Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de bugün acıkmadım 1 buçuk gibi yedim ama zorla sanki kendimden hiç beklemediğim davranışlar 3 gibi de uyudum ya şimdi tıka basa tok hissediyorum bu gidişle seviye-3ü de yaparım belki o da tek öğün 24 saat açlıktı yanlış hatırlamıyorsam
Aslında akşam uykuları yerine keşke öğleden sonra uyuyabilsen ne güzel olur iki hafta evdeyim nasılsa gece düzgün bi uykusu yok benim kızın çok uykumu alamıyorum uykum oldukça öğlen o uyuduğunda ben de uyurum şifa gibi geldi bugünkü uyku valla

Selam kızlar.
Hayatımız koronadan ibaret oldu
Ama eşler çalışıp dışarıda eve döndüktwn sonra işe gitmememin bir anlamı yok sanki
Bn de ev temizliğine giriştim
Dün gece salon çekmecelerini
Bugün de ablayla çocukların oyuncaklarını ayırdık temizliğe gelen ablaya vericem
Yarın temizlik var
Bn ütü yaparım
Biraz baharlık elerim
Kızım bugün ağladı dışarı çıkalım diye ama orman falan lazım neresi daha tehlikesiz bilemedim ki

maşallah gülüm ne çabuk alıştın ben sabah 2 haşlama yumurtayla beyaz peyniri yerken eziyet çektim resmen midem hopladı nedense hala da tokum zaten :)
tepemdeki kadın evde olmasa bile temizlikçileri sürekli gürültü yapıyor insana kafayı yedirtecek kadar gündüz niyetlensem de uyuyamıyorum sinirden çarpıntım oluyor akşam da gürültüleri bitmiyor yatsam da uyumadan kalktığım çok oluyor hah şimdi çoluk çocuk evdeler artık okullar tatil küçük kızı yine çivi topukluları giyip evde dolanır sürekli :)

Kolay gelsin canım
Yurtdışından gelen amcanız karantinaya alındı mı?

kocalar işe gidiyorsa eve geldiğin de sarılıp öpmek yok önce gidip bir ellerini yüzünü sabunlasınlar , öğlen o hatayı ben yaptım sonra kendi kendime yüzünü yıkayana kadar artık sarılmak öpmek yok didimm
nasıl rahatladın değil mi çekmeceler düzenlenip fazlalık oyuncaklar evden gidince şöyle bir hafiflik huzur hissi geldi mi :)

Ayyy bide iş yerlerinin kapatılma ihtimali varmış marketler haftanın 3gunu calısıcam heryer kapatılabilir deniliyor

Bugün tıkandım akşama be
Ablam çok romantiksin

Kolay gelsin temizlik düzen gibisi yok
asiri olmazsa Bende severimde sorun yapmada ne iyisi böyle sporu aksatmadan sikilasmak
iyi geceler canim baya yogun gecmis

Sen evdede yaparsin bisey olmaz
İnşallah cnm

Kolay gelsin canım
Yurtdışından gelen amcanız karantinaya alındı mı?
Gelemediler nisan a kalmış oh mis beni en çok korkutan onlardı
Huzur hissim az daha işim var onları bitirince huşu edecek
Evet bnm eşim komple yıkanıyor ama o kdr hızlı bulaşıyor ki bir işe yarar mı bilmiyorum
Birde bizim bakıcı otobüs ile geliyod
Ama o gelmez ise de hiçbir iş yapamam
İkilem de kaldım o konuda
Eşime de bir şey diyemiyorum adam yeni bir iş kurdu
Ve bu patlak verdi
Hepimizi çok büyük ekonomik sıkıntılar bekliyor
Allahım yüzümüze baksın

Bende sevindim gelemeyen amcanıza
Yerinde olsam tehlike geçene kadar bakıcıyı çağırmazdım.
Zaten tatildeyiz.
Bir şekilde halledersin işleri.

Dream00 Almanya'da durumlar nasıl canım
hic iyi degil 5 binin üzerinde kiside tespit edildi daga edilmeyende vardir, 13 ölü var.
en cokta benim bulundugum eyalette vakkalar, dün bi disardaydik ama topluma girmiyoruz.. cocuklar icin korkuyorum eve kimse gelsin istemiyorum bazilari anlamiyor kovamiyorsunda sinir boguyor beni ozaman. direkt banyoya sokup el yikattiriyorum sonrada dezenfekte ettiriyorum..
esim mecbur calisiyor alabildigimiz tedbirleri aliyoruz ama nereye kadar bilmiyorum.
millet zaten sanki ac kalacak kudurmus gibi alisveris yapiyor, totolari kagitsiz kalacak taharet nedir bilmiyorki gavurlar

Canım hastalık bu kadar yaygın ile neden evine gelmek isteyene gelme diyemiyorsun?
Senin ve çocuklarının sağlığı elalemin kalbinden değersiz mi?
Ayrıca toplum içine girmesen bile dışarı çıkmamalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…