- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.461
iyi fikirmis poniÇözüm eşine kulak tıkacı:) çeyını kekini meyvesini suyunu götür ver rahatsız etme beni de :) zaten çocuklar sıkılıyor bi de oynamasınlar mı
Boyle abla benim esim degısık tıp katlanması zor bırı her zaman derim seni benden baskası cekmez dıyedaha bismillah yarım gün de böyle mi allah yardımcın olsun gülümmm sabrını arttırsın
cidden herkesin kaldıracağı bir kişilik değil gülüm , bence boş ver yemeği daha erken akşam yemeğine çok var nasıl olsa sen de uyu biraz gülümiyi fikirmis poni
Boyle abla benim esim degısık tıp katlanması zor bırı her zaman derim seni benden baskası cekmez dıye
Ben de senin gibiyim şu an kızımı uyutuyorum ben de mi uyusam yoksa yemek mi yapsam diye düşünüyordum büyük ihtimalle uyurum yemek bi saatlik işUfaklı uyuttum aslında benimde cok uykum var uyumakla kalkıp yemek yapmak arasında kaldım
Sağlığına kavuşacaksın inşaallah, lütfen kurallara riayet et.ben öğlen seviye 1 in sıvı alım kuralını bozdum dayanamadım çayı içtim valla başım ağrıyor mutsuz oluyorum çaysız sabah erken kalkıp çayı yapsaydım böyle olmazdı hem geç kalktım hem de işe daldım
Ben eksi geldim de senin artı nasıl eksiye döner ki diye kara kara düşünmeye başladım..eksi kesin gelmiştir Bugun kaptan
Az önce okudum, ülkenin adı aklımda kalmadı ama karantinaya uymayıp dışarı çıkanlara para cezası veriliyormuş, hemde 20 bin dolar...Maalesef kendi ve toplum sağlığını düşünmüyorlar
kalktım abla ya yemek hazır olsunda ben rahat edeyimcidden herkesin kaldıracağı bir kişilik değil gülüm , bence boş ver yemeği daha erken akşam yemeğine çok var nasıl olsa sen de uyu biraz gülüm
artı fazlaymış bu hafta dikkat edersen yınede eksiye duzersınMerhabalar
Cuma 69.90
Ptesi 70.500
+600
oda zor oluyor ya seker ve sıvı alımı benide cok zorluyorben öğlen seviye 1 in sıvı alım kuralını bozdum dayanamadım çayı içtim valla başım ağrıyor mutsuz oluyorum çaysız sabah erken kalkıp çayı yapsaydım böyle olmazdı hem geç kalktım hem de işe daldım
uyuyamadım ben ya buyuk kızda durmadı oyun hamuru verdım oyalanıyorBen de senin gibiyim şu an kızımı uyutuyorum ben de mi uyusam yoksa yemek mi yapsam diye düşünüyordum büyük ihtimalle uyurum yemek bi saatlik iş
cok guzel canımİyi günler kızlar cuma 67.8
Bugün 67.1
Fark: 700
Umarım yanlış hatırlamıyorumdur önceki kiloyu
Bir cay sever dahaSağlığına kavuşacaksın inşaallah, lütfen kurallara riayet et.
Çay benim içinde vazgeçilemez.
Kuralları bozmayayım diye, gözümü ovalar ovalar çay koyuyorum ocağa
sagol.canim:)
amin insallah canim:)Rabbik kızını sağlığına kavuştursun inşaallah canım.
Farklı bir pencereden bakmamı sağladın, teşekkür ederim
supersinn.nerden geldiler diycektim gordum diger dediklerini canimHayırlı sabahlar
Cuma 56.2
Bugün 55.7
Fark 500 gr
Ne tadım kaldı ne bisey annemler ülkeden apar topar getirilip karantinaya alındı aklım hep onlarda
cumaya kadr diger artilarida halledersin kaptanimCuma 76.2
Bugün 76.1
Fark -0.1
Cuma:79.9
Bugün:79.7
Fark:-200 gram
benim.bildigim 18 e yukseldi.Evet şuan 12 kişi var saptanmış
sagol canim:)sağol canım, bu arada geçmiş doğumgünün kutlu olsun kuzum
sağol canım
yok canım seviyelerde böyle miktar sınırı yok
her nesil birbirinden farklı oluyor işte niranım
benim annem de çocukluğunu bilmemiş hiç
ya kardeşlerini büyütmüş ya ev işi yapmış
hatta anneannem çamaşırları yıkamadan annemi okula yollamazmış
ben çok şükür ki en azından çocukluğumu bildim ve Allah ondan razı olsun ki benden iş beklemezdi sen sadece dersine çalış derdi ama işte benden farklı olarak öyle nerde her istediğimi yapmak bi gözümün içine bakardı tir tir titrerdim ne oldu acaba neye kızdı diye ve hemen pısardım
benim kızıma istediğin kadar kız, o bana benden çok kızıyor
geçmiş olsun kuzum inşallah neticesini iyi alırsınız
bak gördün mü pişman olmuş bile ama işte ergen gururu anca yeni yeni yanaşır yanına
kuzum evet hatta bana sorarsan bu tatil işini yaza bağlayacaklar eğer virüsün tedavisi bir an önce bulunamazsa ki görüntü bulunabileceğini göstermiyor
wuaww cok guzellbildirimimi yapayım
cuma: 66,5
bugün: 65,6
fark: -900 gr
farkın bu kadar fazla olma sebebi şeker ve un ben de inanılmaz ödem yapıyor ve ne zaman bıraksam şekeri ve unu anında kiloma yansıyor
bakalım cuma ne gösterecek tartı
havalar kac dereceki orda baya bi sicak ozaman:)Günaydın
Soğuk ve yağmur henüz bize uğramadı, kombi 3 haftadır kapalı
cok iyiinerdeyse 2 kilo gitmis bileGeçen cuma 106.7
Pazartesi 104.8
Fark-1.9
Dediğim gibi çöp misali yedim ☺
sagol canim:))nice yıllara canım mutlu yıllar
masallah fıstıga
ay abla cok fenaymıs ya valla annene sınır oldum
huzurlu gecsın yeter abla aska meske gerek yok
corba ıcmeyeceltım kızım bende ıcmem degince ıctım
normaldı kısır
sayılır canım
amin insallah.beklemekten baska caremiz yok malesefGunaydın kızlar bugun esim evde calısıyor ne mutlu ne mutluvakalarda artmıs rabbim sonumuzu hayır eylesin kazasız belasız atlatsak su gunleri
kacti hedefin?merak etyim nesine girdiniz?:)Cuma 83
Bugun 82.4
Bu ay 5 kilo hedefimı tutturamıcam sanırım ve esim kazanacak gıbı gorunuyor
cok iyiiiİyi günler kızlar cuma 67.8
Bugün Fark: 700
Umarım yanlış hatırlamıyorumdur önceki kiloyu
5 aylıgına girdi kazanırsam o bana para verecek kaybedersem ben ona 2 ayı kazandım 3. Ay yalan oldu gıbısagol.canim:)
amin insallah canim:)
supersinn.nerden geldiler diycektim gordum diger dediklerini canim
cumaya kadr diger artilarida halledersin kaptanim
benim.bildigim 18 e yukseldi.
sagol canim:)
wuaww cok guzell
havalar kac dereceki orda baya bi sicak ozaman:)
cok iyiinerdeyse 2 kilo gitmis bile
sagol canim:))
amin insallah.beklemekten baska caremiz yok malesef
kacti hedefin?merak etyim nesine girdiniz?:)
cok iyiii
Aynen oyle Kaptanım spor yapmanın Bi yolunu bulmam lszımBen eksi geldim de senin artı nasıl eksiye döner ki diye kara kara düşünmeye başladım..
Sende sporsuz veremeyenlerdensin gibi duruyor
Valla ben yattımuyuyamadım ben ya buyuk kızda durmadı oyun hamuru verdım oyalanıyor
sıvı alımı ve öğleyle akşam arasında az zaman olması zor geliyor bana her gün aynı saatte yemek stres yaptı bile bende çenem de ergen gibi sivilce çıkıyor dün acıkmadan yemek zorun da kaldımkalktım abla ya yemek hazır olsunda ben rahat edeyim
artı fazlaymış bu hafta dikkat edersen yınede eksiye duzersın
oda zor oluyor ya seker ve sıvı alımı benide cok zorluyor
uyuyamadım ben ya buyuk kızda durmadı oyun hamuru verdım oyalanıyor
cok guzel canım
Bir cay sever daha
öyle deme gülüm ay daha yarılandı beslenme tarzın da değişti hızlı kilo kaybı olma ihtimali yüksek inşallah bu ay da sen kazanacaksııınnn5 aylıgına girdi kazanırsam o bana para verecek kaybedersem ben ona 2 ayı kazandım 3. Ay yalan oldu gıbı
ohh şifa olsun ben de yeşil çay yaptım içine az limon sıkıp içicem mübarek tek içilmiyor yavffValla ben yattım4 buçuk gibi kalktım yemeği koydum direkt kızım da hala uyuyor eşim de gelmedi kahvemi yudumluyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?