniyorsun ama istediğin sonucu alamiyorsun. Çocuklar için devam eden bir evlilikse mutlu bir evlilik değil diye anladim ben, ayrica bunun gerginliğini yaşıyorsun. Kızın ergenlik donemindeyse evet normal bi durum aslında ama senin bu kadar huzursuzlugun içinde hiç bir şeye tahammülün kalmamış ta olabilir aslinda. Üstüne o cam da kırılınca sinirlerin çokk bozuldu ve bi anlık sinirle bu şekilde düşündün, diye düşünüyorum ben. Ayrica evde cocuklar için devam eden bir evliligi çocuklar da hissediyorsa onlarda mutsuz olup farkli bir şekilde yansitiyor olabilirler. Sanki bana istediğin kilo ya ulaşınca evliliğini kurtarıp huzuru yakalayinca herşey daha güzel olacak miş gibi geldi. Şu an nasil olduğunu da merak ediyorum aslinda. Bir şeyler yazsan seviniriz. Bir de biraz sakinleşip sürekli birşeyler denemek yerine kendine bi rutin oluşturmani tavsiye ederim. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Nice güzel yaşların olsun insallah. Iyi tarafini görmen de iyi olmuş
HarikaSaat 12
1 haslanmıs tam yumurta
1 haslanmıs yumurta beyazı
4 tel peynır
18:00
1 tabak sac kavurma
1 kase kısır
Su:2 lt
Spor yok
Güzel canım börek yerine başka bir şey tercih etseymişsin keşke14 Mart
Sabah
Bir dilim tepsi börek
1 dilim peynir
Çay
Ara 14
Yarım portakal
5 yer fıstığı
Aksam 19.00
5 tane bulgurlu lahana sarma
1 acı biber dolma
Salata
1 b ayran
Türk kahvesi
Şu 2.lt
Kız kalk spor yap hele bi terle bakayım yiyebiliyor musun?menün güzel canım15 Mart menüm
11.00 2 haşlanmış yumurta
2 kase yoğurt çorbası
16.30 2 tabak etli bulgur pilavı
2 avuç fıstık
Su: 2 lt 3e tamamlarım
bugün bi doyamadım nedense sürekli aç hissettim kendimi hala da aklım yemeklerde
Bugünü atlatırsam şahane olacak
Akşam bana da sanki bir şey fazlaymış gibi geldi kısırının miktarı azsa tamamdır veya mercimek çorbası mi olmasaymış acaba12:30
1 haslanmıs yumurta
4 5 tel peynır
Biber bugulama
Bol yesıllık
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kısır
3 yk et sote
Turp
Spor yok
Aksam fazla kacmıs sanki yazınca fark ettım
Sağol canımHarika
Güzel canım börek yerine başka bir şey tercih etseymişsin keşke
Kız kalk spor yap hele bi terle bakayım yiyebiliyor musun?menün güzel canım
Akşam bana da sanki bir şey fazlaymış gibi geldi kısırının miktarı azsa tamamdır veya mercimek çorbası mi olmasaymış acaba
evet bende tam onu diyecektim çifter çifter yemişsin daha da bir şey yeme bencede15 Mart menüm
2 kase yoğurt çorbası
2 avuç fıstık
bugün bi doyamadım nedense sürekli aç hissettim kendimi hala da aklım yemeklerde
kısır azsa çok bir şey yok aslinda mercimekte 1 kepçe ok değil.12:30
1 haslanmıs yumurta
4 5 tel peynır
Biber bugulama
Bol yesıllık
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kısır
3 yk et sote
Turp
Spor yok
Guzel menu fazla bir şey yok zaten. Durumun nasil ayakların bileklerin ağrımadı mi bugün.10:30
Sade kahve
13:30
1 buçuk haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Biraz çeçil peyniri
16:00
Tarçınlı Türk kahvesi
18:30
1 tabak Patlıcan-kabak türlü
2 kepçe mercimek çorbası
Su: şimdilik 2 litre
Spor: şimdilik yok elektrikler gelsin yine ip atlarım inşallah
Bu ne ki bi bu kadar daha yiyebilirdimevet bende tam onu diyecektim çifter çifter yemişsin daha da bir şey yeme bencede
kısır azsa çok bir şey yok aslinda mercimekte 1 kepçe ok değil.
Guzel menu fazla bir şey yok zaten. Durumun nasil ayakların bileklerin ağrımadı mi bugün.
afiyet olsun menun guzell:)15 Mart menüm
2 kase yoğurt çorbası
2 avuç fıstık
kisir corba tabagi kadarsa guzel ama diger genis tabaklaysa miktari fazla bence.12:30
1 haslanmıs yumurta
4 5 tel peynır
Biber bugulama
Bol yesıllık
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kısır
3 yk et sote
Turp
Spor yok
guzel menu afiyet olsun10:30
Sade kahve
13:30
1 buçuk haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Biraz çeçil peyniri
16:00
Tarçınlı Türk kahvesi
18:30
1 tabak Patlıcan-kabak türlü
2 kepçe mercimek çorbası
Su: şimdilik 2 litre
Spor: şimdilik yok elektrikler gelsin yine ip atlarım inşallah
Eve abla büyük kızım 5 yaşına girecekufaklık yürüdü demee büyük kızın yürüdü demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?