- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.381
kızlarrr pazar günü aldım bunu hisarın, çeyizime ekledim.
canım güle güle kullan çok kullanışlı
Eki Görüntüle 387078
sagol canım şimdi biraz iyilercok gecmis olsun canim bir an once iyilesirler umarim
sagol canım dün hastaneye götürdüm gece ignesini yaptırdım sabaha kadar herbirinin üstünü 3 kez degiştirdim aşırı terlediler birazdan nevresimleri çarşafları degiştiricem onlara bile geçmiş
fadime abla geçömiş olsunn
ateş çok dikkatli olunması gereken birşey.. ateşi azcık çıksa ateş düşürücü ver olmadı acile götür çocukları .
günaydın hopişim sende erkencisin gece yine nöbet bekledim yarı uykulu bacak agrısından rahat yatamadım cumadan şimdiye kadar 320 dakika sporum var vucudum toparlanmış dün kızım diyorki anne korsemi taktın bende korse takmıyalı yıllar oldu demeki fark ediliyorgünaydın sevgili topik..
Günaydınnnn kızlar, dün sabahtan akaşama kadar yoktum hiçte merak etmemişsiniz beni tüh size
Dün işe gelmedim, eşim şehir dışına gitti iş için yaklaşık 1 hafta yanımda olamaycakbende üzüntümden bir bahane ile işe gelmedim, gittim anneme orayada akrabalar filan geldi, dedikodu muhabbet gır gır şamata gün nasıl güzel geçti anlatamam. Ev hanımlarıda hayatını yaşıyor he sonra annemde kaldım, cumaya kadar filan orada kalıcam evde canım sıkılmasın diye.
Tabiki bu vesile ile dünkü menüm çok iç açıcı değil, ama çokta zıvanadan çımadan, ufak kaçamaklar. bu sabah yine süte nestlenin kahvaltılık gevreğini karıştırıp yedim ama ülkerinki bin kat daha güzel birdaha nestle almam ıyy iştahımı kapattı fare yemi gibi hiç beğenmedim
sporumuda yapamıyorum orda bakalım bu hafta nasıl bir performans sergileyecem.
cnm Allah kavuştursun amann be eşler bir yere gitmesin ben dayanamıyorum çok özlüyorumbenim eşimde nisan sonu yurt dışına çıkacak şimdiden endişesi sardı biz hiç 2 günden fazla ayrı kalmadık
neyse gelelim sadede esas eşin yokken bu işi sıkı tutmalısın ki adam geldiğinde şaşırsın evdede değilsin hazır yemek vs herşey mevcut sırf spor yapman lazım bebek
Günaydın kızlar, dün amcamlara gittim ve yine kaçamak yaptımhala o yüzden moralim bozuk, bir de önceden böyle değildi, şimdi kaçamak yapınca acayip moralim bozuluyor, evden yemek yiyip öıktım ki orda yemeyeyim diye ama 2 dilim kek ve mısır unlu patates tavası (yağsız) yedim.
Bugün artık silbaştan başlıyorum sabah tartıldım 74,9 çıktım, düz hesap ile 75 diye düşünüğyorum kilomu ve bu kilo üzerinden vermeye çalışıcam...
Neyse yapcak birşey yok, önümüzdeki günlere bakacağız
Sabah menüm
2 dilim kepek ekmeği
1,5 kk peynir
3 zeytin
Bugün yürüyüşü artırdım, 1 saat yürüdüm sabah, akşamda 1 saat yürücem, böyle böyle veririm heralde, artık günlük 2 dilim kepek ekmeği hakkım var, bunun dışına çıkmıcm...
Gamzecim sen ne ara 75 lere kadar çıktın yaa, ne kadar güzel kilo veriyordun, şımardınmı acaba ne oldu, toparlan toparlan, bende dün en sevdiğim kekten kardı ama hiç olmazsa 1 dilim yedim, 2 dilim abartılı olmuş
şimdi kızlar havalar ısınıyo ayın 25inde bitiyo salon aboneliği sonuçlara göre ya bir ay daha uzatıcam yada fikrim aynen şu ;
sabahları oğlum uyurken saat 6te kalkıp hızlı tempo yürüyüş ardından bir duş sonra işe hem paşanın vaktindende çalmamış olurum eşim 6:45te çıkıyo evden bende 45 dk evde olurum olurmu dersiniz hemde güne daha zinde başlarım akşamlarıda eve yürüyerek inerim(ama eşim izin verirmi bilmiyorum tedirgin olabilir o saatte tek başına olmaz diye )
tatlım bence öncelikle eşin pek sıcak bakmaz seninde dediğin gibi, ikincisi birkaç gün yaparsın , arkasından mutlaka bir bahaneler çıkar yavaş yavaş sallmaya başlarsın ve bu iş yalan olur. bence spora gitmek seni mecbur ediyor, ve mutlaka gidiyorsun para verdiğin için, eğer maddi yönden sana sıkıntı vermiyorsa %100 spor aboneliğini uzat derim ben. kesinlikle uzat yani bence.
maddi yönden sıkıntı yok cnm eşimde memnun gidişattan dün bir kase çekirdek yedim (tamamen karatay diyetinden esinlendim)
sonrada sordum sence ben verebilecekmiyim kilo diye veriyosun ya hayatım dedi iyide gram gram dedim oda ne bekliyosun bir gecede zayıflamak mı dedi
dün tartıya çıktım bu tartıda beni tombiş gösteriyo dedim arkamdan oğlum çıktı anne benide tombiş gösteriyo diyo :)
her akşam yeni bir hayatı izliyorum oğlumda diyo anne tombişler başladı gelçocuğunda psikolojisi bozuldu
ozaman kesin spora devam, yoksa senin kendi başına yapacağın spor bu evde yaptığımız (yapamadığımız) diyetlere döner. 2 gün yaparsın 2 gün bozarsın
ozaman kesin spora devam, yoksa senin kendi başına yapacağın spor bu evde yaptığımız (yapamadığımız) diyetlere döner. 2 gün yaparsın 2 gün bozarsın
çok doğru diyosun eve zamanında koşu bandı aldım 10 kere üstüne çıkmadan sattım geçende eliptik bisiklet aldım o bana bakıyo ben ona gerçi onun üstüne 10 kereden fazla çıkmışımdır ama yinede salona gittiğim kadar düzenli hiç yapmadım dün toplamda 1saat sporum var bunun içine 300 mekikde dahil wuwwww öldüm resmen ben ki günde 30 mekik anca çekerim
çok doğru diyosun eve zamanında koşu bandı aldım 10 kere üstüne çıkmadan sattım geçende eliptik bisiklet aldım o bana bakıyo ben ona gerçi onun üstüne 10 kereden fazla çıkmışımdır ama yinede salona gittiğim kadar düzenli hiç yapmadım dün toplamda 1saat sporum var bunun içine 300 mekikde dahil wuwwww öldüm resmen ben ki günde 30 mekik anca çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?