- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.581
ya sabirrrr. Anam devlet napsin. Adam evinde oturamamismi ya sabir hakikaten. Millet daha durumun ciddiyetinin farkinda degil. İns bisey yoktur canimAbla eşimin kronik rahatsızlığı var bağışıklık sistemi pek iyi değil. Ben aslında kendimden ziyadeonun için endiseliyim.Bir de cok panik ve endişelidir. Hastalik bulaşsa virüsten önce kalpten giderBugün bir müşterisi gelmiş baya saatlerce vakit geçirmişler oturmuş onlarla çay içmiş falan. Sonra Avrupa'da bir ülkeden 2 gün önce geldiğini söylemiş. İnsanlar da bir garip. Bı dur evinde niye insanlari riske atıyorsun ki bekle işte 14 gün evinde.
Vakti var demekki abla.birakirsin sen istersen. Hem seviyeler vesile olur belkiyaklaşık 20 senedir baca gibi tüttürüyorum zıkkımı ekmeği şekeri bırakması daha kolay inan ki daha önce denedim 2-3 kere hep fiyasko oldu ama inşallah onun da sırası gelecek ben de mis gibi kokmak tertemiz dişler istiyorum :)
inşallah hem kiloyu hem sigarayı hem kronik ağrıları bırakırım eğer tepem atıpta seviye 1 i bırakmaz bitirirsem keto tarzı beslenmeye niyetim var tüm seviyeleri gözüm yemedi :)ya sabirrrr. Anam devlet napsin. Adam evinde oturamamismi ya sabir hakikaten. Millet daha durumun ciddiyetinin farkinda degil. İns bisey yoktur canim
Vakti var demekki abla.birakirsin sen istersen. Hem seviyeler vesile olur belki
Dışarı çıkmıyorum canım.Dışarıda iken nasıl yapiyosun canım?
Avakadoyu ezip içine biraz kimyon, 1 sarmısak ve 2 yk zeytinyağı ekledim canım.Canım menün göze az geliyor avakadoya ekstra bir şey mi kattın zeytinyağı filan muhtemelen çekirdek ve avakadonun kalorisi yükseltmiştir
Sabah kahvaltıya doğranan domates salatalığa deniyor canımsöğüş : domates salatalık biber kuru soğan yada tek tek bu sebzelerden birinin yada ikisinin iri dilimlenip ister sade ister tuz z. yağı dökülerek servis edilmesidir
yöreye göre közlenmiş sebzeye de deniyordur belki gülüm benim bildiğim söğüş irice çiğ sebzeyi dilimle koy tabağa yöntemidir:)
İşe gitmeye devam edecek misinGunaydinnnn kizlar
Bizim burasi küçük sehir, burdada baya vaka var
En son hastane personelinde cikmis
Almanyada bütün okullar dahil bicok yer kapatiliyor. Marketler eczaneler benzinciler vs. Acik olacakmis
Cocuk parki da yasak
Bizimde bugun iş cok azdi
Gittim geri geldim
Mecbur cnm ne yapayim cikismi vereyimİşe gitmeye devam edecek misin
Sende haklısın ama yaşam öncelikliMecbur cnm ne yapayim cikismi vereyim
Böyle giderse fazla iş olmicak zaten
Niye önlem almıyorlar anlamak gerçekten zorNormal iş yerleri kapali degil
Esim, oglanlar mecbur gidiyolar
Ben de abla ya dün 3ten fazla içtim yine susuz hissediyordumPoni Bon
Handandandan
Dün tartildimda yazamadim - 700
Aslinda pazar - 2dim
Pazar aksami mercimek kofte yapmistim
Lanet olsun cok güzel yapiyorumlokum gibiydi. Fazla yedim
Sonuc +1.3 getirmis
Dün işten 14.00 gibi geldim kahve icmek istedigim icin yemegi 16.00 da yiyip kapattim
Beni sivi kurali cok zorluyor
Serbest zamanda ne kadar su icersem iceyim susuzlugum gitmiyor, surekli agzimda kuruluk var, deli ediyor beni
Evde bakıma muhtaç olup devletin baktıkları da var büyük ihtimal hepsinden topyekün kurtulup genç nesili bırakmak amaçları tabi bu benim dusuncemNiye önlem almıyorlar anlamak gerçekten zor
Sanırım Avrupa yaşlı nüfusu istemiyor
Zaten virüsün yaşlıları etkilemesi de çok ilginç
Bende susuzluk hissi olmuyor, hatta zorla içiyorum diyebilirimBen de abla ya dün 3ten fazla içtim yine susuz hissediyordum
gülüm 20 senenin tiryakiliği öyle ha diyince bırakılmıyor kilo işini halledince bırakıcam dedim kendime yoksa ikisiyle birden psikolojim elvermez ikisinde de başarısız olurumekim2009
Nasıl üzüldüm sigara kullandığını okuyunca, anlatamam
Senin gibi bilgili bir kadına sigara kullanmak gerçekten yakışmıyor
Bence bir an evvel bırakmak için birşeyler yapmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?