- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.461
aynen cnm yaa benıde eve gıdınce sarıyo o sıtres cunku annem hep yaglı ve kızartmalı yemekler yapıyor ben yemedımmıde kızıyor bana kendıme ayrı yemek yapıyorum dıe.Az az olsun ye dıo sankı az yıyebılsem bu durumda olurdum ! Doymuyorum az la napıyımmm...
Şimdi YENİ BİR HAYAT ın dunku bolumunu ızledım adamları yemekle dolu bı odaya kapattılar aklına gelebılecek butun abur cubur vardı bakarken benım bıle cnm cektı cogu yemedıler valla helal olsun ...
Bende yavas yavas acıktım ama daha sankı yenı kahvaltı yaptım gıbı gelıozamaqn ne cabuk gectı bugun taww
kız o zaman tadı tuzu olurmukine???zaten canım çekmez o haliyle...
hopıscımmm senden krema ve yag eklemeden ayırsaydın kendıne
gerçekten öyle ama istenince nasıl gidiyor kiloları hepimize örnekler bence...bide mate çayı içiyorum günde 1 bardak yeni başladım etkisi olunca yazıcam sonuçları
mate tek basına ıse yararmı bılmıyorum cnm yesıl cayla destekleyebılırsın belkı?Sonuctan hbrdr et bızı...
Ayy kızlar sımdı annem aradı saat 10:30 trenının altına atmıs adamın bırı kendını bızım evde tren yolunun ust sokagında babam gıtmıs bakmıs facıa yaaa cok uzuldum moralım bozuldı fena sekılde....
Nooooluyo banaDukanı bıraktım şimdilik, 5 gündür falan yemediğim şey kalmadı
SABAH: 1 yeşil elma ile başladım güne, umarım akşama kadar abartmam
69 kg geliyorum tartıda
oy oy oy ne olmuş sana, bu hafta niye azıttı bizim topik yaa, şu dışardan gelip göz atan ziyaretçiler varya, kesin onların anzarı değiyor hee ben sana diyim, kenafir gözlüler
inanmıyorum bende çok üzüldüm allah kimseyi canından vazgeçirecek durumlara getirmesin hayat cok zor..
Nooooluyo banaDukanı bıraktım şimdilik, 5 gündür falan yemediğim şey kalmadı
SABAH: 1 yeşil elma ile başladım güne, umarım akşama kadar abartmam
69 kg geliyorum tartıda
yaw lanet olsun , nerden takıldım ben bu doktora...şimdide burhan altıntop gay diyooooooofulyaaaa duy beniiiiiiiiiiiii
ayrıca koıcam yok diye üzüntüden sabahtan beri kendimi de aç hissediyor olabilirim bak bunu hiç düşünmemiştim
ooowww iyiki senin evde yaşamıyorum fare gibi gider gelir yerim.... ben eve sokmuyorum soktummu bitmiştir olay
yiyende iyi yedi hakandı sanırım 3 koca bardak kola,hamburger,baklava,içli köfte yedide yedi bu adil değil ki 3 bin küsür kolari yedi dokunulmazlığı aldı
eve brokoli çorbası yaptım..çoook canım istiyoohem tereyağlı hem kremalı..enfestooooooooo
Valla bilmiyorumregl dönemimde yemediğim şey kalmadı, regl dönemlerimde hep böyle oluyor, acilen tekrar 67lere inmem lazım, neyse ben bunu 1 haftada toparlarım inşallah. Şu 10 günde 5 kg diyetini yapayım diyorum. Daha önce yapıp 3 kilo vermiştim 10 günde. Sonra tekrar dukana başlarım
mursh yaa hayranım senin şu menülerine, öğlen yemeğine size gelecem yani istanbulda olsam, ne güzel diyet lokantası gibi
bak yaa işten karnı aç geldiğinde bu sözü ona hatırlat tamammı, sanki kendisi hiç yemek yemiyor, kesin senden çok yiyip zayıf olan tiplerdendir hee
parçala beni behçet, azıcık eksilirim belki kilomdan bu vesileyle
endonezyada 8.9 luk deprem olmuş bacılar.
herkese selam biliyorum gruptan çıkarılmış olmalıyım sizleri özledim bir bakayım dedim işten vakit olmuyor gerçekten yürütemedim...kilom hemen hemen aynı kızlar şu zayıflama yarışmasına takılıyorum motive ediyor beni...
gunaydin kizlarr nasilsiniz
ben tembellikten daha yeni kalktim :26: ama ondan onceki gece uyuyamamistim dun de cok erken kalkmistim ondan heralde gece resmen bayilmisim saatlerce olu gibi yattim.
regl olcam bu arada offf onun stresi de basladi, sistim patlayacak gibiyim. sutyenlere sigmiyorum su an ya size de oluo mu bilmiyorum da :26:berbat bi his
Eki Görüntüle 387707
Öğle yemegımmm
3 adet ızgara kofte
3 yk yourt
1 tk kahvaltılık sos
Bol salata
1 dılım tam tahıllı ekmek
Sanırım guzel bı menu oldu
daha ne olsun canım gayet iyi.. bende öglen yemegine çıkmadım kahvaltıyı geç yaptım diye biraz önce 4 adet biraz yaglı gevrek yedim adaçayıyla şimdide kuruyemiş yiycem bu kadar sabah 20 dk yürüdüm 1 litrede su içtim şu ana kadar
ya bizim ki garip bir adam =) günde en fazla 2 öğün yiyor. onu da sıkı yiyor. ve hiç kilo almıyor. sürekli spor yapıyor ihtiyacı olmadığı halde. çok gıcık bir kişilik yani =)
yapma ya ben sabah gazete okudum ama haberim yok bakarım hemen netten. allah yardımcıları olsun.
hoşgeldin kız sen nerelerdesin. kendine dikkat et canım benim.
sen mi ben mi. reglim gecikti bir iki gün karnım davul gibi ve ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?