Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah razı olsun abla. Akcigerinin yarısını kesip attılar diğer yarısında da delikler vardı onu kapatmışlar.
Teyzem daha genç 52 yaşında bu sebeple çok üzgünüz
teyzene cok gecmis olsun cnm Allah sifasini versin inşallah

Önceden de oluyormuydu cnm ilk mi oldu

Ekside harikaymisss coook sevindim
Her gurultuya değer :)))
şu zamanda senin gibi guzel kalpli insanlar o kadar az ki
Seni tanimakda bizim şansımız
Bende hala devam ediyor 26 gün oldu. Öğle yemeğinden 2 saat sonra maden suyu içiyorum o geçiriyor susuzluğu
zaten soda icmesem cildiririm :)))
Yinede gecmiyor
Zühal ablanın da üç haftası doluyor galiba bu hafta listedeyken daha sık gelir çok sevindim
Cuma +4 düm cnm izin kilosuna göre
Hepsinin gidecegini sanmiyorum

Bide kafam o kadar doluki
Buraya konsantre olamiyorum
Takim kurallarina uyamam :))

dayanabildikten sonra neden olmasın
cidden bıkmadın mı çiğ köfteden :)

serbest ama ne de olsa karbonhidrat diye benim de aklıma geliyor ne yalan diyeyim onun hafta da 1-2 kere canımız isterse yiyelim gerisi pro ağırlıklı olsa daha mı iyi olur diyorum işte

önceden arada guruldasada ağızdan gak guk ettirmezdi ilk defa bu kadar çok guruldadı bak şimdi aklıma ne düştü mide kendini kasıl küçülüyordur belki ondan öyle olmuştur
asıl ben şanslıyım benzer benzerlerini çeker kuralı siz melek kalpli olmasanız ben buraya gelemezdim hiç yarışmayla ilgisi olmayan birini öyle sıcak öyle içten kucakladınız ki Mefkurem askrhpozitif @nanekekik siz benim hediyem şansımsınız o kadar içten söylüyorum ki bunu , rabbim hepinizi , hepimizi en az bizim kadar iyi olan insanlarla karşılaştırsın ömür boyu , aminnnnn
mefkuşum bu hafta benim gibi kuralları azıcık esnetip takıl ufaktan istersen canoom

Hayır bıkmadım inan, çok seviyorum.
Çiğ köfte diye diye canım çekti yine ya
Eşim gelsin de yaptırayım yine
Döne döne yerim artık
aslın da güzel bir şey haa ben en sevdiğim şeyi bile üst üste yersem bıkıyorum bazen tiksindiğim bile oluyor ben diyorum size cins karıyım tuhafım ama kendimi seviyorummmm
eee madem eşin kendi yoğuruyor boyuna yaptır kız ben hazırlara kalıyorum onlar da hamur gibi onun yerine kısır yapar yerim diyorum senelerdir gerçek çiğ köfte yemedim :)

Bende aksam ne yapacima karar veremedim
Oglana göre et pilav var
Eşime sordum bisey istemiyomus
gececi biraz once geldi yedi yatti
Kendime kabak yapabilirim ama hic cnm istemiyor :) yemegini cok sevmiyorum
Yap bi Menemen gitsin abla
Bence bugunden sonra bulgur bakliyata dikkat etsek iyi olur :))
Aynen abla bu haftaki ilk bakliyatım ve son olacak inşallah
serbest ama ne de olsa karbonhidrat diye benim de aklıma geliyor ne yalan diyeyim onun hafta da 1-2 kere canımız isterse yiyelim gerisi pro ağırlıklı olsa daha mı iyi olur diyorum işte
Abla perşembeden bu yana (seviyeye bir gün önce başladım) hiç karbonhidrat tüketmedim bugün ilk oldu o zamandan bu yana Cuma’ya kadar Yemem artık inşallah

Abla ben mutfak robotuna yoğurtuyorum varsa hamur yoğurma makinesinde yapanlar da var onu öyle uzun uzun yoğurmaya boynum el vermez fıtıklarım ve düzleşmem beni mahveder sonrasında

sende daha iyi anlaşılır o zaman karbonhidratın ne yaptığı yarın tartılır mısın hele ne oluyor bakalım tabi istersen gülüm yok cumaya kadar tartılmam dersen amenna :))

Abla ben mutfak robotuna yoğurtuyorum varsa hamur yoğurma makinesinde yapanlar da var onu öyle uzun uzun yoğurmaya boynum el vermez fıtıklarım ve düzleşmem beni mahveder sonrasında
benim robotum yok çok yer kaplıyor diye almıyorum rondom var küçücük :)

ben hic sevmiyodum ama mecbir giyyodum simdi bile pisti olmaktan nefret ederim
Bizimde aramizda 11 ay var ablamla sagolsun Annem hep ayni giydirirdi günlük bile bizi ikiz saniyorlardi o yüzden simdi Ben kizlarima aliyorum ayni
kucukmu kizamarin kac yasindalar:)
benimde en nefret ettigim.ev isii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…