- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.661
gunaydın canımHerkese günaydin
Iki gün erken regl oldum, ama spordan vazgecmek yok
bizimkiler için ayıp değildi ama 6 çocuk arasın da sarılıp öpme isteği kalmamıştır kadının ama babam sarılır öperdi bebeyken göz bebeğim diye severmiş beni büyüyünce de benden sonra 2 erkek kardeş olmasına rağmen ben aykırı tip olsam da bana kızmazdı lisede sondayken bayramlık kıyafet alınmadı bana(hep mi ablaların eskisini giycem daaa) ben de babama arefe günü bana bir şey almadınız ben de yarın senin anana gitmiycem sorarlarsa söylersin bir şey almadım küstü diye dedim gece 12 de motif marka kazak geldi :))
Insallah abla sabah haberlere baktım keyfim kactı sonra kp aradı para istiyor ay sonuna elimızfe kalmıs 200 TL kredi kartı ile donduruyoruz bide o cıktı benım adam yok ta demezgünaydın canooom ,inşallah güzel haberler alıp mutlulukla gülümseyeceğimiz bir gün olur
Kız o yalan haber dediler ya onaHaftanın 3gunu acilcakmis
insanlarda negatiflık var ablada ama sen yinede bence fazla pozıtıfsıncidden ben bu kadar pozitif miyim ya da genel de insanlar aşırı mı negatif ki acaba
Bence esinde artık laf etmeyi bırakıp seni destekleyecek ablaevet kızlar eşim az önce geldi benim mide yine bağırdı(sanırım eşime gıcık oluyor midem)yemedin mi hala dedi ben hemen tartı sonuçlarını söyledim bak cumadan beri 4 gün de bu kadar gitmiş gülüm gitmese bırakacaktım 90 lı rakam daha görürsem bunalıma giricem kaç kere dedim delireyim mi gülüm v.s. dedim adam oooo iyi iyi dedi :)))
evde babam ne derse o olurdu bir şeyler almak bir yere gidip gitmemek annemin hiç hükmü yoktu kigunaydın canım
ay abla senin anana gitmeyecem bayramda bari yeni bırsey almak cocukları mutlu ediyor
Insallah abla sabah haberlere baktım keyfim kactı sonra kp aradı para istiyor ay sonuna elimızfe kalmıs 200 TL kredi kartı ile donduruyoruz bide o cıktı benım adam yok ta demez
Kız o yalan haber dediler ya ona
amin gülüm aminn
seni yaradana kurban beni sevdiğin için çok daha güzel bakıyorsun bana
gülüm şurada ayrıntılı kime sorsan kesin çok ağır yaşadıkları vardır belki bana göre hafif sana göre çok ağırdır ama sonuçta yaşayan kişi bilir demi o yüzden zaten hepimizin kilo sorunu var normal yiyip doyup kalksak kilolu olmazdık biz duygularla baş edemeyip hıncını yemekten ıvır zıvırdan çıkardık hep
işin aslı kocam yada bir başkası benim kıymetimi bilmiş bilmemiş övmüş övmemiş hiiiç umurum da değil ben kendi kıymetimi bileyim ne kadar değerli olduğumu bileyim yeter kimsenin takdirine onayına teşekkürüne ihtiyacım yok ki artık , ne kadar muhteşem yaratılmış varlıklar olduğumuzun farkındayım o yüzden kimseye kolay kızmıyorum onlar da muhteşem varlık çünkü eleştirme hakkım zaten hiç yok çok çok o da değişik bir insan derim geçerim
sağol canımafiyet olsun canım
acıkmadıysan gayet iyi bence
gayet güzel
ekmeksiz yumurta hayatta yiyemem haslanmıs yumurtada uzun sure yiyemem napcaz bilmem
saatlerini yazmamışsın canım
afıeyt olsun canım turunun ıcınde seker yok dımı
suan hepsi yurt dısı kaynaklı ama bu durum ne kadar daha boyle olur bılmıyorum 4 gundur dısarı cıkmıyorum nasıl bunaldım anlatamam hele cocuklar onları zapdetmek daha zor rabbim su gunleri kolaylıkla gecırmeyı nasıp etsin canim
spora baslamam lazımda bakalım ne zaman
ahh canım ya ne dusunce siz insalar var her geleni karantinaya almıyorlar mı nasıl is bu
gunaydın abla burdada cogu yeri kapattılar abla iş yerleri evden Calismaya basladi Tavas yavas
A101 bıme gelmıs olması lazımdı canım yakınlarda
ayy abla ne guzel Yaaa masallah
bende bir bakayım
bendende var utu aksılık olmazsa yapıcam
abla keske herkes senin 10da 1 in kadar pozitif dusunebılse
Bizimde aramizda 11 ay var ablamla sagolsun Annem hep ayni giydirirdi günlük bilebenimde ablam benden 2 yas buyuk.bayramlarda elbise alindiginda ikiz gibi annem ayni seyi alirdi ikimizede.rengi felan yani alirdi.ikiz gibi dolasirdik
Bu insanlardaki pervasızlık ne olacak ya kul hakkına girmedir bu pesAbla eşimin kronik rahatsızlığı var bağışıklık sistemi pek iyi değil. Ben aslında kendimden ziyadeonun için endiseliyim.Bir de cok panik ve endişelidir. Hastalik bulaşsa virüsten önce kalpten giderBugün bir müşterisi gelmiş baya saatlerce vakit geçirmişler oturmuş onlarla çay içmiş falan. Sonra Avrupa'da bir ülkeden 2 gün önce geldiğini söylemiş. İnsanlar da bir garip. Bı dur evinde niye insanlari riske atıyorsun ki bekle işte 14 gün evinde.
Ben bitireli epey oldu azdı zaten çok olunca hiç yapasım gelmiyoraynen gülüm o yüzden elimizde olmayan sorunlara kendimizi kaptırmayıp , kim olursa olsun aşırı fedakarlık yapmamız lazım ki çok kırılıp üzülmeyelim
ha gayret hadi sen de bismillah de başla bakalım önce ütüyü hanginiz bitirecek selensu mu sen mi :)))
Süpersin valla canım 25 parça mi hayatta o kadar ütüye dayanamam benimki azdı şükür 3 pantolon, 1 gömlek,1sweat,1 tunikKalk kız ütü yap
Anne formunda söylüyüm de yap bari
Bnm 25 parçaydı bitti şükür
Seviyeler ilerledikçe sigarayı bırakan çok kişi olmuş ablayaklaşık 20 senedir baca gibi tüttürüyorum zıkkımı ekmeği şekeri bırakması daha kolay inan ki daha önce denedim 2-3 kere hep fiyasko oldu ama inşallah onun da sırası gelecek ben de mis gibi kokmak tertemiz dişler istiyorum :)
Bende hala devam ediyor 26 gün oldu. Öğle yemeğinden 2 saat sonra maden suyu içiyorum o geçiriyor susuzluğuBu ağız kurulugu beni cildirtiyor durmadan agzimi calkaliyom
Bilmiyomki zamanla gecermi
haberlere bakmasanda her yer dolu ablaevde babam ne derse o olurdu bir şeyler almak bir yere gidip gitmemek annemin hiç hükmü yoktu ki
aaa niye lazımmış ki olmadı ay başına vereyim desin eşin hem var mı yok mu bir sorulur da işte bizim yaşlılar böyle direk şu kadar ver yolla derler benim kv gibi
gülüm haberlere de daha bakma elimden geldiğince ben de bakmıyorum gece özet haber okuyorum sadece
bende alıyorum kızlara cok tatlı oluyorlarBizimde aramizda 11 ay var ablamla sagolsun Annem hep ayni giydirirdi günlük bilebizi ikiz saniyorlardi o yüzden simdi Ben kizlarima aliyorum ayni
Yaa ay iyi bari haberim yoktugunaydın canım
ay abla senin anana gitmeyecem bayramda bari yeni bırsey almak cocukları mutlu ediyor
Insallah abla sabah haberlere baktım keyfim kactı sonra kp aradı para istiyor ay sonuna elimızfe kalmıs 200 TL kredi kartı ile donduruyoruz bide o cıktı benım adam yok ta demez
Kız o yalan haber dediler ya ona
Ben tartımı market aktüellerindn almıştım iyi çıktı 6-7yıldır kullanıyorum bozulsa fakirin cam tartısını alırdım sanırımkızlar bana bir tartı önerisi verir misiniz
çok pahalı olmayan basit ama güzel bişe
hemen bugün sipariş vermem gerekiyor çünkü benim tartı her an cortlayabilir
Su bulundur abla yanındabu seviye 1 yüzünden biz adamla birbirimize girmeye başladık gece midemin gürültülü ses çıkarması onun uyku apnesi için kullandığı makinenin sesini bile geçip hiç durmayınca adam uyuyamadı (ben de) ilk başta komik geldi ama saatlerce sürünce en son sinirlendi gece 3 ü biraz geçe kalktı git bari 1 tane muz ye sussun şu miden karnın dedi yemem diyince …. sonuç ben kalkıp gidip diğer odaya yattım bir iki saat daha susmadı namısıs mide sonra uyumuşum uyandım hala aslan manığı gibi kükrüyor deli midir nedir neyin isyanın da
İşte buyok gülüm arada azıcık guruldar ama hoşuma gidiyor öyle olunca dün sabaha kadar bağırdı durdu amaaaaa sabah tartıda 89.9 u gördüm istediği kadar kükresin gider diğer odada uyurum şu 40 gün bitesiye
cuma :90.8
p.tesi 90.7
salı 89.9
Kalk kız ne bekliyonKalkıp ütü yapmam lazım kız gece korktu
Yanında yattım sabahta erken uyandı aptal gibiyim
Git kız yap ütünü deyin
Ah ahhh ben bu konulara girince çıkamıyorum kaç gün etkisinden en iyisi girmemek :)ooovv yaşadıklarımı yazsam yuuf sen insan mısın nasıl durdun dayandın dersin belki de ama bence rabbim benim yüreğimi çok güçlü yaratmış ki bu sınamalardan çıkayım bence rabbim beni seviyor:))
annem şimdi kedi manığı gibi hepimize koşturur ne dersek ses çıkarmaz babamla boşanalı 18 yıl oluyor çok çekti garibim kocasından kendi annesinden evladından onun sınanması çok ağır oldu maddi manevi çok çekti en küçüğümüz kız kardeşim bazen ağır eleştiriyor annemi (annem kız kardeşime gebeliği boyu baktı bel fıtığı dev varisleri böbrek sorunları kalbin de ufaktan kan kaçırma denilen kapakçık sorunu var ve ağrıdan ölse söylemez ketumdur) çocuk doğdu 4 ay baktı aralarda bir kaç ay gitti baktı öncesi trafik kazası geçirmişti gitti baktı çok emeği var kız kardeşime ama işte geçen sene nisan gibi geldiler ikisinin suratta asık çaktım tabi köfteyi sordum ayrı ayrı konuştum da sonra da oturup bu mevzuları konuştuk çünkü kız kardeşim annemi suçluyor bazı şeylerde kadıncağız ağladı , çünkü o zaman öyle davranmanın doğru olduğunu sanıyordu ne yapsın , sonuç ben annemi hiç bir zaman suçlayıp kırılmadım ki affedeyim annem o varlığı bile yeter şimdi o kadar fedakar ki çocuklarına karşı bazen kızıyorum bile bu kadar yapma anne sınırıma ulaştım yeter diye söyle biz çocuğunuz küsüp alınmayız yavvf diye :)
eşime sorsan ben onu başımın üzerin de taşımalıyım he he gülüm diyip geçiyorum valla :))
hadi inşallah öğle krep istedi yaptım yedi sonra ceviz çıkardı bu sana yasak değil demi ye diye yasak değil didim 2 tane yedim :)))insanlarda negatiflık var ablada ama sen yinede bence fazla pozıtıfsın
Bence esinde artık laf etmeyi bırakıp seni destekleyecek abla
ben de haftalık ütülüyorum bazen de hafta içi bir kere açarsam ütüyü o kadar ama bazen çok oluyor ütü o zaman yaklaşık 1-1.5 sat psikolojik olarak hazırlanıyorum ütüye sonra dalıyorumBen bitireli epey oldu azdı zaten çok olunca hiç yapasım gelmiyor
Süpersin valla canım 25 parça mi hayatta o kadar ütüye dayanamam benimki azdı şükür 3 pantolon, 1 gömlek,1sweat,1 tunik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?