- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.781
Şimdi baktım ve gördüm ama face den dinlendim iki konuşmayı daGece 4te telegrama da atmış gün içinde fırsat buldukça izleyeceğim
Babam davet ediyor.Buyur gel canım bile diyemiyoruz artık virüs bizi öyle bi hale soktu
evet canım yayanlar hakkında islem baslatıldıYaa ay iyi bari haberim yoktu
olur abla olur sen hıc merak etmehadi inşallah öğle krep istedi yaptım yedi sonra ceviz çıkardı bu sana yasak değil demi ye diye yasak değil didim 2 tane yedim :)))
ben kisiri bitirdim ablaakşama yemek planlarınız ne kızlar
ben kendime kıymalı yeşil mercimek yapıyorum biraz sulu olsun hem çorba hem yemek niyetine dedim
bir 2015 dogumlu biri 2018 dogumlu canımkizlar bi baska dimi canimfenaliklari var Ama olsun
Kesin sormusumdur ama unuttum yaslari kac kizcelerin?
yogurtlu kabak ta olabilir ablaBende aksam ne yapacima karar veremedim
Oglana göre et pilav var
Eşime sordum bisey istemiyomus
gececi biraz once geldi yedi yatti
Kendime kabak yapabilirim ama hic cnm istemiyor :) yemegini cok sevmiyorum
abla cansın senönceden arada guruldasada ağızdan gak guk ettirmezdi ilk defa bu kadar çok guruldadı bak şimdi aklıma ne düştü mide kendini kasıl küçülüyordur belki ondan öyle olmuştur
asıl ben şanslıyım benzer benzerlerini çeker kuralı siz melek kalpli olmasanız ben buraya gelemezdim hiç yarışmayla ilgisi olmayan birini öyle sıcak öyle içten kucakladınız ki @mefkuremaskrhpozitif @nanekekik siz benim hediyem şansımsınız o kadar içten söylüyorum ki bunu , rabbim hepinizi , hepimizi en az bizim kadar iyi olan insanlarla karşılaştırsın ömür boyu , aminnnnn
mefkuşum bu hafta benim gibi kuralları azıcık esnetip takıl ufaktan istersen canoom
cok sevindim canımKızlar selam
2 gündür uzaktan çalışma için hazırlık yapıyorduk inanılmaz yoğun ve yorucu geçti ama çok şükür hallettik
6 nisana kadar, pazartesi günleri hariç, evden çalışacağım
tatlı suan sabahları cay içmeyi bıraktımŞu anda canım acayip tatlı istiyor
Aksi gibi görümcem de kestane şekeri göndermiş bugün büyük bi sınav vereceğim ben belli ki
afiyet olsun canım17 Mart menüm
11.30 2 yumurta
10 badem
1 salatalık
17.00 4 parça ızgara tavuk
2 yk bulgur pilavı
Bir kase yeşil salata
su:2,5 lt
menulerı baya dolu dolu geldı bana Insallah guzel kılo verırsın16 mart p.tesi
Sabah
2.h.yumurta
3 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara
Sütlü türk kahvesi
3 hurma
2 kayisi
Akşam 18:30
1 tabak yoğurtlu kabak
3 kaşık et sote
2 kepçe mercimek çorbası
Spor yok su 3 litre
17 mart salı
Sabah 08:30
2 h.yumurta
3 dilim peynir
1 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k.cekirdegi
Öğle 12:00
3 kaşık yogurtlu kabak
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Akşam 17:30
4 kaşık bulgurdan kuru patlican dolmasinin yarisini yedim.
4 patlican 4 sarma eti ve soğanı boldu.
2 kepçe mercimek çorba
1 tabak salata
Su 3 litre spor henuz yok
afiyet olsun canım10:00
Sade kahve
12:30
2 yumurtalı menemen
Biraz çeçil peyniri
16:00
Tarçınlı Türk kahvesi
17:30
8 sıkım ev yapımı çiğ köfte
Biraz yeşillik(maydanoz,marul)
Su: şimdilik 2 buçuk litre
Spor: şimdilik yok
spor da sahane olmus17 mart menum
10.00
1 kase tarcinli yogurt
1 elma
18.30
1 kase tavuklu salata
3 4 kasik yogurt
su 3l olur yatana kadar
spor 50 dk kosu 15 dk yuruyus toplam 245 puanFitt_anne
ben psikolojik oldugunu dusunuyorum ablabenim de canım şekerli bir şeyler istiyor neden böyle olduk yavf biz, ben hiç sevmem ağzıma sürmem kestane şekerini gerçi kestane de yemem ki :))
şu an mutfak tezgahın da bitter çikolatadan eti negroya probise browniye kadar gözümün önün de duruyor benim canım eşime az önce çayla götürdüğüm hurmayı çekiyor bir de muz güzel görünüyor gözüme cazibesine beni baştan çıkarmasına izin versem miii vermesem miiiii
karnımı da tam doyurdum ,psikolojik mi acaba yasaklı şeyleri yeme isteği:))))
ilk defa duyuyorumface de ketocuların sayfasına bakarken birisi şöyle yazmış
kornişonu tahine batırıp yemek kimin fikriydi denedim tatlı isteği kalmadı v.s. diye
seviye 1 yapmayıp şu an canı tatlı çekenler isterse deneyip cidden işe yarayıp yaramadığını yazabilirlerrrr:))))
afiyet olsunHayırlı akşamlar
Sabah 10.30
1 tavada yumurta
2 dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Ara
4.5 yer fıstığı
1 k ayran çorbası
Ara
1 ufak portakal
Aksam 19.00
3 parça tavuk haşlama
Yarım lavaş
Salata
Cay
daha ıyıyım sımdı ablageçmiş olsun kuzum inşallah geçer de rahat uyursun ağrının esamesi kalmaz
aynı psikoloji bendende varBen de uyuyorum kızlar sürekli evde olmak iyice insanın psikolojisini zorluyormuş
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun esinde tez zamanda ıyılesır InsallahKızlar ben iyi değilim moralim sıfır korkuyorum biz çıkmıyoruz eşim iş için çıkıyor ve otelde çalışıyor..gerçi yoğunluk yok yurt dışı gelmeleri durdu çok şükür ama aklım takılıyor grip şu an ateşi yok şükür...ve sağlık en mühimi ama işten çıkarmalar başlayacak benimki çıkmasa da arkadaşlarında olacak ...ne zormuş...birisi bunların olacağını söylese inanmazdım..Allah yardımcımız olsun..geçer inşallah bu günler..
Şahsi arabanızla gidecekseniz gidilir aslındaŞimdi baktım ve gördüm ama face den dinlendim iki konuşmayı da
Babam davet ediyor.
Gitmiyorum.
Çok mu pimpirikliyim
kesinlikle çok haklisin. Bazen oğlumda yer diye yapiyorum o yemeyince bana kaliyor.Dengeli güzel canım afiyet olsun
Gayet güzel canım
Güzel canım yeşil fasulyenin miktarını eklemeyi unutmuşsun galiba
Canım sabah yulaf varken ekmek tüketmeseymişsin veya ekmek varken yulafı yulaflı omlette iki yumurta ve peynir, ekmek varken haşlanmış yumurtaya da gerek yokmuş akşam ve ara öğünün güzel
Güzel canım
Yarın erken ye bari kaptanım sürekli tansiyonun düşmüş zaten
Güzel
Suyun az bacım ara öğün zatenakşamki ekmek de fazla yarın özüne döneceğine eminim
Gayet güzel cnm
Bugün akşamı çpk anlamadım 4 kuru dolma mı yedin
Olsa da yesek
Waooopwww
Ekmek düşmüş dicektim ta ki lavaşı görene kadar
gayet guzel canim
guzel olmua bence canim
gayet guzel canim
gayet guzel canim
ahh son kacanaklarin olmasa guzelmis canim
gayet guzel canim.
aksam ogunun cok gec saate kalmis canim.onun haricinde iyi bence
zaten olmayanlari sen biliyorsun canim.
guzel menu canim
afiyet olsun gayet guzel canim
patlican dolmasindan ne kadar yedigini tam anlayamadim canim
Digerleri cok gorunmedi gozume guzel
gayet guzel canim
dunun telafi menusumu canim. Az olmus sanki
aksamki lavas olmamis
guzel olmus canim
guzel bence canim
arada daha doyurucu bisey olsa olurmus.nesguik olmamis tabi
Dolma malzrmemin içine 4 kaşık bulgur koydum. Ve 8 tane kurutulmuş patlican doldurdum. 4 patlıcan sali 4 patlıcan çarşamba olacak şekilde. Yani 2 kaşık bulgurdan yapilmis 4 patlican dolmasi yedim dün.evet canım yayanlar hakkında islem baslatıldı
olur abla olur sen hıc merak etme
ben kisiri bitirdim abla
bir 2015 dogumlu biri 2018 dogumlu canım
yogurtlu kabak ta olabilir abla
abla cansın sen
cok sevindim canım
tatlı suan sabahları cay içmeyi bıraktım
afiyet olsun canım
menulerı baya dolu dolu geldı bana Insallah guzel kılo verırsın
afiyet olsun canım
spor da sahane olmus
ben psikolojik oldugunu dusunuyorum abla
ilk defa duyuyorum
afiyet olsun
daha ıyıyım sımdı abla
aynı psikoloji bendende var
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun esinde tez zamanda ıyılesır Insallah
Nasıl istersen canım.Diyet yapmak suan cok zorluyor kafa olarak dagıldım iyce
Cuma izne cıkıp kalori hesabı yapmayı düşünüyorum bu sekılde goturmrk istiyorum sporlu azımli günlerime dönene kadarHandandandan
amin inşallah canımRabbim sonumuzu hayır etsin ama gerçekten geldik sonlara belli oluyor
amin inşallahKızlar ben iyi değilim moralim sıfır korkuyorum biz çıkmıyoruz eşim iş için çıkıyor ve otelde çalışıyor..gerçi yoğunluk yok yurt dışı gelmeleri durdu çok şükür ama aklım takılıyor grip şu an ateşi yok şükür...ve sağlık en mühimi ama işten çıkarmalar başlayacak benimki çıkmasa da arkadaşlarında olacak ...ne zormuş...birisi bunların olacağını söylese inanmazdım..Allah yardımcımız olsun..geçer inşallah bu günler..
Büyüklerimiz aynıymış, Allah bağışlasın bütün yavrularımızıbir 2015 dogumlu biri 2018 dogumlu canım
Çok sağol canım Allah razı olsun..evet canım yayanlar hakkında islem baslatıldı
olur abla olur sen hıc merak etme
ben kisiri bitirdim abla
bir 2015 dogumlu biri 2018 dogumlu canım
yogurtlu kabak ta olabilir abla
abla cansın sen
cok sevindim canım
tatlı suan sabahları cay içmeyi bıraktım
afiyet olsun canım
menulerı baya dolu dolu geldı bana Insallah guzel kılo verırsın
afiyet olsun canım
spor da sahane olmus
ben psikolojik oldugunu dusunuyorum abla
ilk defa duyuyorum
afiyet olsun
daha ıyıyım sımdı abla
aynı psikoloji bendende var
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun esinde tez zamanda ıyılesır Insallah
Öyle canım ama geçecek Allah'ın izniyle .amin inşallah canım
amin inşallahhepimiz aynı durumdayız canım tedbirden başka bişey gelmiyor maalesef elimizden.
Büyüklerimiz aynıymış, Allah bağışlasın bütün yavrularımızı
En doğrusunu yapıyorsun benceBabam davet ediyor.
Gitmiyorum.
Çok mu pimpirikliyim
Eşin ne diyor bu duruma.Duygusal açlık yaşıyorum kizlarrr yaa canim sıkıldıkça yemek istiyorum. Yemiyorum tabi şu an ama yemeyince ekstra moralim bozuluyor. Kayinvalidem yaşlı ve bi yakini yoğun bakimda o yüzden sık sık ailesini ziyarete gidip geliyor ve haftada bir gün de bize geliyor. Ona bulaşma ihtimali çok yüksek kronik rahatsizliklari da var. Gitme diyoruz ama dinletemiyoruz. Aslinda onun da bizim de durumumuz tehlikeye giriyor ama yapabileceğim birşey yok sadece gitme diyebiliyorum oda boş çünkü gidiyor. Kayinvalidemden bize bulaşma ihtimali de cok yüksek olacak. Hakkimizda hayirlisi.
canim hepimiz ayniyiz canim. Tedirginlik var icimizde hep. Ama gececek bu gunlerde canim.Kızlar ben iyi değilim moralim sıfır korkuyorum biz çıkmıyoruz eşim iş için çıkıyor ve otelde çalışıyor..gerçi yoğunluk yok yurt dışı gelmeleri durdu çok şükür ama aklım takılıyor grip şu an ateşi yok şükür...ve sağlık en mühimi ama işten çıkarmalar başlayacak benimki çıkmasa da arkadaşlarında olacak ...ne zormuş...birisi bunların olacağını söylese inanmazdım..Allah yardımcımız olsun..geçer inşallah bu günler..
afiyet olsun canim simdi anladimkesinlikle çok haklisin. Bazen oğlumda yer diye yapiyorum o yemeyince bana kaliyor.
Dolma malzrmemin içine 4 kaşık bulgur koydum. Ve 8 tane kurutulmuş patlican doldurdum. 4 patlıcan sali 4 patlıcan çarşamba olacak şekilde. Yani 2 kaşık bulgurdan yapilmis 4 patlican dolmasi yedim dün.
O zaman size gelmeyecek bu kadar basit.Duygusal açlık yaşıyorum kizlarrr yaa canim sıkıldıkça yemek istiyorum. Yemiyorum tabi şu an ama yemeyince ekstra moralim bozuluyor. Kayinvalidem yaşlı ve bi yakini yoğun bakimda o yüzden sık sık ailesini ziyarete gidip geliyor ve haftada bir gün de bize geliyor. Ona bulaşma ihtimali çok yüksek kronik rahatsizliklari da var. Gitme diyoruz ama dinletemiyoruz. Aslinda onun da bizim de durumumuz tehlikeye giriyor ama yapabileceğim birşey yok sadece gitme diyebiliyorum oda boş çünkü gidiyor. Kayinvalidemden bize bulaşma ihtimali de cok yüksek olacak. Hakkimizda hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?