- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.481
Nooooluyo banaDukanı bıraktım şimdilik, 5 gündür falan yemediğim şey kalmadı
SABAH: 1 yeşil elma ile başladım güne, umarım akşama kadar abartmam
69 kg geliyorum tartıda
eddacım canım sana saç modelleri buldum ;
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/moda/2012-sac-sekilleri-10387.html
HE HE he ne güzelde karıştırmışım kimin saç kestireceğinitamam ozaman nagiş baksın.
beninde küçükken saçlarımı taratmayı toka takmayı hiç sevmezdim, zavallı annem kız çocuğu tadı alamadı o konuda benimle
o yüzden annemde hep küt keserdi, o yüzden kendimi bildim bileli birdaha hiç küt kestirmedim, benim saçlarımda uzun, halbuki kökü bizde yani kestirip bi değişim yapsak ne olacak sanki ama işte ah o alışkanlıklar, heleki ben bide kapalıyım varya kestirsem çok fazla kişide görmeyecek yani, hiç çekinmemem lazım ama yinede kestiremiyorum kıyamıyorumama bende çok beğeniyorum eda senin dediği modeli, bence nagiş bi denesin, hatta nagiş sen bana bi resim yolla photoshopta ben sana takim o saçı , uzmanlık alanım biliyosun resimlerle oynamak
ben de photoshopla esimin resmini bir troll'e cevirmistim gormek ister misin :26::26::26: photoshop hunerlerimi (!) gostereyim ustada
Fulyacım hoşgeldin tünaydın canımsen dua et hiç olmazsa olup bitecek, benimki pazar gününden beri her akşam 1 damla, ne olduğum bellli ne olmadığım, ayarım bozuk benim yaa, musluklar sıkı galiba olamadım birtürlü adam gibi
bende evleneli daha 2 sene bile olmadı 21 ayda 7 kilo aldım, ama seninki rekormuş yaa inanılmaz bişey çok şaşırdım okadarına
vayyy süpersin yagöstersene valla merak ettim, ben saç rengimi göz rengimi vucut tipimi herşeyimi hayalimdeki gibi yapıyorum, sonra kendimi beğenmiyorum gerçek dünyaya dönüş kötü oluyor o resimlerden sonra
vayyy süpersin yagöstersene valla merak ettim, ben saç rengimi göz rengimi vucut tipimi herşeyimi hayalimdeki gibi yapıyorum, sonra kendimi beğenmiyorum gerçek dünyaya dönüş kötü oluyor o resimlerden sonra
valla kendisi çook çapkınım diye röpörtaj falanda vermiş, tek gecelik ilişkiye inanırmış vs...ama gel gör ki kazın ayağı öyle değilmişg
hadi ya
ama aslinda var ya adamin normal halini su barlarda falan gosteriyorlar ya oyle gormustum biraz bi efeminelik vardi gibi konusmalarinda vs. :44: bilemiyorummmm... ya bu doktoru nasil buldun twitter'da nasil takip ediosun bacim bi ogret bana
:
balımsaç kestirecek olan ben değil nagiş :))
ben çok istiyorum saçlarım kısa küt rihanna modeli olsun omuzlarda çok seviyorum ama
hayatta cesaret edemem kendimi bildim bileli saçlarım belimdedir :))
en son lisede küt kestirmiştim o sondu 10 yıl oldu aynı model saçlarım
bu arada nagihan saçlarını kestirmeyi düşünüyonya bencede dediğim modeli, deneyebilirsin
siyah saçta harika duruyo sana da yakışır
rihanna modelinin omuzlardaki halini yaptırabilirsin
bunun perçemsiz hali gibi
eşime modelleri mail attım tepkisi aynen şu eeee bu senin her zaman ki saç modelinsadece biraz daha kısası
bende ki tepkiyi tahmin eersiniz artık sonra ben şimdi bir model gönderiyorum der ve maillerime bakarım önüme çıkan resimdeki kadının saçları belinde ve bukle bukle öleyim mi öldüreyim mi bilemedim şeytan diyo boya sarıya kestir öğrenci tıraşı alsana
Fulyacım süpersin yaaa ah bide arka fonda amazonlar filan, valla bu işte geleceğin parlak senin, bence sen tasarımcı arayan ilanlarada gözat
valla işte hayal dünyanı ekrana yansıtmak güzel oluyor, vay be ben neymişim filan diye havaya giriyor insan böyle değişiklikler yapınca ama, sonrasında aynaya bakınca acı gerçeklerle karşılaşması çok feci
bu arada senin saç albümünede baktım varya inanamadım, her saç bir insana yakışırmı ya, nekadar joker gibi bir yüzün var, nereye koysan uyuyor şaşırdım kaldım maşallah, renkli lenslerde öyle aynen çok doğal duruyor, süpersin ya çok renkli bir kişiliksin bayıldım sana
kaydolmadim simdi olcam ama. bisey yazacagimdan degil ben de takip edim milleti eksik kalmiim diye :26:valla kendisi çook çapkınım diye röpörtaj falanda vermiş, tek gecelik ilişkiye inanırmış vs...ama gel gör ki kazın ayağı öyle değilmişbu doktor var ya fenaaaa...hiçbişey kaçmıyo adamdan..twitter kaydolduysan eğer erol köse yaz çıkıyo..hesabı açıkdı kapamış..takipçisi olmayan yazdıklarını göremiyo..
hahayteşime modelleri mail attım tepkisi aynen şu eeee bu senin her zaman ki saç modelinsadece biraz daha kısası
bende ki tepkiyi tahmin eersiniz artık sonra ben şimdi bir model gönderiyorum der ve maillerime bakarım önüme çıkan resimdeki kadının saçları belinde ve bukle bukle öleyim mi öldüreyim mi bilemedim şeytan diyo boya sarıya kestir öğrenci tıraşı alsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?