Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allahim sifalarini versin insallah, Cok zor günlerde man geciyoruz. Kücük kiyamet alametler Bunlar 2020 Hic iyi baslamadi
evet Önemli olmayan yerler kapatiliyor bizim avm leride kapaniyor Cok sükür. Millet sanki bise yokmus gibi öyle geziyorki sanki keyife kapandi okullar
Günaydın hepimize karlı bir Erzurum’dan ❄ dün geceden beri yağıyor burada vakalar her gün misli misli artıyor çok can sıkıcı
kar güzelde, vakalar olmasa Allahim yardim etsin hepimiz
onun makinasi seni Hic rahatsiz etmiyormu abla, öyle bi düsünsün anlayisli olur ins
masallah

eskiler hep boyleydi galiba abla..bende annemin hic sarilip sevdigini hatirlamam ayip sayiliyodu.
bizimkiler için ayıp değildi ama 6 çocuk arasın da sarılıp öpme isteği kalmamıştır kadının ama babam sarılır öperdi bebeyken göz bebeğim diye severmiş beni büyüyünce de benden sonra 2 erkek kardeş olmasına rağmen ben aykırı tip olsam da bana kızmazdı lisede sondayken bayramlık kıyafet alınmadı bana(hep mi ablaların eskisini giycem daaa) ben de babama arefe günü bana bir şey almadınız ben de yarın senin anana gitmiycem sorarlarsa söylersin bir şey almadım küstü diye dedim gece 12 de motif marka kazak geldi :))

hayırlı olsun her zaman eksi rakam ideal kilonda da hep aynı rakamı gör inşallahh

belki yaşadıkların seni bu kadar güçlü kılmış
ama eminim ki sevilen bi kulsun, ve sana verdiği sınavların altından daha da güçlü çıkmışsın
Allahım neşeni, enerjini, huzurunu daim etsin
kocan da halt etmiş mumla arasa bir sen daha bulabilir mi acaba
o da biliyordur da saçma erkek egosundan diline vurup da diyemiyordur

aynen gülüm o yüzden elimizde olmayan sorunlara kendimizi kaptırmayıp , kim olursa olsun aşırı fedakarlık yapmamız lazım ki çok kırılıp üzülmeyelim
ha gayret hadi sen de bismillah de başla bakalım önce ütüyü hanginiz bitirecek selensu mu sen mi :)))

seslere aşırı hassasiyetim var o yüzden geç yatıyorum uyku gözümden düşüne kadar bazen dayanamayıp diğer odada yatıyorum zaten kanepe açıkta çarşafım bile serili duruyor hep :)

amin gülüm aminn
seni yaradana kurban beni sevdiğin için çok daha güzel bakıyorsun bana
gülüm şurada ayrıntılı kime sorsan kesin çok ağır yaşadıkları vardır belki bana göre hafif sana göre çok ağırdır ama sonuçta yaşayan kişi bilir demi o yüzden zaten hepimizin kilo sorunu var normal yiyip doyup kalksak kilolu olmazdık biz duygularla baş edemeyip hıncını yemekten ıvır zıvırdan çıkardık hep
işin aslı kocam yada bir başkası benim kıymetimi bilmiş bilmemiş övmüş övmemiş hiiiç umurum da değil ben kendi kıymetimi bileyim ne kadar değerli olduğumu bileyim yeter kimsenin takdirine onayına teşekkürüne ihtiyacım yok ki artık , ne kadar muhteşem yaratılmış varlıklar olduğumuzun farkındayım o yüzden kimseye kolay kızmıyorum onlar da muhteşem varlık çünkü eleştirme hakkım zaten hiç yok çok çok o da değişik bir insan derim geçerim

bu arada benim sakallı sıpamı doyurdum sarıldım gülüştük derse yolladım salon hariç hiç bir yeri toparlamadım çayım soğumuş ısıtıp içicem valla eşim yarım saate gelir zaten sonrası da yemek için sıvıyı kesicem iş dursun çay daha önemli

siz beni iyi zannedin bakın size kalkın ütüyü yapın diyorum ben oturmuş aman ne işi çay da çay diyorum çok fenayım sizi ayakta uyutuyorum haaaa

Kalk kız ütü yap
Anne formunda söylüyüm de yap bari
Bnm 25 parçaydı bitti şükür

16 mart menüm

12.15 2 haşlanmış yumurta
15 badem

19.30 1 tabak etli bulgur pilavı
1 tabak söğüş salata

su:2,5 lt
afiyet olsun canım
acıkmadıysan gayet iyi bence
gayet güzel
10:00
Sade kahve

13:30
Soğanlı yumurta (2 yumurtalı)
Biraz çeçil peyniri

17:00
Tarçınlı Türk kahvesi

18:30
8 kaşık tavuk sote
2 kepçe mercimek çorbası

Su:3ü geçti
Spor: şimdilik yok
ekmeksiz yumurta hayatta yiyemem haslanmıs yumurtada uzun sure yiyemem napcaz bilmem
saatlerini yazmamışsın canım
Menüm
12 00
4 bulgurlı köfte
Marul
3 burgu peynir
Sallatalık

17.00
1 tabak yoğurtlu kıymalı kabak kavurması
2 salatalık turşusu
1 avuç çiğ badem

Su 1.5
Spor yok
afıeyt olsun canım turunun ıcınde seker yok dımı
suan hepsi yurt dısı kaynaklı ama bu durum ne kadar daha boyle olur bılmıyorum 4 gundur dısarı cıkmıyorum nasıl bunaldım anlatamam hele cocuklar onları zapdetmek daha zor rabbim su gunleri kolaylıkla gecırmeyı nasıp etsin canim
Harikasın Mervecim azıcık sporun da olsa tadından yenmezmiş
spora baslamam lazımda bakalım ne zaman
ahh canım ya ne dusunce siz insalar var her geleni karantinaya almıyorlar mı nasıl is bu
gunaydın abla burdada cogu yeri kapattılar abla iş yerleri evden Calismaya basladi Tavas yavas
kızlar bana bir tartı önerisi verir misiniz
çok pahalı olmayan basit ama güzel bişe
hemen bugün sipariş vermem gerekiyor çünkü benim tartı her an cortlayabilir
A101 bıme gelmıs olması lazımdı canım yakınlarda
ayy abla ne guzel Yaaa masallah
bende bir bakayım
Kalkıp ütü yapmam lazım kız gece korktu
Yanında yattım sabahta erken uyandı aptal gibiyim
Git kız yap ütünü deyin
bendende var utu aksılık olmazsa yapıcam
abla keske herkes senin 10da 1 in kadar pozitif dusunebılse

ütü olunca stresten yatılmıyor ki yapsın onun kaydından kurtulsun kız dur elleme :)))))))
bana sorsalar uykumu utumu diye uyku derdim oyuzden oyle seytdiydim
benimde ablam benden 2 yas buyuk.bayramlarda elbise alindiginda ikiz gibi annem ayni seyi alirdi ikimizede.rengi felan yani alirdi.ikiz gibi dolasirdik

Artık tek korkum onlarda değil bizde çok büyük bir tehlikedeyiz keşke evden çıkma yasağı gelse eşimde işe gitmese ankaradalarcanim

Haftanın 3gunu acilcakmis

Yaaa ben bilmiyodum bugünden sonra daha dikkatli olucam

cidden ben bu kadar pozitif miyim ya da genel de insanlar aşırı mı negatif ki acaba

bana sorsalar uykumu utumu diye uyku derdim oyuzden oyle seytdiydim

benimde ablam benden 2 yas buyuk.bayramlarda elbise alindiginda ikiz gibi annem ayni seyi alirdi ikimizede.rengi felan yani alirdi.ikiz gibi dolasirdik
uykucuların başın da ben varım ama selensunun ütüyü yapası vardı ondan ben de didimdii yoksa bana kalsa her fırsatta yatıp uyumalı :)))
ayy ne hoş işte gülüm ikiz gibi olmak ne de tatlı oluyordursunuz çok şirinnn yaaa

Kalk kız ütü yap
Anne formunda söylüyüm de yap bari
Bnm 25 parçaydı bitti şükür
hay maşallah atom karıncam benimmm sen var ya bir şeyi isteyip de başarmadan bırakacak biri değilsin dün fotona bakınca aklımdan geçmişti şimdi hızlıca ütüyü bitirmenden emin oldum sen muhteşemsin kadınnnnn

evet kızlar eşim az önce geldi benim mide yine bağırdı(sanırım eşime gıcık oluyor midem) yemedin mi hala dedi ben hemen tartı sonuçlarını söyledim bak cumadan beri 4 gün de bu kadar gitmiş gülüm gitmese bırakacaktım 90 lı rakam daha görürsem bunalıma giricem kaç kere dedim delireyim mi gülüm v.s. dedim adam oooo iyi iyi dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…