- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.681
İzne 3 haftalığına ayrılınabiliyor canımSelam arkadaşlar rabbim su zor zamanlarımızı kolay atlatırsın inşallah herkese hayırlı günler
Kaptanim ben bir iki hafta izin istiyorum hem rahatsızım hem de kv gideceğim mümkün müdür acabaHandandandan
Abla sen üşütmüş olmayasınevet kızlar eşim az önce geldi benim mide yine bağırdı(sanırım eşime gıcık oluyor midem)yemedin mi hala dedi ben hemen tartı sonuçlarını söyledim bak cumadan beri 4 gün de bu kadar gitmiş gülüm gitmese bırakacaktım 90 lı rakam daha görürsem bunalıma giricem kaç kere dedim delireyim mi gülüm v.s. dedim adam oooo iyi iyi dedi :)))
aklımı çelmeee bacım sadece 1. seviyeyi yapıcamSeviyeler ilerledikçe sigarayı bırakan çok kişi olmuş abla
böyle giderse çok güzel değer tabi ki :)İşte buçekilen cefaya değmez mi abla
Neden ya nedenaklımı çelmeee bacım sadece 1. seviyeyi yapıcam
o zaman hiç girmeyeceksin gülüm ben yazarken bile gülerek yazabildiğim için rahatça konuşabiliyorum çok şükür inşallah senin de böyle olacağın zaman gelecekAh ahhh ben bu konulara girince çıkamıyorum kaç gün etkisinden en iyisi girmemek :)
yok gülüm üşütmedim evden totoşumu dışarı bile çıkarmıyorum zaten :)Abla sen üşütmüş olmayasın
Zühal ablanın da üç haftası doluyor galiba bu hafta listedeyken daha sık gelir çok sevindimİzne 3 haftalığına ayrılınabiliyor canım
Tabi ki ayrılabilirsin ama
Cuma günü bildirim yapmayı unutma
Kv den de iken güzel kilolar vermiştin aslında
canım istemiyiiiNeden ya neden
Valla üstüne biraz da kazak kaldırdımhay maşallah atom karıncam benimmm sen var ya bir şeyi isteyip de başarmadan bırakacak biri değilsin dün fotona bakınca aklımdan geçmişti şimdi hızlıca ütüyü bitirmenden emin oldum sen muhteşemsin kadınnnnn
İsterse bu hafta girebilir.Zühal ablanın da üç haftası doluyor galiba bu hafta listedeyken daha sık gelir çok sevindim
bu sene hatay hatay olalı böyle şiddetli kış görmedi kar soğuk şimdide dolu burada güya kar yağacaktı buz damı gibi oldu dün ama yağmadı şimdide hafif soğuk ama güneş açtı Eskişehir de ilginç gidiyor bu seneDışarda o kadar şiddetli bir yağmur var ki dolu ile karışık.
Dolular kafama düşüyor sanki.
evet yaaa mefkuşum sahalara dönsün artıkZühal ablanın da üç haftası doluyor galiba bu hafta listedeyken daha sık gelir çok sevindim
bu sene hatay hatay olalı böyle şiddetli kış görmedi kar soğuk şimdide dolu burada güya kar yağacaktı buz damı gibi oldu dün ama yağmadı şimdide hafif soğuk ama güneş açtı Eskişehir de ilginç gidiyor bu sene
cidden çok zor kız kardeşimin çocuklar da küçük kızı 2.5 yaşın da 3 gündür watsapta kardeşler gurubuna bile yazıp resim video koyamıyor onları oyalıycam diye... allah yardımcınız olsun dışarıyı isteyen küçük çocuğu günlerce evde tutması zorValla üstüne biraz da kazak kaldırdım
Daha 2. Gündeyiz ama nasıl geçecek zmn bilmiyorum
Kızım her gün ağlıyor dışarı çıkalım diye
Havada yağmurlu
Güzel olsa orman falan bir yere götürürdüm
hahahah alemsin niranımm sezon finaline denk gelAynen öyle.
Özellikle Ocak-Şubat fena geçti
Kombi kapalı hala bende, ev 22°C
Sona yaklaşıyoruz galiba
Eki Görüntüle 2605949
Ben de çiğ köfte yapmayı düşünüyorum ama her an vazgeçebilirim karbonhidrat tüketmekten korkar oldum iyi miakşama yemek planlarınız ne kızlar
ben kendime kıymalı yeşil mercimek yapıyorum biraz sulu olsun hem çorba hem yemek niyetine dedim
Geçen haftalarda yapıpta kilo almıştımBen de çiğ köfte yapmayı düşünüyorum ama her an vazgeçebilirim karbonhidrat tüketmekten korkar oldum iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?