Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amin inşallah canım
amin inşallah hepimiz aynı durumdayız canım tedbirden başka bişey gelmiyor maalesef elimizden.

Büyüklerimiz aynıymış, Allah bağışlasın bütün yavrularımızı
amin canım benim cumlemizın inşallah
arada bende dusunmuyor degılım ama bu kadar kısı yapıyorsa vardır bir bildikleri
Slm herkese sancısı var kendisi yok reglimi beklyiorum. Sizler napıyosunz
napalm canım evde cocukları oyalama cabası kucuk 2 gundur hıcbır ıs yaptırmıyor kucak istiyor surekli

Eşin ne diyor bu duruma.
Eğer engellemiyorsa çocukları alır aileme giderdim.
Maalesef oda gelme diyemoyor. Aileme uçakla gitmem gerekiyor ondan da korkuyorum. Orda da kardeşlerim çalışıyor hep dışarıdalar çok güvenli değil. Çaresiz kala kaldim. Kaynanama senin oraya gitmen hepimizin canını tehlikeye sokuyor dedim ama bakalim ne yapacak bundan sonra.
canim hepimiz ayniyiz canim. Tedirginlik var icimizde hep. Ama gececek bu gunlerde canim.
afiyet olsun canim simdi anladim

O zaman size gelmeyecek bu kadar basit.
Hala bu kadar hafife alanlari anlamiyirum
Bende öyle düşünüyorum. Ya oraya gitmeyecek yada buraya gelmeyecek. Ama gelme diyemem. Eşimle problem olur.
Al işte bir düşüncesiz kişi daha. Açık açık bize gelme anne korkuyorum çocuğuma da bulaşmasını istemiyorum de.
Evetttt maaalesef diyemem öyle

Herkese günaydın, evden çıkamıyoruz ama hava çok güzel
burdada hava cok guzel.22 derece gunes var..allahtan evimiz bahceli.kizimla cikip oyneyip geri eeve giriyoruz..aksama kadar 5 6 kez.
cok yaslili kv.televizyonda bas bas bagiriyorlar yaslilar icin zaten tehlikeli..bile bile boyle bisey nasil yapiyo.
Koşu bandında sauna eşofmanını giy yürü ve farkı gör..
bi kere bende boyle yapmistim ama az kalsin bayilcaktim..nefes alamamistim.bidahada hic giymedim..alt taraf ha neysede ust tarafi giyince oyle oldum

Kızlaarr beyin yakan bir soru da benden seviyecilere gelsin ben 1 buçuk gibi kahvaltıda bir bardak süt içtim sadece şimdi su içmek için yine sıvı alım kuralına göre mi hareket etmeliyim ?
Tabiki canım, hatta daha uzun süre beklemen gerekir, çünkü süt midede uzun süre kalan besinlerden

Son düzenleme:
Eşin ne diyor bu duruma.
Eğer engellemiyorsa çocukları alır aileme giderdim.
Benim kızkardeşimle annemin evi arasında 200 metre bile yok belki annemlere gitmiyor kızcağız hem babamdan hem çocuğundan dolayı ya bi insan düşünceli olmalı dün gördünüz mü haberlerde umreden gelip karantinaya alınan Erzurumlu hastalar otobüs tutup Erzurum’a kaçmaya çalışmışlar
Slm herkese sancısı var kendisi yok reglimi beklyiorum. Sizler napıyosunz
Kızçemi uyutuyorum belki ben de onunla uyurum
Aynen ya eşimde virüs geçse okullar açılsa diyor evde daha çok yoruluyor çocuklarla vayy uyanık okulda dinlenecksn de mi dedim,bak ben aylardır evde çocuklarlayım nasıl oluyormuş dedim
Ya aynen ya çocuk çok yoruyor insanı dün velilerin tatil olunca üzülmelerine hak verdim
1 nisan itibariyle göreve başlıcam kızlar karar verdim hem evde olmak hem maddi sıkıntılar bunalttı iyice
Peki bakıcı ayarlayabildin mi canım?

1 nisan itibariyle göreve başlıcam kızlar karar verdim hem evde olmak hem maddi sıkıntılar bunalttı iyice
ogretmendin demi canim. Ben okullarin hemen acilacagini pek sanmiyorum. Senin izin biraz daha devam eder mecburen bence
Kızlaarr beyin yakan bir soru da benden seviyecilere gelsin ben 1 buçuk gibi kahvaltıda bir bardak süt içtim sadece şimdi su içmek için yine sıvı alım kuralına göre mi hareket etmeliyim ?
bence uymalisin canim.sonucta ogun olarak yemissin canim
Evet ya bende gordum. Yurtlarda kalmamaknicin kavga ediyorlarmis. Bu kadar zor olan ne acaba anlayamiyirum.

burdada hava cok guzel.22 derece gunes var..allahtan evimiz bahceli.kizimla cikip oyneyip geri eeve giriyoruz..aksama kadar 5 6 kez
Ya bizim de bahçemiz var ama sıcak havamız yok iki gündür kar yağıyor
Evet ya bende gordum. Yurtlarda kalmamaknicin kavga ediyorlarmis. Bu kadar zor olan ne acaba anlayamiyirum.
Şu polise tüküreni gördüm yazıklar olsun dedim ekmeği için görevi başında olan insanlara nasıl böyle bir muamelede bulunurlar
bence uymalisin canim.sonucta ogun olarak yemissin canim
Evet canım süt yemek gibi değerlendiriliyor
Teşekkür ederim canlar

Şu polise tüküreni gördüm yazıklar olsun dedim ekmeği için görevi başında
Polisin yerinde olsam şikayetçi olurdum, inşallah gözardı etmez.
Bir zamanlarda sağlıkçılar dayak yerdi, şimdi de herkes onlardan medet umuyor.
Yazıklar olsun bu insan müsvettelerine...

Annemler çok memnun yemek geliyor bize gayet iyi bakıyorlar diyor tek dertleri canlarının sıkılması her gün kavga oluyormuş çıkmak için bu insanlar ne kadar düşüncesiz ben anlamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…