Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çözüm eşine kulak tıkacı :) çeyını kekini meyvesini suyunu götür ver rahatsız etme beni de :) zaten çocuklar sıkılıyor bi de oynamasınlar mı
iyi fikirmis poni
daha bismillah yarım gün de böyle mi allah yardımcın olsun gülümmm sabrını arttırsın
Boyle abla benim esim degısık tıp katlanması zor bırı her zaman derim seni benden baskası cekmez dıye

iyi fikirmis poni

Boyle abla benim esim degısık tıp katlanması zor bırı her zaman derim seni benden baskası cekmez dıye
cidden herkesin kaldıracağı bir kişilik değil gülüm , bence boş ver yemeği daha erken akşam yemeğine çok var nasıl olsa sen de uyu biraz gülüm

Sağlığına kavuşacaksın inşaallah, lütfen kurallara riayet et.
Çay benim içinde vazgeçilemez.
Kuralları bozmayayım diye, gözümü ovalar ovalar çay koyuyorum ocağa

Maalesef kendi ve toplum sağlığını düşünmüyorlar
Az önce okudum, ülkenin adı aklımda kalmadı ama karantinaya uymayıp dışarı çıkanlara para cezası veriliyormuş, hemde 20 bin dolar...
Keşke bizde de uygulamaya konsa bu kural

cidden herkesin kaldıracağı bir kişilik değil gülüm , bence boş ver yemeği daha erken akşam yemeğine çok var nasıl olsa sen de uyu biraz gülüm
kalktım abla ya yemek hazır olsunda ben rahat edeyim
Merhabalar
Cuma 69.90
Ptesi 70.500
+600
artı fazlaymış bu hafta dikkat edersen yınede eksiye duzersın
oda zor oluyor ya seker ve sıvı alımı benide cok zorluyor
Ben de senin gibiyim şu an kızımı uyutuyorum ben de mi uyusam yoksa yemek mi yapsam diye düşünüyordum büyük ihtimalle uyurum yemek bi saatlik iş
uyuyamadım ben ya buyuk kızda durmadı oyun hamuru verdım oyalanıyor
İyi günler kızlar cuma 67.8
Bugün 67.1
Fark: 700
Umarım yanlış hatırlamıyorumdur önceki kiloyu
cok guzel canım
Sağlığına kavuşacaksın inşaallah, lütfen kurallara riayet et.
Çay benim içinde vazgeçilemez.
Kuralları bozmayayım diye, gözümü ovalar ovalar çay koyuyorum ocağa
Bir cay sever daha

Hayirli geceler arkadaslar eve gec geldik, cocuklari pakla yatir yorgunlukta var bitki çayı icip uyumayi düsünüyorum

I Ilyusa Dogum günün kutlu olsun canim nice yillara ailenle birlikte
sagol.canim:)
Rabbik kızını sağlığına kavuştursun inşaallah canım.
Farklı bir pencereden bakmamı sağladın, teşekkür ederim
amin insallah canim:)
Hayırlı sabahlar
Cuma 56.2
Bugün 55.7
Fark 500 gr
Ne tadım kaldı ne bisey annemler ülkeden apar topar getirilip karantinaya alındı aklım hep onlarda
supersinn.nerden geldiler diycektim gordum diger dediklerini canim
Cuma 76.2
Bugün 76.1
Fark -0.1
cumaya kadr diger artilarida halledersin kaptanim
Cuma:79.9
Bugün:79.7
Fark:-200 gram

Evet şuan 12 kişi var saptanmış
benim.bildigim 18 e yukseldi.
sagol canim:)
wuaww cok guzell
Günaydın
Soğuk ve yağmur henüz bize uğramadı, kombi 3 haftadır kapalı
havalar kac dereceki orda baya bi sicak ozaman:)
Geçen cuma 106.7
Pazartesi 104.8
Fark-1.9
Dediğim gibi çöp misali yedim ☺
cok iyiinerdeyse 2 kilo gitmis bile
sagol canim:))
Gunaydın kızlar bugun esim evde calısıyor ne mutlu ne mutlu vakalarda artmıs rabbim sonumuzu hayır eylesin kazasız belasız atlatsak su gunleri
amin insallah.beklemekten baska caremiz yok malesef
Cuma 83
Bugun 82.4
Bu ay 5 kilo hedefimı tutturamıcam sanırım ve esim kazanacak gıbı gorunuyor
kacti hedefin?merak etyim nesine girdiniz?:)
İyi günler kızlar cuma 67.8
Bugün Fark: 700
Umarım yanlış hatırlamıyorumdur önceki kiloyu
cok iyiii

5 aylıgına girdi kazanırsam o bana para verecek kaybedersem ben ona 2 ayı kazandım 3. Ay yalan oldu gıbı

sıvı alımı ve öğleyle akşam arasında az zaman olması zor geliyor bana her gün aynı saatte yemek stres yaptı bile bende çenem de ergen gibi sivilce çıkıyor dün acıkmadan yemek zorun da kaldım

5 aylıgına girdi kazanırsam o bana para verecek kaybedersem ben ona 2 ayı kazandım 3. Ay yalan oldu gıbı
öyle deme gülüm ay daha yarılandı beslenme tarzın da değişti hızlı kilo kaybı olma ihtimali yüksek inşallah bu ay da sen kazanacaksııınnn

Valla ben yattım 4 buçuk gibi kalktım yemeği koydum direkt kızım da hala uyuyor eşim de gelmedi kahvemi yudumluyorum şimdi
ohh şifa olsun ben de yeşil çay yaptım içine az limon sıkıp içicem mübarek tek içilmiyor yavff
ben de saat 3 de az yatamaya niyetlendim üstte ki yine mobilyaları sürüdü durdu dün sabah da 9 da başlamıştı gürültüye sinirime kalktım ben de kalan işleri yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…