Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah Kaptanım neyazıkkı evlatlar encokda annelerini yaralıyorlar
Biz kadınlarda oyle degişik varlıklarız ki çekeceğimiz çileye aşık oluyoruz yani evlatlarımıza
Bu buyuk sevgimiz olmasa gercek ten bazen tahammül edılecek gıbı degıller...
Bardagın dolu tarafından bakmak insanı ferahlatıyor bu zamanlarında
Saglıklı olmaları ve yanımızda olmaları bizi teselli edebiliyor sende oyle dusun canım benim

Canım bu seviye olayını ben anlamadım nasıl oluyor ki:))

Bayadır gıtmıyorduk soguk dıye kopekleri tavukları var onlara bayılacak hele benim kız

Günaydın kızlar
Nabersiniz
Koronadan korktuğumuzdan kendime en yakın mesafe olan kardeşime geldim
İSK a mı gitsem diyordum annem grip
Artık evi düzenlicem
Bu hacdan dönen vakalardan birinin isk da olduğunu söylemiş bir dr arkadaş ama artık kime inanacağımızı şaşırdık
Cidden kendinize dikkat edin belki bize bir şey olmaz ama annemiz babamız için tehlikeli
Yine de Allahım diyprum senin bir bildiğin vardır
Bugünümüze de şükürler olsun

Gunaydin kizlarrrr
Acip acccccc
Ev halki kahvalti yaparken cay iciyorum bende.
Bugun bahce isleriyle ugrasacak gibiyiz esimle.
Guzel bir pazariniz olsun ins
Ben de çok acıkmıştım 10 gibi o yüzden 11de yedim öğlen yemeğimi

Allah razı olsun abla. Akcigerinin yarısını kesip attılar diğer yarısında da delikler vardı onu kapatmışlar.
Teyzem daha genç 52 yaşında bu sebeple çok üzgünüz
Çok geçmiş kuzum Allah şifasını versin

Hayırlı sabahlar bol kazançlar (eksi namına )
Amiiinnnnn

günaydınnn kızlarr
Tünaydın güzellik

Ahhhh be kuzumm yaaa kaç yaşındaki, ergenlik bunalımlarımı yaşıyor acaba?
Tecrübeli olmadığım için akıl veremiyorum sana ama Allah’ın yardımcın olsun demek istedim

Allah razı olsun abla. Akcigerinin yarısını kesip attılar diğer yarısında da delikler vardı onu kapatmışlar.
Teyzem daha genç 52 yaşında bu sebeple çok üzgünüz
cok gecmıs olsun canım Rabbım sifa versin
Gunaydın 9.takım kızları
Bugun annenlerın bahçesine gıdıp mangal yapmayı planlıyoruz hava guzelken
Yarın soguklar gelicekmiş uzmanlar oyle diyola
bol eglenceler canım bugun burası yagmur lu
senin gıbı guclu kadına bu sözler hiö yakısmıyor canım cocukların ergenlik dönemleri Malesef zor ve anlasılmaz gecıyor sımdı dusunuyorum da ailemi bende cok uzdum suan hep keske diyorum ama gecmıs geri gelmiyor sen sakın olmaya calıs bu donemler gececek Insallah

zor oldu ama durdum valla dilek
dibinde ister benim ki abla ayrı odada bile yatamaz o derece bakalım nasıl bir hafta bekliyor bizi
Koronadan dolayı eve kimseyi kabul edemiyorum deseydın keşlr
eve kabul etmesem nolcak kız adamı eve sokamıyorum kı
oovv tam koşturma curcunaya dönmüş senin akşam o kadar kişiye koşturmaktan muhabbet de olmamıştır pek , yorulduğunla kaldın desene gülüm yarın bari dinlen
Aynen oyle oldu abla yorgunlukla kaldım

Balımm dikkat et kendine, ne olursa olsun onlara sen lazımsın yine, sen onların gözbebeklerisin
Şimdi nasıl oldun toparlandın mi azıcık

Kuzum ama şimdiki çocuklar da bizim zamanımız gibi değiller, annem babam sert insanlar olmamasına tek fiske vurmamış olmalarına rağmen onların tek bakışı beni mum etmeye yeterdi
Şimdi kızım 6 yaşında nasıl dikleniyor bana nasıl üzerime yürüyor bazen, bazen yapma dediğimi inadıma yapıyor hatta
Kendinle kendi döneminle kıyaslama hiç, biz bir de çocuklarımızın çok üstüne düşüyoruz kendi ebeveynlerimizden görmediğimiz kadarını yapıyoruz çocuklarımıza belki şımartıyoruz da
Ama eminim kızın bin pişmandır ama ergenliğin gururuyla bunu asla kabul etmez tabii ki

Aslında bnmde karın kasım var inanıyorum zayıflayınca ortaya çıkacak
zayiflayinca resim bekliyoruz senden
Hayırlı geceler
Teyzem ameliyat oldu çok yoğun geçiyor bu aralar. Benim ev hastaneye yakın olduğu için misafir kesilmiyor. Stresli geçiyor kafamız kulağımız teyzemde.
gecmis olsun canim.allah safi ismiyle sifa verir insallah
ablacim allah sabir versin.yasini bilmiyorum ama kizlarin dedigine gore ergenlik doneminden geciyo..iyi tarafondan dusun.cok sukur saglikli..inan sendeki bu derdi nimetden sayan var..mesela ben..keske kizimda akli yasitlari gibi olsada banada tavir yapsa bilmis bilmis konussa diyorum.allah canlarina zeval vermesin.

Öncelikle sakin ol canım kızının huyunu biliyosun laflarını umursamamaya çalış modunu düşürme. Bu huysuzluk ergenlik geçince biter büyük ihtimal

Canım bu seviye olayını ben anlamadım nasıl oluyor ki:))
Kısaca şifa niyetli 2 öğün beslenme ilk seviye bazı yasaklı yiyecekler var canım detaylı bakmak istersen Ahmet apa yitik şifa seviye 1 yazarsan çıkar
bugun benim dogum gunum 27 oldum:))
esimle restoranta gitmeyi planliyoduk ama tum restorantlar kapandi..bi taraftan iyi oldu diyorum.listedeyim.dikkat etmem lazim..artik baska zaman:)
Nice güzel yaşlara canım benden 4 yaş küçüksün

ben İstanbul bahçelievlerde camdan bile baksam annem kıyameti koparırdı(ilk okul bebesiyim) neymiş kiloluyum diye ablamlar camdan bakıyor zannederlermiş camdan bakmak da ayıp sanki :)annemlere yaptığım tek sorun dışarı ev gezmesine onlarla gitmek istememdi onun sebebi de bir yerde konuşsam eve gelince ya azar ya tokat yerdim ve ne hata ettim ne dedim söylenmeden yerdim dayağı etimi bükerlerdi sokakta dik yürü diye liseye kadar içine kapanakmışım neden acabaaa, çünkü kalabalıkta konuşmaktan korkardım eve gidince annem döver mi kızar mı diye
senin benim zamanın da ergenlik depresyon yoktu anın da azar vardı ve biz büyüklere karşı çok saygılı hatta bizimle dalga geçen ezenlere karşı bile çok saygılı yetiştirildik , pekiii biz ne yaptık aman üzülmesinler aman strese girmesinler diye fazla çocuklarımızı hayatımızın merkezine koyduk çocuğa yüz verirsen astar ister sözü boşa değil biz yüzü de canı da zamanı da verdik o yüzden şimdi normal ergenlik kaprisleri delirmelerine boş veremiyoruz çok zorumuza gidiyor , ki kızlar daha anneye nazlanıp canını okuyor ,cidden bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor gülüm rabbim misli misli sevabını da sabrını da verir inşallah
şimdi ben ne desem doğru mu yanlış mı bilemiyorum o yüzden uzaman birinden görüş almak lazım dedim
şu da var çok fazla fedakarlık yapmak çok kırılmamıza sebep oluyor hep içimize atıp tutup sonra patlamak açık açık kendi duygularını anlatıp kızının ne istediğini neden böyle davrandığını samimi bir şekilde konuşmaya çalışsan mı diyorum

az daha büyüdüğün de sana yoldaş olduğun da sen paniklediğin de sakin ol yaa dediğin de iyi ki doğurmuşum diyeceksin tek başına çocukla ilgilenmek daha çok zorlar o da senin sınavın gülüm kardeşine de arada az şu çocuğa bak ilgilen diye emiri ver gitsin

hacdan gelenlere gitmemek lazım diye boşuna demediler
tedbirli olmak iyidir gülüm iyi yapmışsın yakının da kardeşine gitmekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…