Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bizde durum daha iç açıcı eşim yaptığım diyet yemeklerini severek yiyo beni yoldan çıkmasın diye salatasını bile zeytin yağsız yiyo oğlumada çeşit çeşit çorba yapıyorum çoğu zaman yemiyo çünkü 5te babannesi besleyince akşam yemiyo uyumadan süt içiyo (formuna dikkat ediyo)
evde çeşit çeşit yemek olunca dayanması çok zor bu aynı evde abur cubur olunca her an saldırma ihtimaline benziyo Allah sabır versin murccum

gerçekten öyle ama istenince nasıl gidiyor kiloları hepimize örnekler bence...bide mate çayı içiyorum günde 1 bardak yeni başladım etkisi olunca yazıcam sonuçları

gerçekten öyle ama istenince nasıl gidiyor kiloları hepimize örnekler bence...bide mate çayı içiyorum günde 1 bardak yeni başladım etkisi olunca yazıcam sonuçları

mate tek basına ıse yararmı bılmıyorum cnm yesıl cayla destekleyebılırsın belkı?Sonuctan hbrdr et bızı...

Ayy kızlar sımdı annem aradı saat 10:30 trenının altına atmıs adamın bırı kendını bızım evde tren yolunun ust sokagında babam gıtmıs bakmıs facıa yaaa cok uzuldum moralım bozuldı fena sekılde....

inanmıyorum bende çok üzüldüm allah kimseyi canından vazgeçirecek durumlara getirmesin hayat cok zor..

Nooooluyo bana Dukanı bıraktım şimdilik, 5 gündür falan yemediğim şey kalmadı
SABAH: 1 yeşil elma ile başladım güne, umarım akşama kadar abartmam
69 kg geliyorum tartıda

oy oy oy ne olmuş sana, bu hafta niye azıttı bizim topik yaa, şu dışardan gelip göz atan ziyaretçiler varya, kesin onların anzarı değiyor hee ben sana diyim, kenafir gözlüler

oy oy oy ne olmuş sana, bu hafta niye azıttı bizim topik yaa, şu dışardan gelip göz atan ziyaretçiler varya, kesin onların anzarı değiyor hee ben sana diyim, kenafir gözlüler

Valla bilmiyorum regl dönemimde yemediğim şey kalmadı, regl dönemlerimde hep böyle oluyor, acilen tekrar 67lere inmem lazım, neyse ben bunu 1 haftada toparlarım inşallah. Şu 10 günde 5 kg diyetini yapayım diyorum. Daha önce yapıp 3 kilo vermiştim 10 günde. Sonra tekrar dukana başlarım

Öğle yemegımmm

3 adet ızgara kofte
3 yk yourt
1 tk kahvaltılık sos
Bol salata
1 dılım tam tahıllı ekmek

Sanırım guzel bı menu oldu

gunaydin kizlarr nasilsiniz
ben tembellikten daha yeni kalktim :26: ama ondan onceki gece uyuyamamistim dun de cok erken kalkmistim ondan heralde gece resmen bayilmisim saatlerce olu gibi yattim.
regl olcam bu arada offf onun stresi de basladi, sistim patlayacak gibiyim. sutyenlere sigmiyorum su an ya size de oluo mu bilmiyorum da :26: berbat bi his

yaw lanet olsun , nerden takıldım ben bu doktora...şimdide burhan altıntop gay diyooooooofulyaaaa duy beniiiiiiiiiiiii
hadi ya
ama aslinda var ya adamin normal halini su barlarda falan gosteriyorlar ya oyle gormustum biraz bi efeminelik vardi gibi konusmalarinda vs. :44: bilemiyorummmm... ya bu doktoru nasil buldun twitter'da nasil takip ediosun bacim bi ogret bana

ayrıca koıcam yok diye üzüntüden sabahtan beri kendimi de aç hissediyor olabilirim bak bunu hiç düşünmemiştim

olunca da baska sebepten yiosun bahaneler bitmiyor uhuhuh ben evlendikten sonraki 7 ay icinde 25 kg aldim bilmiyorum haberin var mi, simdi de vermeye calisiyorum :84::84::84:

ooowww iyiki senin evde yaşamıyorum fare gibi gider gelir yerim.... ben eve sokmuyorum soktummu bitmiştir olay

haha yavrum sen benim abur cubur dolabimi hic gorme o zaman. aklinin alamayacagi seyler var su an o dolapta :18: ama ilginc bir sekilde yemiyorum. elimin altinda durmasi hosuma gidiyor.. su aralar tek kacamagim fistik ezmeli recelli ekmek simdi de ona sardirdim cikolata falan gormuyor gozum :18::18::18:

yiyende iyi yedi hakandı sanırım 3 koca bardak kola,hamburger,baklava,içli köfte yedide yedi bu adil değil ki 3 bin küsür kolari yedi dokunulmazlığı aldı

nasil 3000 kalori yiyip dokunulmazlik aldi ya bu iste bi is var :44: burdaki versiyonunda da oyle yemekli odaya koymuslardi bir kisim yedi bir kisim hic dokunmadi, saglikli seylerden yiyene dokunulmazlik vermislerdi yani iste tavuk budu falan yemislerdi onlar, salata vs.

eve brokoli çorbası yaptım..çoook canım istiyoohem tereyağlı hem kremalı..enfestooooooooo

offffffffffffffffffffffffffff hoppis bayilirim en sevdigim corba

10 gunde 5 kg diyeti nedir canim ya ben de deneyeyim bana uyacak biseyse :26: link atabilir misin veya buraya kopyala yapistir listeyi

kızlar ben salata yaparken sosunu ayrı yerde karıstırıp oyle dokuyorum uzerıne eger ayrı ayrı dokup salatayı karıstıranlar varsa bı boyle denesınler derım harıka bı lezzet oluyor...

ya bizim ki garip bir adam =) günde en fazla 2 öğün yiyor. onu da sıkı yiyor. ve hiç kilo almıyor. sürekli spor yapıyor ihtiyacı olmadığı halde. çok gıcık bir kişilik yani =)

endonezyada 8.9 luk deprem olmuş bacılar.

yapma ya ben sabah gazete okudum ama haberim yok bakarım hemen netten. allah yardımcıları olsun.

hoşgeldin kız sen nerelerdesin. kendine dikkat et canım benim.

sen mi ben mi. reglim gecikti bir iki gün karnım davul gibi ve ağrıyor.

Fulyacım hoşgeldin tünaydın canım sen dua et hiç olmazsa olup bitecek, benimki pazar gününden beri her akşam 1 damla, ne olduğum bellli ne olmadığım, ayarım bozuk benim yaa, musluklar sıkı galiba olamadım birtürlü adam gibi

bende evleneli daha 2 sene bile olmadı 21 ayda 7 kilo aldım, ama seninki rekormuş yaa inanılmaz bişey çok şaşırdım okadarına

mursh yanlış yazmışım kız, istanbulda olsan gelirdim yazacaktım, tek harf hatası ile yanlış anlaşılma olmuş, istanbuldayım ben

şengül valla işin zor ozaman ömür boyu rejim yapacaksın sen, kendine kilo bakımından dikkat eden bir koca ile ömür geçireceksin vay haline

Eki Görüntüle 387707

Öğle yemegımmm

3 adet ızgara kofte
3 yk yourt
1 tk kahvaltılık sos
Bol salata
1 dılım tam tahıllı ekmek

Sanırım guzel bı menu oldu

daha ne olsun canım gayet iyi.. bende öglen yemegine çıkmadım kahvaltıyı geç yaptım diye biraz önce 4 adet biraz yaglı gevrek yedim adaçayıyla şimdide kuruyemiş yiycem bu kadar sabah 20 dk yürüdüm 1 litrede su içtim şu ana kadar

ahhh canım sakkınnnn yeme o kuruyemişi varya yemek ye daha iyi, acayi kalori var, bir avuç şamfıstıkta 600 kalori filan varmış, düşünki günde 1200 kalori almamız lazım ortalama, ayyy yapma intihar bu

gercekten ne desen haklısın cok ihmal ettim burayı ama rahatladım bu aralar işleri yoluna koydum burdayıııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…