Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar günaydın
seviyeler benim çok şükür iyi gidiyor
dün biraz zorlandım ama bugün iyiyim
ama karnımda acayip bi şişlik var gerçi üşütmüş olabilirim çünkü ağrım da var bilemedim
Benim alışmam 17 gün sürdü regl gelmiş olablir mi benimde karnım şiş

Aramızdaki fark gitgide kapanıyor, böyle giderse birkaç haftaya kilomuz aynı olur
Çok özlediğim kilolar doğumdan sonra 78 kiloydum daha hele oraya varmadım bile
Afiyet olsun canım ben de öyle hissediyorum uzun bir süre evde kalacakmışız gibi

Bende de basit karbonhidrat hep ödem yapar canım.
Cumaya çok iyi bir yüzde bekliyor seni
inşallah kuzum, darısı hepimize inşallah

Doğru diyorsun, benim annemde 7 yaşında iken kardeşi olduğu için okula gönderilmemiş, "bebeğe bakacaksın" demiş anneannem, 8 yaşında iken de yalvar yakar okula başlamış
yaa işte, anneme kızdığım çok şey var aslında ama çoğu zamanda üzülüyorum sevgi görmemiş kız çocuğu olmanın ezikliğini dibine kadar yaşatmışlar
eee yaşamdıkları görmedikleri sevgiyi de bize ancak bu kadar gösterebiliyorlar

Benim alışmam 17 gün sürdü regl gelmiş olablir mi benimde karnım şiş
yok kuzum geçen hafta regldim, üşüttüm heralde yaa onunn ağrısı gibi

Geçen cuma 106.7
Pazartesi 104.8
Fark-1.9
Dediğim gibi çöp misali yedim ☺
şahane bi eksi bravo

yani sağlık bakanlığında izinler durduruldu....
corona dolayısıyla sağlık bakanlığı olarak çalışmaya devam edeceğiz canım...

bugun benim dogum gunum 27 oldum:))
esimle restoranta gitmeyi planliyoduk ama tum restorantlar kapandi..bi taraftan iyi oldu diyorum.listedeyim.dikkat etmem lazim..artik baska zaman:)
nice yıllara canım mutlu yıllar
Slm herkese 1 saat yürüyüp geldik kızımda bizle yürüdü hala enerjisi full
masallah fıstıga
ay abla cok fenaymıs ya valla annene sınır oldum
iyi düşün gülüm iyi geçsin bol aşklı meşkli geçecek belki
huzurlu gecsın yeter abla aska meske gerek yok
Akşam bana da sanki bir şey fazlaymış gibi geldi kısırının miktarı azsa tamamdır veya mercimek çorbası mi olmasaymış acaba
corba ıcmeyeceltım kızım bende ıcmem degince ıctım
kısır azsa çok bir şey yok aslinda mercimekte 1 kepçe ok değil.
normaldı kısır
kisir corba tabagi kadarsa guzel ama diger genis tabaklaysa miktari fazla bence.
sayılır canım

sağolasın canım hoşbuldum
inşallah karbonhidratsız beslenmeye çalışacağım bu süreçte...
bakalım salgına nasıl bir etkisi olacak....
karbonhidratsız beslenme bağışıklığımı güçlendirecek mi

vay zilloşşşş kız ne de olsa senin yetiştirdiğin çocuk bak yanlışını anladı da sırnaşıyor kuzum yaaa
ben anasını çıldırdıp karşısın da güleni bile gördüm vallaha bak senin ki yine iyi biraz sana çekmiş ki göğsün de şimdi
çok güzel konuşuyormuşsun ben de benim sıpaya bazen diyorum numaradan da olsa bana arada gülümse sarıl sıpam başka çocuğum da yok sevgi istiyorum diyorum :)
psikolog arkadaşın bence çok doğru diyor şimdiye kadar gördüğüm hep böyle o yüzden demiştim yüz verirsen astar isterler hep daha fazlası olsun isterler , 2 sene önce kız kardeşim bende oğlu o zaman 8 kızı da daha 10 aylık ben de mantı yaptım oğlan beni bir azarladı ben kulak mantı (üçgen olandan) seviyorum bunu niye böyle yaptın diye(bohça gibi kapatıyorum ben) baya baya azar yedim en son leen anan bimden hazır alıp yapıyor onlarda kıyma bile yok hazırlar sadece üçgen olur makine kapatıyor onları dedim de somurta somurta oturdu masaya ee her gün ağır yemekler kahvaltıya hamur yoğurup pizzalar v.s. yaptım durdum hep eleştirdi sıpam yaa:))

günaydın kk'nın güzel ve fit hatunları
bir haftadır mümkün mertebe az karbonhidratla daha çok sebze ve proteinle yediklerime dikkat ediyorum...
normalde dukan diyeti yaparken bir bahar dönemi boyunca hiç hasta olmamıştım.
belki bu salgında karbonhidratsız beslenme işe yarayabilir diye düşünüyorum..
ceviz, yeşil mercimek, kara buğday ve yulaf kepeğinden başka karbonhidrat tüketmemeye çalışıyorum...

geçen pazartesi: 66,7

geçen cuma: 65,7

bu gün: 65,1 toplamda -1,6 kg vermişim

kızlar günaydın
seviyeler benim çok şükür iyi gidiyor
dün biraz zorlandım ama bugün iyiyim
ama karnımda acayip bi şişlik var gerçi üşütmüş olabilirim çünkü ağrım da var bilemedim
sıcak su torbası yap gülüm ayağının altına koy varsa rezene çayı da demle iç geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…