Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın hoşgeldin bende ağrı yapmıyo cnm ya

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

mursh, siyamum, edda1985+, btlbetul, nagieymen+, graphicdesigner+, NoRaaa+ masallah

şu regl sonrası azalma bir bende olmuyo sanırım öncesi artış oluyoda sonrası eski kiloda oluyorum çok çok bir eksi görmüyorum :26:

Ben de fazla düşmüyorum 700 800 gramda bu gün güzel inmişim.

49 mu delısın sen yaa ayakta alkıslamak ıstıyorummm

Teşekkür ederim 45 olcam. Haftasonu demiştim mursh 49.9u görebilsem 45e düşerim diye kesin düşerim şimdi sporada başlıyorum.

kızlar cuma günü 68.9 olan kilom şimdi tartıldım 68.2 (-700)
çok mutlu oldummm

Bugün tartıda mutluyuz ne güzel :13:

vışşşş.... süper valla ne diim çatlmak üzereyim.... maşallah diyimde bişi olmasın demii....

Teşekkür ederim tatlım hadi sende ver gerçi vermişsin iradelisin belliki ama tekrar harekete geçir

cnm benım elıne koluna saglık

Ama dıp not tvuk doner ekmek arası deıldı tabaktaydı dedıgın gıbı.Bencede k fleks fazla kactı

tabakta yediysen iyi balım
ki aslında öğlede yemişsin akşambirşey yemediğin için onu çoktan yakmışsındır..

kflex bazı öğle yemeklerinde bende yiyorum
ama gecen gün tv de Melek'te diyetisyen dediki cornflexler aslında kalorisi besin değerleri yüksekmiş
yani süreklisi zararmış ama o ara tam takır bi ekmekle yemek yekemkten çok daha iyimiiş

güle güle kullancanım içinde güzel mamalar yapıp agız tadıyla yemek nasip olsun inşallah sevdiceginle

çok teşekkür ederim fadime abla. taksitle ödicem yavaş yavaş işte. sağolasın güzel dileklerin için amin hepimize nasip olsun inşallaaah

canım Allah kavuştursun. kocam yoksa anam var diosun yani. hadi bakalım üzüntünden çok yeme ama tamam mı

kızlar farkındamısınız betil,yasemin,gamze,nagi topik bekçisi modundayız

tombalak bekçilerisiniz siz tamam mıııı

lioneessse çeyiz almaya baişladın he
çok güzeldir o aşama :))
English home de çok güzel şeyler var kuzum ev için bakarsın

bide sana benden tavsiye çalışıyosun nasılsa bi magazaya gitcen tencere ,demlik , tava, bardak , kahvalştı + yemek takımın ....
bunları hepsini toplu alacaksın ve taksite bağlıcan kısa sürede bitcek bütün dersin parça parça almaya kalkarsan uzun sürede bitiremezsin

ha bide bazı markalarda kampanya oluyo (reklamlarda karaca diyor izliyoz mesela)
toplu herşeyi içinde indirimde oluyo öylebir kampanyadanda alabilirsin

ya ben öğle yemeklerinde çok sıkıntı yaşıyorum yiyecek bişeyler bulmakta son bir aydır kızarmış tavuk yiyorum sıktı yani günde tek öğün öğlenleri k fleks yesem light sütle olmamı :44: ne yicem derdide sona erer

tombalak linossem hoş geldin cnm tencerelerini güle güleeeeeeeeee kullan içinde pişen yemekler ağız tadıyla mutlu sofralarda yensin kiloda yapmasın inşşş

bende akşam yemeğine tavuk kızartılıyım bari yemeğim yok iyi fikir :))

ay bide son günler haberlerde tavukların 40 günde hormon verilerek büyütüldüğünü diyoya tavuk yemeğede korkuyoz

1 haftan falan varsa kesin öyledir cnm doğanın kanunu bu

Ayyy çok mutlu oldum şimdi 5-6 gün var kesin o yüzdendir, o yüzden değilse de biraz motive oldum, moralim düzeldi en azından ama bencede o yüzden haftaya eminim daha düşük çıkarım, çünkü sporu aksatmıyorum..

şengülcüm canım, o şişman bekçilere sende mi eklendin yoksa baya bir ağır basmaya başladık sen gelince tontişim ayrıca koıcam yok diye üzüntüden sabahtan beri kendimi de aç hissediyor olabilirim bak bunu hiç düşünmemiştim

nagiş bence süper olur öğlen yemeğinde k-fleks yemek, bende sabahları yiyordum onu öğlene mi kaydırsam yaa ne güzel akıl ettin afferim sana akıl küpüm benim, yaptığın kaçamaklar beynine gitmiş senin bak zehir gibi çalışıyor maşallah
şu saç muhabbetinede yorum yapamıyorumki geri çağlı bir insan olarak göremiyorum resimlerinizi

öğlen karşı marketten alayım bari light sütle k fleks gerçi bu öğlen deli gibi bisküvi göfret çikolata yiyesim var bir öğün niyetine yesem ne olur ki ya

bende akşam yemeğine tavuk kızartılıyım bari yemeğim yok iyi fikir :))
ay bide son günler haberlerde tavukların 40 günde hormon verilerek büyütüldüğünü diyoya tavuk yemeğede korkuyoz

gerçekten ne olacak böyle, ne yiycez arkadaşlar, bu hormonlu zehirli gdo lu gıdalar yüzünden yani yedikçe ölüyoruz aslında farkında değiliz

nagiş dur sakın yeme onları, bak k-fleksin çikolatasını al, hertürlü çikolata tatlı isteğini gideriyor muhteşem bişey ya.
bak benim evde bir dolap var, içi ful çikolata, kek, kuruyemiş, çekirdek, cips vs dolu, ama onları canım çekinde kuru kuru o k-fleksten atıyorum ağzıma hemen dengeliyor herkese tavsiye ederim heleki benim gibi bir çikolata düşkününü yola getirdi ki senide getirir yani.

ooowww iyiki senin evde yaşamıyorum fare gibi gider gelir yerim.... ben eve sokmuyorum soktummu bitmiştir olay

tatlış diince üstüme alındım hemen...

üstüne alın tabi hepiniz benim bebeklerimsiniz

tombalak linossem hoş geldin cnm tencerelerini güle güleeeeeeeeee kullan içinde pişen yemekler ağız tadıyla mutlu sofralarda yensin kiloda yapmasın inşşş

nagişim ya çok sağol canımsınnnn. ama benimki çok zayıf kürdan gibi yemekle hiç işi yok. tencereleri ona gösterdiğimde bana ne dedi biliyormusun?

'' yine mi yemekle ilgili bir şey aldın evimize '' dedi Allahm ya bu çocuk beni delirticek. ne alsaydım bilmiyorum ki
.

ehueheuehue parçalarım seni kız

Son düzenleme:

ahh ahh öyle bir dolapta bende var ben artık almıyorum ama eşim alıyo dün yine eti kombo+2 poşet cips alıp gelmiş mahsusmu yapıyosun dedim yooo diyo dayanamadım 1 tane eti kombo yedim güzelmiydi hımmm benim gibi aç biri için mükemmeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…