Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

GÖREVE GİTTİM GELDİM ANCAK 1 SAYFA İLERLEMİŞSİNİZ
linosse gebertürün seni beğenmedin mi tehditimi hakkaten saçma bir tehdit olmuş ben şişerim siz zayıflarsınız
edda diyetten nbr spordan sudan
siyamum doğadanın kayısı çayını iç tadıda kokusuda süper sabah akşam 1 bardak iç bana mucize gibi geldi
murcc öğlen ne yedin ben tavuk ayran yedim göreve çıkınca şfr deli gibi kullandı arabayı bende adres bulmak için haritaya bakarken midem bulandı (araç tutmaz ama kitap vs okursam yandım) fena oldum 4-5 eti çay saati yedim artık akşama koca bir beyaz peynirli salata düşünüyorum bisküvileri telafi edermiki :44:

Son düzenleme:

sabahkı o delı kahvaltıdan sonra anca acıktım

Cnm onun içinde sinameki var alışkanlık yapıyor bende bi ara sabahları içiyordum akşama kadar rahat ettiriyordu ama alışmıyım diye bıraktım

Teşekkür ederim mursh Öğrenirsen çok sevinirim, çok güzel duruyor renk ya, nasıl tutturmuş o rengi, tam istediğim renk. Bu arada gözlerin çok doğl duruyor, güzel hatunsun maşallah

Büşracım özelden msj atar mısın seni de ekleyeyim

kuşum diyet aynı kahvaltıylayım şuan bi nescafe and nikotin almaktayım :)
sporumu bugün daha yapmadım yapcam ama
birazdan :)

selam topigim nasilsiniz ben sabah goz doktoruna gittim ilk kez lens icin tam bir test yaptirdim olculerimi falan aldilar 1 saat surdu bin tane de lens ve gozluk denedim amerika'dan fxeyes lens siparisi vericem plan bu, o yuzden tam olculerim gerekiyormus neyse onu hallettim aradan cikti. sonra da gecen hafta aldigim gomlegi degistirmeye gittim buyuk almisim, ya ilk kez gomlek aliyorum burada ben. turkiyede hicbi gomlegin icine giremiyordum resmen ya ne kadar darmis kaliplar. burada da oyle olur diye aldim kocaman bisey geldim baba gomlegi gibi durdu ustumde, simdi daha kucuk bedenini alip geldim. ya bu turkiyede alisveris yapmak baslica depresyon sebebi benim gibi siskolar icin yani, allahtan o derdim bitti burada
motivasyon derseniz malesef hala yerlerde, neyse eskisi gibi cok yemiyorum su an dengeli gidiyor. kilo almiyorum ama vermiyorum da. aman tanrim acil kilo vermem lazim dedikce panige kapilip daha cok yedigimi farkettim su an panik yapmadan azar azar herseyden yiyip motivasyon icin su kitabi okumaya devam ediyorum. hazir hissettigimde de baslicam daha siki bir diyete.

Ben de ekleyeyim sizleri, zaten birinizi eklesem diğerlerini de bulurum

beni de BULL canimcim bak ipucu da veriyorum f bull mursh'un listeden bulursun

yap bak sakın aksatma geçerim yoksam seni (buna bide ben inansam )

geçmeee nolarrrrrr

kaptancım
ordamısın spor işini kural haline getirelimmiii
her gün akşam menülerimi paylaşırken bi liste yapalım spor listesi ve yaptığımız sporları dakika olarak yazalım
>>>>>>

"mekik 10 tane
şınav 5 tane
yarım mekik 20 tane
toplam spor 30 Dk."

şeklinde ne dersiniz kızlarrr
kaynamasın kızlar bu durum kabul edilirse

baksanıza yeni bir hayatta sürekli spor yapıyolar
ve kiloları gidiyo bide dikkat edin azcık toplandılar ilk güne göre

iyi diyosun eddacım ama daha bazı aradaslara menu yazmayı bıle alıskanlık halıne getırememısken sporu menulerıne eklemesını beklemek bence bıraz fzla.Ama aslında mantıklı spor onemlı cunku

Cumts ögrenır pazt yazarım burdan sana cnmm markalarınıda yazarım boyaların daha net olur Ayy sen bugun benı cok sımarttın havam yerıne geldı walla saol havam batsın

Cumts ögrenır pazt yazarım burdan sana cnmm markalarınıda yazarım boyaların daha net olur Ayy sen bugun benı cok sımarttın havam yerıne geldı walla saol havam batsın

insan beğenilince mutlu oluyo dimiiii
biri benide övsünnn
dün kızkardeşim moralimi bozduu
gülmeyin
dün annemdeyim kızkardeşim bana dediki uzanmışım koltukta bu ara
abla ayı yavrusu gibi duruyon koltuktaa:):):)
geldi sinirlenmeeeee

aha işte aklıma geldi sinirlendimm ben spora kalkıyom kızlarrr

kaptancımm takım olarak silkelenelim
senlekonuştugumuz konuyu düşünerek !! :)
menülerimizi her gün yazalım her gün sende kaptan olarak yorumla menülerimizi smileler ile
bizde yorumlayalım
sporlarımızı menülerimize ekleyelim nolurr
bunu yapmazsak saldım çayıra mevlam kayıra durumuna gelcezzz

Şu zaman tünelinden hiç anlamıyorum bulamadım o yüzden yoksa şimdideye bütün forumu eklemiştim merakımdan mursh senin arkadaşların görünmüyor mu arkadaş listen yok

ben kaçar kızçeler :) gideyim azıcık hoplayıp zıplayayım şu yağları eriteyim sonrada bebişime koşayım öpüyorum herkesi

Bu arada sporlarımızı menü gibi yazma fikri çok güzel, ben zaten onca sporu yaptıktan sonra aksatmadan gururla yazıyorum spor yapınca yazası geliyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…