Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dün canım şekerli bir şeyler istedi genel de portakal yerdim böyle olunca , eşim marketten hurma kabuklu yer fıstığı almış bana sen de ye bu çiğ fıstık 2-3 de hurma ye işte diyor he he olur dedim yeme saati bitti nereye yiyorum hurma da yasak dememle başladı yine …..

allah kolaylık versin siz kendinizi koruma amaçlı tüm tedbirleri aman ihmal etmeyin gülüm
evet kuzum bütün iş yerlerimiz dezenfekte edildi
çalışma alanlarımızda el dezenfektanları yenilendi
benim bulunduğum yerde hastayla karşılaşmadığımız için risk biraz daha düşük hastanede çalışan sağlıkçılara göre...

Gunaydinnn
Kilom sabit
Cuma 89
Bugün 89
cuma ya guzel eksi gelir Insallah canım
Hayırlı sabahlar
Cuma 56.2
Bugün 55.7
Fark 500 gr
Ne tadım kaldı ne bisey annemler ülkeden apar topar getirilip karantinaya alındı aklım hep onlarda
Canım benim karantinaya alınmasalar daha kotu eger hastalık varsa her yere yayılacak Allahın izniyle 14 gun sonra sag salım kavusacaksın anne babana ıcını ferah tut eksin cok guzel bu arada
Cuma 76.2
Bugün 76.1
Fark -0.1
76 dan bu hafta kurtulursun Insallah
Cuma:79.9
Bugün:79.7
Fark:-200 gram
eksi candır
super gitmis yasemin
yani benim dün yediklerimi düşününce fazla gelmedi gözüme menün
afiyet olsun canım
ayrıca teşekkür ederim motivasyonunu toplayıp daha sık buraya gelmeye başlaman mutlu ediyor beni
elimden geleni yapıyorum canım umarım bu motivasyonu kaybetmem ve boyle devam eder
Bildirimim
81.9 kg sabitim kızlar. Genelde pazartesi artı olurdum sabit olduğuma sevindim
regl yaklasmos ona ragmen sabit cok guzel
Geçen cuma 106.7
Pazartesi 104.8
Fark-1.9
Dediğim gibi çöp misali yedim
masallah Gulbecım cok guzel
cok guzel gitmis
ben de tartıldım bu defa
cuma 90.8
p.tesi 90.7
fark -100 gr
bu hafta 8 iş rakamlar gelecek bence
aman esler hep aynı sekerı bırakmakta cok zorlanıyorum bende

Inşallah canım benimde duam o yöne

Baya sıkıldı hemde bugün onun için misafir cagirdim
gülüm çağırma ya az önce italyada yaşayan bir kadının paylaşımını izledim hatta poniye de yolladım kalabalıktan misafirden uzak durun havalar ısınıncaya kadar cidden şu dönem sıkı tedbirler almamız gerekiyor
bu gün çağırmışsın artık sonrasına sıkılsın kuzu evcilik oynayın oyalanacak bir şeyler bulunur elbet

sağol kuzum

çok iyi sağlık personelinin daha iyi korunması şart zaten rabbim korusun hepinizi

Bende çağırmak istemiyorum gerçekten sadece oğlum için cagirdim artık yetemiyorum ona da ne yapacagimi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…