Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aha da kızlar hepimize daha sağlıklı düşük karbonhidratlı beslenmek için bir sebep daha virüs...
ketojenik beslenme tam anlamıyla nasıl yapılır diye araştırayım derken dr. can çiftçi nin youtube videosun da mineral alımı takviyesi için biraz tuzu arttırıp maden duyu içilmesi önerisi bana dank ettirdi bu dönem mineral vitamini daha bol almamız lazım ya maden suyuna limon ve biraz tuz ekleyip (çörçil de deniyor ) içmek lazım

ya sabirrrr. Anam devlet napsin. Adam evinde oturamamismi ya sabir hakikaten. Millet daha durumun ciddiyetinin farkinda degil. İns bisey yoktur canim
Vakti var demekki abla.birakirsin sen istersen. Hem seviyeler vesile olur belki

ya sabirrrr. Anam devlet napsin. Adam evinde oturamamismi ya sabir hakikaten. Millet daha durumun ciddiyetinin farkinda degil. İns bisey yoktur canim

Vakti var demekki abla.birakirsin sen istersen. Hem seviyeler vesile olur belki
inşallah hem kiloyu hem sigarayı hem kronik ağrıları bırakırım eğer tepem atıpta seviye 1 i bırakmaz bitirirsem keto tarzı beslenmeye niyetim var tüm seviyeleri gözüm yemedi :)

Dışarıda iken nasıl yapiyosun canım?
Dışarı çıkmıyorum canım.
Çocukları sitenin parkına bile göndermiyorum.
Bize olayı çok hafif anlatıyorlar grip diyerek.
Pnömoni seyri gösteren bir hastalıkmış.
Yani zatürre.
Benim tek korktuğum hastalıktır.
Kurtulma şansı sıfıra yakın yani.
Bence sende birşeyler yapmalısın.

Canım menün göze az geliyor avakadoya ekstra bir şey mi kattın zeytinyağı filan muhtemelen çekirdek ve avakadonun kalorisi yükseltmiştir
Avakadoyu ezip içine biraz kimyon, 1 sarmısak ve 2 yk zeytinyağı ekledim canım.

Sabah kahvaltıya doğranan domates salatalığa deniyor canım
Ben söğürme ile karıştırdım.

Gunaydinnnn kizlar

Bizim burasi küçük sehir, burdada baya vaka var
En son hastane personelinde cikmis
Almanyada bütün okullar dahil bicok yer kapatiliyor. Marketler eczaneler benzinciler vs. Acik olacakmis
Cocuk parki da yasak

Bizimde bugun iş cok azdi
Gittim geri geldim

İşe gitmeye devam edecek misin

Poni Bon
Handandandan

Dün tartildimda yazamadim - 700
Aslinda pazar - 2dim
Pazar aksami mercimek kofte yapmistim
Lanet olsun cok güzel yapiyorum lokum gibiydi. Fazla yedim
Sonuc +1.3 getirmis

Dün işten 14.00 gibi geldim kahve icmek istedigim icin yemegi 16.00 da yiyip kapattim

Beni sivi kurali cok zorluyor
Serbest zamanda ne kadar su icersem iceyim susuzlugum gitmiyor, surekli agzimda kuruluk var, deli ediyor beni

Ben de abla ya dün 3ten fazla içtim yine susuz hissediyordum

Niye önlem almıyorlar anlamak gerçekten zor
Sanırım Avrupa yaşlı nüfusu istemiyor
Zaten virüsün yaşlıları etkilemesi de çok ilginç
Evde bakıma muhtaç olup devletin baktıkları da var büyük ihtimal hepsinden topyekün kurtulup genç nesili bırakmak amaçları tabi bu benim dusuncem

gülüm 20 senenin tiryakiliği öyle ha diyince bırakılmıyor kilo işini halledince bırakıcam dedim kendime yoksa ikisiyle birden psikolojim elvermez ikisinde de başarısız olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…