- 31 Ekim 2013
- 21.642
- 72.787
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.841
sağol canımayy kaptanim okurken yuzum eksidi resmen
afiyet olsjn canim guzel menu
ne kadar cok yemissin diycektim okurken.2.ci kez okuyunca anladim 2 gunu ayni anda yazdigini
afiyet olsun guzel menu
muhtemelen psikolojik canım yiyemeyecek olmak zorluyor bencebenim de canım şekerli bir şeyler istiyor neden böyle olduk yavf biz, ben hiç sevmem ağzıma sürmem kestane şekerini gerçi kestane de yemem ki :))
şu an mutfak tezgahın da bitter çikolatadan eti negroya probise browniye kadar gözümün önün de duruyor benim canım eşime az önce çayla götürdüğüm hurmayı çekiyor bir de muz güzel görünüyor gözüme cazibesine beni baştan çıkarmasına izin versem miii vermesem miiiii
karnımı da tam doyurdum ,psikolojik mi acaba yasaklı şeyleri yeme isteği:))))
sağol kuzumKaptanım ikinci öğünü yememekle çok iyi etmişsin sabah biraz yoğun bir öğün olmuş
Güzel canım
Pazartesi günün güzel canım bugünkü menün biraz kalabalık geldi nedense gözüme afiyet olsun
sağol balımgayet guzel canim
guzel olmua bence canim
gayet guzel canim
gayet guzel canim
ahh son kacanaklarin olmasa guzelmis canim
gayet guzel canim.
aksam ogunun cok gec saate kalmis canim.onun haricinde iyi bence
zaten olmayanlari sen biliyorsun canim.
guzel menu canim
afiyet olsun gayet guzel canim
patlican dolmasindan ne kadar yedigini tam anlayamadim canim
Digerleri cok gorunmedi gozume guzel
gayet guzel canim
dunun telafi menusumu canim. Az olmus sanki
aksamki lavas olmamis
guzel olmus canim
guzel bence canim
arada daha doyurucu bisey olsa olurmus.nesguik olmamis tabi
sağol kuzumevet canım yayanlar hakkında islem baslatıldı
olur abla olur sen hıc merak etme
ben kisiri bitirdim abla
bir 2015 dogumlu biri 2018 dogumlu canım
yogurtlu kabak ta olabilir abla
abla cansın sen
cok sevindim canım
tatlı suan sabahları cay içmeyi bıraktım
afiyet olsun canım
menulerı baya dolu dolu geldı bana Insallah guzel kılo verırsın
afiyet olsun canım
spor da sahane olmus
ben psikolojik oldugunu dusunuyorum abla
ilk defa duyuyorum
afiyet olsun
daha ıyıyım sımdı abla
aynı psikoloji bendende var
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun esinde tez zamanda ıyılesır Insallah
100 ile geçtim hem deSınavı geçmişsindir umarım
senş çok iyi anlıyorum çalışan insan evde olunca resmen boğuluyor, ama bu zamanda başlamak iyi fikir mi bilemedim canım1 nisan itibariyle göreve başlıcam kızlar karar verdim hem evde olmak hem maddi sıkıntılar bunalttı iyice
bende kızlara balkonda hava aldırıyorumburdada hava cok guzel.22 derece gunes var..allahtan evimiz bahceli.kizimla cikip oyneyip geri eeve giriyoruz..aksama kadar 5 6 kez.
bende anneme çok yakınım iki kapı var aramızda, nasıl derim ederim dedim ama.. mecbur söylemedim gelmeyin bende gelmicem biyere çıkmayın diye..Benim kızkardeşimle annemin evi arasında 200 metre bile yok belki annemlere gitmiyor kızcağız hem babamdan hem çocuğundan dolayı ya bi insan düşünceli olmalı dün gördünüz mü haberlerde umreden gelip karantinaya alınan Erzurumlu hastalar otobüs tutup Erzurum’a kaçmaya çalışmışlar
Kızçemi uyutuyorum belki ben de onunla uyurum
Ya aynen ya çocuk çok yoruyor insanı dün velilerin tatil olunca üzülmelerine hak verdim
Peki bakıcı ayarlayabildin mi canım?
Onu ben görmedim eşim söyledi şok oldum, öyle insanlıktan anlamayana haram olsun herşey umre gittinde ne oldu insanlık bilmedikten sonra.. böyle yavrular milleti için can veriyor işte bazıları hiç hakketmiyor..Şu polise tüküreni gördüm yazıklar olsun dedim ekmeği için görevi başında olan insanlara nasıl böyle bir muamelede bulunurlar
Evet birisi paylaşım yapmış çok rahatız diye denilenlere bakmayın herşeyimiz ayağımıza geliyor diye..Annemler çok memnun yemek geliyor bize gayet iyi bakıyorlar diyor tek dertleri canlarının sıkılması her gün kavga oluyormuş çıkmak için bu insanlar ne kadar düşüncesiz ben anlamıyorum ya
Amin canım inşallah, allahım kolaylık versin inşayyy kızlar yaaa bu evden çalışma mevzusu ne zormuş yaa
çocuklar bi yandan iş bi yandan bi de evde olunca ev işi de gözüme batıyor arada onları yapıyorum
canım çıktı sabahtan beri
Allahım tez vakitte sağlıkla normal yaşamımıza dönmeyi nasip eder inşallah
amin kuzum sağolasınAmin canım inşallah, allahım kolaylık versin inş
gercekten yaziklar olsun ne diyim.Ya bizim de bahçemiz var ama sıcak havamız yok iki gündür kar yağıyor
Şu polise tüküreni gördüm yazıklar olsun dedim ekmeği için görevi başında olan insanlara nasıl böyle bir muamelede bulunurlar
Teşekkür ederim canlar
Alt tarafin14 gun.kac gundur ulkende bile degilsin bi on dort gun kapali alanda kalsan ne olur.Annemler çok memnun yemek geliyor bize gayet iyi bakıyorlar diyor tek dertleri canlarının sıkılması her gün kavga oluyormuş çıkmak için bu insanlar ne kadar düşüncesiz ben anlamıyorum ya
Evet 3 öğün yemekleri gidiyor umrede bi odada kim kim kalıyorsa aynı kalıyorlar tek de değiller anlamak çok zorEvet birisi paylaşım yapmış çok rahatız diye denilenlere bakmayın herşeyimiz ayağımıza geliyor diye..
Hastalık yoksa onlarda şükür bile etmeleri lazım dışarı çıkmak için sebepleri bile yok benim eşimde evde olsa da hiç dışarısıyla temasımız olmasagercekten yaziklar olsun ne diyim.
Alt tarafin14 gun.kac gundur ulkende bile degilsin bi on dort gun kapali alanda kalsan ne olur.
Rabbim akil fikirr versin
ogun cope atmistimBir kere daha dene canım
Çok hızlı yürüme
5 km hız yeterli bence
allah akil fikir versin.bu yasa gelmisler..halbuki kendileri en cok tehlike de olan.Ya bizim de bahçemiz var ama sıcak havamız yok iki gündür kar yağıyor
Şu polise tüküreni gördüm yazıklar olsun dedim ekmeği için görevi başında olan insanlara nasıl böyle bir muamelede bulunurlar
Teşekkür ederim canlar
bence cogu devleti karalamak icin boyle video cekip paylasmistir.yoksa en fazla can sikintisi dertleri vardir..Annemler çok memnun yemek geliyor bize gayet iyi bakıyorlar diyor tek dertleri canlarının sıkılması her gün kavga oluyormuş çıkmak için bu insanlar ne kadar düşüncesiz ben anlamıyorum ya
amin insallah..sanada kolay gelsin.evde olunca otur kalk otur kalk yapiyosundur isinede konsantre olamazki insan.ayyy kızlar yaaa bu evden çalışma mevzusu ne zormuş yaa
çocuklar bi yandan iş bi yandan bi de evde olunca ev işi de gözüme batıyor arada onları yapıyorum
Devlet o bu değil de fahrettin koca çok iyi iş yapıyor yani hangi parti hangi görüş olursa olsun bu adamın yorgunluğu gözlerinin kan çanağı oluşuna birşey dememeli yapılmamalı bu adamın hakkı ödenmez ya bilmiyorum çok büyük bir hayranlıkla izliyorum çok güzel çalışıyor tabi benim düşüncemogun cope atmistim
allah akil fikir versin.bu yasa gelmisler..halbuki kendileri en cok tehlike de olan.
bence cogu devleti karalamak icin boyle video cekip paylasmistir.yoksa en fazla can sikintisi dertleri vardir..
amin insallah..sanada kolay gelsin.evde olunca otur kalk otur kalk yapiyosundur isinede konsantre olamazki insan.
Ben
Hastalık yoksa onlarda şükür bile etmeleri lazım dışarı çıkmak için sebepleri bile yok benim eşimde evde olsa da hiç dışarısıyla temasımız olmasa
evet canim bence devlette saglik bakanida ellerinden gelenin yaptilar yapiyorlar.Devlet o bu değil de fahrettin koca çok iyi iş yapıyor yani hangi parti hangi görüş olursa olsun bu adamın yorgunluğu gözlerinin kan çanağı oluşuna birşey dememeli yapılmamalı bu adamın hakkı ödenmez ya bilmiyorum çok büyük bir hayranlıkla izliyorum çok güzel çalışıyor tabi benim düşüncem
Risk devam ederse zatn gene tatil edilir okullar
Bence yanlış yapıyorsun
En riskli zamanda göreve başlamayı düşünmekle..
Büyük kızımın bakıcısı var canım memnunum ondanBenim kızkardeşimle annemin evi arasında 200 metre bile yok belki annemlere gitmiyor kızcağız hem babamdan hem çocuğundan dolayı ya bi insan düşünceli olmalı dün gördünüz mü haberlerde umreden gelip karantinaya alınan Erzurumlu hastalar otobüs tutup Erzurum’a kaçmaya çalışmışlar
Kızçemi uyutuyorum belki ben de onunla uyurum
Ya aynen ya çocuk çok yoruyor insanı dün velilerin tatil olunca üzülmelerine hak verdim
Peki bakıcı ayarlayabildin mi canım?
Bana da öyle geliyor canım yaza bağlarlar gibi tatiliogretmendin demi canim. Ben okullarin hemen acilacagini pek sanmiyorum. Senin izin biraz daha devam eder mecburen bence
bence uymalisin canim.sonucta ogun olarak yemissin canim
Evet ya bende gordum. Yurtlarda kalmamaknicin kavga ediyorlarmis. Bu kadar zor olan ne acaba anlayamiyirum.
Evde olmak gerçektn zor işler hiç bitmez çocuklar sürekli ilgi bekler...ayyy kızlar yaaa bu evden çalışma mevzusu ne zormuş yaa
Sagol canımKolay gelsin canim
hakkında hayırlısı olsun canım Rabbım feraha erdırsın1 nisan itibariyle göreve başlıcam kızlar karar verdim hem evde olmak hem maddi sıkıntılar bunalttı iyice
cevaplammıs canım bencede beklemelısınKızlaarr beyin yakan bir soru da benden seviyecilere gelsin ben 1 buçuk gibi kahvaltıda bir bardak süt içtim sadece şimdi su içmek için yine sıvı alım kuralına göre mi hareket etmeliyim ?
bunada Sukur canım dısarı ya cıkmakyan daha iyidir benimde esim evde Nisan sonuna kadar 3. Gunu muz sıkıntılı oluyor ama en azından İcim rahatayyy kızlar yaaa bu evden çalışma mevzusu ne zormuş yaa
Eve kapananlar kendini koruyorSokaga cıkma yasagı olmadan bu ısın cozum bulacağını dusunmuyorum bende ev cadde uzerınde araba trafıgı ayrı insanlar ayrı biz bosa eve hapsoluyoryz valla
Aynen vatan için canını ortaya koyan gencecik evlatlara nasıl böyle davranırlar bu vaziyette herkes evinde otururken görevi başındaki insanlara böyle davranılmasına çok üzüldümPolisin yerinde olsam şikayetçi olurdum, inşallah gözardı etmez.
Bir zamanlarda sağlıkçılar dayak yerdi, şimdi de herkes onlardan medet umuyor.
Yazıklar olsun bu insan müsvettelerine...
Kuzu eminim öyledir sosyal medyada provokatörlük yapmaya çalışıyor bazıları sırf orda kalmamak için hepimiz farkındayızAnnemler çok memnun yemek geliyor bize gayet iyi bakıyorlar diyor tek dertleri canlarının sıkılması her gün kavga oluyormuş çıkmak için bu insanlar ne kadar düşüncesiz ben anlamıyorum ya
Ooo maşallah100 ile geçtim hem de
Kesinlikle asıl vatan haini bu tip insanlarOnu ben görmedim eşim söyledi şok oldum, öyle insanlıktan anlamayana haram olsun herşey umre gittinde ne oldu insanlık bilmedikten sonra.. böyle yavrular milleti için can veriyor işte bazıları hiç hakketmiyor..
İyi şükür canım ben bulamadım geçen sene kayınvalidem geldi bu yıl da kreşe gidiyor seneye de kreşe gider herhaldeBüyük kızımın bakıcısı var canım memnunum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?