- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.421
allah kolaylık versin siz kendinizi koruma amaçlı tüm tedbirleri aman ihmal etmeyin gülümyani sağlık bakanlığında izinler durduruldu....
corona dolayısıyla sağlık bakanlığı olarak çalışmaya devam edeceğiz canım...
Baya sıkıldı hemde bugün onun için misafir cagirdimhahahaha canı mı sıkılmış ayy bu da pek şirin
kuzum işyerindeyim dediklerini ne yazık ki yapamamsıcak su torbası yap gülüm ayağının altına koy varsa rezene çayı da demle iç geçmiş olsun
evet kuzum bütün iş yerlerimiz dezenfekte edildiallah kolaylık versin siz kendinizi koruma amaçlı tüm tedbirleri aman ihmal etmeyin gülüm
cuma ya guzel eksi gelir Insallah canımGunaydinnn
Kilom sabit
Cuma 89
Bugün 89
Canım benim karantinaya alınmasalar daha kotu eger hastalık varsa her yere yayılacak Allahın izniyle 14 gun sonra sag salım kavusacaksın anne babana ıcını ferah tut eksin cok guzel bu aradaHayırlı sabahlar
Cuma 56.2
Bugün 55.7
Fark 500 gr
Ne tadım kaldı ne bisey annemler ülkeden apar topar getirilip karantinaya alındı aklım hep onlarda
76 dan bu hafta kurtulursun InsallahCuma 76.2
Bugün 76.1
Fark -0.1
eksi candırCuma:79.9
Bugün:79.7
Fark:-200 gram
super gitmis yaseminbildirimimi yapayım
cuma: 66,5
bugün: 65,6
fark: -900 gr
farkın bu kadar fazla olma sebebi şeker ve un ben de inanılmaz ödem yapıyor ve ne zaman bıraksam şekeri ve unu anında kiloma yansıyor
bakalım cuma ne gösterecek tartı
elimden geleni yapıyorum canım umarım bu motivasyonu kaybetmem ve boyle devam ederyani benim dün yediklerimi düşününce fazla gelmedi gözüme menün
afiyet olsun canım
ayrıca teşekkür ederim motivasyonunu toplayıp daha sık buraya gelmeye başlaman mutlu ediyor beni
regl yaklasmos ona ragmen sabit cok guzelBildirimim
81.9 kg sabitim kızlar. Genelde pazartesi artı olurdum sabit olduğuma sevindim
masallah Gulbecım cok guzelGeçen cuma 106.7
Pazartesi 104.8
Fark-1.9
Dediğim gibi çöp misali yedim
cok guzel gitmisgünaydın kk'nın güzel ve fit hatunları
bir haftadır mümkün mertebe az karbonhidratla daha çok sebze ve proteinle yediklerime dikkat ediyorum...
normalde dukan diyeti yaparken bir bahar dönemi boyunca hiç hasta olmamıştım.
belki bu salgında karbonhidratsız beslenme işe yarayabilir diye düşünüyorum..
ceviz, yeşil mercimek, kara buğday ve yulaf kepeğinden başka karbonhidrat tüketmemeye çalışıyorum...
geçen pazartesi: 66,7
geçen cuma: 65,7
bu gün: 65,1 toplamda -1,6 kg vermişim
bu hafta 8 iş rakamlar gelecek benceben de tartıldım bu defa
cuma 90.8
p.tesi 90.7
fark -100 gr
aman esler hep aynı sekerı bırakmakta cok zorlanıyorum bendedün canım şekerli bir şeyler istedi genel de portakal yerdim böyle olunca , eşim marketten hurma kabuklu yer fıstığı almış bana sen de ye bu çiğ fıstık 2-3 de hurma ye işte diyor he he olur dedim yeme saati bitti nereye yiyorum hurma da yasak dememle başladı yine …..
Inşallah canım benimde duam o yönecuma ya guzel eksi gelir Insallah canım
Canım benim karantinaya alınmasalar daha kotu eger hastalık varsa her yere yayılacak Allahın izniyle 14 gun sonra sag salım kavusacaksın anne babana ıcını ferah tut eksin cok guzel bu arada
76 dan bu hafta kurtulursun Insallah
eksi candır
super gitmis yasemin
elimden geleni yapıyorum canım umarım bu motivasyonu kaybetmem ve boyle devam eder
regl yaklasmos ona ragmen sabit cok guzel
masallah Gulbecım cok guzel
cok guzel gitmis
bu hafta 8 iş rakamlar gelecek bence
aman esler hep aynı sekerı bırakmakta cok zorlanıyorum bende
gülüm çağırma ya az önce italyada yaşayan bir kadının paylaşımını izledim hatta poniye de yolladım kalabalıktan misafirden uzak durun havalar ısınıncaya kadar cidden şu dönem sıkı tedbirler almamız gerekiyorBaya sıkıldı hemde bugün onun için misafir cagirdim
sağol kuzumcuma ya guzel eksi gelir Insallah canım
Canım benim karantinaya alınmasalar daha kotu eger hastalık varsa her yere yayılacak Allahın izniyle 14 gun sonra sag salım kavusacaksın anne babana ıcını ferah tut eksin cok guzel bu arada
76 dan bu hafta kurtulursun Insallah
eksi candır
super gitmis yasemin
elimden geleni yapıyorum canım umarım bu motivasyonu kaybetmem ve boyle devam eder
regl yaklasmos ona ragmen sabit cok guzel
masallah Gulbecım cok guzel
cok guzel gitmis
bu hafta 8 iş rakamlar gelecek bence
aman esler hep aynı sekerı bırakmakta cok zorlanıyorum bende
aa unuttum ben işikuzum işyerindeyim dediklerini ne yazık ki yapamam
çok iyi sağlık personelinin daha iyi korunması şart zaten rabbim korusun hepinizievet kuzum bütün iş yerlerimiz dezenfekte edildi
çalışma alanlarımızda el dezenfektanları yenilendi
benim bulunduğum yerde hastayla karşılaşmadığımız için risk biraz daha düşük hastanede çalışan sağlıkçılara göre...
Bende çağırmak istemiyorum gerçekten sadece oğlum için cagirdim artık yetemiyorum ona da ne yapacagimi şaşırdımgülüm çağırma ya az önce italyada yaşayan bir kadının paylaşımını izledim hatta poniye de yolladım kalabalıktan misafirden uzak durun havalar ısınıncaya kadar cidden şu dönem sıkı tedbirler almamız gerekiyor
bu gün çağırmışsın artık sonrasına sıkılsın kuzu evcilik oynayın oyalanacak bir şeyler bulunur elbet
Listeye baktım senin mesaj üzerineCuma 83
Bugun 82.4
Bu ay 5 kilo hedefimı tutturamıcam sanırım ve esim kazanacak gıbı gorunuyor
Ne kadar sure kaldı kiListeye baktım senin mesaj üzerine
Hiç kimse tutturamayacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?