- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.641
allahim sifalarini versin insallah, Cok zor günlerde man geciyoruz. Kücük kiyamet alametler Bunlar 2020 Hic iyi baslamadiGünaydın Kızlar
Sabah kalkar kalkmaz haberlere baktım.
Bizim durumda hiç iç açıcı değil maalesef.
Vaka sayıları hergün 3 'e katlanıyor.
Solunum sıkıntısı çekenlerde olduğuna göre ölenler olacak
evet Önemli olmayan yerler kapatiliyor bizim avm leride kapaniyor Cok sükür. Millet sanki bise yokmus gibi öyle geziyorki sanki keyife kapandi okullarGunaydinnnn kizlar
Bizim burasi küçük sehir, burdada baya vaka var
En son hastane personelinde cikmis
Almanyada bütün okullar dahil bicok yer kapatiliyor. Marketler eczaneler benzinciler vs. Acik olacakmis
Cocuk parki da yasak
Bizimde bugun iş cok azdi
Gittim geri geldim
kar güzelde, vakalar olmasa Allahim yardim etsin hepimizGünaydın hepimize karlı bir Erzurum’dan ❄ dün geceden beri yağıyor burada vakalar her gün misli misli artıyorçok can sıkıcı
onun makinasi seni Hic rahatsiz etmiyormu abla, öyle bi düsünsün anlayisli olur insbu seviye 1 yüzünden biz adamla birbirimize girmeye başladık gece midemin gürültülü ses çıkarması onun uyku apnesi için kullandığı makinenin sesini bile geçip hiç durmayınca adam uyuyamadı (ben de) ilk başta komik geldi ama saatlerce sürünce en son sinirlendi gece 3 ü biraz geçe kalktı git bari 1 tane muz ye sussun şu miden karnın dedi yemem diyince …. sonuç ben kalkıp gidip diğer odaya yattım bir iki saat daha susmadı namısıs mide sonra uyumuşum uyandım hala aslan manığı gibi kükrüyor deli midir nedir neyin isyanın da
masallahyok gülüm arada azıcık guruldar ama hoşuma gidiyor öyle olunca dün sabaha kadar bağırdı durdu amaaaaa sabah tartıda 89.9 u gördüm istediği kadar kükresin gider diğer odada uyurum şu 40 gün bitesiye
cuma :90.8
p.tesi 90.7
salı 89.9
bizimkiler için ayıp değildi ama 6 çocuk arasın da sarılıp öpme isteği kalmamıştır kadının ama babam sarılır öperdi bebeyken göz bebeğim diye severmiş beni büyüyünce de benden sonra 2 erkek kardeş olmasına rağmen ben aykırı tip olsam da bana kızmazdı lisede sondayken bayramlık kıyafet alınmadı bana(hep mi ablaların eskisini giycem daaa) ben de babama arefe günü bana bir şey almadınız ben de yarın senin anana gitmiycem sorarlarsa söylersin bir şey almadım küstü diye dedim gece 12 de motif marka kazak geldi :))eskiler hep boyleydi galiba abla..bende annemin hic sarilip sevdigini hatirlamam ayip sayiliyodu.
hayırlı olsun her zaman eksi rakam ideal kilonda da hep aynı rakamı gör inşallahhBnm ki tam gitti bugün çıkim dedim low diyor
Şimdi trendyoldan fakir inkini aldım sporda da o var hoca hep aynı tartıyor dedi diye aldım
Yalnız benimkini de eylül de falan almıştım zenji markası
Tekzen den almıştık kardeşimle birlikte
Hem pili değişmesine rağmen low diyoe
Hem farklı zeminlerde farklı tartıyor arada tartmıyor
Bn de aynı noktada 5 kez falan üstüne çıkınca çıkan sonucu yazıyorum size muhtemelen 55 altıyım mesela
İnş cuma ya kdr gelir
belki yaşadıkların seni bu kadar güçlü kılmışooovv yaşadıklarımı yazsam yuuf sen insan mısın nasıl durdun dayandın dersin belki de ama bence rabbim benim yüreğimi çok güçlü yaratmış ki bu sınamalardan çıkayım bence rabbim beni seviyor:))
annem şimdi kedi manığı gibi hepimize koşturur ne dersek ses çıkarmaz babamla boşanalı 18 yıl oluyor çok çekti garibim kocasından kendi annesinden evladından onun sınanması çok ağır oldu maddi manevi çok çekti en küçüğümüz kız kardeşim bazen ağır eleştiriyor annemi (annem kız kardeşime gebeliği boyu baktı bel fıtığı dev varisleri böbrek sorunları kalbin de ufaktan kan kaçırma denilen kapakçık sorunu var ve ağrıdan ölse söylemez ketumdur) çocuk doğdu 4 ay baktı aralarda bir kaç ay gitti baktı öncesi trafik kazası geçirmişti gitti baktı çok emeği var kız kardeşime ama işte geçen sene nisan gibi geldiler ikisinin suratta asık çaktım tabi köfteyi sordum ayrı ayrı konuştum da sonra da oturup bu mevzuları konuştuk çünkü kız kardeşim annemi suçluyor bazı şeylerde kadıncağız ağladı , çünkü o zaman öyle davranmanın doğru olduğunu sanıyordu ne yapsın , sonuç ben annemi hiç bir zaman suçlayıp kırılmadım ki affedeyim annem o varlığı bile yeter şimdi o kadar fedakar ki çocuklarına karşı bazen kızıyorum bile bu kadar yapma anne sınırıma ulaştım yeter diye söyle biz çocuğunuz küsüp alınmayız yavvf diye :)
eşime sorsan ben onu başımın üzerin de taşımalıyım he he gülüm diyip geçiyorum valla :))
günaydın canooom ,inşallah güzel haberler alıp mutlulukla gülümseyeceğimiz bir gün olurGunaydın kızlar Insallah guzel bir gun olur alıntıları aldım birazdan gelıcem Insallah
aynen gülüm o yüzden elimizde olmayan sorunlara kendimizi kaptırmayıp , kim olursa olsun aşırı fedakarlık yapmamız lazım ki çok kırılıp üzülmeyelimAbla harikasın
En güzeli aslında her şey olacağına varıyor ve biz boş yere kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz
Bana da diyindeminden oturmuş başlamayı bekliyorum galiba en sevmediğim ev işi ütü
seslere aşırı hassasiyetim var o yüzden geç yatıyorum uyku gözümden düşüne kadar bazen dayanamayıp diğer odada yatıyorum zaten kanepe açıkta çarşafım bile serili duruyor hep :)allahim sifalarini versin insallah, Cok zor günlerde man geciyoruz. Kücük kiyamet alametler Bunlar 2020 Hic iyi baslamadi
evet Önemli olmayan yerler kapatiliyor bizim avm leride kapaniyor Cok sükür. Millet sanki bise yokmus gibi öyle geziyorki sanki keyife kapandi okullar
kar güzelde, vakalar olmasa Allahim yardim etsin hepimiz
onun makinasi seni Hic rahatsiz etmiyormu abla, öyle bi düsünsün anlayisli olur ins
masallah
amin gülüm aminnbelki yaşadıkların seni bu kadar güçlü kılmış
ama eminim ki sevilen bi kulsun, ve sana verdiği sınavların altından daha da güçlü çıkmışsın
Allahım neşeni, enerjini, huzurunu daim etsin
kocan da halt etmiş mumla arasa bir sen daha bulabilir mi acaba
o da biliyordur da saçma erkek egosundan diline vurup da diyemiyordur
Kalk kız ütü yapAbla harikasın
En güzeli aslında her şey olacağına varıyor ve biz boş yere kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz
Bana da diyindeminden oturmuş başlamayı bekliyorum galiba en sevmediğim ev işi ütü
afiyet olsun canım16 mart menüm
12.15 2 haşlanmış yumurta
15 badem
19.30 1 tabak etli bulgur pilavı
1 tabak söğüş salata
su:2,5 lt
acıkmadıysan gayet iyi bence16 Mart Pazartesi
11:30=== 4 yk menemen
2 kase yoğurt
1 avakado ezmesi
2 fincan kabak çekirdeği
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Sabah yediklerimin kalori değerini hesapladım, 1500 kaloriyi geçmis diye akşam yemeği yemedim kızlar, aç hissetmiyorum, birazdan yatarım zaten
gayet güzel12.00
1 yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
3 ksk yogurt
1 kase otlu domatesli salata
Sade tarcinli kahve
Yesil cay
Rezene saatlerini hatirlamiyorum
18.00
1 tabak pirasa yemegi
1 kepce mercimek corbasi
Salata
Yogurt 3 ksk
Şu 2 ltr
70 dk tempolu yuruyus 210 puan @Tekrar dene
ekmeksiz yumurta hayatta yiyemem haslanmıs yumurtada uzun sure yiyemem napcaz bilmem10:00
Sade kahve
13:30
Soğanlı yumurta (2 yumurtalı)
Biraz çeçil peyniri
17:00
Tarçınlı Türk kahvesi
18:30
8 kaşık tavuk sote
2 kepçe mercimek çorbası
Su:3ü geçti
Spor: şimdilik yok
saatlerini yazmamışsın canımHayırlı akşamlar
12.00
2 h yumurta
2 dilim peynir
1 çatal menemen
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
2 k ayran çorbası
Aksam
8k domatesli bulgur pilavı( misafirlikteyedim alelacele gelip anca pilav yapabildim.
Yarım demet maydanoz
afıeyt olsun canım turunun ıcınde seker yok dımıMenüm
12 00
4 bulgurlı köfte
Marul
3 burgu peynir
Sallatalık
17.00
1 tabak yoğurtlu kıymalı kabak kavurması
2 salatalık turşusu
1 avuç çiğ badem
Su 1.5
Spor yok
suan hepsi yurt dısı kaynaklı ama bu durum ne kadar daha boyle olur bılmıyorum 4 gundur dısarı cıkmıyorum nasıl bunaldım anlatamam hele cocuklar onları zapdetmek daha zor rabbim su gunleri kolaylıkla gecırmeyı nasıp etsin canimHerkese hayırlı geceler kızlar. Son sayfalara bakabildim sadece. Herkesin gündemi aynı malesef
Bizim evde de durumlar fena. Eşim sabah akşam toplu taşıma kullanıyor ve işi dolayısıyla sürekli insan içinde. Akşamları baya morali bozuk geliyo eve korkuyo.
Benim derslerim devam ediyor bı yandan korkuyorum çok dışarı çıkıp bu kadar fazla insanla muhattap olmak istemiyorum diğer yandan da calismazsam maddi anlamda zorlanicaz onu düşünüyorum.
İnşallah en kısa zamanda atlatiriz bu hastalığı tüm dünya olarak. Bu gece açıklanacak yeni vaka sayisi da fazla olmaz inşallah
Gece gece canınızı sıktım ama içimi döktüm
spora baslamam lazımda bakalım ne zamanHarikasın Mervecim azıcık sporun da olsa tadından yenmezmiş
ahh canım ya ne dusunce siz insalar var her geleni karantinaya almıyorlar mı nasıl is buAbla eşimin kronik rahatsızlığı var bağışıklık sistemi pek iyi değil. Ben aslında kendimden ziyadeonun için endiseliyim.Bir de cok panik ve endişelidir. Hastalik bulaşsa virüsten önce kalpten giderBugün bir müşterisi gelmiş baya saatlerce vakit geçirmişler oturmuş onlarla çay içmiş falan. Sonra Avrupa'da bir ülkeden 2 gün önce geldiğini söylemiş. İnsanlar da bir garip. Bı dur evinde niye insanlari riske atıyorsun ki bekle işte 14 gün evinde.
gunaydın abla burdada cogu yeri kapattılar abla iş yerleri evden Calismaya basladi Tavas yavasGunaydinnnn kizlar
Bizim burasi küçük sehir, burdada baya vaka var
En son hastane personelinde cikmis
Almanyada bütün okullar dahil bicok yer kapatiliyor. Marketler eczaneler benzinciler vs. Acik olacakmis
Cocuk parki da yasak
Bizimde bugun iş cok azdi
Gittim geri geldim
A101 bıme gelmıs olması lazımdı canım yakınlardakızlar bana bir tartı önerisi verir misiniz
çok pahalı olmayan basit ama güzel bişe
hemen bugün sipariş vermem gerekiyor çünkü benim tartı her an cortlayabilir
ayy abla ne guzel Yaaa masallahyok gülüm arada azıcık guruldar ama hoşuma gidiyor öyle olunca dün sabaha kadar bağırdı durdu amaaaaa sabah tartıda 89.9 u gördüm istediği kadar kükresin gider diğer odada uyurum şu 40 gün bitesiye
cuma :90.8
p.tesi 90.7
salı 89.9
bende bir bakayımGünaydın kızlar
Hoca bana videolar yolladı yapmak isteyenler kaydetsinler plsss
Pzt salı cardio
Çrş free
Perş cuma cardio
Pzt salı
Perş
Cuma
Pzr
Pilates yapmış pazara yürüyüşte olur nsl istersen dedi
Salı gün ki videoyu 2 veya 3 set yapabilirsiniz
bendende var utu aksılık olmazsa yapıcamKalkıp ütü yapmam lazım kız gece korktu
Yanında yattım sabahta erken uyandı aptal gibiyim
Git kız yap ütünü deyin
abla keske herkes senin 10da 1 in kadar pozitif dusunebılsekızlar geçen çocukluğumdan ufacık bahsetmiştim annemin tavırlarından ya o ara kimin mesajıydı annene ben bile sinir oldum yazmıştı o mesajı unuttum cevaplamayı şimdi aklıma geldi :))
aslın da sonradan düşününce zor bir çocukluğum olmuş çok ezilmişim çok eleştirilmişim (kiloluyum diye ekmeği az ye eşşoğlu beş kulak lafları rahmetli dayımın sevme sözcüğüydü) 3. kızım şişmanım diye ablamların eskilerini bile giydirdiler ki onlar genç kızdı biri benden 5 diğeri 7 yaş büyük , liseye kadar o yüzden içine kapanıkmışım sonra özüme dönmüşüm sustalı kelebek bıçak bile taşıyan erkek vari değişik şeyleri seven (artisler yerine benim oda da dev kamyon canavar kamyon resimleri vardı) mınçıka ya da labut denilen zincir yanlar sopa olan aleti kullanırdım şu son seneler farkına vardım ablalarımı erkek kardeşimi koruma iç güdüsüyle hep güçlü olmak isterdim lise de el yayı duvar şınavı çekerdim güçlü olmak için kendimi o şekil de kabul ettirmek istemişim demek ki
ama anneme hiç suç bulmuyorum onu tüm kalbimle affettim ve onunla da buna benzer konuları konuştuk ağladı garibim ama ben onun da daha iyisini bilmediğini o zamanlar 6 çocukla (14 yaşın da evlendirilmiş ilk ablamı 15 in de doğurmuş, beni 22 sin de ilk torunu 34 yaşındayken vardı) ananemlerin annemi hor görmesiyle ilgili olduğunu , bastırılmış duygularıyla baş edemediğini şu yaşım da biliyorum asla suçlamıyorum , benden 5 yaş büyük olan ablam sarışın yeşil gözlü cidden çok güzeldir hep onunla kıyaslandım etraftan kıskanmak nedir bilmem 15-16 yaşın da ablamın güzelliği övüldükten sonra evde ki misafirler sen de güzelsin kıskanma dediklerin de şaşkınlıktan donmuştum ablamı neden kıskanayım...
çok saftirik bir çocukluğum ve genç kızlığım olmuş hatta evlendikten baya sonrasına kadar , cidden ne safmışım yaaavf laf sokarlar anlamam dürterler ben de gülerim cinsmişim :)))))))))
velhasıl galiba ben yaradılıştan pozitif düşünen aşırı iyimser biriyim rabbime şükürler olsun yoksa kaldırılamayacak çok şey yaşadım o yüzden troid hastası oldum aklıma şu meşhur Kızılderili atasözü geliyor
sorunlar (sıkıntılar) siz ders alıncaya, öğrenen kadar tekrar tekrar devam eder :)
bana sorsalar uykumu utumu diye uyku derdim oyuzden oyle seytdiydimütü olunca stresten yatılmıyor ki yapsın onun kaydından kurtulsun kız dur elleme :)))))))
benimde ablam benden 2 yas buyuk.bayramlarda elbise alindiginda ikiz gibi annem ayni seyi alirdi ikimizede.rengi felan yani alirdi.ikiz gibi dolasirdikbizimkiler için ayıp değildi ama 6 çocuk arasın da sarılıp öpme isteği kalmamıştır kadının ama babam sarılır öperdi bebeyken göz bebeğim diye severmiş beni büyüyünce de benden sonra 2 erkek kardeş olmasına rağmen ben aykırı tip olsam da bana kızmazdı lisede sondayken bayramlık kıyafet alınmadı bana(hep mi ablaların eskisini giycem daaa) ben de babama arefe günü bana bir şey almadınız ben de yarın senin anana gitmiycem sorarlarsa söylersin bir şey almadım küstü diye dedim gece 12 de motif marka kazak geldi :))
masallah ne kadar hizlisinKalk kız ütü yap
Anne formunda söylüyüm de yap bari
Bnm 25 parçaydı bitti şükür
Artık tek korkum onlarda değil bizde çok büyük bir tehlikedeyiz keşke evden çıkma yasağı gelse eşimde işe gitmese ankaradalarcanimcanin kahvaltin uc yumurta arti ekmek olmus cok sanki.
bence guzel canim
guzel menu canim
tulumba,kurabiye olmamis canim.aksamki ekmek olmasa yine dengelenebilirmis.
sebze yemegi olunca pek miktar dusunmedim ama 1 tabak kadardi heralde
afiyet olsun canim
afiyet olsun aksam ekmek olmasaymis keske
sabit olmata guzel canim
eksi sahane canim
Sikma canini karantinaya alinmalari kotu bisey olacagi anlamina gelmez.konya dami yiksa ankarada larmi
eksi candir
eksi canandir
kuzum ana kuzusu daha bunlar yaa.
o sislik bende de var canim.regle denkgeldi ondanmi bilemedim.
harika
masallah super
masallah canim
tebrikler abla
benimkide ayni tatil oluo evde de olunca aldigu herseyi yemiyorum diye soylendi.
Ananas muz almis eee meyveden bisey olmaz yeeee.iki saat surat yapti.boyle boyle kabullenecek artij napim
bosver canim cagirma.benimkiler de patladi ama yok evdeyiz
ben hedef ne yazmistim donup bir bakayim
masallah canim
bende ozledim bunu gruplardan atmislar.
canim amac iki ogun. Birde sabah kalkar kalkmaz kahvalti yapmanin dogru olmadigini soyluyor ahmet apa.
Gunun en onemli ogunu kahvaltidir mantiginin yanlis oldugunu soyluyor.
Gecen @poni pon demisti sanirim aslinda ahmet apa su anda kahvaltilikta tuketmiyormus ogle ogununde.turp yedigini soylemisti poni. Su anda seviye yapanlara eslik ediyormus.
Ogleyi hafif gecirip aksam ogununu onemseyen bir yapi .
yapmaaaaa cikma izne falan.
Bu hafta boyle diye hep oyle olacak degil ya
aslinda stok yerine haftalik alisveris en mantiklisi.milletimiz biraz bilincli davransa fiyatlarda ucmayacak.
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin isn
neden oyle olduki canim
ben is yapma kismini kahvaltidan sonraya birakiyorum ki sivi alim saati hizla gecsin abla. Cay bundan sonra ilk gorevin olsun kalkar kalmaz.
super canim
bende cok seviyordum lakin sekersiz ayni tadi yakalayamiyorum.
sabit olmak ta guzel canim.
Canim kabul etme nisafir.gerci ev sahibi ne diyebilir gelecem diye arayana
abla banada aksine ayni saatte yemek bi duzen getirdi. Bugun esimi beklemedim yedim mesala. Surat yapacagini bildigim halde. Yemem gerekiyordu yedim dedim.
İlk 10 gun zorlayacak bence bizi sonra alisacagiz. Ha gayret yaparsin sen abla
amin canim cumlemizin.
gecen int gordum. Yabanci ulkelerin birinde adini hatirlamiyorum,taharetli klozet siparislerinde patlama olmus.
Sok oldum. Kullanmadiklarini biliyordum da klozetlerin taharet cesmesiz oldugunu tahmin etmemistim
afiyet olsun guzel canim
afiyet olsun canim. Valla iyi dayaniyorsun ben aksam ogununu iple cekiyorum
Haftanın 3gunu acilcakmisbenimki suan Nisan sonuna kadar evden calısacak nasıl olacak bilmiyorum
hergun aynı saatte yemek beni zorlanmadı ablada sıvı alımı ve seker
Insallah abla ya valla dilinden dusurmez yoksa
marketler kapatılmaz sanmıyorum
off rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sogus esimde sogan ve sumakla yaptığım salataya der
hepimiz aynı moddayız
bakan sayı vermedi ama yeni vakalar var dedı
iyi geceler canım
Masallah canım
Yaaa ben bilmiyodum bugünden sonra daha dikkatli olucamAldım eve 1 litre dezenfektan.Yerleri sildigim suya da kattim.Elimizden geleni yapalım da gerisi Allah kerim..
Makarna konusunda aynı fikirdeyim. Alınacaksa sağlıklı yiyecekler alınmalı bence de.
Dışarıda iken nasıl yapiyosun canım?
Atıcam sana
İnşallah kuzum
Çok geç oldu cevap canım kusura bakma. 10u geciyodu geldiklerinde ondan geç gittiler.
Kızlar cuma günü buradaydim ama bu mesajlar alintida kalmış. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum geç de olsa
Canım çok iyi yapmışsın ama malesef trafikte kadınlara çok kötü davranıliyor. İyi ki atlatmış ve izini kaybettirmişsin.
Evet abla pi şeklinde poğaçalar yaptım. Kabarıp şekilleri bozulacak diye korktum ama incecik yaptım kabarsa da bozulmadı
Tatlım o hafta 2 gün veya daha fazla menü yazmadiginda Cuma günü sarı kart aliyorsun. 3 sarı kartın olduğunda gruptan diskalifiye ediliyorsun
cidden ben bu kadar pozitif miyim ya da genel de insanlar aşırı mı negatif ki acabaafiyet olsun canım
acıkmadıysan gayet iyi bence
gayet güzel
ekmeksiz yumurta hayatta yiyemem haslanmıs yumurtada uzun sure yiyemem napcaz bilmem
saatlerini yazmamışsın canım
afıeyt olsun canım turunun ıcınde seker yok dımı
suan hepsi yurt dısı kaynaklı ama bu durum ne kadar daha boyle olur bılmıyorum 4 gundur dısarı cıkmıyorum nasıl bunaldım anlatamam hele cocuklar onları zapdetmek daha zor rabbim su gunleri kolaylıkla gecırmeyı nasıp etsin canim
spora baslamam lazımda bakalım ne zaman
ahh canım ya ne dusunce siz insalar var her geleni karantinaya almıyorlar mı nasıl is bu
gunaydın abla burdada cogu yeri kapattılar abla iş yerleri evden Calismaya basladi Tavas yavas
A101 bıme gelmıs olması lazımdı canım yakınlarda
ayy abla ne guzel Yaaa masallah
bende bir bakayım
bendende var utu aksılık olmazsa yapıcam
abla keske herkes senin 10da 1 in kadar pozitif dusunebılse
uykucuların başın da ben varım ama selensunun ütüyü yapası vardı ondan ben de didimdii yoksa bana kalsa her fırsatta yatıp uyumalı :)))bana sorsalar uykumu utumu diye uyku derdim oyuzden oyle seytdiydim
benimde ablam benden 2 yas buyuk.bayramlarda elbise alindiginda ikiz gibi annem ayni seyi alirdi ikimizede.rengi felan yani alirdi.ikiz gibi dolasirdik
hay maşallah atom karıncam benimmm sen var ya bir şeyi isteyip de başarmadan bırakacak biri değilsin dün fotona bakınca aklımdan geçmişti şimdi hızlıca ütüyü bitirmenden emin oldum sen muhteşemsin kadınnnnnKalk kız ütü yap
Anne formunda söylüyüm de yap bari
Bnm 25 parçaydı bitti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?