Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sende daha iyi anlaşılır o zaman karbonhidratın ne yaptığı yarın tartılır mısın hele ne oluyor bakalım tabi istersen gülüm yok cumaya kadar tartılmam dersen amenna :))
Bugün tartılmadım abla pazartesiye göre kıyas yapabilirim anca normalde sık tartılmam ama seni mi kıracağım

ayy kaptanim okurken yuzum eksidi resmen
17 Mart menüm

11.30 2 yumurta
10 badem
1 salatalık

17.00 4 parça ızgara tavuk
2 yk bulgur pilavı
Bir kase yeşil salata

su:2,5 lt
afiyet olsjn canim guzel menu
ne kadar cok yemissin diycektim okurken.2.ci kez okuyunca anladim 2 gunu ayni anda yazdigini
afiyet olsun guzel menu

ayy kaptanim okurken yuzum eksidi resmen
afiyet olsjn canim guzel menu
ne kadar cok yemissin diycektim okurken.2.ci kez okuyunca anladim 2 gunu ayni anda yazdigini
afiyet olsun guzel menu
offf naptinnn

ben de çok severim ve çooookkkk uzun zamandır yemiyordum çok pis fena kötü oldu bu böyle
benim de canım şekerli bir şeyler istiyor neden böyle olduk yavf biz, ben hiç sevmem ağzıma sürmem kestane şekerini gerçi kestane de yemem ki :))
şu an mutfak tezgahın da bitter çikolatadan eti negroya probise browniye kadar gözümün önün de duruyor benim canım eşime az önce çayla götürdüğüm hurmayı çekiyor bir de muz güzel görünüyor gözüme cazibesine beni baştan çıkarmasına izin versem miii vermesem miiiii
karnımı da tam doyurdum ,psikolojik mi acaba yasaklı şeyleri yeme isteği:))))

Bugün tartılmadım abla pazartesiye göre kıyas yapabilirim anca normalde sık tartılmam ama seni mi kıracağım
gerekirse beni de kır gülüm (gerçi ben kolay kolay kırılıp alınmam kiiiii) :)) arada tartılmak moraline iyi gelmiyorsa boş ver tartılma , ben o yüzden pazartesileri bile tartılmıyordum seviye 1 in etkilerini meraktan tartıya sardım :)

face de ketocuların sayfasına bakarken birisi şöyle yazmış
kornişonu tahine batırıp yemek kimin fikriydi denedim tatlı isteği kalmadı v.s. diye
seviye 1 yapmayıp şu an canı tatlı çekenler isterse deneyip cidden işe yarayıp yaramadığını yazabilirlerrrr:))))

Kaptanım ikinci öğünü yememekle çok iyi etmişsin sabah biraz yoğun bir öğün olmuş
17 Mart menüm

11.30 2 yumurta
10 badem
1 salatalık

17.00 4 parça ızgara tavuk
2 yk bulgur pilavı
Bir kase yeşil salata

su:2,5 lt
Güzel canım
Pazartesi günün güzel canım bugünkü menün biraz kalabalık geldi nedense gözüme afiyet olsun

Amin çok teşekkür ederim.
Bide etikette benim adım değilde Niran Nevra ismi geçiyor karışmış heralde

17 mart menum
10.00
1 kase tarcinli yogurt
1 elma

18.30
1 kase tavuklu salata
3 4 kasik yogurt

su 3l olur yatana kadar
spor 50 dk kosu 15 dk yuruyus toplam 245 puan @Tekrar dene
Harika
Abla dur aman dayandık o kadar bugün ben de gel gitler yaşadım benim de tatlı krizim vardı çoğumuzda aynı tepki oluşmuş galiba bu tip durumları beraberce atlatacağız
Hayırlı akşamlar
Sabah 10.30
1 tavada yumurta
2 dilim peynir
Yarım dilim ekmek

Ara
4.5 yer fıstığı
1 k ayran çorbası

Ara
1 ufak portakal

Aksam 19.00
3 parça tavuk haşlama
Yarım lavaş
Salata
Cay
Güzel canım akşamki lavaş fazla geldi gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…