- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.361
Evet online grup kurmuş arkadaşlariyla oynuyor sabahlara kadarahaaa hangi oyunmuş bu online oyun demi dur ben de gireyim oyuna da kardeşini deli edeyim ne de olsa zamanın da 5 sene online oyun oynamış efsane olmuşluğum var :)))
Eşim memleketine gittiCanımmm İnan gözlerim dolu dolu şu an annemi üzdüğüm zamanlar geldi aklıma o şu an ergenlikte bütün canının acısını en sevdiğinden senden çıkarıyordur ben de öyleydim şu önceki zayıflama döneminde depresyondaydım ve ergen de sayılmazdım benim yüzümden annem ağlamaktan sinir krizi geçirmişti ve o günden sonra en çok da annem için iyileşmeye karar vermiştim benim kızım daha iki yaşında yok yere ağlıyor bazen biraz araştırdığımda çocuklar gün içinde yaşadığı stresi bi şekilde en yakınına yani annelerine yansıtırmış boş ver dolabın rafını sana , evlatlarına bir şey olmamış ya biraz çıkıp hava al istersen ne güzel denize kıyısı olan bi şehirdesin sahilde birazcık yürü nefes al İnan çok iyi gelecektir
Haklısın, hep can sıkıntısından bunlarKendini üzmemeye calis canim, ergenlik dönemleri bi ani bi anini tutmaz bu zamanlarda bi kulagindan girsin ötekinden ciksin. Illaki Oda bu hali gecince üzülüyordur hirsli bir cocuk demistin o bile etkiler bu Halde olmasini.
maalesef simdiki cocuklarin imkani Cok Ama bizim gibi mutlu bir cocukluk yasiyamiyorlar bugunun sartlari bence buna Mami oluyor, onlarda stresten ne yapacaklarini sasiriyor olabilirler.
Şükürler olsun ki sağlıklılarAh Kaptanım neyazıkkı evlatlar encokda annelerini yaralıyorlar
Biz kadınlarda oyle degişik varlıklarız ki çekeceğimiz çileye aşık oluyoruz yani evlatlarımıza
Bu buyuk sevgimiz olmasa gercek ten bazen tahammül edılecek gıbı degıller...
Bardagın dolu tarafından bakmak insanı ferahlatıyor bu zamanlarında
Saglıklı olmaları ve yanımızda olmaları bizi teselli edebiliyor sende oyle dusun canım benim
12 yaş canım, ergenliğe girişteyiz.Ahhhh be kuzumm yaaa kaç yaşındaki, ergenlik bunalımlarımı yaşıyor acaba?
Tecrübeli olmadığım için akıl veremiyorum sana ama Allah’ın yardımcın olsun demek istedim
Haklısın benim annemde çok despottu, benim yerime o atardı ergenlik tripleriniKuzum ama şimdiki çocuklar da bizim zamanımız gibi değiller, annem babam sert insanlar olmamasına tek fiske vurmamış olmalarına rağmen onların tek bakışı beni mum etmeye yeterdi
Şimdi kızım 6 yaşında nasıl dikleniyor bana nasıl üzerime yürüyor bazen, bazen yapma dediğimi inadıma yapıyor hatta
Kendinle kendi döneminle kıyaslama hiç, biz bir de çocuklarımızın çok üstüne düşüyoruz kendi ebeveynlerimizden görmediğimiz kadarını yapıyoruz çocuklarımıza belki şımartıyoruz da
Ama eminim kızın bin pişmandır ama ergenliğin gururuyla bunu asla kabul etmez tabii ki
Emin değilim, karakteri böyle gibiÖncelikle sakin ol canım kızının huyunu biliyosun laflarını umursamamaya çalış modunu düşürme. Bu huysuzluk ergenlik geçince biter büyük ihtimal
Rabbik kızını sağlığına kavuştursun inşaallah canım.ablacim allah sabir versin.yasini bilmiyorum ama kizlarin dedigine gore ergenlik doneminden geciyo..iyi tarafondan dusun.cok sukur saglikli..inan sendeki bu derdi nimetden sayan var..mesela ben..keske kizimda akli yasitlari gibi olsada banada tavir yapsa bilmis bilmis konussa diyorum.allah canlarina zeval vermesin.
Maalesef annelerimize ergenliği yaşama fırsatı hiç tanınmamışHaklısın benim annemde çok despottu, benim yerime o atardı ergenlik triplerini
Kuzum tedbir içindir inşallah hiç bir sorun çıkmadan sağ Salim çıkarlar karantinadan iyi olsunlar da varsın 15 gün sonra görüşünHayırlı sabahlar
Cuma 56.2
Bugün 55.7
Fark 500 gr
Ne tadım kaldı ne bisey annemler ülkeden apar topar getirilip karantinaya alındı aklım hep onlarda
Hangi ülkeden geldi annengil merak ettim amaHayırlı sabahlar
Cuma 56.2
Bugün 55.7
Fark 500 gr
Ne tadım kaldı ne bisey annemler ülkeden apar topar getirilip karantinaya alındı aklım hep onlarda
Birşey çıkmasında varsın 1ay sonra olsun ama bana ordan gelenlerle bi patlama (sayıda )yaşanacak gibi geliyorMaalesef annelerimize ergenliği yaşama fırsatı hiç tanınmamış
Kuzum tedbir içindir inşallah hiç bir sorun çıkmadan sağ Salim çıkarlar karantinadan iyi olsunlar da varsın 15 gün sonra görüşün
Umreden geldiler abla bizde hiç birşey yapmıyoruz hep evdeyiz eşim dışarı çıkıp alışverişi yapıyor getiriyor oğlanlarda çok bunladı anlatıyorum ama anlayacak idrak edecek yaşta da değil kiHangi ülkeden geldi annengil merak ettim ama
Karantina kötü birşey değil ki canım
Hastalık var mı yok mu diye bekleme süreci
Okullar tatil oldu ama annemlere gitmiyorum
Neden?
Babam çok aktif biri, kız kardeşim eczacı diye
Evde çocukları ve kendimi karantinaya aldım bir nevi
Sıkma canını
Eksin de çok güzel tebrik ederim
Hava güzelse açık havada biraz dolaştırabilirsin aslında burda hep kapalıUmreden geldiler abla bizde hiç birşey yapmıyoruz hep evdeyiz eşim dışarı çıkıp alışverişi yapıyor getiriyor oğlanlarda çok bunladı anlatıyorum ama anlayacak idrak edecek yaşta degil
Bi arkadaşımın durumunda gördüm en son durum bu galibaBirşey çıkmasında varsın 1ay sonra olsun ama bana ordan gelenlerle bi patlama (sayıda )yaşanacak gibi geliyor
Şuan gökgürültülü yağmur var malesef evde birşeyler yaptırıyorum ama yetmiyordaHava güzelse açık havada biraz dolaştırabilirsin aslında burda hep kapalı
Evet şuan 12 kişi var saptanmışBi arkadaşımın durumunda gördüm en son durum bu galiba
Yetmez valla çocukların enerjileri hiç bitmez çünküŞuan gökgürültülü yağmur var malesef evde birşeyler yaptırıyorum ama yetmiyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?