- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.601
Günaydın canım
sağol kuzumGüzel canım.akşm yoğurtta olabilirmiş
Spor iyiymiş
Spordaa menü de çok güzel
Güzel canm
Afiyet olsn canm
Maydonozda iyi olmuş ödem mödem kalmaz
Vayy süper kaslar
Güzel canm
mercimekli köfte ödem yapmıştır yaa 1.300 gram artı yapamaz cumaya asıl eksi belli olur canoom , işin azalmış bu yönden iyi de eşinle oğlun aynı devam ediyormuş olabildiğince tedbirli davranırlarsa allahın izniyle bir şey olmaz inşallah@Poni Bon
Handandandan
Dün tartildimda yazamadim - 700
Aslinda pazar - 2dim
Pazar aksami mercimek kofte yapmistim
Lanet olsun cok güzel yapiyorumlokum gibiydi. Fazla yedim
Sonuc +1.3 getirmis
Dün işten 14.00 gibi geldim kahve icmek istedigim icin yemegi 16.00 da yiyip kapattim
Beni sivi kurali cok zorluyor
Serbest zamanda ne kadar su icersem iceyim susuzlugum gitmiyor, surekli agzimda kuruluk var, deli ediyor beni
Şeker hastalığına yatkınlığın olabilir diye düşündüm canım.Beni sivi kurali cok zorluyor
Serbest zamanda ne kadar su icersem iceyim susuzlugum gitmiyor, surekli agzimda kuruluk var, deli ediyor beni
demledim az daha kaynasın lüpliycem :))) gece boyu uyumadım sabaha kadar midem karnımdan yüksek sesler çıktı gecenin 3 ün de azarı yedim odadan kibarca kovuldum küçük odada yattım ama benim acayip gurultular ve afedersin geğirme gibi boyuna mideden hava çıktı 4 den mi 5 den sonra mı ne uyudum sabah 8 de üst katın gürültüsüne uyandım ama kalkmadım soğuk yaav , sonra çay içebilmek için kalk ekim didimmm kalktımmm:))Günaydın canım
Çayı koydun mu ocağa
Ben bir çaydanlığı bitirdim bile, son bir bardağım kaldı
Bu ağız kurulugu beni cildirtiyor durmadan agzimi calkaliyomBen de abla ya dün 3ten fazla içtim yine susuz hissediyordum
Ablamda vardiŞeker hastalığına yatkınlığın olabilir diye düşündüm canım.
Aile de var mı şeker hastalığı olan
o büyük sorun işte gülüm sigara da içiyoruz ya bence o yapıyor biraz da bazen boğazım bile kuruyor öksürtüyor sonrada midem bulanıyor biz suyu çayı gün boyu yatana kadar içmeye alışmışızBu ağız kurulugu beni cildirtiyor durmadan agzimi calkaliyom
Bilmiyomki zamanla gecermi
El yikamaktan baska yapilacak bisey yok cnmmercimekli köfte ödem yapmıştır yaa 1.300 gram artı yapamaz cumaya asıl eksi belli olur canoom , işin azalmış bu yönden iyi de eşinle oğlun aynı devam ediyormuş olabildiğince tedbirli davranırlarsa allahın izniyle bir şey olmaz inşallah
Bencede onun etkisi var cnmo büyük sorun işte gülüm sigara da içiyoruz ya bence o yapıyor biraz da bazen boğazım bile kuruyor öksürtüyor sonrada midem bulanıyor biz suyu çayı gün boyu yatana kadar içmeye alışmışız
mercimek köftesi oldu mu ben saymam bile yerim gider bu konu da aynıyız :))El yikamaktan baska yapilacak bisey yok cnm
Alisverise gidiliyor, marketler hep dolu
Artik stok yapanlarada fazla mal verilmicekmis
Bi süre yapmam zaten mercimek kofteyi
Cok seviyorum 5-6 taneyle kesinlikle duramam
Bunun için bayadir yapmiyodum :)
bende aynını dün eşime dedim su içemeyince sigara bile gitmiyor yavvf diye :)Bencede onun etkisi var cnm
Su yasagi saatinde sigara bile zor iciliyor :)
bence normal dijital tartı yeterli şu yağ su v.s. ölçenlere gerek yok markada çok önemli değil bence , önceki kullandığım king markaydı senelerce gayet iyi çalıştı miadı doldu fakirin tartısını aldı eşim o da gayet iyi çıktı ablam pahalı bir tane almıştı üzerine 2 sn zaman aralığıyla çık yarım kilo 700 gram hatta kilo olarak eksi ya da artı çıkarıyor aynı rakam hiç olmuyor :)kızlar bana bir tartı önerisi verir misiniz
çok pahalı olmayan basit ama güzel bişe
hemen bugün sipariş vermem gerekiyor çünkü benim tartı her an cortlayabilir
Ya ben oldum olası su içmeyi severim yaz kış fark etmez ama anne tarafımda şeker var ama tahlillerim genelde normal çıkıyor benim deBende susuzluk hissi olmuyor, hatta zorla içiyorum diyebilirim
Afiyet olsun abla miden hep mi öyle ?Geçmiş olsundemledim az daha kaynasın lüpliycem :))) gece boyu uyumadım sabaha kadar midem karnımdan yüksek sesler çıktı gecenin 3 ün de azarı yedim odadan kibarca kovuldum küçük odada yattım ama benim acayip gurultular ve afedersin geğirme gibi boyuna mideden hava çıktı 4 den mi 5 den sonra mı ne uyudum sabah 8 de üst katın gürültüsüne uyandım ama kalkmadım soğuk yaav , sonra çay içebilmek için kalk ekim didimmm kalktımmm:))
Benimki de gidici ben de alsam iyi olacak yazıları silik çıkıyor genelde hata veriyor üç dört defada zor gösteriyor sonucukızlar bana bir tartı önerisi verir misiniz
çok pahalı olmayan basit ama güzel bişe
hemen bugün sipariş vermem gerekiyor çünkü benim tartı her an cortlayabilir
Abla ne tatlısın maşallah hep pozitif bakıyorsun hayranım bu özelliğinebu seviye 1 yüzünden biz adamla birbirimize girmeye başladık gece midemin gürültülü ses çıkarması onun uyku apnesi için kullandığı makinenin sesini bile geçip hiç durmayınca adam uyuyamadı (ben de) ilk başta komik geldi ama saatlerce sürünce en son sinirlendi gece 3 ü biraz geçe kalktı git bari 1 tane muz ye sussun şu miden karnın dedi yemem diyince …. sonuç ben kalkıp gidip diğer odaya yattım bir iki saat daha susmadı namısıs mide sonra uyumuşum uyandım hala aslan manığı gibi kükrüyor deli midir nedir neyin isyanın da
yok gülüm arada azıcık guruldar ama hoşuma gidiyor öyle olunca dün sabaha kadar bağırdı durdu amaaaaa sabah tartıda 89.9 u gördüm istediği kadar kükresin gider diğer odada uyurum şu 40 gün bitesiyeYa ben oldum olası su içmeyi severim yaz kış fark etmez ama anne tarafımda şeker var ama tahlillerim genelde normal çıkıyor benim de
Afiyet olsun abla miden hep mi öyle ?Geçmiş olsun
Benimki de gidici ben de alsam iyi olacak yazıları silik çıkıyor genelde hata veriyor üç dört defada zor gösteriyor sonucu
bekarken lakabım polyanacıydı :))Abla ne tatlısın maşallah hep pozitif bakıyorsun hayranım bu özelliğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?