- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.401
kızçeler şimdi saclarım uzadı ve baımsız durmaya başladı azıcık ucundan aldırsam yada uzun kut gibi katsız dümdüz kestirsem ne dersiniz facede ekli kızlar sizden daha çok yorum bekliyorum
bide tabi küt saç daha tombiş gösterme riski var :26:
gamzecim cidden sen ne ara 74,9 u gördün :44: gerçi bunu benim sormamam lazım bende bir ileri 2 geri yaptım uzun zamanhalada öyle gerçi
wooaaaww bende 300 çekçem kıskandım işteee..... peşindeyim geliyorum....
bende eklicem nasıl bulcem seni hımmm....
yyaaa ben ne cahil bir insanım geri çağda kalmışım yarabbim bir face im bilem yok
ilk çıktığında vardı, sonra luzumsuz bişey gibi geldi bana kapattım o kapatış
Günaydınnnn kızlar, dün sabahtan akaşama kadar yoktum hiçte merak etmemişsiniz beni tüh size
Dün işe gelmedim, eşim şehir dışına gitti iş için yaklaşık 1 hafta yanımda olamaycakbende üzüntümden bir bahane ile işe gelmedim, gittim anneme orayada akrabalar filan geldi, dedikodu muhabbet gır gır şamata gün nasıl güzel geçti anlatamam. Ev hanımlarıda hayatını yaşıyor he sonra annemde kaldım, cumaya kadar filan orada kalıcam evde canım sıkılmasın diye.
Tabiki bu vesile ile dünkü menüm çok iç açıcı değil, ama çokta zıvanadan çımadan, ufak kaçamaklar. bu sabah yine süte nestlenin kahvaltılık gevreğini karıştırıp yedim ama ülkerinki bin kat daha güzel birdaha nestle almam ıyy iştahımı kapattı fare yemi gibi hiç beğenmedim
sporumuda yapamıyorum orda bakalım bu hafta nasıl bir performans sergileyecem.
nagiş ben seni ekledim, paşanla maşallah çok güzel çıkmışsınız, Allah nazarlardan korusun
aç o zamannn
kızlar farkındamısınız betil,yasemin,gamze,nagi topik bekçisi modundayız
canım çok sağol aminnnn biran önce kavuşayım, o yokkende bari üzüntümden eriyim azıcık buda bir fırsat heralde bana ALlah tarafındanahh cnmm allah kavustursunCnm ben kfleks yıyorum ve cok cok memnunum super bı tadı var ayrıca benım tatlı ıhtıyacımıda kesıyor ahanda bundan]
aç o zamannn
heee betül haklı aç ozaman
bıde ben bıde ben benı unuttunuz haaa
Regln bitmesiyle tartıya güvenle çıktım 49.3Süper motive oldu. Şimdi gidip bişeyler yiyim çok acıktım. Kepek ekmekte aldım normal menülerime dönüyorum artık...
Geçmişi okuyamadım. Ama sizde neler var?
Günaydın kızlar ....
Herkese süper bir Çarşamba olsun.Bol neşeli az Kcl
Amma yorgun uyandım bugun yaa...Uyumaklara doyamıyorum yanı o derece
Dünkü menüm ;
Sabah;(>>biraz çeşit fala ama güzel kahvltın)
1 domates
1 buyuk salatalık
2 yumurta beyazı
1 yk kahvaltılık sos
3 dılım salam
3 dılım beyaz lıght peynır
1 dılım tam bugday ekmegı
Böyle guzel bı pasa kahvaltısından sonra 16:00 kdar acıkmadım tabıkı
Ara;
2 bardak ıcetea seftalı(>>icetea acaba zararlımı bilmiyoz öğrensek)
Öğle;
tavuk doner(>>KEŞKE TAVUK DÖNER YERİNE TABAKTA YESEYDİN )
yourt
ayran
1 avuc k fleks20: KORNFLEX GÜNDE 1 DEFADAN FAZLA ZARARMIŞ FAZLA KALIRİYMİŞ)
Akşam;
2 avuc k fleks
200 ml kakolu sut...(>AKŞAMI İYİ KAPATMIŞSIN )
Spor;
10 dk tempolu yuruyus (OHH MİSSS)
şimdi kızlar havalar ısınıyo ayın 25inde bitiyo salon aboneliği sonuçlara göre ya bir ay daha uzatıcam yada fikrim aynen şu ;
sabahları oğlum uyurken saat 6te kalkıp hızlı tempo yürüyüş ardından bir duş sonra işe hem paşanın vaktindende çalmamış olurum eşim 6:45te çıkıyo evden bende 45 dk evde olurum olurmu dersiniz hemde güne daha zinde başlarım akşamlarıda eve yürüyerek inerim(ama eşim izin verirmi bilmiyorum tedirgin olabilir o saatte tek başına olmaz diye )
kızçeler şimdi saclarım uzadı ve baımsız durmaya başladı azıcık ucundan aldırsam yada uzun kut gibi katsız dümdüz kestirsem ne dersiniz facede ekli kızlar sizden daha çok yorum bekliyorum
bide tabi küt saç daha tombiş gösterme riski var :26:
Bu arada saç için bence mursha danışmak gerek, mursh sen o saçları nasıl uzattın, hadi uzattın nasıl öyle parlak görünüyor, hadi parlak görünüyor nasıl o rengi tutturdun yaaay baktıkça bakasım geliyor süper renk yaa
Regln bitmesiyle tartıya güvenle çıktım 49.3Süper motive oldu. Şimdi gidip bişeyler yiyim çok acıktım. Kepek ekmekte aldım normal menülerime dönüyorum artık...
Günaydın kızlarrrr
murchun menüye yorumlayarak başladım mesajıma :)
yeni uyandım
direk açtım pc yi
kahvaltı yapcam fazla yemicem ama
zaten ne yiycemi her gğün düşünüyom ne yesem diye :):)
bu arada kızlar dün içtiğim forum çay yine karnımı ağrıttı şuan karın ağrısı çekiyomm
her gün bunu içersek karnımız böyle ağrımıcakmı nagişş :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?