Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy kaptanim okurken yuzum eksidi resmen
afiyet olsjn canim guzel menu
ne kadar cok yemissin diycektim okurken.2.ci kez okuyunca anladim 2 gunu ayni anda yazdigini
afiyet olsun guzel menu
sağol canım

muhtemelen psikolojik canım yiyemeyecek olmak zorluyor bence

sağol kuzum

sağol balım

sağol kuzum

Sınavı geçmişsindir umarım
100 ile geçtim hem de

1 nisan itibariyle göreve başlıcam kızlar karar verdim hem evde olmak hem maddi sıkıntılar bunalttı iyice
senş çok iyi anlıyorum çalışan insan evde olunca resmen boğuluyor, ama bu zamanda başlamak iyi fikir mi bilemedim canım
burdada hava cok guzel.22 derece gunes var..allahtan evimiz bahceli.kizimla cikip oyneyip geri eeve giriyoruz..aksama kadar 5 6 kez.
bende kızlara balkonda hava aldırıyorum
bende anneme çok yakınım iki kapı var aramızda, nasıl derim ederim dedim ama.. mecbur söylemedim gelmeyin bende gelmicem biyere çıkmayın diye..

allah akıl fikir versin ne diyim
Şu polise tüküreni gördüm yazıklar olsun dedim ekmeği için görevi başında olan insanlara nasıl böyle bir muamelede bulunurlar
Onu ben görmedim eşim söyledi şok oldum, öyle insanlıktan anlamayana haram olsun herşey umre gittinde ne oldu insanlık bilmedikten sonra.. böyle yavrular milleti için can veriyor işte bazıları hiç hakketmiyor..

Annemler çok memnun yemek geliyor bize gayet iyi bakıyorlar diyor tek dertleri canlarının sıkılması her gün kavga oluyormuş çıkmak için bu insanlar ne kadar düşüncesiz ben anlamıyorum ya
Evet birisi paylaşım yapmış çok rahatız diye denilenlere bakmayın herşeyimiz ayağımıza geliyor diye..

Amin canım inşallah, allahım kolaylık versin inş

gercekten yaziklar olsun ne diyim.
Annemler çok memnun yemek geliyor bize gayet iyi bakıyorlar diyor tek dertleri canlarının sıkılması her gün kavga oluyormuş çıkmak için bu insanlar ne kadar düşüncesiz ben anlamıyorum ya
Alt tarafin14 gun.kac gundur ulkende bile degilsin bi on dort gun kapali alanda kalsan ne olur.
Rabbim akil fikirr versin

Evet birisi paylaşım yapmış çok rahatız diye denilenlere bakmayın herşeyimiz ayağımıza geliyor diye..
Evet 3 öğün yemekleri gidiyor umrede bi odada kim kim kalıyorsa aynı kalıyorlar tek de değiller anlamak çok zor

Ben
gercekten yaziklar olsun ne diyim.

Alt tarafin14 gun.kac gundur ulkende bile degilsin bi on dort gun kapali alanda kalsan ne olur.
Rabbim akil fikirr versin
Hastalık yoksa onlarda şükür bile etmeleri lazım dışarı çıkmak için sebepleri bile yok benim eşimde evde olsa da hiç dışarısıyla temasımız olmasa

Bir kere daha dene canım
Çok hızlı yürüme
5 km hız yeterli bence
ogun cope atmistim
allah akil fikir versin.bu yasa gelmisler..halbuki kendileri en cok tehlike de olan.
bence cogu devleti karalamak icin boyle video cekip paylasmistir.yoksa en fazla can sikintisi dertleri vardir..
amin insallah..sanada kolay gelsin.evde olunca otur kalk otur kalk yapiyosundur isinede konsantre olamazki insan.

Devlet o bu değil de fahrettin koca çok iyi iş yapıyor yani hangi parti hangi görüş olursa olsun bu adamın yorgunluğu gözlerinin kan çanağı oluşuna birşey dememeli yapılmamalı bu adamın hakkı ödenmez ya bilmiyorum çok büyük bir hayranlıkla izliyorum çok güzel çalışıyor tabi benim düşüncem

Ben

Hastalık yoksa onlarda şükür bile etmeleri lazım dışarı çıkmak için sebepleri bile yok benim eşimde evde olsa da hiç dışarısıyla temasımız olmasa
evet canim bence devlette saglik bakanida ellerinden gelenin yaptilar yapiyorlar.
Biraz da millet olarak bilincli olmamiz lazim.
Donup dolasip bizi bulacak sonucta hersey

Büyük kızımın bakıcısı var canım memnunum ondan

Bana da öyle geliyor canım yaza bağlarlar gibi tatili

Evde olmak gerçektn zor işler hiç bitmez çocuklar sürekli ilgi bekler...

Kolay gelsin canim
Sagol canım
1 nisan itibariyle göreve başlıcam kızlar karar verdim hem evde olmak hem maddi sıkıntılar bunalttı iyice
hakkında hayırlısı olsun canım Rabbım feraha erdırsın
Kızlaarr beyin yakan bir soru da benden seviyecilere gelsin ben 1 buçuk gibi kahvaltıda bir bardak süt içtim sadece şimdi su içmek için yine sıvı alım kuralına göre mi hareket etmeliyim ?
cevaplammıs canım bencede beklemelısın
bunada Sukur canım dısarı ya cıkmakyan daha iyidir benimde esim evde Nisan sonuna kadar 3. Gunu muz sıkıntılı oluyor ama en azından İcim rahat

Sokaga cıkma yasagı olmadan bu ısın cozum bulacağını dusunmuyorum bende ev cadde uzerınde araba trafıgı ayrı insanlar ayrı biz bosa eve hapsoluyoryz valla
Eve kapananlar kendini koruyor
Dışarı çıkanlar hem kendine hem çevresine zarar veriyor.
Evde olmakta çok güzel bence

Polisin yerinde olsam şikayetçi olurdum, inşallah gözardı etmez.
Bir zamanlarda sağlıkçılar dayak yerdi, şimdi de herkes onlardan medet umuyor.
Yazıklar olsun bu insan müsvettelerine...
Aynen vatan için canını ortaya koyan gencecik evlatlara nasıl böyle davranırlar bu vaziyette herkes evinde otururken görevi başındaki insanlara böyle davranılmasına çok üzüldüm
Kuzu eminim öyledir sosyal medyada provokatörlük yapmaya çalışıyor bazıları sırf orda kalmamak için hepimiz farkındayız
100 ile geçtim hem de
Ooo maşallah
Kesinlikle asıl vatan haini bu tip insanlar
Büyük kızımın bakıcısı var canım memnunum ondan
İyi şükür canım ben bulamadım geçen sene kayınvalidem geldi bu yıl da kreşe gidiyor seneye de kreşe gider herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…