Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese günaydin
Iki gün erken regl oldum, ama spordan vazgecmek yok
gunaydın canım
ay abla senin anana gitmeyecem bayramda bari yeni bırsey almak cocukları mutlu ediyor
günaydın canooom ,inşallah güzel haberler alıp mutlulukla gülümseyeceğimiz bir gün olur
Insallah abla sabah haberlere baktım keyfim kactı sonra kp aradı para istiyor ay sonuna elimızfe kalmıs 200 TL kredi kartı ile donduruyoruz bide o cıktı benım adam yok ta demez
Haftanın 3gunu acilcakmis
Kız o yalan haber dediler ya ona

cidden ben bu kadar pozitif miyim ya da genel de insanlar aşırı mı negatif ki acaba
insanlarda negatiflık var ablada ama sen yinede bence fazla pozıtıfsın
Bence esinde artık laf etmeyi bırakıp seni destekleyecek abla

evde babam ne derse o olurdu bir şeyler almak bir yere gidip gitmemek annemin hiç hükmü yoktu ki
aaa niye lazımmış ki olmadı ay başına vereyim desin eşin hem var mı yok mu bir sorulur da işte bizim yaşlılar böyle direk şu kadar ver yolla derler benim kv gibi
gülüm haberlere de daha bakma elimden geldiğince ben de bakmıyorum gece özet haber okuyorum sadece

sağol canım

benimde ablam benden 2 yas buyuk.bayramlarda elbise alindiginda ikiz gibi annem ayni seyi alirdi ikimizede.rengi felan yani alirdi.ikiz gibi dolasirdik
Bizimde aramizda 11 ay var ablamla sagolsun Annem hep ayni giydirirdi günlük bile bizi ikiz saniyorlardi o yüzden simdi Ben kizlarima aliyorum ayni

Bu insanlardaki pervasızlık ne olacak ya kul hakkına girmedir bu pes

Ben bitireli epey oldu azdı zaten çok olunca hiç yapasım gelmiyor
Kalk kız ütü yap
Anne formunda söylüyüm de yap bari
Bnm 25 parçaydı bitti şükür
Süpersin valla canım 25 parça mi hayatta o kadar ütüye dayanamam benimki azdı şükür 3 pantolon, 1 gömlek,1sweat,1 tunik

Seviyeler ilerledikçe sigarayı bırakan çok kişi olmuş abla

haberlere bakmasanda her yer dolu abla
Bizimde aramizda 11 ay var ablamla sagolsun Annem hep ayni giydirirdi günlük bile bizi ikiz saniyorlardi o yüzden simdi Ben kizlarima aliyorum ayni
bende alıyorum kızlara cok tatlı oluyorlar

Yaa ay iyi bari haberim yoktu

kızlar bana bir tartı önerisi verir misiniz
çok pahalı olmayan basit ama güzel bişe
hemen bugün sipariş vermem gerekiyor çünkü benim tartı her an cortlayabilir
Ben tartımı market aktüellerindn almıştım iyi çıktı 6-7yıldır kullanıyorum bozulsa fakirin cam tartısını alırdım sanırım

Su bulundur abla yanında

İşte bu çekilen cefaya değmez mi abla

Ah ahhh ben bu konulara girince çıkamıyorum kaç gün etkisinden en iyisi girmemek :)

insanlarda negatiflık var ablada ama sen yinede bence fazla pozıtıfsın
Bence esinde artık laf etmeyi bırakıp seni destekleyecek abla
hadi inşallah öğle krep istedi yaptım yedi sonra ceviz çıkardı bu sana yasak değil demi ye diye yasak değil didim 2 tane yedim :)))

Ben bitireli epey oldu azdı zaten çok olunca hiç yapasım gelmiyor

Süpersin valla canım 25 parça mi hayatta o kadar ütüye dayanamam benimki azdı şükür 3 pantolon, 1 gömlek,1sweat,1 tunik
ben de haftalık ütülüyorum bazen de hafta içi bir kere açarsam ütüyü o kadar ama bazen çok oluyor ütü o zaman yaklaşık 1-1.5 sat psikolojik olarak hazırlanıyorum ütüye sonra dalıyorum hiç sevmiyorum yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…