- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.301
Ah Kaptanım neyazıkkı evlatlar encokda annelerini yaralıyorlarKahvaltılarını hazırladım
mutfaktan çıktım
çamaşır sererken başım döndü birkaç defa
Tansiyonum düştü herhalde
Başıma da ağrı girdi
Ayaklarımı yukarı kaldırıp uzandım şimdi
Canım bu seviye olayını ben anlamadım nasıl oluyor ki:))Abla 5 kavanoza konan 1 kaşık şekerden senin hissene çok az düşmüştür sıkma canını elbette dikkat etmekte fayda var
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Allah şifa versin canım insan kendi hastalansa bu kadar güçsüz düşmez aman çocuklar hasta olmasın
Bayılıyorum böyle her şeyi değerlendirip israf etmeyen insanlara
Sen benim dün evdekilere yaptıklarımı bilsenama yedim mi hayır şu seviye olayı beni çok motive etti açıkçası
Bayadır gıtmıyorduk soguk dıye kopekleri tavukları var onlara bayılacak hele benim kızçok iyi olmuş gülüm senin miniği de sal bahçeye oynasın burası şimdiden soğudu , soğuk hava da dışarı çıkmamak lazım bu dönem de o yüzden güzel havanın tadını çıkarın bol eğlenceler bol mutlu muhabbetler olsun :)
Bn anladım sanki herkes kendi kan grubuna göre besleniyorCanım bu seviye olayını ben anlamadım nasıl oluyor ki:))
Ben de çok acıkmıştım 10 gibi o yüzden 11de yedim öğlen yemeğimiGunaydin kizlarrrr
Acip acccccc
Ev halki kahvalti yaparken cay iciyorum bende.
Bugun bahce isleriyle ugrasacak gibiyiz esimle.
Guzel bir pazariniz olsun ins
Çok geçmiş kuzum Allah şifasını versinAllah razı olsun abla. Akcigerinin yarısını kesip attılar diğer yarısında da delikler vardı onu kapatmışlar.
Teyzem daha genç 52 yaşında bu sebeple çok üzgünüz
AmiiinnnnnHayırlı sabahlar bol kazançlar (eksi namına)
Tünaydın güzellikgünaydınnn kızlarr
Ahhhh be kuzumm yaaa kaç yaşındaki, ergenlik bunalımlarımı yaşıyor acaba?Kızlar hiç iyi değilim
Büyük kızım her hafta sonu olduğu gibi bugünde moralimi alt üst etti.
Sabah yataktan suratı asık kalkıp dik dik konuşan, her şeye muhalefet edip sorun çıkaran bir çocuk.
Kaynanamın evlat versiyonu maalesef
"Evlat olsa sevilmez" denen bir çocuk ama evlat işte..
Yine moralimi alt üst etmeyi başardı.
Buzdolabının raflarını yıkıyordum, bu moral bozukluğu ile elimden kaydı, her yer tuz buz..
Evliliğimi kızlarım için devam ettiriyorken, hatta 3.cocuğu bile kendisi istedi diye doğurmuşken artık dayanamaz oldum
Kendimi 8.kattan aşağı atasım bile var, başka türlü kurtuluşum yok çünkü..
Bir saattir ağlıyorum ama kendimi susturamayı başaramadım.
Ölmek istiyorum
Birşeyler söyleyin bana
cok gecmıs olsun canım Rabbım sifa versinAllah razı olsun abla. Akcigerinin yarısını kesip attılar diğer yarısında da delikler vardı onu kapatmışlar.
Teyzem daha genç 52 yaşında bu sebeple çok üzgünüz
bol eglenceler canım bugun burası yagmur luGunaydın 9.takım kızları
Bugun annenlerın bahçesine gıdıp mangal yapmayı planlıyoruz hava guzelken
Yarın soguklar gelicekmiş uzmanlar oyle diyola
senin gıbı guclu kadına bu sözler hiö yakısmıyor canım cocukların ergenlik dönemleri Malesef zor ve anlasılmaz gecıyor sımdı dusunuyorum da ailemi bende cok uzdum suan hep keske diyorum ama gecmıs geri gelmiyor sen sakın olmaya calıs bu donemler gececek InsallahKızlar hiç iyi değilim
Sabah yataktan suratı asık kalkıp dik dik konuşan, her şeye muhalefet edip sorun çıkaran bir çocuk.
Buzdolabının raflarını yıkıyordum, bu moral bozukluğu ile elimden kaydı, her yer tuz buz..
Evliliğimi kızlarım için devam ettiriyorken, hatta 3.cocuğu bile kendisi istedi diye doğurmuşken artık dayanamaz oldum
Ölmek istiyorum
Birşeyler söyleyin bana
zor oldu ama durdum valla dilekTesekkur ederım ablamm
bulgur yıye yıye kılo verıceksınız,bence cok keyıflo bu dıyetın bu kısmı
afiyet olsun canım pek guzel
kız spor bakanlığını bıraktın spor asılmaya başladın bende bu mevkıye gelınce spor yapmaz oldumcok ılgınc
afiyet olsun canım
tursu odem yaparken nasıl tartı eksi gosterecek bu dıyetın merak ettıgım bı tarafında bu,
balım bısey yememıssınkı tum gun nasıl durdun ac ac
afıyet olsun canımsporda super
takımda bol bol bulgur gorucez bundan sonra demekki
mücvetlet kızartma degıldır ınsaallah cnm afıyet olsun
1.liğinin odulu olsun dunku menu
bol yumurtalı bır gun olmus
menu değişik ama spor bı harıka kaptannn
Afıyet olsun canım
dibinde ister benim ki abla ayrı odada bile yatamaz o derece bakalım nasıl bir hafta bekliyor bizitövbe tövbe kıtlık varda sadece makarna mı yiyecek acaba o adam başka bir gıdım nimet kalmamış mı hayret ..
aynı ortamda fazla durmamaya çalış bu hafta o zaman tartışma moduna da giremezsiniz misal ben hep mutfakta oturuyorum şu an olduğu gibi eşim de salon da :)
hay maşallah benim ki artı senin ki eksi 400 harikaaa
eve kabul etmesem nolcak kız adamı eve sokamıyorum kıKoronadan dolayı eve kimseyi kabul edemiyorum deseydın keşlr
Aynen oyle oldu abla yorgunlukla kaldımoovv tam koşturma curcunaya dönmüş senin akşam o kadar kişiye koşturmaktan muhabbet de olmamıştır pek , yorulduğunla kaldın desene gülüm yarın bari dinlen
Balımm dikkat et kendine, ne olursa olsun onlara sen lazımsın yine, sen onların gözbebeklerisinKahvaltılarını hazırladım
mutfaktan çıktım
çamaşır sererken başım döndü birkaç defa
Tansiyonum düştü herhalde
Başıma da ağrı girdi
Ayaklarımı yukarı kaldırıp uzandım şimdi
Kuzum ama şimdiki çocuklar da bizim zamanımız gibi değiller, annem babam sert insanlar olmamasına tek fiske vurmamış olmalarına rağmen onların tek bakışı beni mum etmeye yeterdiSanırım o da üzülmüştür beni üzdüğüne
Sitede oturuyorum canım, havanın güzel olduğu hergün aşağı gönderiyorum.
Benim çocukluğumdan daha güzel geçiyor çocukları.
Ben şehirin göbeğinde büyüdüm, balkondan başka çıkacak yerim yoktu ama anneme böyle yapmadım
zayiflayinca resim bekliyoruz sendenAslında bnmde karın kasım var inanıyorum zayıflayınca ortaya çıkacak
gecmis olsun canim.allah safi ismiyle sifa verir insallahHayırlı geceler
Teyzem ameliyat oldu çok yoğun geçiyor bu aralar. Benim ev hastaneye yakın olduğu için misafir kesilmiyor. Stresli geçiyor kafamız kulağımız teyzemde.
ablacim allah sabir versin.yasini bilmiyorum ama kizlarin dedigine gore ergenlik doneminden geciyo..iyi tarafondan dusun.cok sukur saglikli..inan sendeki bu derdi nimetden sayan var..mesela ben..keske kizimda akli yasitlari gibi olsada banada tavir yapsa bilmis bilmis konussa diyorum.allah canlarina zeval vermesin.Kızlar hiç iyi değilim
Ölmek istiyorum
Birşeyler söyleyin bana
Öncelikle sakin ol canım kızının huyunu biliyosun laflarını umursamamaya çalış modunu düşürme. Bu huysuzluk ergenlik geçince biter büyük ihtimalKızlar hiç iyi değilim
Ölmek istiyorum
Birşeyler söyleyin bana
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel sağlıklı yaşlarabugun benim dogum gunum 27 oldum:))
esimle restoranta gitmeyi planliyoduk ama tum restorantlar kapandi..bi taraftan iyi oldu diyorum.listedeyim.dikkat etmem lazim..artik baska zaman:)
Kısaca şifa niyetli 2 öğün beslenme ilk seviye bazı yasaklı yiyecekler var canım detaylı bakmak istersen Ahmet apa yitik şifa seviye 1 yazarsan çıkarCanım bu seviye olayını ben anlamadım nasıl oluyor ki:))
Nice güzel yaşlara canım benden 4 yaş küçüksünbugun benim dogum gunum 27 oldum:))
esimle restoranta gitmeyi planliyoduk ama tum restorantlar kapandi..bi taraftan iyi oldu diyorum.listedeyim.dikkat etmem lazim..artik baska zaman:)
ben İstanbul bahçelievlerde camdan bile baksam annem kıyameti koparırdı(ilk okul bebesiyim) neymiş kiloluyum diye ablamlar camdan bakıyor zannederlermiş camdan bakmak da ayıp sanki :)annemlere yaptığım tek sorun dışarı ev gezmesine onlarla gitmek istememdi onun sebebi de bir yerde konuşsam eve gelince ya azar ya tokat yerdim ve ne hata ettim ne dedim söylenmeden yerdim dayağı etimi bükerlerdi sokakta dik yürü diye liseye kadar içine kapanakmışım neden acabaaa, çünkü kalabalıkta konuşmaktan korkardım eve gidince annem döver mi kızar mı diyeSanırım o da üzülmüştür beni üzdüğüne
Sitede oturuyorum canım, havanın güzel olduğu hergün aşağı gönderiyorum.
Benim çocukluğumdan daha güzel geçiyor çocukları.
Ben şehirin göbeğinde büyüdüm, balkondan başka çıkacak yerim yoktu ama anneme böyle yapmadım
az daha büyüdüğün de sana yoldaş olduğun da sen paniklediğin de sakin ol yaa dediğin de iyi ki doğurmuşum diyeceksin tek başına çocukla ilgilenmek daha çok zorlar o da senin sınavın gülüm kardeşine de arada az şu çocuğa bak ilgilen diye emiri ver gitsinSağol canım Allah razı olsun gerçekten çok zormuş bazen diyorsun ki çocuğun var derdin var bazen de sukrediyorsun böyle bir karmasiga giriyor insan bir de baba yok yanımda yükümü hafifletecek hep benim üstümde kardeşim zaten pek ilgilenmez çocukla filan ahh ah
hihhh ben bile bayıldımmm töpekleri çok severimmmmmBayadır gıtmıyorduk soguk dıye kopekleri tavukları var onlara bayılacak hele benim kız
hacdan gelenlere gitmemek lazım diye boşuna demedilerGünaydın kızlar
Nabersiniz
Koronadan korktuğumuzdan kendime en yakın mesafe olan kardeşime geldim
İSK a mı gitsem diyordum annem grip
Artık evi düzenlicem
Bu hacdan dönen vakalardan birinin isk da olduğunu söylemiş bir dr arkadaş ama artık kime inanacağımızı şaşırdık
Cidden kendinize dikkat edin belki bize bir şey olmaz ama annemiz babamız için tehlikeli
Yine de Allahım diyprum senin bir bildiğin vardır
Bugünümüze de şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?