- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.401
GünaydınKarlı bir Sivas sabahından günaydın 🌨
Benim alışmam 17 gün sürdükızlar günaydın
seviyeler benim çok şükür iyi gidiyor
dün biraz zorlandım ama bugün iyiyim
ama karnımda acayip bi şişlik var gerçi üşütmüş olabilirim çünkü ağrım da var bilemedim
Yağsında kimse çıkmasın evden millet dışarda ya hele evin karşısında çocuk parkı var hep dolu virüs mirüs tınlayan yokGünaydın
Soğuk ve yağmur henüz bize uğramadı, kombi 3 haftadır kapalı
Çok özlediğim kilolar doğumdan sonra 78 kiloydum daha hele oraya varmadım bileAramızdaki fark gitgide kapanıyor, böyle giderse birkaç haftaya kilomuz aynı olur
Afiyet olsun canım ben de öyle hissediyorum uzun bir süre evde kalacakmışız gibiÇayımı demledim ve içmeye başladım
İlk öğüne kadar bir çaydanlık çayı devirmeyi düşünüyorum
Kızlar kendi hallerinde, bebe de oyuncakları ile oynuyor.
Bende kendime bir plan yapsam iyi olacak, bu tatil daha çok uzatacak gibi geliyor bana
Yürüyüş yapıyor musun canımGeçen cuma 106.7
Pazartesi 104.8
Fark-1.9
Dediğim gibi çöp misali yedim ☺
Evet her gün 30 dk yürüyorum nirancımYürüyüş yapıyor musun canım
inşallah kuzum, darısı hepimize inşallahBende de basit karbonhidrat hep ödem yapar canım.
Cumaya çok iyi bir yüzde bekliyor seni
yaa işte, anneme kızdığım çok şey var aslında ama çoğu zamanda üzülüyorum sevgi görmemiş kız çocuğu olmanın ezikliğini dibine kadar yaşatmışlarDoğru diyorsun, benim annemde 7 yaşında iken kardeşi olduğu için okula gönderilmemiş, "bebeğe bakacaksın" demiş anneannem, 8 yaşında iken de yalvar yakar okula başlamış
yok kuzum geçen hafta regldim, üşüttüm heralde yaa onunn ağrısı gibiBenim alışmam 17 gün sürdüregl gelmiş olablir mi benimde karnım şiş
şahane bi eksi bravoGeçen cuma 106.7
Pazartesi 104.8
Fark-1.9
Dediğim gibi çöp misali yedim ☺
yoo ne ki seviyeler ?Hoşgeldin canm seviyelerden haberin var mı
yani sağlık bakanlığında izinler durduruldu....izinsiz çalışma nasıl oluyor gülüm
allah yardımcınız , yardımcımız olsun çok yayılmadan havalar ısınınca yok olup gitsin şu virüs
1 hafta dikkat etmeyle 1 kilo gittiyse maşallah çok güzel gitmiş
nice yıllara canım mutlu yıllarbugun benim dogum gunum 27 oldum:))
esimle restoranta gitmeyi planliyoduk ama tum restorantlar kapandi..bi taraftan iyi oldu diyorum.listedeyim.dikkat etmem lazim..artik baska zaman:)
masallah fıstıgaSlm herkese 1 saat yürüyüp geldik kızımda bizle yürüdü hala enerjisi full
ay abla cok fenaymıs ya valla annene sınır oldumben İstanbul bahçelievlerde camdan bile baksam annem kıyameti koparırdı(ilk okul bebesiyim) neymiş kiloluyum diye ablamlar camdan bakıyor zannederlermiş camdan bakmak da ayıp sanki :)annemlere yaptığım tek sorun dışarı ev gezmesine onlarla gitmek istememdi onun sebebi de bir yerde konuşsam eve gelince ya azar ya tokat yerdim ve ne hata ettim ne dedim söylenmeden yerdim dayağı etimi bükerlerdi sokakta dik yürü diye liseye kadar içine kapanakmışım neden acabaaa, çünkü kalabalıkta konuşmaktan korkardım eve gidince annem döver mi kızar mı diye
senin benim zamanın da ergenlik depresyon yoktu anın da azar vardı ve biz büyüklere karşı çok saygılı hatta bizimle dalga geçen ezenlere karşı bile çok saygılı yetiştirildik , pekiii biz ne yaptık aman üzülmesinler aman strese girmesinler diye fazla çocuklarımızı hayatımızın merkezine koyduk çocuğa yüz verirsen astar ister sözü boşa değil biz yüzü de canı da zamanı da verdik o yüzden şimdi normal ergenlik kaprisleri delirmelerine boş veremiyoruz çok zorumuza gidiyor , ki kızlar daha anneye nazlanıp canını okuyor ,cidden bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor gülüm rabbim misli misli sevabını da sabrını da verir inşallah
şimdi ben ne desem doğru mu yanlış mı bilemiyorum o yüzden uzaman birinden görüş almak lazım dedim
şu da var çok fazla fedakarlık yapmak çok kırılmamıza sebep oluyor hep içimize atıp tutup sonra patlamak açık açık kendi duygularını anlatıp kızının ne istediğini neden böyle davrandığını samimi bir şekilde konuşmaya çalışsan mı diyorum
huzurlu gecsın yeter abla aska meske gerek yokiyi düşün gülüm iyi geçsin bol aşklı meşkli geçecek belki
corba ıcmeyeceltım kızım bende ıcmem degince ıctımAkşam bana da sanki bir şey fazlaymış gibi geldi kısırının miktarı azsa tamamdır veya mercimek çorbası mi olmasaymış acaba
normaldı kısırkısır azsa çok bir şey yok aslinda mercimekte 1 kepçe ok değil.
sayılır canımkisir corba tabagi kadarsa guzel ama diger genis tabaklaysa miktari fazla bence.
sağolasın canım hoşbuldumTebrik ederim Kızlar hepimizi@medine66 @Ucmelekannesi süpersiniz Kızlar bireyselde derece yapmışsınız
Aynen abla eşimden geçti muhtemelen
Yine yeni yeniden hoş geldin canım lütfen hep gel çok gel
Allah yardımcınız olsun tıp bayramınız kutlu olsun
aminnnnnGunaydın kızlar bugun esim evde calısıyor ne mutlu ne mutluvakalarda artmıs rabbim sonumuzu hayır eylesin kazasız belasız atlatsak su gunleri
vay zilloşşşş kız ne de olsa senin yetiştirdiğin çocuk bak yanlışını anladı da sırnaşıyor kuzum yaaaHaklısın canım
Benim annemde aşırı elalem ne derci ve inatçı bir kadındı.
Bir kere misafir varken tek cümle kullandım diye bana "bir çuval inciri berbat ettin" dedi.
Konuşmak kötü birşey gibi öğretti.
Konuşmayı öğrenemedim ve hiç girişken değildim.
Evlendim 22 yaşında, konuşmuyorum diye eşim çok sorun çıkardı "ailemi beğenmiyorsun, konuşmuyorsun" diye... bilmiyor ki ben hiç kimse ile konuşamıyorum
Ama şanslıydım...
Çalışma hayatına öyle bir yerde başladım ki, annemin bana 22 yılda öğretmediğini, 3 yılda aynı odada farklı yaşlarda 15 kadından öğrendim. Hep derim "benim hayatımdaki dönüm noktası ilk işyerimdi" diye...
.....
Psikolog bir arkadaşım var, arada sorarım ona
Bana "sende yetersiz annelik sendromu" var dedi, "hep birşeyler yapmaya çalışıyorsun, sen fedakarlık yaptıkça onlar daha fazlasını isteyecek ve yorulacaksın, çocuklar dünyanın en bencil varlıkları, verdikce daha fazlasını isterler, senin enerjin onlara yetmez tükenirsin" dedi....
O günden sonra kendimi bir miktar törpüledim...
.....
Duygularını ve isteklerini akratan bir anneyim, hep konuşurum aslında..
"Sadece mutlu ve huzurlu olmak istiyorum, senden isteğim sadece sabahları yataktan mutlu kalk, suratı asık gezme, bu davranışlara tahammülüm yok, seni çok seviyorum ama böyle davrandığın zaman seni görmek istemiyorum" diyorum.
Sanırım yavaş yavaş alışacak...
Dün gelmedi yanıma ama bugün gelmiş kafasını göğsüme sokmaya çalışıyor
hahahaha canı mı sıkılmış ayy bu da pek şirinBitmiyor 2gündur tutturdu anne eve misafir çağır diye
sıcak su torbası yap gülüm ayağının altına koy varsa rezene çayı da demle iç geçmiş olsunkızlar günaydın
seviyeler benim çok şükür iyi gidiyor
dün biraz zorlandım ama bugün iyiyim
ama karnımda acayip bi şişlik var gerçi üşütmüş olabilirim çünkü ağrım da var bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?