- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.421
Günaydın kızlarrrr
murchun menüye yorumlayarak başladım mesajıma :)
yeni uyandım
direk açtım pc yi
kahvaltı yapcam fazla yemicem ama
zaten ne yiycemi her gğün düşünüyom ne yesem diye :):)
bu arada kızlar dün içtiğim forum çay yine karnımı ağrıttı şuan karın ağrısı çekiyomm
her gün bunu içersek karnımız böyle ağrımıcakmı nagişş :44:
cnmm o ıs yas kesınlıkle nsalona devam beybıııAklım almıyor sıcacık yataktan cık spor yap yok artık Salona devammm
Cnmm esınle bı foton var ustunde kırmızı ceketlı ordakı gıbıyse sacın kesınlıkle uzun kut kestır derım uzatmak ıstıyorsanda ısını gorur duz kut bence yakısırda
Cnmm benım saclarım boyandımı oyle saglıklı gorunuyor ıste sımdı boyası geldı gorsen uyuz kedı tuyu gıbı Alıstı artık boyaya...Ama bende sevıyorum saclarımın rengını.Boyuna gelınce fazla fonden ucalrından kestırmek zorunda kaldım gene gozlerının ıcıne bakıyorum uzasınlar dıe
murccum hangi resimmişki o bir tik atsana üstünesalona devam kararı çıktı çoğunluktan ben söz dinlerim uzun küt mantıklı sıkıldımıda bağlarım ama bişeyden eminim artık kat istemiyorum bir kerede düzelmez tabide düzelte düzelte devam ederiz yanlız önce kalın kalın perma sardırıp sonra mı kestirdem maşa gibi durur
şu regl sonrası azalma bir bende olmuyo sanırım öncesi artış oluyoda sonrası eski kiloda oluyorum çok çok bir eksi görmüyorum :26:
49 mu delısın sen yaa ayakta alkıslamak ıstıyorummm
kızlar cuma günü 68.9 olan kilom şimdi tartıldım 68.2 (-700)
çok mutlu oldummm
vışşşş.... süper valla ne diim çatlmak üzereyim....maşallah diyimde bişi olmasın demii....
Ben de regl olcam acaba o yüzden mı artıdayım, ya da kendimi teselli etmek için düşünüyorum bunu
cnm benım elıne koluna saglık
Ama dıp not tvuk doner ekmek arası deıldı tabaktaydı dedıgın gıbı.Bencede k fleks fazla kactı
güle güle kullancanım içinde güzel mamalar yapıp agız tadıyla yemek nasip olsun inşallah sevdiceginle
Günaydınnnn kızlar, dün sabahtan akaşama kadar yoktum hiçte merak etmemişsiniz beni tüh size
Dün işe gelmedim, eşim şehir dışına gitti iş için yaklaşık 1 hafta yanımda olamaycakbende üzüntümden bir bahane ile işe gelmedim, gittim anneme orayada akrabalar filan geldi, dedikodu muhabbet gır gır şamata gün nasıl güzel geçti anlatamam. Ev hanımlarıda hayatını yaşıyor he sonra annemde kaldım, cumaya kadar filan orada kalıcam evde canım sıkılmasın diye.
Tabiki bu vesile ile dünkü menüm çok iç açıcı değil, ama çokta zıvanadan çımadan, ufak kaçamaklar. bu sabah yine süte nestlenin kahvaltılık gevreğini karıştırıp yedim ama ülkerinki bin kat daha güzel birdaha nestle almam ıyy iştahımı kapattı fare yemi gibi hiç beğenmedim
sporumuda yapamıyorum orda bakalım bu hafta nasıl bir performans sergileyecem.
kızlar farkındamısınız betil,yasemin,gamze,nagi topik bekçisi modundayız
çok teşekkür ederim fadime abla. taksitle ödicem yavaş yavaş işte. sağolasın güzel dileklerin için amin hepimize nasip olsun inşallaaah
canım Allah kavuştursun. kocam yoksa anam var diosun yani.hadi bakalım üzüntünden çok yeme ama tamam mı
tombalak bekçilerisiniz siz tamam mıııı
tabakta yediysen iyi balım
ki aslında öğlede yemişsin akşambirşey yemediğin için onu çoktan yakmışsındır..
kflex bazı öğle yemeklerinde bende yiyorum
ama gecen gün tv de Melek'te diyetisyen dediki cornflexler aslında kalorisi besin değerleri yüksekmiş
yani süreklisi zararmış ama o ara tam takır bi ekmekle yemek yekemkten çok daha iyimiiş
çok teşekkür ederim fadime abla. taksitle ödicem yavaş yavaş işte. sağolasın güzel dileklerin için amin hepimize nasip olsun inşallaaah
canım Allah kavuştursun. kocam yoksa anam var diosun yani.hadi bakalım üzüntünden çok yeme ama tamam mı
tombalak bekçilerisiniz siz tamam mıııı
ya ben öğle yemeklerinde çok sıkıntı yaşıyorum yiyecek bişeyler bulmakta son bir aydır kızarmış tavuk yiyorum sıktı yani günde tek öğün öğlenleri k fleks yesem light sütle olmamı :44: ne yicem derdide sona erer
tombalak linossem hoş geldin cnm tencerelerini güle güleeeeeeeeee kullan içinde pişen yemekler ağız tadıyla mutlu sofralarda yensin kiloda yapmasın inşşş
1 haftan falan varsa kesin öyledir cnm doğanın kanunu bu
şengülcüm canım, o şişman bekçilere sende mi eklendin yoksa baya bir ağır basmaya başladık sen gelince tontişimayrıca koıcam yok diye üzüntüden sabahtan beri kendimi de aç hissediyor olabilirim bak bunu hiç düşünmemiştim
nagiş bence süper olur öğlen yemeğinde k-fleks yemek, bende sabahları yiyordum onu öğlene mi kaydırsam yaa ne güzel akıl ettin afferim sana akıl küpüm benim, yaptığın kaçamaklar beynine gitmiş senin bak zehir gibi çalışıyor maşallah
şu saç muhabbetinede yorum yapamıyorumki geri çağlı bir insan olarak göremiyorum resimlerinizi
bende akşam yemeğine tavuk kızartılıyım bari yemeğim yok iyi fikir :))
ay bide son günler haberlerde tavukların 40 günde hormon verilerek büyütüldüğünü diyoya tavuk yemeğede korkuyoz
nagiş dur sakın yeme onları, bak k-fleksin çikolatasını al, hertürlü çikolata tatlı isteğini gideriyor muhteşem bişey ya.
bak benim evde bir dolap var, içi ful çikolata, kek, kuruyemiş, çekirdek, cips vs dolu, ama onları canım çekinde kuru kuru o k-fleksten atıyorum ağzıma hemen dengeliyor herkese tavsiye ederim heleki benim gibi bir çikolata düşkününü yola getirdi ki senide getirir yani.
Eki Görüntüle 387613
tatlış diince üstüme alındım hemen...
tombalak linossem hoş geldin cnm tencerelerini güle güleeeeeeeeee kullan içinde pişen yemekler ağız tadıyla mutlu sofralarda yensin kiloda yapmasın inşşş
şengülcüm canım, o şişman bekçilere sende mi eklendin yoksa baya bir ağır basmaya başladık sen gelince tontişimayrıca koıcam yok diye üzüntüden sabahtan beri kendimi de aç hissediyor olabilirim bak bunu hiç düşünmemiştim
nagiş dur sakın yeme onları, bak k-fleksin çikolatasını al, hertürlü çikolata tatlı isteğini gideriyor muhteşem bişey ya.
bak benim evde bir dolap var, içi ful çikolata, kek, kuruyemiş, çekirdek, cips vs dolu, ama onları canım çekinde kuru kuru o k-fleksten atıyorum ağzıma hemen dengeliyor herkese tavsiye ederim heleki benim gibi bir çikolata düşkününü yola getirdi ki senide getirir yani.
Eki Görüntüle 387613
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?