Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahaaa hangi oyunmuş bu online oyun demi dur ben de gireyim oyuna da kardeşini deli edeyim ne de olsa zamanın da 5 sene online oyun oynamış efsane olmuşluğum var :)))
Evet online grup kurmuş arkadaşlariyla oynuyor sabahlara kadar

uyumuş kalmışım yavff nevresimleri çıkarıp yıkamıştım yenisini yatağın altından çıkarmamıştım küçük odada kanepede uyumuşum güya 1 saat uyuyacaktım az önce eşim geldi uyandırdı yatacakmış çarşaf nevresim yok dedi de kalktım yaaav bu gün pazar ütü yapacaktım insan kaldırır demi çay da içemedim yaaa az durup bismillah diyip ütü yapayım ben hepinize iyi geceler canlar

Eşim memleketine gitti
Evde olsa ilk yapacağım şey dışarı çıkıp hava almak olurdu.

Haklısın, hep can sıkıntısından bunlar

Şükürler olsun ki sağlıklılar
Ahhhh be kuzumm yaaa kaç yaşındaki, ergenlik bunalımlarımı yaşıyor acaba?
Tecrübeli olmadığım için akıl veremiyorum sana ama Allah’ın yardımcın olsun demek istedim
12 yaş canım, ergenliğe girişteyiz.

Haklısın benim annemde çok despottu, benim yerime o atardı ergenlik triplerini

Rabbik kızını sağlığına kavuştursun inşaallah canım.
Farklı bir pencereden bakmamı sağladın, teşekkür ederim

Haklısın benim annemde çok despottu, benim yerime o atardı ergenlik triplerini
Maalesef annelerimize ergenliği yaşama fırsatı hiç tanınmamış
Hayırlı sabahlar
Cuma 56.2
Bugün 55.7
Fark 500 gr
Ne tadım kaldı ne bisey annemler ülkeden apar topar getirilip karantinaya alındı aklım hep onlarda
Kuzum tedbir içindir inşallah hiç bir sorun çıkmadan sağ Salim çıkarlar karantinadan iyi olsunlar da varsın 15 gün sonra görüşün

Hayırlı sabahlar
Cuma 56.2
Bugün 55.7
Fark 500 gr
Ne tadım kaldı ne bisey annemler ülkeden apar topar getirilip karantinaya alındı aklım hep onlarda
Hangi ülkeden geldi annengil merak ettim ama
Karantina kötü birşey değil ki canım
Hastalık var mı yok mu diye bekleme süreci
Okullar tatil oldu ama annemlere gitmiyorum
Neden?
Babam çok aktif biri, kız kardeşim eczacı diye
Evde çocukları ve kendimi karantinaya aldım bir nevi
Sıkma canını
Eksin de çok güzel tebrik ederim

Birşey çıkmasında varsın 1ay sonra olsun ama bana ordan gelenlerle bi patlama (sayıda )yaşanacak gibi geliyor

Umreden geldiler abla bizde hiç birşey yapmıyoruz hep evdeyiz eşim dışarı çıkıp alışverişi yapıyor getiriyor oğlanlarda çok bunladı anlatıyorum ama anlayacak idrak edecek yaşta da değil ki

Ekşi için bende çok mutlu oldu cumaya inşallah 1kiloya tamamlarim

Umreden geldiler abla bizde hiç birşey yapmıyoruz hep evdeyiz eşim dışarı çıkıp alışverişi yapıyor getiriyor oğlanlarda çok bunladı anlatıyorum ama anlayacak idrak edecek yaşta degil
Hava güzelse açık havada biraz dolaştırabilirsin aslında burda hep kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…