Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nagişi de buldum Nagiş seni de ekledim haberin olsun Facekolik oldum çıktım ya herkesi arıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Birden menü yazmıyorlar diyince kaptan hemen kendime çeki düzen verip artık menümü yazmaya karar verdim
sabah 1 kahve 1 b su
saat 12 de ......kahvaltı hastanedeydim peynir 2 dilim t b ekmegi çay 2 çay kaşıgı acuka

ara 2 yulaflı kek 1 biberiye çayı şimdi su içiyorum
akşam ton balıklı salata zero kola
acıkırsam 8 gibi 1 kase yogurt yerim
sporum 1 .5 saat

ayyy çalçeneler siziii oku oku bitmiyo geçmiş nerde kaldığımı bbulamıyorum ayol....

Şu zaman tünelinden hiç anlamıyorum bulamadım o yüzden yoksa şimdideye bütün forumu eklemiştim merakımdan mursh senin arkadaşların görünmüyor mu arkadaş listen yok

evt cnm lıstem gorunmuyor

ayyy çalçeneler siziii oku oku bitmiyo geçmiş nerde kaldığımı bbulamıyorum ayol....

ahahahuu sen nerdeydın bu zamana kadar hıh

BETULLL goruyormusun ajvar sos derken hepımızı bı sos merakı sardı

aaaaa fadimetoşum çook geçmiş olsun..acil şifalar dilerim Allah tan..

offfffffffff bu kızın var ya şeytan diyo saçını başını yoll

ay bukadar saçmalanır haaa
sinir olmaya başladımm ah emir napcan şu ferihayı kocam duymasın gel al benii
hahahaaaaaaaaaa..edda sapıttınmı kuşummmm

aaaaa fadimetoşum çook geçmiş olsun..acil şifalar dilerim Allah tan..

offfffffffff bu kızın var ya şeytan diyo saçını başını yoll

hahahaaaaaaaaaa..edda sapıttınmı kuşummmm

sagol canım ikizin tekini eve getirdim ötekisi geldi ateş içinde hemen onuda götürdüm dr sen demin gelmiştin yine niye getirdin çocugu dedi bende bu önce getirdigimin teki dedim kadın bir güldü .çok ilgilendi 10 ignede ona verdi .....oh oldu daha terliyken dondurma yemezler sanırım 10 igneden sonra

aaa öteki tekidemi hastalandı..çook geçmiş olsun ..biz birinle uğraşamazken sen şimdi ikisiyle uğraşıcan..Allah yardımcın olsun bacım.....

kızlar acıktım yemegimi yiyip gelirim .bugün 2 ögün yaptım .dün 2 saat yürüdüm 3 lt suyumu içmiştim cumaya kadar 95 olsam şükür derim

aaa öteki tekidemi hastalandı..çook geçmiş olsun ..biz birinle uğraşamazken sen şimdi ikisiyle uğraşıcan..Allah yardımcın olsun bacım.....

amin gece uykusuz kaldım .ikizin ateşi çok çıkarda havale geçirir diye onların odasında kaldım köşeye kıvrılıp yatım dün çok yürümüştüm yorgunluk uykusuzluk .evimi hiç süpürmedim anca bulaşıkları çıkar diz yemek yap artık yarın temizlik yaparım

Son düzenleme:

cok gecmis olsun canim bir an once iyilesirler umarim

iyi akşamlar herkese sınavlarım nihayet bitti ama bende bittim resmen bu arada Fadime abla geçmiş olsun ve Alla yardımcın olsun bu koşuşturmacada inş verirsin kiloları

bugünkü menümm:

sabah kahvaltıda (11:00)yumurtalı patates püresi
beyaz peynir
domates + yeşil ince biber + havuç salata
1 fincan çay
1.5 dilim ekmek

ara yok

öğle nescafe

ara yok

akşam (18:30)
etli karnıbahar
1 dilim ekmek

şimdi 1 forum kayısılı çay

Bugünkü Sporum
Toplam 40 dak.

fadime abla geçömiş olsunn
ateş çok dikkatli olunması gereken birşey.. ateşi azcık çıksa ateş düşürücü ver olmadı acile götür çocukları .

Günaydın kızlar ....

Herkese süper bir Çarşamba olsun.Bol neşeli az Kcl

Amma yorgun uyandım bugun yaa...Uyumaklara doyamıyorum yanı o derece

Dünkü menüm ;

Sabah;

1 domates
1 buyuk salatalık
2 yumurta beyazı
1 yk kahvaltılık sos
3 dılım salam
3 dılım beyaz lıght peynır
1 dılım tam bugday ekmegı

Böyle guzel bı pasa kahvaltısından sonra 16:00 kdar acıkmadım tabıkı

Ara;

2 bardak ıcetea seftalı

Öğle;

tavuk doner
yourt
ayran

1 avuc k fleks

Akşam;

2 avuc k fleks
200 ml kakolu sut...

Spor;

10 dk tempolu yuruyus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…