- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.441
yav bunlar hepsi rejim öncesi stoklarım, yada eşimin akşam bana süpriz olsun diye aldığı tuzak yemleri diyebilirim, hayırlısıyla hepsinin bi son kullkanma tarihi geçsede yiyemesemooowww iyiki senin evde yaşamıyorum fare gibi gider gelir yerim.... ben eve sokmuyorum soktummu bitmiştir olay
nagişim ya çok sağol canımsınnnn. ama benimki çok zayıf kürdan gibi yemekle hiç işi yok. tencereleri ona gösterdiğimde bana ne dedi biliyormusun?
'' yine mi yemekle ilgili bir şey aldın evimize '' dediAllahm ya bu çocuk beni delirticek.
ehueheuehue parçalarım seni kız
Kursum var. görüşürüz kızlar
Menümü gireyim
Sabah: 1 dilim kepek ekmek
az peynir beyaz
1 domates
minik tost sucuklu tadımlık
1 fincan 5ibiyerde çayı
Öğle: 2 form bisküvi
Akşam: 1 kase brokoli beni bekliyor
1 kaşık pilav...
ooo cephanelik sağlammış kuzuu..şapırt şapırtbak benim evde bir dolap var, içi ful çikolata, kek, kuruyemiş, çekirdek, cips vs dolu, ama onları canım çekinde kuru kuru o k-fleksten atıyorum ağzıma hemen dengeliyor herkese tavsiye ederim heleki benim gibi bir çikolata düşkününü yola getirdi ki senide getirir yani.
Eki Görüntüle 387613
]
ooo cephanelik sağlammış kuzuu..şapırt şapırt
endonezyada 8.9 luk deprem olmuş bacılar.
yav bunlar hepsi rejim öncesi stoklarım, yada eşimin akşam bana süpriz olsun diye aldığı tuzak yemleri diyebilirim, hayırlısıyla hepsinin bi son kullkanma tarihi geçsede yiyemesem
efettt ben geldim bir kase çikolatalı nesfit yedim yarım yağlı sütle ve marketten abur cubur reyonunu gözüm kapalı geçtimdoydum mu evt şuan için doydum ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum :44:
öğlen karşı marketten alayım bari light sütle k fleks gerçi bu öğlen deli gibi bisküvi göfret çikolata yiyesim var bir öğün niyetine yesem ne olur ki ya
Şimdi YENİ BİR HAYAT ın dunku bolumunu ızledım adamları yemekle dolu bı odaya kapattılar aklına gelebılecek butun abur cubur vardı bakarken benım bıle cnm cektı cogu yemedıler valla helal olsun ...
Bende yavas yavas acıktım ama daha sankı yenı kahvaltı yaptım gıbı gelıozamaqn ne cabuk gectı bugun taww
ok yasemincim yarınki k-fleks kardeşliğine beklerimtabi ilerleyen saatlerdeki açlık durumunu bildiririm
akşama ne yicem ya inanın sıktı bu ne yicem durumu
benimde öğlen ne yiycem durumu çok canımı sıkıyordu, çok şükür yarından itibaren fix belli menüm. akşam pişirdiğim yemekten yarım porsiyon yiyorum çünkü o konuda sıkıntım yok, pilav makarna vs yemiyorum, sadece ana yemekten az yiyorum. bol salata veya yoğurt öyle geçiriyorum akşamları.ok yasemincim yarınki k-fleks kardeşliğine beklerimtabi ilerleyen saatlerdeki açlık durumunu bildiririm
akşama ne yicem ya inanın sıktı bu ne yicem durumu
yiyende iyi yedi hakandı sanırım 3 koca bardak kola,hamburger,baklava,içli köfte yedide yedi bu adil değil ki 3 bin küsür kolari yedi dokunulmazlığı aldı
eve brokoli çorbası yaptım..çoook canım istiyoohem tereyağlı hem kremalı..enfestooooooooo
herkese selam biliyorum gruptan çıkarılmış olmalıyım sizleri özledim bir bakayım dedim işten vakit olmuyor gerçekten yürütemedim...kilom hemen hemen aynı kızlar şu zayıflama yarışmasına takılıyorum motive ediyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?