Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bana bir tartı önerisi verir misiniz
çok pahalı olmayan basit ama güzel bişe
hemen bugün sipariş vermem gerekiyor çünkü benim tartı her an cortlayabilir
Cuma günü Bime geldi, Voit marka
Bi bak istersen, hala stokta olan mağaza olabilir

Amanın sadece akşamki sarma fazla diyecektim bi satır aşağıda neler göreyim inşallah sporla yakmışsındır kuzum
bu virus dun piskolojimi bozdu yeminle..bide etrafdakiler de cok panikletti..resmen olum dusuncesi yaptittirdi bunlari
bencede hic gerek yok kalori hesaplamaya:)
benim bi arkadasasimda birakmaya calisiyo.1 ay oldu hala cok zorlaniyo abla.ilac felan kullaniyo

gunaydin kaptanim.inssallah olu sayisi fazla olmadan atlatilir.ama bence sayi daha coktur tespit edememislerdir hepsini.
gunaydin abla.esimde gitti ise.allahtan insatda calisiyo kardesiyle 2si.esimde bi cozum bulmus..bunlar bolmeyi yapip bitirince diger ustalar gidip kendi islerini bitiriyo.ayni anda hep birlikte olmamak icin boyle yapiyo.insallah faydasi olur.
Normal iş yerleri kapali degil
Esim, oglanlar mecbur gidiyolar
I Ilyusa doğum günün mutlu olsun cnm
Nice saglikli mutlu yaşların olsun ins.

Bu arada liste liste deyip duruyodun
O menünün hali ne cnm
hakkisin abla cok mahcup ve pismanim..dun oyle bi korku geldi icime bi anda olum korkusu..ama 3 gunluk detoksa telafi edicem insallah.sporumuda arttircam.
cok guldum abla hakkini helal et eskiden bendede cok olurdu helede yuz ustu yatinca.
supersin ablaa 1 kilo gitmis nerdeyse

kızlar geçen çocukluğumdan ufacık bahsetmiştim annemin tavırlarından ya o ara kimin mesajıydı annene ben bile sinir oldum yazmıştı o mesajı unuttum cevaplamayı şimdi aklıma geldi :))
aslın da sonradan düşününce zor bir çocukluğum olmuş çok ezilmişim çok eleştirilmişim (kiloluyum diye ekmeği az ye eşşoğlu beş kulak lafları rahmetli dayımın sevme sözcüğüydü) 3. kızım şişmanım diye ablamların eskilerini bile giydirdiler ki onlar genç kızdı biri benden 5 diğeri 7 yaş büyük , liseye kadar o yüzden içine kapanıkmışım sonra özüme dönmüşüm sustalı kelebek bıçak bile taşıyan erkek vari değişik şeyleri seven (artisler yerine benim oda da dev kamyon canavar kamyon resimleri vardı) mınçıka ya da labut denilen zincir yanlar sopa olan aleti kullanırdım şu son seneler farkına vardım ablalarımı erkek kardeşimi koruma iç güdüsüyle hep güçlü olmak isterdim lise de el yayı duvar şınavı çekerdim güçlü olmak için kendimi o şekil de kabul ettirmek istemişim demek ki
ama anneme hiç suç bulmuyorum onu tüm kalbimle affettim ve onunla da buna benzer konuları konuştuk ağladı garibim ama ben onun da daha iyisini bilmediğini o zamanlar 6 çocukla (14 yaşın da evlendirilmiş ilk ablamı 15 in de doğurmuş, beni 22 sin de ilk torunu 34 yaşındayken vardı) ananemlerin annemi hor görmesiyle ilgili olduğunu , bastırılmış duygularıyla baş edemediğini şu yaşım da biliyorum asla suçlamıyorum , benden 5 yaş büyük olan ablam sarışın yeşil gözlü cidden çok güzeldir hep onunla kıyaslandım etraftan kıskanmak nedir bilmem 15-16 yaşın da ablamın güzelliği övüldükten sonra evde ki misafirler sen de güzelsin kıskanma dediklerin de şaşkınlıktan donmuştum ablamı neden kıskanayım...
çok saftirik bir çocukluğum ve genç kızlığım olmuş hatta evlendikten baya sonrasına kadar , cidden ne safmışım yaaavf laf sokarlar anlamam dürterler ben de gülerim cinsmişim :)))))))))
velhasıl galiba ben yaradılıştan pozitif düşünen aşırı iyimser biriyim rabbime şükürler olsun yoksa kaldırılamayacak çok şey yaşadım o yüzden troid hastası oldum aklıma şu meşhur Kızılderili atasözü geliyor

sorunlar (sıkıntılar) siz ders alıncaya, öğrenen kadar tekrar tekrar devam eder :)

sen muhteşem bir kadınsın hep söylüyorum, hepimizin senden öğreneceği çok şey var en azından benim
benden kat be kat şey yaşamışsın annenle ama o kadar yüce gönüllüsün ki affedebilmişsin
sen gerçekten annene eşine ve çocuğuna eşsiz bir armağansın, umuyorum ki senin kıymetini bilip başlarının üstlerinde taşıyorlardır

eskiler hep boyleydi galiba abla..bende annemin hic sarilip sevdigini hatirlamam ayip sayiliyodu.

Kalkıp ütü yapmam lazım kız gece korktu
Yanında yattım sabahta erken uyandı aptal gibiyim
Git kız yap ütünü deyin
başladın mı canoomm ütüye başlamadıysan ya allah bismillah de kolları sıva yap ütünü ,stresi yapana kadar bitmeyecek taşımayasın

kızlar bana bir tartı önerisi verir misiniz
çok pahalı olmayan basit ama güzel bişe
hemen bugün sipariş vermem gerekiyor çünkü benim tartı her an cortlayabilir
Bnm ki tam gitti bugün çıkim dedim low diyor
Şimdi trendyoldan fakir inkini aldım sporda da o var hoca hep aynı tartıyor dedi diye aldım
Yalnız benimkini de eylül de falan almıştım zenji markası
Tekzen den almıştık kardeşimle birlikte
Hem pili değişmesine rağmen low diyoe
Hem farklı zeminlerde farklı tartıyor arada tartmıyor
Bn de aynı noktada 5 kez falan üstüne çıkınca çıkan sonucu yazıyorum size muhtemelen 55 altıyım mesela
İnş cuma ya kdr gelir

helal hoş olsun gülüm ilk sesler çıktığın da bende kıkırdadım ki komik geldi bana da:)))
gülüm ben seneler önce 6 -8 ay 3 ay bırakma denemelerim oldu bir daha o hataları yapmayıp psikolojik tam hazır olup kilo almadan bırakmaya niyetliyim

Şimdi ütüyü alıyorum Ya Allah diyorum inş
Hem kol kası çalışırım
ohhh buharıda yüzüne gelince gözenekler açılır sonrada evde varsa maske yap kremlen misler gibi bir taşla iki kuş hadi sana kolay gelsin göz açıp kapayana kadar bitsin ütü

inşallah canım
ben de cuma için panikledim cumaya bozulmadan alayım istiyorum

ooovv yaşadıklarımı yazsam yuuf sen insan mısın nasıl durdun dayandın dersin belki de ama bence rabbim benim yüreğimi çok güçlü yaratmış ki bu sınamalardan çıkayım bence rabbim beni seviyor:))
annem şimdi kedi manığı gibi hepimize koşturur ne dersek ses çıkarmaz babamla boşanalı 18 yıl oluyor çok çekti garibim kocasından kendi annesinden evladından onun sınanması çok ağır oldu maddi manevi çok çekti en küçüğümüz kız kardeşim bazen ağır eleştiriyor annemi (annem kız kardeşime gebeliği boyu baktı bel fıtığı dev varisleri böbrek sorunları kalbin de ufaktan kan kaçırma denilen kapakçık sorunu var ve ağrıdan ölse söylemez ketumdur) çocuk doğdu 4 ay baktı aralarda bir kaç ay gitti baktı öncesi trafik kazası geçirmişti gitti baktı çok emeği var kız kardeşime ama işte geçen sene nisan gibi geldiler ikisinin suratta asık çaktım tabi köfteyi sordum ayrı ayrı konuştum da sonra da oturup bu mevzuları konuştuk çünkü kız kardeşim annemi suçluyor bazı şeylerde kadıncağız ağladı , çünkü o zaman öyle davranmanın doğru olduğunu sanıyordu ne yapsın , sonuç ben annemi hiç bir zaman suçlayıp kırılmadım ki affedeyim annem o varlığı bile yeter şimdi o kadar fedakar ki çocuklarına karşı bazen kızıyorum bile bu kadar yapma anne sınırıma ulaştım yeter diye söyle biz çocuğunuz küsüp alınmayız yavvf diye :)
eşime sorsan ben onu başımın üzerin de taşımalıyım he he gülüm diyip geçiyorum valla :))

Abla harikasın
bekarken lakabım polyanacıydı :))
En güzeli aslında her şey olacağına varıyor ve biz boş yere kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz
Kalkıp ütü yapmam lazım kız gece korktu
Yanında yattım sabahta erken uyandı aptal gibiyim
Git kız yap ütünü deyin
Bana da diyin deminden oturmuş başlamayı bekliyorum galiba en sevmediğim ev işi ütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…