- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.541
benimki suan Nisan sonuna kadar evden calısacak nasıl olacak bilmiyorumValla ben yattım4 buçuk gibi kalktım yemeği koydum direkt kızım da hala uyuyor eşim de gelmedi kahvemi yudumluyorum şimdi
hergun aynı saatte yemek beni zorlanmadı ablada sıvı alımı ve sekersıvı alımı ve öğleyle akşam arasında az zaman olması zor geliyor bana her gün aynı saatte yemek stres yaptı bile bende çenem de ergen gibi sivilce çıkıyor dün acıkmadan yemek zorun da kaldım
Insallah abla ya valla dilinden dusurmez yoksaöyle deme gülüm ay daha yarılandı beslenme tarzın da değişti hızlı kilo kaybı olma ihtimali yüksek inşallah bu ay da sen kazanacaksııınnn
marketler kapatılmaz sanmıyorumAyyy bide iş yerlerinin kapatılma ihtimali varmış marketler haftanın 3gunu calısıcam heryer kapatılabilir deniliyor
off rabbim hepimizin yardımcısı olsunhic iyi degil 5 binin üzerinde kiside tespit edildi daga edilmeyende vardir, 13 ölü var.
en cokta benim bulundugum eyalette vakkalar, dün bi disardaydik ama topluma girmiyoruz.. cocuklar icin korkuyorum eve kimse gelsin istemiyorum bazilari anlamiyor kovamiyorsunda sinir boguyor beni ozaman. direkt banyoya sokup el yikattiriyorum sonrada dezenfekte ettiriyorum..
esim mecbur calisiyor alabildigimiz tedbirleri aliyoruz ama nereye kadar bilmiyorum.
millet zaten sanki ac kalacak kudurmus gibi alisveris yapiyor, totolari kagitsiz kalacak taharet nedir bilmiyorki gavurlar
sogus esimde sogan ve sumakla yaptığım salataya derÇoban salata senin dediğin canım
Söğüş közlenmiş sebzelere denir diye biliyorum ben
hepimiz aynı moddayızbenimde moralim bozuldu bugun virusden dolayi...onume ne gelse aman yesemde olcem yememde olcem diyip duruyorum.. biraz kacirdim bugun malesef.uff cokta pisman oldum ama hala bu dusuncedeyim
bakan sayı vermedi ama yeni vakalar var dedıBen yatmaya geçtim kızlar
Hepinize iyi geceler
Umarım sabah kalktığımda vaka sayısı artmamış olur.
Rabbim korusun hepimizi
iyi geceler canımKızlar ben yatıyorum dün gece ufaklık çok kötü uyudu uyumadı daha doğrusu, gün içinde de çok yoruldum
Hazır ufaklık uyumuşken uyanana kadar azıcık uyuyayım ben de
İyi geceler hepinize
Masallah canımKızlar zamanı değil ama sizin sayenizdeEki Görüntüle 2605763
Göbek deliğimin üstündeki büzgü ikizden,tabi bn şanssızım galiba bu konuda
corona sayesinde temizligi ögreniyorlargecen int gordum. Yabanci ulkelerin birinde adini hatirlamiyorum,taharetli klozet siparislerinde patlama olmus.
Sok oldum. Kullanmadiklarini biliyordum da klozetlerin taharet cesmesiz oldugunu tahmin etmemistim
Amin canimoff rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Tarcindan igrendim ya Su dedigim yesil cay sayesindeİnt paketim bitti
İki gune yenilecek ins.artik aksamlari gorusuruz.
Ben tartilmayinunutmusum.
Cocuklari uyuttum alintilari hallettim sukur.
Ama bu arada kimse kalmamis buralarda sanirim .
Tarcin turk kahvesi kimler ister.oh sessizce tv karsisinda keyffffff
bosver buzguyu falan tasss gibi gobegin var canim. Benimkinde is katlarKızlar zamanı değil ama sizin sayenizde ❤Eki Görüntüle 2605763
Bense kahvesine bayildim .sade kahveyi cok zor iciyordum.ama hu super oldu. Tatli krizlerinde de etkili bence.Tarcindan igrendim ya Su dedigim yesil cay sayesinde
Sevdiysen Cok iyi canim, Şeker isteginde bastirilmis olur. benim midemi bulandirdiBense kahvesine bayildim .sade kahveyi cok zor iciyordum.ama hu super oldu. Tatli krizlerinde de etkili bence.
Dun gece acayip bir tatli krizi vardi bende.sukur ki sabaha gecti
Cnm cuma hala 55 idim 100 gr vermiştim. Bn sürekli tartılmıyorumbosver buzguyu falan tasss gibi gobegin var canim. Benimkinde is katlar
Masallah sen listeye girmeden hedefe ulastin sanirim demi
Güzel canım.akşm yoğurtta olabilirmiş16 mart menüm
12.15 2 haşlanmış yumurta
15 badem
19.30 1 tabak etli bulgur pilavı
1 tabak söğüş salata
su:2,5 lt
Spor iyiymiş16 Mart Pazartesi
11:30=== 4 yk menemen
2 kase yoğurt
1 avakado ezmesi
2 fincan kabak çekirdeği
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Sabah yediklerimin kalori değerini hesapladım, 1500 kaloriyi geçmis diye akşam yemeği yemedim kızlar, aç hissetmiyorum, birazdan yatarım zaten
Spordaa menü de çok güzel12.00
1 yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
3 ksk yogurt
1 kase otlu domatesli salata
Sade tarcinli kahve
Yesil cay
Rezene saatlerini hatirlamiyorum
18.00
1 tabak pirasa yemegi
1 kepce mercimek corbasi
Salata
Yogurt 3 ksk
Şu 2 ltr
70 dk tempolu yuruyus 210 puan @Tekrar dene
Güzel canm10:00
Sade kahve
13:30
Soğanlı yumurta (2 yumurtalı)
Biraz çeçil peyniri
17:00
Tarçınlı Türk kahvesi
18:30
8 kaşık tavuk sote
2 kepçe mercimek çorbası
Su:3ü geçti
Spor: şimdilik yok
Afiyet olsn canmHayırlı akşamlar
12.00
2 h yumurta
2 dilim peynir
1 çatal menemen
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
2 k ayran çorbası
Aksam
8k domatesli bulgur pilavı( misafirlikteyedim alelacele gelip anca pilav yapabildim.
Yarım demet maydanoz
Vayy süper kaslarKızlar zamanı değil ama sizin sayenizde ❤Eki Görüntüle 2605763
Güzel canm11:00
1 haslanmıs yumurta
7 siyah zeytin
4,5 parca peynır
17:30
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
3 yk kısır
Su:2lt
HarikaKızlar zamanı değil ama sizin sayenizdeEki Görüntüle 2605763
Canım hani sıfırcı hocalar vardır ya illa bir şeye takılacak ben de takılacak bir şey bulamayınca ona takılayım dedimsebze yemegi olunca pek miktar dusunmedim ama 1 tabak kadardi heralde
Selen listede canım yakındır mezuniyetibosver buzguyu falan tasss gibi gobegin var canim. Benimkinde is katlar
Masallah sen listeye girmeden hedefe ulastin sanirim demi
Aldım eve 1 litre dezenfektan.Yerleri sildigim suya da kattim.Elimizden geleni yapalım da gerisi Allah kerim..Hoş geldin canım ben hiç bir şey yapmıyorum ne stok ne dezenfektan çok mu rahatım bilmiyorum sanki rant peşinde olan insanlar iyice insanları galeyana getirip alışveriş yaptırtıyormuş gibi hissediyorum faiş fiyatlar var
Diyet yapıyorum ya evde makarna olmasa da olurmuş gibi hissediyorum galibabu konularda hiç bir fikrim yok ama yüzeyler için faiş fiyata satılan alköllü değil de sirke gibi asit oranı yüksek bir şey kullanmanı tavsiye edebilirim belki
Dışarıda iken nasıl yapiyosun canım?Marka bilmiyorum ama bence dezenfektan gereksiz.
Hastalarla yakın temasta olan kişilere ve hastane çalışmalarına gerekir.
Bize su sabun yeter.
Atıcam sanaOlur, özelden at, uzun olsun yazı ama
Dünden sonra bende aynı düşünceye kapıldım.
Bugün ve yarında deneyeyim, yapamazsam 2 öğüne geçeceğim canım
İnşallah kuzumAmin canım insallah doğum sonrasında da rahat veririm
Çok geç oldu cevap canım kusura bakma. 10u geciyodu geldiklerinde ondan geç gittiler.evet canim bulgurlu .
hic bir onlem almadan da ne biliyim.
Tedbirimizi alip takdiriii Allahima birakiyoruz.
Pek takmiyorum canim bende ancak olum icin vesile olur korona. Ama cocuklarim cok takildilar el yikamaktan tuhaf oldular ya.
olmadi evet canim.sarma da pirinc yoktu
cipsler bi arkadasa bakip ciktilar canim.
amin ins hepbirlikte
iyi geceler canim.ikinci gelen misafir saat kacta geldi acaba.
Günaydın hanımlar
Cuma 56.2
Bugün 56.2
Pazartesi tartildigimda 55.7 idim regl olmam ve buna bağlı biraz tatlı yemiş olmamla bu galiba bugünden sonra tatlıya mola daha dikkatli beslenmek gerek
Cuma:80.2
Bugün:79.9
Fark:-0.3
Yüzde: %0.38
Gunaydin kizlar
Cuma 90
Bugun 89
Fark 1
Yüzde %1.1
kilo bildirimim
geçen hafta 91.1
bu hafta 90.8
fark - 300 gr
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 71.00
Bu hafta 69.900
Fark _1.100
Yüzde. 1.54
Bende 1 aylık yeme sonucu
1 ay önce 101.3
1 ay sonra 106.7
Fark +5.4
gazamız mübarek olsun
aaaa kilomu bildirmemişim yaa
geçen hafta: 66,7
bu hafta: 66,5
fark: 200 gr
yüzde: 0,30%
son iki gündür şekerli kahve ve meyve tüketimim çok oldu sebep o tabii ki de
ama niyet ettim yaa tamamdır haftaya çok daha iyi bi farkla geleceğim inşallah
Hayırlı cumalar kızlar ♥
Kilo bildirimim
Geçen cuma 63.9
Bugün 63.6
Fark -300 Gr
Yuzde 0,47
gecen cuma 68.2
bu cuma 66.3
fark 1.9
yuzde 2.78
Baştan söyleyeyim
Nee derseniz haklısınız kızlar
Artıdayım, çünkü dün kaçamağın dibine vurdum.
7 ay boyunca dikkat edecek olmak tartıyı bile düşündürmedi maalesef
Bu haftadan sonra bunun telafisi hızla yapacağım inşallah
Takımın derecesini olumsuz etkilediğim için herkesten özür diliyorum
Cuma 75
Bugün 76.2
Fark -1.2(%-1.6)
Kızlar cuma günü buradaydim ama bu mesajlar alintida kalmış. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum geç de olsaKizlar kusura bakmayin gecikti.sabah paylasiyim diyordun unutmusum sonrada ise daldim
Gecen cuma 72
Bu cuma 70.5
Fark -1.5
Yuzde %2.083
Canım çok iyi yapmışsın ama malesef trafikte kadınlara çok kötü davranıliyor. İyi ki atlatmış ve izini kaybettirmişsin.Öğlenleyin kızımı okula bıraktıktan sonra eve dönerken bi motosikletli duramadı ve arkadan benim arabaya çarptı.
İndim baktım arabada birşey yok ama iç huzurum kaçtı bu olay yüzünden.
Dünde okuldan dönerken arkamdaki adam telefonla uğraşarak araç kullanıyordu, kaç kere kırmızı ışıkta zor durdu.
Bende bi jandarma kontrol noktasında şikayet ettim tabi, adamı durdurup hesaba çektiler, tabi ben gaza yüklenip kaçtım beni bulamasın diye, tek başıma e-5 ye ne olur ne olmaz diye, neyse izimi kaybettirdim..
Arka arkaya bu iki olay tedirgin etti beni ya, her an biri arkadan çarpabilir diye.
İç huzurum yok şu anda
Evet abla pi şeklinde poğaçalar yaptım. Kabarıp şekilleri bozulacak diye korktum ama incecik yaptım kabarsa da bozulmadıpi şeklin de poğaça mı yaptın yoksa , eline canına sağlık iyi koşturmuşsun ama cilt bakımını da yaptırmışsın misler gibi , bu hafta sondu gülüm hepimize artık havalar ısınıyor ağırlıklardan ne kadar kurtulsak kardır diyip yeni haftamıza bakıcaz
Tatlım o hafta 2 gün veya daha fazla menü yazmadiginda Cuma günü sarı kart aliyorsun. 3 sarı kartın olduğunda gruptan diskalifiye ediliyorsunSarı kart ne oluyor canim
baya olmus canim bence 1 nisana birakma, bence Hemen bile baslasan iyidirKizlar iyi aksamlar bursadan dondukten sonra camasirdi ev isiydi anca kendmize geldk ugrayamadm burayada. Bugun sabah adet oldum dogumdan sonra 8 aydr olmuyordm lohusayi saymazsak 17 ay sonra ilkdefa adet oldum. Adetim bitince veya 1 Nisanda diyete basliyorm kızlar. Bugun guncel 72 ciktim
Allah hepimizi korusun ins malesef hepimizde ayni hislerHerkese hayırlı geceler kızlar. Son sayfalara bakabildim sadece. Herkesin gündemi aynı malesef
Bizim evde de durumlar fena. Eşim sabah akşam toplu taşıma kullanıyor ve işi dolayısıyla sürekli insan içinde. Akşamları baya morali bozuk geliyo eve korkuyo.
Benim derslerim devam ediyor bı yandan korkuyorum çok dışarı çıkıp bu kadar fazla insanla muhattap olmak istemiyorum diğer yandan da calismazsam maddi anlamda zorlanicaz onu düşünüyorum.
İnşallah en kısa zamanda atlatiriz bu hastalığı tüm dünya olarak. Bu gece açıklanacak yeni vaka sayisi da fazla olmaz inşallah
Gece gece canınızı sıktım ama içimi döktüm
Kaç şu an vaka sayısı canım haberleri izleyemedimSayı hızlı ilerliyor bence
Allahım diyorum nolur sokağa çıkma yasağı çıksın
Eşler büyük sıkıntı
Korkmaya başlıyorum ben
Kızlar bn bir şeyler aldım ev için ama
Yumurta nasıl depolanır
Kaç gün bozulmaz dolapta sizce
Heşey ok de yumurta aklıma takıldı
Birde peynir alıcam bn buzluğa koyacağım
Sebze de bulursak yeriz artık bulamazsak bakliyat et yeriz
Fikitleri olanlar yazsın lütfen
Malesef öyle canim burdada ayni hizla artiyor, Ben yumurtalari buzdolabina Koymam killerime koyuyorum bu zamana kadarda bozulma olmadi, bizde Ama baya yumurta tüketimi var Belkide Ondan bozulmuyordur bilmiyorum.Sayı hızlı ilerliyor bence
Allahım diyorum nolur sokağa çıkma yasağı çıksın
Eşler büyük sıkıntı
Korkmaya başlıyorum ben
Kızlar bn bir şeyler aldım ev için ama
Yumurta nasıl depolanır
Kaç gün bozulmaz dolapta sizce
Heşey ok de yumurta aklıma takıldı
Birde peynir alıcam bn buzluğa koyacağım
Sebze de bulursak yeriz artık bulamazsak bakliyat et yeriz
Fikitleri olanlar yazsın lütfen
47 ye yükselmis canimKaç şu an vaka sayısı canım haberleri izleyemedim
Canım menün göze az geliyor avakadoya ekstra bir şey mi kattın zeytinyağı filan muhtemelen çekirdek ve avakadonun kalorisi yükseltmiştir16 Mart Pazartesi
11:30=== 4 yk menemen
2 kase yoğurt
1 avakado ezmesi
2 fincan kabak çekirdeği
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Sabah yediklerimin kalori değerini hesapladım, 1500 kaloriyi geçmis diye akşam yemeği yemedim kızlar, aç hissetmiyorum, birazdan yatarım zaten
Gayet güzel canım12.00
1 yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
3 ksk yogurt
1 kase otlu domatesli salata
Sade tarcinli kahve
Yesil cay
Rezene saatlerini hatirlamiyorum
18.00
1 tabak pirasa yemegi
1 kepce mercimek corbasi
Salata
Yogurt 3 ksk
Şu 2 ltr
70 dk tempolu yuruyus 210 puan @Tekrar dene
Fena değil canım sabah iki yumurta varken ekmeğe gerek yokmuş aslında su ve yaptıysan spor miktarını da unutmuşsun kuzuHayırlı akşamlar
12.00
2 h yumurta
2 dilim peynir
1 çatal menemen
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
2 k ayran çorbası
Aksam
8k domatesli bulgur pilavı( misafirlikteyedim alelacele gelip anca pilav yapabildim.
Yarım demet maydanoz
Harikasın Mervecim azıcık sporun da olsa tadından yenmezmiş11:00
1 haslanmıs yumurta
7 siyah zeytin
4,5 parca peynır
17:30
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
3 yk kısır
Su:2lt
Gayet güzel canımMenüm
12 00
4 bulgurlı köfte
Marul
3 burgu peynir
Sallatalık
17.00
1 tabak yoğurtlu kıymalı kabak kavurması
2 salatalık turşusu
1 avuç çiğ badem
Su 1.5
Spor yok
Amanın sadece akşamki sarma fazla diyecektim bi satır aşağıda neler göreyimiyi aksamlar
16 mart menum
sabah 10.00
3 4 zeytin
2 tumurtadan peynirli omlet
3 tane.kozlenmi smantar
1kucuk lokma yagsiz borek(esime yaptim ilkkez sadece tadina baktim)
14.00
3 kuru kaysi ve sutlu kahve
17.00
2 kepce yesil mercimek
4 sarma
salata
(dunden kalan cay tabagindan az somon)
vee zurnanin zirt dedigi yer
1 dlm kek
ve cizi biskuvu
sporla kurtarmisimdir
30 dk kosu
30 dk yuruyus
500 ip atlama
toplam 310 puan @Tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?