Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ooowww iyiki senin evde yaşamıyorum fare gibi gider gelir yerim.... ben eve sokmuyorum soktummu bitmiştir olay
yav bunlar hepsi rejim öncesi stoklarım, yada eşimin akşam bana süpriz olsun diye aldığı tuzak yemleri diyebilirim, hayırlısıyla hepsinin bi son kullkanma tarihi geçsede yiyemesem

bak yaa işten karnı aç geldiğinde bu sözü ona hatırlat tamammı, sanki kendisi hiç yemek yemiyor, kesin senden çok yiyip zayıf olan tiplerdendir hee
parçala beni behçet, azıcık eksilirim belki kilomdan bu vesileyle

Kursum var. görüşürüz kızlar

Menümü gireyim

Sabah: 1 dilim kepek ekmek
az peynir beyaz
1 domates
minik tost sucuklu tadımlık
1 fincan 5ibiyerde çayı

Öğle: 2 form bisküvi

Akşam: 1 kase brokoli beni bekliyor
1 kaşık pilav...

canım menün çok güzel
senin şu kurstaki yakışıklı ne oldu ya, hiç haber vermiyorsun gelişmelerden???

]

ooo cephanelik sağlammış kuzuu..şapırt şapırt

yaw lanet olsun , nerden takıldım ben bu doktora...şimdide burhan altıntop gay diyooooooofulyaaaa duy beniiiiiiiiiiiii

yav bunlar hepsi rejim öncesi stoklarım, yada eşimin akşam bana süpriz olsun diye aldığı tuzak yemleri diyebilirim, hayırlısıyla hepsinin bi son kullkanma tarihi geçsede yiyemesem

dağat bebişim ikram et bol bol... tutma onları evde.... Şeytana neyim uyuverirsin maazallah ....

efettt ben geldim bir kase çikolatalı nesfit yedim yarım yağlı sütle ve marketten abur cubur reyonunu gözüm kapalı geçtim doydum mu evt şuan için doydum ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum :44:

efettt ben geldim bir kase çikolatalı nesfit yedim yarım yağlı sütle ve marketten abur cubur reyonunu gözüm kapalı geçtim doydum mu evt şuan için doydum ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum :44:

İŞTE BUDUR yarından itibaren öğlenki k-fleks ziyafetine bende dahil oluyorum şekerim
betüş evet çoluğa çocuğa dağıtayım doğru dedin, patlamaya hazır bomba gibi tehlikeliler çünkü
Allah yardımcıları olsun endonezyadakilerin yaa, Allah bizleride korusun hakkaten okadar büyük depremde biz yerle bir oluruz yaa

ok yasemincim yarınki k-fleks kardeşliğine beklerim tabi ilerleyen saatlerdeki açlık durumunu bildiririm
akşama ne yicem ya inanın sıktı bu ne yicem durumu

öğlen karşı marketten alayım bari light sütle k fleks gerçi bu öğlen deli gibi bisküvi göfret çikolata yiyesim var bir öğün niyetine yesem ne olur ki ya

Şimdi YENİ BİR HAYAT ın dunku bolumunu ızledım adamları yemekle dolu bı odaya kapattılar aklına gelebılecek butun abur cubur vardı bakarken benım bıle cnm cektı cogu yemedıler valla helal olsun ...

Bende yavas yavas acıktım ama daha sankı yenı kahvaltı yaptım gıbı gelıo zamaqn ne cabuk gectı bugun taww

yiyende iyi yedi hakandı sanırım 3 koca bardak kola,hamburger,baklava,içli köfte yedide yedi bu adil değil ki 3 bin küsür kolari yedi dokunulmazlığı aldı

eve brokoli çorbası yaptım..çoook canım istiyoohem tereyağlı hem kremalı..enfestooooooooo

ok yasemincim yarınki k-fleks kardeşliğine beklerim tabi ilerleyen saatlerdeki açlık durumunu bildiririm

aynen cnm yaa benıde eve gıdınce sarıyo o sıtres cunku annem hep yaglı ve kızartmalı yemekler yapıyor ben yemedımmıde kızıyor bana kendıme ayrı yemek yapıyorum dıe.Az az olsun ye dıo sankı az yıyebılsem bu durumda olurdum ! Doymuyorum az la napıyımmm...

benimde öğlen ne yiycem durumu çok canımı sıkıyordu, çok şükür yarından itibaren fix belli menüm. akşam pişirdiğim yemekten yarım porsiyon yiyorum çünkü o konuda sıkıntım yok, pilav makarna vs yemiyorum, sadece ana yemekten az yiyorum. bol salata veya yoğurt öyle geçiriyorum akşamları.
mursh valla işin içinde yarış gibi bişey olunca işte insan kendini tutuyor, evde rejim yapıyor olsalardı asla tutmazlardı kendilerini eminim.

herkese selam biliyorum gruptan çıkarılmış olmalıyım sizleri özledim bir bakayım dedim işten vakit olmuyor gerçekten yürütemedim...kilom hemen hemen aynı kızlar şu zayıflama yarışmasına takılıyorum motive ediyor beni...

yiyende iyi yedi hakandı sanırım 3 koca bardak kola,hamburger,baklava,içli köfte yedide yedi bu adil değil ki 3 bin küsür kolari yedi dokunulmazlığı aldı

aynen yaa banada cok sacma bı yarısma geldı acıkcası...Nerdeyse 3 gunluk alması gereken kcl aldı...

eve brokoli çorbası yaptım..çoook canım istiyoohem tereyağlı hem kremalı..enfestooooooooo

hopıscımmm senden krema ve yag eklemeden ayırsaydın kendıne

hos geldın cnmm...

Bende ızlıyorum o yarısmayı ama ınsan gıbı spor yapmıyorlar yanı oyle boyle deıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…