- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.821
amin canım benim cumlemizın inşallahamin inşallah canım
amin inşallahhepimiz aynı durumdayız canım tedbirden başka bişey gelmiyor maalesef elimizden.
Büyüklerimiz aynıymış, Allah bağışlasın bütün yavrularımızı
arada bende dusunmuyor degılım ama bu kadar kısı yapıyorsa vardır bir bildikleriKimseler yok bugun
Hava buz gibi markete gidip geldim dondum.
Yuruyys yalan oldun benim
Evleri supurup sildim su icmek icin daha 1 saatim var ama susadim
Aksam esim sen bu yaptigin seyi biraksan virus var bagisikligin duser sonra yap diyor
Bu adamla basim dertte benim.
Kizlar desen sikintidan patlayacaklar.
Evde yapilabilecej her turlu aktivetiyi yapiyoruz ama yok.
Bense hala tartilmadim eger eksilme yoksa moralim bozulmasin diye.cumaya nasip artik
napalm canım evde cocukları oyalama cabası kucuk 2 gundur hıcbır ıs yaptırmıyor kucak istiyor surekliSlm herkesesancısı var kendisi yok reglimi beklyiorum. Sizler napıyosunz
Koşu bandında sauna eşofmanını giy yürü ve farkı gör..Dün artıdaydım zati
Kolay gelsin canimSelamlar ufaklıgı uyuttum esimi oglen arasında pazara markete gonderdim kac gundur evı supuremıyordum o gidince evı supurdum beyazları yıkamıstm sımdı onları asop esimin aldıklarını yerlestırıvem
Maalesef oda gelme diyemoyor. Aileme uçakla gitmem gerekiyor ondan da korkuyorum. Orda da kardeşlerim çalışıyor hep dışarıdalar çok güvenli değil. Çaresiz kala kaldim. Kaynanama senin oraya gitmen hepimizin canını tehlikeye sokuyor dedim ama bakalim ne yapacak bundan sonra.Eşin ne diyor bu duruma.
Eğer engellemiyorsa çocukları alır aileme giderdim.
Bende öyle düşünüyorum. Ya oraya gitmeyecek yada buraya gelmeyecek. Ama gelme diyemem. Eşimle problem olur.canim hepimiz ayniyiz canim. Tedirginlik var icimizde hep. Ama gececek bu gunlerde canim.
afiyet olsun canim simdi anladim
O zaman size gelmeyecek bu kadar basit.
Hala bu kadar hafife alanlari anlamiyirum
Evetttt maaalesefAl işte bir düşüncesiz kişi daha. Açık açık bize gelme anne korkuyorum çocuğuma da bulaşmasını istemiyorum de.
İnşallah canım benim inşallahcanim hepimiz ayniyiz canim. Tedirginlik var icimizde hep. Ama gececek bu gunlerde canim.
afiyet olsun canim simdi anladim
O zaman size gelmeyecek bu kadar basit.
Hala bu kadar hafife alanlari anlamiyirum
burdada hava cok guzel.22 derece gunes var..allahtan evimiz bahceli.kizimla cikip oyneyip geri eeve giriyoruz..aksama kadar 5 6 kez.Herkese günaydın, evden çıkamıyoruz ama hava çok güzel
cok yaslili kv.televizyonda bas bas bagiriyorlar yaslilar icin zaten tehlikeli..bile bile boyle bisey nasil yapiyo.Duygusal açlık yaşıyorum kizlarrr yaa canim sıkıldıkça yemek istiyorum. Yemiyorum tabi şu an ama yemeyince ekstra moralim bozuluyor. Kayinvalidem yaşlı ve bi yakini yoğun bakimda o yüzden sık sık ailesini ziyarete gidip geliyor ve haftada bir gün de bize geliyor. Ona bulaşma ihtimali çok yüksek kronik rahatsizliklari da var. Gitme diyoruz ama dinletemiyoruz. Aslinda onun da bizim de durumumuz tehlikeye giriyor ama yapabileceğim birşey yok sadece gitme diyebiliyorum oda boş çünkü gidiyor. Kayinvalidemden bize bulaşma ihtimali de cok yüksek olacak. Hakkimizda hayirlisi.
bi kere bende boyle yapmistim ama az kalsin bayilcaktim..nefes alamamistim.bidahada hic giymedim..alt taraf ha neysede ust tarafi giyince oyle oldumKoşu bandında sauna eşofmanını giy yürü ve farkı gör..
Tabiki canım, hatta daha uzun süre beklemen gerekir, çünkü süt midede uzun süre kalan besinlerdenKızlaarr beyin yakan bir soru da benden seviyecilere gelsin ben 1 buçuk gibi kahvaltıda bir bardak süt içtim sadece şimdi su içmek için yine sıvı alım kuralına göre mi hareket etmeliyim ?
Sen bunu diyemeyeceğin için kayınvaliden sizi önemsemiyor maalesef.Evetttt maaalesefdiyemem öyle
1 nisan itibariyle göreve başlıcam kızlar karar verdim hem evde olmak hem maddi sıkıntılar bunalttı iyice
Benim kızkardeşimle annemin evi arasında 200 metre bile yok belki annemlere gitmiyor kızcağız hem babamdan hem çocuğundan dolayı ya bi insan düşünceli olmalı dün gördünüz mü haberlerde umreden gelip karantinaya alınan Erzurumlu hastalar otobüs tutup Erzurum’a kaçmaya çalışmışlarEşin ne diyor bu duruma.
Eğer engellemiyorsa çocukları alır aileme giderdim.
Kızçemi uyutuyorum belki ben de onunla uyurumSlm herkesesancısı var kendisi yok reglimi beklyiorum. Sizler napıyosunz
Ya aynen ya çocuk çok yoruyor insanı dün velilerin tatil olunca üzülmelerine hak verdimAynen ya eşimde virüs geçse okullar açılsa diyor evde daha çok yoruluyor çocuklarlavayy uyanık okulda dinlenecksn de mi dedim,bak ben aylardır evde çocuklarlayım nasıl oluyormuş dedim
Peki bakıcı ayarlayabildin mi canım?1 nisan itibariyle göreve başlıcam kızlar karar verdim hem evde olmak hem maddi sıkıntılar bunalttı iyice
Teşekkür ederim canım bilemedim süt de sıvı ya düşündürmüştü beniTabiki canım, hatta daha uzun süre beklemen gerekir, çünkü süt midede uzun süre kalan besinlerden
Bir kere daha dene canımbi kere bende boyle yapmistim ama az kalsin bayilcaktim..nefes alamamistim.bidahada hic giymedim..alt taraf ha neysede ust tarafi giyince oyle oldum
ogretmendin demi canim. Ben okullarin hemen acilacagini pek sanmiyorum. Senin izin biraz daha devam eder mecburen bence1 nisan itibariyle göreve başlıcam kızlar karar verdim hem evde olmak hem maddi sıkıntılar bunalttı iyice
bence uymalisin canim.sonucta ogun olarak yemissin canimKızlaarr beyin yakan bir soru da benden seviyecilere gelsin ben 1 buçuk gibi kahvaltıda bir bardak süt içtim sadece şimdi su içmek için yine sıvı alım kuralına göre mi hareket etmeliyim ?
Evet ya bende gordum. Yurtlarda kalmamaknicin kavga ediyorlarmis. Bu kadar zor olan ne acaba anlayamiyirum.Benim kızkardeşimle annemin evi arasında 200 metre bile yok belki annemlere gitmiyor kızcağız hem babamdan hem çocuğundan dolayı ya bi insan düşünceli olmalı dün gördünüz mü haberlerde umreden gelip karantinaya alınan Erzurumlu hastalar otobüs tutup Erzurum’a kaçmaya çalışmışlar
Kızçemi uyutuyorum belki ben de onunla uyurum
Ya aynen ya çocuk çok yoruyor insanı dün velilerin tatil olunca üzülmelerine hak verdim
Peki bakıcı ayarlayabildin mi canım?
Evet canım süt yemek gibi değerlendiriliyorKızlaarr beyin yakan bir soru da benden seviyecilere gelsin ben 1 buçuk gibi kahvaltıda bir bardak süt içtim sadece şimdi su içmek için yine sıvı alım kuralına göre mi hareket etmeliyim ?
Ya bizim de bahçemiz var ama sıcak havamız yok iki gündür kar yağıyorburdada hava cok guzel.22 derece gunes var..allahtan evimiz bahceli.kizimla cikip oyneyip geri eeve giriyoruz..aksama kadar 5 6 kez
Şu polise tüküreni gördüm yazıklar olsun dedim ekmeği için görevi başında olan insanlara nasıl böyle bir muamelede bulunurlarEvet ya bende gordum. Yurtlarda kalmamaknicin kavga ediyorlarmis. Bu kadar zor olan ne acaba anlayamiyirum.
bence uymalisin canim.sonucta ogun olarak yemissin canim
Teşekkür ederim canlarEvet canım süt yemek gibi değerlendiriliyor
Polisin yerinde olsam şikayetçi olurdum, inşallah gözardı etmez.Şu polise tüküreni gördüm yazıklar olsun dedim ekmeği için görevi başında
Annemler çok memnun yemek geliyor bize gayet iyi bakıyorlar diyor tek dertleri canlarının sıkılması her gün kavga oluyormuş çıkmak için bu insanlar ne kadar düşüncesiz ben anlamıyorum yaogretmendin demi canim. Ben okullarin hemen acilacagini pek sanmiyorum. Senin izin biraz daha devam eder mecburen bence
bence uymalisin canim.sonucta ogun olarak yemissin canim
Evet ya bende gordum. Yurtlarda kalmamaknicin kavga ediyorlarmis. Bu kadar zor olan ne acaba anlayamiyirum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?