- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.501
Çoban salata senin dediğin canımKözlenmiş değil kuzum, salatalık domates ve soğanla yaptığım bi salata, biz söğüş deriz ama yanlış mi biliyormuş adını acaba
Bu kadarcık şey 1500 kalori miymiş16 Mart Pazartesi
11:30=== 4 yk menemen
2 kase yoğurt
1 avakado ezmesi
2 fincan kabak çekirdeği
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Sabah yediklerimin kalori değerini hesapladım, 1500 kaloriyi geçmis diye akşam yemeği yemedim kızlar, aç hissetmiyorum, birazdan yatarım zaten
Ayyy ciddi misinÇoban salata senin dediğin canım
Söğüş közlenmiş sebzelere denir diye biliyorum ben
Fat secret uygulamasına kaydetmeye başladım yediklerimi canımBu kadarcık şey 1500 kalori miymiş
Afiyet olsun kuzum
Kendi yediklerimin kalorisine bakmaya korktum şu an
Erken gülmek içinAyyy ciddi misin
Ben oldum olası söğüş diye bilirdim ayyy çok güldüm kendime
Benim Esimde sogüş diyor, yanına hemen söğüş hazırliyim diyorÇoban salata senin dediğin canım
Söğüş közlenmiş sebzelere denir diye biliyorum ben
Kardes te olunca diyemiyorsun isteCanım hastalık bu kadar yaygın ile neden evine gelmek isteyene gelme diyemiyorsun?
Senin ve çocuklarının sağlığı elalemin kalbinden değersiz mi?
Ayrıca toplum içine girmesen bile dışarı çıkmamalısın bence
Babam davet etti, tatil zaten çocukları al gel diye, gitmedim inan.Kardes te olunca diyemiyorsun isteBugün Hic disari cikmadik gelecek günlerdede cikmicaz belli
Avokado kalorili o zaman kuzumFat secret uygulamasına kaydetmeye başladım yediklerimi canım
Bu uygulama ile bir öğünde bir günlük kalori aldığımızı farkettim.
Meze diye yaptığım tek avakadodan oluşan ezme 500 kalori, 2 yk etmezdi ama kalorisi yüksek
Bakalım bi yapsınlar yorumErken gülmek için
Belki de ben yanlış biliyorumdur, kendime gülerim o zaman
Kızlar da yorum yapar birazdan
Şöyle bir çözüm buldum yakınımda annesi oturuyor ve herhalde 85 falan ona da uğramak istiyor bn seni alırım eve de bırakırım dedimBende sevindim gelemeyen amcanıza
Yerinde olsam tehlike geçene kadar bakıcıyı çağırmazdım.
Zaten tatildeyiz.
Bir şekilde halledersin işleri.
Sadece otobüsle gelmesini sorun olarak görmedim açıkçası.Şöyle bir çözüm buldum yakınımda annesi oturuyor ve herhalde 85 falan ona da uğramak istiyor bn seni alırım eve de bırakırım dedim
Cnm bizde de domates salatalık biber soğan dilimlenmiş haline denirErken gülmek için
Belki de ben yanlış biliyorumdur, kendime gülerim o zaman
Kızlar da yorum yapar birazdan
Ne güldüm şimdi kendimeCnm bizde de domates salatalık biber soğan dilimlenmiş haline denir
Patlıcan domates biber soğan közlenilip doğranmış haline söğürme denir diye biliyorum ☺
Neyse en azından birbirine benzer kelimeler
Olabiliyor bazen cnm
Canım basit karbonhidratlar vücut direncini düşürür.benimde moralim bozuldu bugun virusden dolayi...onume ne gelse aman yesemde olcem yememde olcem diyip duruyorum.. biraz kacirdim bugun malesef.uff cokta pisman oldum ama hala bu dusuncedeyim
Eşim işe gittiği sürece bn bu süreci başarılı tamamlayamayacağımızı düşünüyorum zatenSadece otobüsle gelmesini sorun olarak görmedim açıkçası.
Ne kadar az insanla diyalog o kadar iyidir.
Bakıcında birileri ile görüşüyor sonuçta.
Bilmiyorum ki ben mi çok detay düşünüyorum
Yazdim ben Ama görmedin herhalde esimde söğüş diyorNe güldüm şimdi kendime
Kelimeleri karıştırmışımJasminium84
Ama senin söğüşe biz çoban salata deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?