- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.361
Şu zaman tünelinden hiç anlamıyorumbulamadım o yüzden yoksa şimdideye bütün forumu eklemiştim merakımdan mursh senin arkadaşların görünmüyor mu arkadaş listen yok
ayyy çalçeneler siziii oku oku bitmiyo geçmiş nerde kaldığımı bbulamıyorum ayol....
Birden menü yazmıyorlar diyince kaptan hemen kendime çeki düzen verip artık menümü yazmaya karar verdim
sabah 1 kahve 1 b su
saat 12 de ......kahvaltı hastanedeydim peynir 2 dilim t b ekmegi çay 2 çay kaşıgı acuka
ara 2 yulaflı kek 1 biberiye çayı şimdi su içiyorum
akşam ton balıklı salata zero kola
acıkırsam 8 gibi 1 kase yogurt yerim
sporum 1 .5 saat
aaaaa fadimetoşum çook geçmiş olsun..acil şifalar dilerim Allah tan..Kızlar geç geldim .gece oglumun ateşi bir indi bir çıktı eşim naptıysa inatçı oglum gelmedi hastaneye eşimde kizdı oda inat etti sonra götûrmedi .gece ateş 38 oldu duş aldı biraz indi sabah tekrar ateş 38 olunca mecburen geldi 10 igne 3ayri ilaç verdi daha yeni geldim kahvaltımı şimdi yapıyorum telden yazıyorum kilom 96
offfffffffff bu kızın var ya şeytan diyo saçını başını yoll
hahahaaaaaaaaaa..edda sapıttınmı kuşummmm
ay bukadar saçmalanır haaa
sinir olmaya başladımm ah emir napcan şu ferihayı kocam duymasın gel al benii
BETULLL goruyormusun ajvar sos derken hepımızı bı sos merakı sardı
aaaaa fadimetoşum çook geçmiş olsun..acil şifalar dilerim Allah tan..
offfffffffff bu kızın var ya şeytan diyo saçını başını yoll
hahahaaaaaaaaaa..edda sapıttınmı kuşummmm
...manyaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkama ben penguen marka ajvar sos almadımsakın sizde almayın penguen marka güzel degilmiş betül öyle demişti
aaa öteki tekidemi hastalandı..çook geçmiş olsun ..biz birinle uğraşamazken sen şimdi ikisiyle uğraşıcan..Allah yardımcın olsun bacım..sagol canım ikizin tekini eve getirdim ötekisi geldi ateş içinde hemen onuda götürdüm dr sen demin gelmiştin yine niye getirdin çocugu dedi bende bu önce getirdigimin teki dedim kadın bir güldü .çok ilgilendi 10 ignede ona verdi .....oh oldu daha terliyken dondurma yemezler sanırım 10 igneden sonra
aaa öteki tekidemi hastalandı..çook geçmiş olsun ..biz birinle uğraşamazken sen şimdi ikisiyle uğraşıcan..Allah yardımcın olsun bacım.....
amin gece uykusuz kaldım .ikizin ateşi çok çıkarda havale geçirir diye onların odasında kaldım köşeye kıvrılıp yatım dün çok yürümüştüm yorgunluk uykusuzluk .evimi hiç süpürmedim anca bulaşıkları çıkar diz yemek yap artık yarın temizlik yaparım
amin gece uykusuz kaldım .ikizin ateşi çok çıkarda havale geçirir diye onların odasında kaldım köşeye kıvrılıp yatım dün çok yürümüştüm yorgunluk uykusuzluk .evimi hiç süpürmedim anca bulaşıkları çıkar diz yemek yap artık yarın temizlik yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?