- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.721
Büyüdü ama bana hala bebekBen daha ufak bekliyordum emzirmiyormusun abla bir öğün az değil mi
Tek başına hikayeZencefil herşeye iyi geliyor
teyzene cok gecmis olsun cnm Allah sifasini versin inşallahAllah razı olsun abla. Akcigerinin yarısını kesip attılar diğer yarısında da delikler vardı onu kapatmışlar.
Teyzem daha genç 52 yaşında bu sebeple çok üzgünüz
Önceden de oluyormuydu cnm ilk mi oldudemledim az daha kaynasın lüpliycem :))) gece boyu uyumadım sabaha kadar midem karnımdan yüksek sesler çıktı gecenin 3 ün de azarı yedim odadan kibarca kovuldum küçük odada yattım ama benim acayip gurultular ve afedersin geğirme gibi boyuna mideden hava çıktı 4 den mi 5 den sonra mı ne uyudum sabah 8 de üst katın gürültüsüne uyandım ama kalkmadım soğuk yaav , sonra çay içebilmek için kalk ekim didimmm kalktımmm:))
şu zamanda senin gibi guzel kalpli insanlar o kadar az kikızlar geçen çocukluğumdan ufacık bahsetmiştim annemin tavırlarından ya o ara kimin mesajıydı annene ben bile sinir oldum yazmıştı o mesajı unuttum cevaplamayı şimdi aklıma geldi :))
aslın da sonradan düşününce zor bir çocukluğum olmuş çok ezilmişim çok eleştirilmişim (kiloluyum diye ekmeği az ye eşşoğlu beş kulak lafları rahmetli dayımın sevme sözcüğüydü) 3. kızım şişmanım diye ablamların eskilerini bile giydirdiler ki onlar genç kızdı biri benden 5 diğeri 7 yaş büyük , liseye kadar o yüzden içine kapanıkmışım sonra özüme dönmüşüm sustalı kelebek bıçak bile taşıyan erkek vari değişik şeyleri seven (artisler yerine benim oda da dev kamyon canavar kamyon resimleri vardı) mınçıka ya da labut denilen zincir yanlar sopa olan aleti kullanırdım şu son seneler farkına vardım ablalarımı erkek kardeşimi koruma iç güdüsüyle hep güçlü olmak isterdim lise de el yayı duvar şınavı çekerdim güçlü olmak için kendimi o şekil de kabul ettirmek istemişim demek ki
ama anneme hiç suç bulmuyorum onu tüm kalbimle affettim ve onunla da buna benzer konuları konuştuk ağladı garibim ama ben onun da daha iyisini bilmediğini o zamanlar 6 çocukla (14 yaşın da evlendirilmiş ilk ablamı 15 in de doğurmuş, beni 22 sin de ilk torunu 34 yaşındayken vardı) ananemlerin annemi hor görmesiyle ilgili olduğunu , bastırılmış duygularıyla baş edemediğini şu yaşım da biliyorum asla suçlamıyorum , benden 5 yaş büyük olan ablam sarışın yeşil gözlü cidden çok güzeldir hep onunla kıyaslandım etraftan kıskanmak nedir bilmem 15-16 yaşın da ablamın güzelliği övüldükten sonra evde ki misafirler sen de güzelsin kıskanma dediklerin de şaşkınlıktan donmuştum ablamı neden kıskanayım...
çok saftirik bir çocukluğum ve genç kızlığım olmuş hatta evlendikten baya sonrasına kadar , cidden ne safmışım yaaavf laf sokarlar anlamam dürterler ben de gülerim cinsmişim :)))))))))
velhasıl galiba ben yaradılıştan pozitif düşünen aşırı iyimser biriyim rabbime şükürler olsun yoksa kaldırılamayacak çok şey yaşadım o yüzden troid hastası oldum aklıma şu meşhur Kızılderili atasözü geliyor
sorunlar (sıkıntılar) siz ders alıncaya, öğrenen kadar tekrar tekrar devam eder :)
zaten soda icmesem cildiririm :)))Bende hala devam ediyor 26 gün oldu. Öğle yemeğinden 2 saat sonra maden suyu içiyorum o geçiriyor susuzluğu
Cuma +4 düm cnm izin kilosuna göreZühal ablanın da üç haftası doluyor galiba bu hafta listedeyken daha sık gelir çok sevindim
Yok canım daha önce de denedim hazırları bilemeyeceğim tabiçiğ köfte dondurucuya girince tadı değişiyormu?
Doğru unutmuşum ben izin kilosunda olmak gerektiğiniCuma +4 düm cnm izin kilosuna göre
Hepsinin gidecegini sanmiyorum
Bide kafam o kadar doluki
Buraya konsantre olamiyorum
Takim kurallarina uyamam :))
Büyüdü ama bana hala bebek
Emziriyorum ama karın doyurma amaçlı değil
Şekerleme bizimkisi.
Bence bugunden sonra bulgur bakliyata dikkat etsek iyi olur :))Yok canım daha önce de denedim hazırları bilemeyeceğim tabi
Seninki ne kadarlikti cnmbende doyumluk vermiyorum ama sürekli gelip emiyor icim kırılıyor imrendim vallahi
dayanabildikten sonra neden olmasınMuhtemelen ilk 3 seviyede tek öğün yaparım.
Akşam erken yatıyorum.
Hem öğün yapıp, hem sıvı kuralına dikkat etmeye kalkarsam geç yatmam gerekir
Bebeğim sabahın 5 önde uyanıyor.
Böyle yapmak daha uygun geldi bana.
Çiğ köfte olsa 2 öğün yaparım ama
serbest ama ne de olsa karbonhidrat diye benim de aklıma geliyor ne yalan diyeyim onun hafta da 1-2 kere canımız isterse yiyelim gerisi pro ağırlıklı olsa daha mı iyi olur diyorum işteSağolasın ablacım şişlikten değil de kilo vermeme ket vurmasından korkuyorum
Yok canım kendimde gözlemlediğim ters bi etkisi yok şükür kilo vermemi duraklatır mi diye korkuyorum bu ay hiç oldu resmen 80.2 ile başlamıştım bu aya iki haftadan fazla geçti benden eksilen 500 gramİzmir’e gitmemiz kötü etkiledi beni
Hayır bıkmadım inan, çok seviyorum.dayanabildikten sonra neden olmasın
cidden bıkmadın mı çiğ köfteden :)
önceden arada guruldasada ağızdan gak guk ettirmezdi ilk defa bu kadar çok guruldadı bak şimdi aklıma ne düştü mide kendini kasıl küçülüyordur belki ondan öyle olmuşturteyzene cok gecmis olsun cnm Allah sifasini versin inşallah
Önceden de oluyormuydu cnm ilk mi oldu
Ekside harikaymisss coook sevindim
Her gurultuya değer :)))
şu zamanda senin gibi guzel kalpli insanlar o kadar az ki
Seni tanimakda bizim şansımız
zaten soda icmesem cildiririm :)))
Yinede gecmiyor
Cuma +4 düm cnm izin kilosuna göre
Hepsinin gidecegini sanmiyorum
Bide kafam o kadar doluki
Buraya konsantre olamiyorum
Takim kurallarina uyamam :))
aslın da güzel bir şey haa ben en sevdiğim şeyi bile üst üste yersem bıkıyorum bazen tiksindiğim bile oluyor ben diyorum size cins karıyım tuhafım ama kendimi seviyorummmmHayır bıkmadım inan, çok seviyorum.
Çiğ köfte diye diye canım çekti yine ya
Eşim gelsin de yaptırayım yine
Döne döne yerim artık
Yap bi Menemen gitsin ablaBende aksam ne yapacima karar veremedim
Oglana göre et pilav var
Eşime sordum bisey istemiyomus
gececi biraz once geldi yedi yatti
Kendime kabak yapabilirim ama hic cnm istemiyor :) yemegini cok sevmiyorum
Aynen abla bu haftaki ilk bakliyatım ve son olacak inşallahBence bugunden sonra bulgur bakliyata dikkat etsek iyi olur :))
Abla perşembeden bu yana (seviyeye bir gün önce başladım) hiç karbonhidrat tüketmedim bugün ilk oldu o zamandan bu yana Cuma’ya kadar Yemem artık inşallahserbest ama ne de olsa karbonhidrat diye benim de aklıma geliyor ne yalan diyeyim onun hafta da 1-2 kere canımız isterse yiyelim gerisi pro ağırlıklı olsa daha mı iyi olur diyorum işte
Abla ben mutfak robotuna yoğurtuyorumaslın da güzel bir şey haa ben en sevdiğim şeyi bile üst üste yersem bıkıyorum bazen tiksindiğim bile oluyor ben diyorum size cins karıyım tuhafım ama kendimi seviyorummmm
eee madem eşin kendi yoğuruyor boyuna yaptır kız ben hazırlara kalıyorum onlar da hamur gibi onun yerine kısır yapar yerim diyorum senelerdir gerçek çiğ köfte yemedim:)
sende daha iyi anlaşılır o zaman karbonhidratın ne yaptığı yarın tartılır mısın hele ne oluyor bakalım tabi istersen gülüm yok cumaya kadar tartılmam dersen amenna :))Yap bi Menemen gitsin abla
Aynen abla bu haftaki ilk bakliyatım ve son olacak inşallah
Abla perşembeden bu yana (seviyeye bir gün önce başladım) hiç karbonhidrat tüketmedim bugün ilk oldu o zamandan bu yana Cuma’ya kadar Yemem artık inşallah
benim robotum yok çok yer kaplıyor diye almıyorum rondom var küçücük :)Abla ben mutfak robotuna yoğurtuyorumvarsa hamur yoğurma makinesinde yapanlar da var onu öyle uzun uzun yoğurmaya boynum el vermez fıtıklarım ve düzleşmem beni mahveder sonrasında
ben hic sevmiyodum ama mecbir giyyodumuykucuların başın da ben varım ama selensunun ütüyü yapası vardı ondan ben de didimdii yoksa bana kalsa her fırsatta yatıp uyumalı :)))
ayy ne hoş işte gülüm ikiz gibi olmakne de tatlı oluyordursunuz çok şirinnn yaaa
kucukmu kizamarin kac yasindalar:)Bizimde aramizda 11 ay var ablamla sagolsun Annem hep ayni giydirirdi günlük bilebizi ikiz saniyorlardi o yüzden simdi Ben kizlarima aliyorum ayni
benimde en nefret ettigim.ev isii:)ben de haftalık ütülüyorum bazen de hafta içi bir kere açarsam ütüyü o kadar ama bazen çok oluyor ütü o zaman yaklaşık 1-1.5 sat psikolojik olarak hazırlanıyorum ütüye sonra dalıyorumhiç sevmiyorum yaaa :)
Büyük kızım Mayıs sonu 5 olcak, küçüğüm 2.5 olcak 1 ayaben hic sevmiyodum ama mecbir giyyodumsimdi bile pisti olmaktan nefret ederim
kucukmu kizamarin kac yasindalar:)
benimde en nefret ettigim.ev isii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?