Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende eklicem nasıl bulcem seni hımmm....

gamzecim cidden sen ne ara 74,9 u gördün :44: gerçi bunu benim sormamam lazım bende bir ileri 2 geri yaptım uzun zaman halada öyle gerçi

Hiç sormayın kızlar ya bende anlamadım o kadar spor, yürüyüş yapıyorum ama bu hafta cumartesi ve dün olmak üzere 2 kaçamak yaptım o yüzden sanırım ama artık en azından 1 ay kaçamak yok bana, 1 kilo aldım bari doya doya tatlılardan yeseydim kaçamaklardan da hiç birşey anlamadım zaten vicdan azabından boğazıma dizildi lokmalar

Öğünlerimi azaltmaya ve ara öğün yapmamaya karar verdim, yaparsamda meyve ile yapıcam...

yyaaa ben ne cahil bir insanım geri çağda kalmışım yarabbim bir face im bilem yok
ilk çıktığında vardı, sonra luzumsuz bişey gibi geldi bana kapattım o kapatış

ahh cnmm allah kavustursun Cnm ben kfleks yıyorum ve cok cok memnunum super bı tadı var ayrıca benım tatlı ıhtıyacımıda kesıyor ahanda bundan

Bu arada saç için bence mursha danışmak gerek, mursh sen o saçları nasıl uzattın, hadi uzattın nasıl öyle parlak görünüyor, hadi parlak görünüyor nasıl o rengi tutturdun yaa ay baktıkça bakasım geliyor süper renk yaa

ooyy kızlar sabah kahvaltımı yaptımmm...Yanlız yemedıgım ıcın resım cekemedım ama dunkunu cok bulan arkadasların ıcı rahat etsın mıktarları %50 dusurdum

Sabah Kahvaltısı ;

Yarım domates
Yarım salatalık
1 yumurta beyazı
2 dılım tavuk salam
Kibrit kutusu buyuklugunde lıght beyaz peynır
1 dilim tam bugdaylı ekmek
1 kupa yesıl cay

Nasıl güzel doydum anlatamam

ahh cnmm allah kavustursun Cnm ben kfleks yıyorum ve cok cok memnunum super bı tadı var ayrıca benım tatlı ıhtıyacımıda kesıyor ahanda bundan]
canım çok sağol aminnnn biran önce kavuşayım, o yokkende bari üzüntümden eriyim azıcık buda bir fırsat heralde bana ALlah tarafından
bende bunun çimolatalısını alıyordum varya arasında hem lezzet hemde doyuruculuk olarak çok fark var murs, nestleninkini yedim sabahtan beri açım, eti form yiyip duruyorum sanki sabah bişey yememişim gibi, ülker 1 numara ya sakın değiştirme markanı, deneme bile ben denedim yandım sende yanma

heee betül haklı aç ozaman

hee açim ozaman hakkaten

Regln bitmesiyle tartıya güvenle çıktım 49.3 Süper motive oldu. Şimdi gidip bişeyler yiyim çok acıktım. Kepek ekmekte aldım normal menülerime dönüyorum artık...

Geçmişi okuyamadım. Ama sizde neler var?

bıde ben bıde ben benı unuttunuz haaa

ayy özür dilerim kaptancım o an altta gözükmüyodun kaçırmışım

şu regl sonrası azalma bir bende olmuyo sanırım öncesi artış oluyoda sonrası eski kiloda oluyorum çok çok bir eksi görmüyorum :26:

Günaydın kızlarrrr
murchun menüye yorumlayarak başladım mesajıma :)
yeni uyandım
direk açtım pc yi
kahvaltı yapcam fazla yemicem ama
zaten ne yiycemi her gğün düşünüyom ne yesem diye :):)

bu arada kızlar dün içtiğim forum çay yine karnımı ağrıttı şuan karın ağrısı çekiyomm
her gün bunu içersek karnımız böyle ağrımıcakmı nagişş :44:

cnmm o ıs yas kesınlıkle nsalona devam beybııı Aklım almıyor sıcacık yataktan cık spor yap yok artık Salona devammm

Cnmm esınle bı foton var ustunde kırmızı ceketlı ordakı gıbıyse sacın kesınlıkle uzun kut kestır derım uzatmak ıstıyorsanda ısını gorur duz kut bence yakısırda

Cnmm benım saclarım boyandımı oyle saglıklı gorunuyor ıste sımdı boyası geldı gorsen uyuz kedı tuyu gıbı Alıstı artık boyaya...Ama bende sevıyorum saclarımın rengını.Boyuna gelınce fazla fonden ucalrından kestırmek zorunda kaldım gene gozlerının ıcıne bakıyorum uzasınlar dıe

49 mu delısın sen yaa ayakta alkıslamak ıstıyorummm

vışşşş.... süper valla ne diim çatlmak üzereyim.... maşallah diyimde bişi olmasın demii....

cnm benım elıne koluna saglık

Ama dıp not tvuk doner ekmek arası deıldı tabaktaydı dedıgın gıbı.Bencede k fleks fazla kactı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…