- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.801
Hayırlı günler canımHerkeslere gunaydinnnnnn
afiyet olsun guzel olmus canim17 mart
11.00
Bir yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
Roka
Dereotu
15.30
3yk yoğurt
2 yk yulaf
Bir kivi
1 elma
10 fındık
19.30
Bir kepçe mercimek çorbası
6 yk pirinçsiz pırasa
Yarım kase yoğurt
2 litre su
30 dk leslie
3
Sınavı geçmişsindir umarımŞu anda canım acayip tatlı istiyor
Aksi gibi görümcem de kestane şekeri göndermiş bugün büyük bi sınav vereceğim ben belli ki
Aynen ya eşimde virüs geçse okullar açılsa diyor evde daha çok yoruluyor çocuklarlaBen de uyuyorum kızlar sürekli evde olmak iyice insanın psikolojisini zorluyormuş
Al işte bir düşüncesiz kişi daha. Açık açık bize gelme anne korkuyorum çocuğuma da bulaşmasını istemiyorum de.Duygusal açlık yaşıyorum kizlarrr yaa canim sıkıldıkça yemek istiyorum. Yemiyorum tabi şu an ama yemeyince ekstra moralim bozuluyor. Kayinvalidem yaşlı ve bi yakini yoğun bakimda o yüzden sık sık ailesini ziyarete gidip geliyor ve haftada bir gün de bize geliyor. Ona bulaşma ihtimali çok yüksek kronik rahatsizliklari da var. Gitme diyoruz ama dinletemiyoruz. Aslinda onun da bizim de durumumuz tehlikeye giriyor ama yapabileceğim birşey yok sadece gitme diyebiliyorum oda boş çünkü gidiyor. Kayinvalidemden bize bulaşma ihtimali de cok yüksek olacak. Hakkimizda hayirlisi.
Ben bile eksiye düşmüşken sen hayli hayli düşmüşsündür canımBense hala tartilmadim eger eksilme yoksa moralim bozulmasin diye.cumaya nasip artik
Ben bugüm -500 gördüm cumaya 80e düşmeyi çok istiyorumEkim ablam tartıldım pazartesiden bu yana 200 gram daha gitmiş ama belki daha fazla gitmişti tam tanı koyamadım @ekim2009
Bu yöntem bağışıklığı güçlendiriyormuş sende yap diyeydinKimseler yok bugun
Hava buz gibi markete gidip geldim dondum.
Yuruyys yalan oldun benim
Evleri supurup sildim su icmek icin daha 1 saatim var ama susadim
Aksam esim sen bu yaptigin seyi biraksan virus var bagisikligin duser sonra yap diyor
Bu adamla basim dertte benim.
Kizlar desen sikintidan patlayacaklar.
Evde yapilabilecej her turlu aktivetiyi yapiyoruz ama yok.
Bense hala tartilmadim eger eksilme yoksa moralim bozulmasin diye.cumaya nasip artik
Cumaya göre mi -500Ben bugüm -500 gördüm cumaya 80e düşmeyi çok istiyorum
İkimizde aynı şeyi yazmışız Hatice'yeBu yöntem bağışıklığı güçlendiriyormuş sende yap diyeydineksilme kesin olmuştur ben bile verebiliyorsam sen hayli hayli verirsin
Evet cnmCumaya göre mi -500
Ben bu yöntemle veriyorsam hepiniz hayli hayli verirsinizİkimizde aynı şeyi yazmışız Hatice'ye
İns canimBen bile eksiye düşmüşken sen hayli hayli düşmüşsündür canım
Bende oyle dedim zaten.Bu yöntem bağışıklığı güçlendiriyormuş sende yap diyeydineksilme kesin olmuştur ben bile verebiliyorsam sen hayli hayli verirsin
Dün artıdaydım zatiBende düne göre -500 sanıp sevinmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?