- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.561
romantiklik değil sarılmayı seviyorum (sadece çok samimi gördüklerime yoksa hiç sevmem kimse bana dokunmasın) :))Bugün tıkandım akşama be
Ablam çok romantiksin
benim ki sabah yıkanır akşam yürüyüşe giderse bir daha yıkanır yoksa da zaten sürekli el yüz yıkar abdest alıyor 5 vakit ama eve girer girmez dikkat etmek lazımGelemediler nisan a kalmışoh mis beni en çok korkutan onlardı
Huzur hissim az daha işim var onları bitirince huşu edecek
Evet bnm eşim komple yıkanıyor ama o kdr hızlı bulaşıyor ki bir işe yarar mı bilmiyorum
Birde bizim bakıcı otobüs ile geliyod
Ama o gelmez ise de hiçbir iş yapamam
İkilem de kaldım o konuda
Eşime de bir şey diyemiyorum adam yeni bir iş kurdu
Ve bu patlak verdi
Hepimizi çok büyük ekonomik sıkıntılar bekliyor
Allahım yüzümüze baksın
söğüş : domates salatalık biber kuru soğan yada tek tek bu sebzelerden birinin yada ikisinin iri dilimlenip ister sade ister tuz z. yağı dökülerek servis edilmesidirErken gülmek için
Belki de ben yanlış biliyorumdur, kendime gülerim o zaman
Kızlar da yorum yapar birazdan
16 mart menüm
12.15 2 haşlanmış yumurta
15 badem
19.30 1 tabak etli bulgur pilavı
1 tabak söğüş salata
su:2,5 lt
İyi bence sonuçta avokado sağlıklı yağ16 Mart Pazartesi
11:30=== 4 yk menemen
2 kase yoğurt
1 avakado ezmesi
2 fincan kabak çekirdeği
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Sabah yediklerimin kalori değerini hesapladım, 1500 kaloriyi geçmis diye akşam yemeği yemedim kızlar, aç hissetmiyorum, birazdan yatarım zaten
İyi10:00
Sade kahve
13:30
Soğanlı yumurta (2 yumurtalı)
Biraz çeçil peyniri
17:00
Tarçınlı Türk kahvesi
18:30
8 kaşık tavuk sote
2 kepçe mercimek çorbası
Su:3ü geçti
Spor: şimdilik yok
O ne güzel spordur mis mis12.00
1 yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
3 ksk yogurt
1 kase otlu domatesli salata
Sade tarcinli kahve
Yesil cay
Rezene saatlerini hatirlamiyorum
18.00
1 tabak pirasa yemegi
1 kepce mercimek corbasi
Salata
Yogurt 3 ksk
Şu 2 ltr
70 dk tempolu yuruyus 210 puan @Tekrar dene
11:00
1 haslanmıs yumurta
7 siyah zeytin
4,5 parca peynır
17:30
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
3 yk kısır
Su:2lt
Arada 16 saat olsun diye mi 3 saat ara ile yedin cnmMenüm
12 00
4 bulgurlı köfte
Marul
3 burgu peynir
Sallatalık
17.00
1 tabak yoğurtlu kıymalı kabak kavurması
2 salatalık turşusu
1 avuç çiğ badem
Su 1.5
Spor yok
Ekmek bire düşmüşHayırlı akşamlar
12.00
2 h yumurta
2 dilim peynir
1 çatal menemen
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
2 k ayran çorbası
Aksam
8k domatesli bulgur pilavı( misafirlikteyedim alelacele gelip anca pilav yapabildim.
Yarım demet maydanoz
Hayır şimdi kalori hesaplıcam sporu da karşılaştırıcamiyi aksamlar
16 mart menum
sabah 10.00
3 4 zeytin
2 tumurtadan peynirli omlet
3 tane.kozlenmi smantar
1kucuk lokma yagsiz borek(esime yaptim ilkkez sadece tadina baktim)
14.00
3 kuru kaysi ve sutlu kahve
17.00
2 kepce yesil mercimek
4 sarma
salata
(dunden kalan cay tabagindan az somon)
vee zurnanin zirt dedigi yer
1 dlm kek
ve cizi biskuvu
sporla kurtarmisimdir
30 dk kosu
30 dk yuruyus
500 ip atlama
toplam 310 puan @Tekrar dene
hay maşallah bir de dikine kaslanırmışsın kadınlarda dikine hafif kas mükemmel görünüyor benceKızlar zamanı değil ama sizin sayenizde ❤Eki Görüntüle 2605763
Göbek deliğimin üstündeki büzgü ikizden,tabi bn şanssızım galiba bu konuda
benimki de bir poşet muz getirdi dün bunu da yemiyorsun diye söylendi valla beni seviye 1 değil koca çok zorluyor :)canin kahvaltin uc yumurta arti ekmek olmus cok sanki.
bence guzel canim
guzel menu canim
tulumba,kurabiye olmamis canim.aksamki ekmek olmasa yine dengelenebilirmis.
sebze yemegi olunca pek miktar dusunmedim ama 1 tabak kadardi heralde
afiyet olsun canim
afiyet olsun aksam ekmek olmasaymis keske
sabit olmata guzel canim
eksi sahane canim
Sikma canini karantinaya alinmalari kotu bisey olacagi anlamina gelmez.konya dami yiksa ankarada larmi
eksi candir
eksi canandir
kuzum ana kuzusu daha bunlar yaa.
o sislik bende de var canim.regle denkgeldi ondanmi bilemedim.
harika
masallah super
masallah canim
tebrikler abla
benimkide ayni tatil oluo evde de olunca aldigu herseyi yemiyorum diye soylendi.
Ananas muz almis eee meyveden bisey olmaz yeeee.iki saat surat yapti.boyle boyle kabullenecek artij napim
bosver canim cagirma.benimkiler de patladi ama yok evdeyiz
ben hedef ne yazmistim donup bir bakayim
masallah canim
bende ozledim bunu gruplardan atmislar.
canim amac iki ogun. Birde sabah kalkar kalkmaz kahvalti yapmanin dogru olmadigini soyluyor ahmet apa.
Gunun en onemli ogunu kahvaltidir mantiginin yanlis oldugunu soyluyor.
Gecen @poni pon demisti sanirim aslinda ahmet apa su anda kahvaltilikta tuketmiyormus ogle ogununde.turp yedigini soylemisti poni. Su anda seviye yapanlara eslik ediyormus.
Ogleyi hafif gecirip aksam ogununu onemseyen bir yapi .
yapmaaaaa cikma izne falan.
Bu hafta boyle diye hep oyle olacak degil ya
aslinda stok yerine haftalik alisveris en mantiklisi.milletimiz biraz bilincli davransa fiyatlarda ucmayacak.
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin isn
neden oyle olduki canim
ben is yapma kismini kahvaltidan sonraya birakiyorum ki sivi alim saati hizla gecsin abla. Cay bundan sonra ilk gorevin olsun kalkar kalmaz.
super canim
bende cok seviyordum lakin sekersiz ayni tadi yakalayamiyorum.
sabit olmak ta guzel canim.
Canim kabul etme nisafir.gerci ev sahibi ne diyebilir gelecem diye arayana
abla banada aksine ayni saatte yemek bi duzen getirdi. Bugun esimi beklemedim yedim mesala. Surat yapacagini bildigim halde. Yemem gerekiyordu yedim dedim.
İlk 10 gun zorlayacak bence bizi sonra alisacagiz. Ha gayret yaparsin sen abla
amin canim cumlemizin.
gecen int gordum. Yabanci ulkelerin birinde adini hatirlamiyorum,taharetli klozet siparislerinde patlama olmus.
Sok oldum. Kullanmadiklarini biliyordum da klozetlerin taharet cesmesiz oldugunu tahmin etmemistim
afiyet olsun guzel canim
afiyet olsun canim. Valla iyi dayaniyorsun ben aksam ogununu iple cekiyorum
gözün aydınnnn gülüm sonun da bedenen de ruhen de rahatlarsın 1 nisana bomba gibi hazır olursun :)Kizlar iyi aksamlar bursadan dondukten sonra camasirdi ev isiydi anca kendmize geldk ugrayamadm burayada. Bugun sabah adet oldum dogumdan sonra 8 aydr olmuyordm lohusayi saymazsak 17 ay sonra ilkdefa adet oldum. Adetim bitince veya 1 Nisanda diyete basliyorm kızlar. Bugun guncel 72 ciktim
bende yuruyuse cikmam bidaha heralde.evde biseyler yapcagiz artik.bekliyirum videolariCnm cuma hala 55 idim 100 gr vermiştim. Bn sürekli tartılmıyorum
Cumaya bakcaz
Kızlar malum spora gidemiyoruz
Hoca bana yrn videolar atıp program yapacak
Bn psikolojimize sporun iyi geleceğini düşünüyorum
Sizinle paylaşacağım
neden 1 nisani bekliyorsun ki canim.Kizlar iyi aksamlar bursadan dondukten sonra camasirdi ev isiydi anca kendmize geldk ugrayamadm burayada. Bugun sabah adet oldum dogumdan sonra 8 aydr olmuyordm lohusayi saymazsak 17 ay sonra ilkdefa adet oldum. Adetim bitince veya 1 Nisanda diyete basliyorm kızlar. Bugun guncel 72 ciktim
yaa selen i bu kiloyla listeye yakistiramadim heraldeHarikaMaşallah
Canım hani sıfırcı hocalar vardır ya illa bir şeye takılacak ben de takılacak bir şey bulamayınca ona takılayım dedim
Selen listede canım yakındır mezuniyeti
hepimizn cani ayni konuya sikkin zaten canim. Rabbim korusun hepimiziHerkese hayırlı geceler kızlar. Son sayfalara bakabildim sadece. Herkesin gündemi aynı malesef
Bizim evde de durumlar fena. Eşim sabah akşam toplu taşıma kullanıyor ve işi dolayısıyla sürekli insan içinde. Akşamları baya morali bozuk geliyo eve korkuyo.
Benim derslerim devam ediyor bı yandan korkuyorum çok dışarı çıkıp bu kadar fazla insanla muhattap olmak istemiyorum diğer yandan da calismazsam maddi anlamda zorlanicaz onu düşünüyorum.
İnşallah en kısa zamanda atlatiriz bu hastalığı tüm dünya olarak. Bu gece açıklanacak yeni vaka sayisi da fazla olmaz inşallah
Gece gece canınızı sıktım ama içimi döktüm
yumurta dolapta hemen bozulmaz heralde.Sayı hızlı ilerliyor bence
Allahım diyorum nolur sokağa çıkma yasağı çıksın
Eşler büyük sıkıntı
Korkmaya başlıyorum ben
Kızlar bn bir şeyler aldım ev için ama
Yumurta nasıl depolanır
Kaç gün bozulmaz dolapta sizce
Heşey ok de yumurta aklıma takıldı
Birde peynir alıcam bn buzluğa koyacağım
Sebze de bulursak yeriz artık bulamazsak bakliyat et yeriz
Fikitleri olanlar yazsın lütfen
Yaaa haberlere baktim ama goremedim ben yaaa tuhh47 ye yükselmis canim
gülüm çok stres yapıp savunma mekanızmanı ne diye bozuyorsun biz eşeği sağlam kazığa bağlayıp sonra allaha emanet edin diyen bir kültürden geliyoruz tedbiri alıp gerisini rabbime emanet edicez , benim eşimin de solunum yolunda sıkıntı var alerjik astımı var ve 50 yaşın da bana bulaşsa kesin ölürüm diyen birisi bunu da gülerek söylüyor stres yapmıyor ben de yapmıyorum doğmak da ölmek de rabbimin elin deAldım eve 1 litre dezenfektan.Yerleri sildigim suya da kattim.Elimizden geleni yapalım da gerisi Allah kerim..
Makarna konusunda aynı fikirdeyim. Alınacaksa sağlıklı yiyecekler alınmalı bence de.
Dışarıda iken nasıl yapiyosun canım?
Atıcam sana
İnşallah kuzum
Çok geç oldu cevap canım kusura bakma. 10u geciyodu geldiklerinde ondan geç gittiler.
Kızlar cuma günü buradaydim ama bu mesajlar alintida kalmış. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum geç de olsa
Canım çok iyi yapmışsın ama malesef trafikte kadınlara çok kötü davranıliyor. İyi ki atlatmış ve izini kaybettirmişsin.
Evet abla pi şeklinde poğaçalar yaptım. Kabarıp şekilleri bozulacak diye korktum ama incecik yaptım kabarsa da bozulmadı
Tatlım o hafta 2 gün veya daha fazla menü yazmadiginda Cuma günü sarı kart aliyorsun. 3 sarı kartın olduğunda gruptan diskalifiye ediliyorsun
Anladim ablacim.benimki de bir poşet muz getirdi dün bunu da yemiyorsun diye söylendi valla beni seviye 1 değil koca çok zorluyor :)
ben de öğleden önce sadece ortalığı toplarım birde toz v.s. alırım ki gürültü olmasın komşu belki uyuyordur belki oğlu uyuklar diye hep süpürme silme işini öğleden sonraya bırakıyorum , ben dolanınca daha çabuk susuyorum bir de sigara içiyorum ya daha çok ağzım kuruyor
Bende bugün alışveriş yaptım abartmadan. Evde eksik olanlari aldım. Fazladan 1 paket tuv.kag. aldım sadece. Yumurta alırken düşündüm nasıl saklarım diye bende. Bilen varsa aydınlatsın beni de.Sayı hızlı ilerliyor bence
Allahım diyorum nolur sokağa çıkma yasağı çıksın
Eşler büyük sıkıntı
Korkmaya başlıyorum ben
Kızlar bn bir şeyler aldım ev için ama
Yumurta nasıl depolanır
Kaç gün bozulmaz dolapta sizce
Heşey ok de yumurta aklıma takıldı
Birde peynir alıcam bn buzluğa koyacağım
Sebze de bulursak yeriz artık bulamazsak bakliyat et yeriz
Fikitleri olanlar yazsın lütfen
Ben de söğüşü böyle biliyorum ablasöğüş : domates salatalık biber kuru soğan yada tek tek bu sebzelerden birinin yada ikisinin iri dilimlenip ister sade ister tuz z. yağı dökülerek servis edilmesidir
yöreye göre közlenmiş sebzeye de deniyordur belki gülüm benim bildiğim söğüş irice çiğ sebzeyi dilimle koy tabağa yöntemidir:)
Ay abla ilk evlendiğimiz zamanlar ben de çok çabaladım bunun için hatta bazen hep ben sarılıyorum diyip küsüyordum ben sarılmazsam sarılmıyorsun diye neyse iyi kötü dengeledik ben eskisi kadar takılmıyorum o da arada bir sarılır ben de dokunup sarılamam çok fazla belki de aileden görmediğimdendir babaannem ve dedemle yaşardık ayıp bilirlerdi çocuğunu sevmeyi hep bunun eksikliğini hissetmişimdir o yüzden eşime sarılmayı aşılamaya çalıştım belki de hem benim çocukluğumun eksik yanını tamamlasın hem çocuğumuza sevgisini gösterebilsinromantiklik değil sarılmayı seviyorum (sadece çok samimi gördüklerime yoksa hiç sevmem kimse bana dokunmasın) :))
böyle sarılmaya alıştırmam 16-17 seneden sonra oldu gülüm öncesi hiç sarılmazdı :)
Biz seviyeciler de bol bol biber yiyelim meyveden daha çok C vitamini içerirmişbenim ki sabah yıkanır akşam yürüyüşe giderse bir daha yıkanır yoksa da zaten sürekli el yüz yıkar abdest alıyor 5 vakit ama eve girer girmez dikkat etmek lazım
gülüm öyle düşünme allahın izniyle dikkat edersek kısa sürede gelip geçecek bu virüs de, maddi açıdan da sıkıntı olmaz allahın izniyle , bak Çin e adamlar özel kurulan son hastanelerini bile 2-3 gün önce kapattı bol c vitamini hastalanmamaya hasta olanların da iyileşmesin de etkiliymiş diye cinli doktorun yazısını okudum yaşı 72 , 80 küsür olanlardan bile iyileşip taburcu olanlar olmuş
bakıcı eve girer girmez ellerini yüzünü yıkasın bu konu da uyar gülüm
ne yapıyorsun sen kendine gülüm yapma böyle çocuklar da eşin de sende ki gerilimi hissedip onlarda daha çok gerilip korkacak ki allahın izniyle zaten bir şey olmayacak çok çok dışarı çıkılmayacak belli bir süre o da gerekiyorsa varsın olsun sana bana bir şey olmaz yaşı büyüklere olmasın diye tedbir olurekim2009 akşam çocukları uyuturken onlara sizi seviyorum iyi ki doğurdum sizi derken ağladım elimde değil
Özellikle isteyip çocuk sahibi olamayanlar bilir cnm, acayip bir manyaklık böyle bir annelik....
Alllahım bizimle olsun sana sığındık
Abla eşimin kronik rahatsızlığı var bağışıklık sistemi pek iyi değil. Ben aslında kendimden ziyadeonun için endiseliyim.Bir de cok panik ve endişelidir. Hastalik bulaşsa virüsten önce kalpten gidergülüm çok stres yapıp savunma mekanızmanı ne diye bozuyorsun biz eşeği sağlam kazığa bağlayıp sonra allaha emanet edin diyen bir kültürden geliyoruz tedbiri alıp gerisini rabbime emanet edicez , benim eşimin de solunum yolunda sıkıntı var alerjik astımı var ve 50 yaşın da bana bulaşsa kesin ölürüm diyen birisi bunu da gülerek söylüyor stres yapmıyor ben de yapmıyorum doğmak da ölmek de rabbimin elin de
poğaçalar için de süpersin kız
yaklaşık 20 senedir baca gibi tüttürüyorum zıkkımı ekmeği şekeri bırakması daha kolay inan ki daha önce denedim 2-3 kere hep fiyasko oldu ama inşallah onun da sırası gelecek ben de mis gibi kokmak tertemiz dişler istiyorum :)Anladim ablacim.
Sen sigarayi neden birakamiyorsun ki acaba.
gramla sade döner yada et satan yerlerde getiriler ya tabakta dilimlenmiş domates ve kuru soğan olur kaç şehirde öyle lokantalarda hep söğüş dediklerini duydum da belki başka yerlerde farklıdır didimmm:))Bende bugün alışveriş yaptım abartmadan. Evde eksik olanlari aldım. Fazladan 1 paket tuv.kag. aldım sadece. Yumurta alırken düşündüm nasıl saklarım diye bende. Bilen varsa aydınlatsın beni de.
Ben de söğüşü böyle biliyorum abla
eşim de aynen babaanne dedeyle yaşamışlar , önce ben sarılsam bile kızardı yada göğsüm daralıyor v.s. ittirirdi ve klasik lafı gece sarılırız yuuufffffff diyesim gelirdi en son baktım olmuyor açık açıkbenim sarılmaya ihtiyacım var aşnafişneye değil v.s. diyip sarılmak istemediğin de 10 sn. dayan sarılıcam işte diyip sarıldım sonra baba oğul soğuk nevalelere duvara mı sarılayım diyip cidden duvara yapışıp sarıldım oğlana sarılam diyorum git kocana sarıl diyordu babasına sarılayım diyordum git oğluna sarıl diyordu (aynı odadayız bu arada ) öyle öyle alıştılar şükür gerçi benim sıpa oğlan bazen 1 lira ver ki sarılayım diyor ama neyseeee:))))Ay abla ilk evlendiğimiz zamanlar ben de çok çabaladım bunun için hatta bazen hep ben sarılıyorum diyip küsüyordum ben sarılmazsam sarılmıyorsun diye neyse iyi kötü dengeledik ben eskisi kadar takılmıyorum o da arada bir sarılır ben de dokunup sarılamam çok fazla belki de aileden görmediğimdendir babaannem ve dedemle yaşardık ayıp bilirlerdi çocuğunu sevmeyi hep bunun eksikliğini hissetmişimdir o yüzden eşime sarılmayı aşılamaya çalıştım belki de hem benim çocukluğumun eksik yanını tamamlasın hem çocuğumuza sevgisini gösterebilsin
Biz seviyeciler de bol bol biber yiyelim meyveden daha çok C vitamini içerirmiş
hay allahım yaaaa tam dayaklık adammış yeminle nasıl sinirim kabardı şu an anlatamam , oğluma kızıyorum öyle konuşuyor diye ama ben de aynını diycem beyni yok mu bu insanların vicdanı yok mu mal mı bunlar yaaaaAbla eşimin kronik rahatsızlığı var bağışıklık sistemi pek iyi değil. Ben aslında kendimden ziyadeonun için endiseliyim.Bir de cok panik ve endişelidir. Hastalik bulaşsa virüsten önce kalpten giderBugün bir müşterisi gelmiş baya saatlerce vakit geçirmişler oturmuş onlarla çay içmiş falan. Sonra Avrupa'da bir ülkeden 2 gün önce geldiğini söylemiş. İnsanlar da bir garip. Bı dur evinde niye insanlari riske atıyorsun ki bekle işte 14 gün evinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?