Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar evimi süpürdüm sildim makineye çamaşırlarımı attım geldim..
biraz acıktım gibi ama sanırım bende nestfit yiycem
sonra öğleden sonrada sporumu yapcam :)
spor yapınca çok mutlu oluyorumm sanki sıkılaşıyorum kaslarım çalışıyo onu hissetmek mutlu ediyo beni

Nooooluyo bana Dukanı bıraktım şimdilik, 5 gündür falan yemediğim şey kalmadı

SABAH: 1 yeşil elma ile başladım güne, umarım akşama kadar abartmam

69 kg geliyorum tartıda

bütün dukancılar pes etme modunda bende bıraktım ama kısmen halen ekmek vs yemiyorum ve protein ağırlıklı besleniyorum :)
sende öyle yap az ye en azından
fulya gelmiş hoşgelmiş

balımsaç kestirecek olan ben değil nagiş :))
ben çok istiyorum saçlarım kısa küt rihanna modeli olsun omuzlarda çok seviyorum ama
hayatta cesaret edemem kendimi bildim bileli saçlarım belimdedir :))
en son lisede küt kestirmiştim o sondu 10 yıl oldu aynı model saçlarım

bu arada nagihan saçlarını kestirmeyi düşünüyonya bencede dediğim modeli, deneyebilirsin
siyah saçta harika duruyo sana da yakışır
rihanna modelinin omuzlardaki halini yaptırabilirsin
bunun perçemsiz hali gibi

kızlar ben dışları çıkı8yorum annem aradı bankaya gitcekmiş
kendi halledemiyo sanki böyle işlerde illa ben olcam yanında bu saatte hiç gidecekte halim yok
sinir oldum dogrusu gideyim akşam gelirim öptüm hepinisiii

HE HE he ne güzelde karıştırmışım kimin saç kestireceğini tamam ozaman nagiş baksın.
beninde küçükken saçlarımı taratmayı toka takmayı hiç sevmezdim, zavallı annem kız çocuğu tadı alamadı o konuda benimle
o yüzden annemde hep küt keserdi, o yüzden kendimi bildim bileli birdaha hiç küt kestirmedim, benim saçlarımda uzun, halbuki kökü bizde yani kestirip bi değişim yapsak ne olacak sanki ama işte ah o alışkanlıklar, heleki ben bide kapalıyım varya kestirsem çok fazla kişide görmeyecek yani, hiç çekinmemem lazım ama yinede kestiremiyorum kıyamıyorum ama bende çok beğeniyorum eda senin dediği modeli, bence nagiş bi denesin, hatta nagiş sen bana bi resim yolla photoshopta ben sana takim o saçı , uzmanlık alanım biliyosun resimlerle oynamak

ben de photoshopla esimin resmini bir troll'e cevirmistim gormek ister misin :26::26::26: photoshop hunerlerimi (!) gostereyim ustada

ben de photoshopla esimin resmini bir troll'e cevirmistim gormek ister misin :26::26::26: photoshop hunerlerimi (!) gostereyim ustada

vayyy süpersin ya göstersene valla merak ettim, ben saç rengimi göz rengimi vucut tipimi herşeyimi hayalimdeki gibi yapıyorum, sonra kendimi beğenmiyorum gerçek dünyaya dönüş kötü oluyor o resimlerden sonra

evet hep kocisin sucu sabahlara kadar tikindik gelsin pizzalar gitsin dondurmalar cikolatalar... yedigimiz abur cuburun haddi hesabi yoktu. ikimiz de sistik tabi ama en cok ben :26: o en azindan futbola gidiyor haftada 3 gun ben tembel tembel bilgisayar basindaydim calismiyordum da... gerisi malum

bu da o bahsettigim resim. ben photoshop falan bilmiyorum bu arada anam agladi resimleri kesip yapistircam diye

beni de soyle manken gibi yapsana bi ara ya ben kafami kesip manken vucuduna yapistirmistim ama rengi tutturamadim durus tuhaf oldu vs esime ogret su programi diyorum ama hep isi var niyeyse useniyor - halbuki ben cabuk ogrenirim :26:
bunu da can sikintisindan yapmistim ama ne cok eglenmistim yaparken ilk photoshop deneyimim. ikincisinde de zombi yapmistim o biraz daha basarili olmustu o fotoyu ariyorum da bulamiyorum

ayy bu arada sen benim profilimdeki albumlere bi baksana orada taaz virtual makeover adinda bi album var o sitede sac makyaj lens falan takip denemistim bir kismini da burada paylastim baya iyi bi program bence sac denemeleri icin en azindan yalniz bidahakine gun isiginda resim cekip koycam gece flasla cektigim resmi koymustum vucudum kahverengi sari gorunuyor ama sac olayi super bence kendini her sekilde gormus oluyorsun lady gaga saci bile denedim orada

Fulyacım süpersin yaaa ah bide arka fonda amazonlar filan, valla bu işte geleceğin parlak senin, bence sen tasarımcı arayan ilanlarada gözat
valla işte hayal dünyanı ekrana yansıtmak güzel oluyor, vay be ben neymişim filan diye havaya giriyor insan böyle değişiklikler yapınca ama, sonrasında aynaya bakınca acı gerçeklerle karşılaşması çok feci
bu arada senin saç albümünede baktım varya inanamadım, her saç bir insana yakışırmı ya, nekadar joker gibi bir yüzün var, nereye koysan uyuyor şaşırdım kaldım maşallah, renkli lenslerde öyle aynen çok doğal duruyor, süpersin ya çok renkli bir kişiliksin bayıldım sana

valla kendisi çook çapkınım diye röpörtaj falanda vermiş, tek gecelik ilişkiye inanırmış vs...ama gel gör ki kazın ayağı öyle değilmişbu doktor var ya fenaaaa...hiçbişey kaçmıyo adamdan..twitter kaydolduysan eğer erol köse yaz çıkıyo..hesabı açıkdı kapamış..takipçisi olmayan yazdıklarını göremiyo..

...."Bir kadının kaderi; sevdiği adamın ihanetiyle, sevmediği adamın sadakatı arasında çizilir.." - Leo Tolstoy

ayy ben buna bayıldım perçemsizini kestirebilirim eşim kısa saçtan nefret eder çok kısaltmadan olabilir

eşime modelleri mail attım tepkisi aynen şu eeee bu senin her zaman ki saç modelin sadece biraz daha kısası
bende ki tepkiyi tahmin eersiniz artık sonra ben şimdi bir model gönderiyorum der ve maillerime bakarım önüme çıkan resimdeki kadının saçları belinde ve bukle bukle öleyim mi öldüreyim mi bilemedim şeytan diyo boya sarıya kestir öğrenci tıraşı alsana

AYYY çok alemler bu kocalar yaa bende bilgisayarda kendime bi saç modeli beğendim uyguladım, gönderdim mailine, aradı ne diyor bil bakalım;
" yaa inanamıyorum çok güzel olmuş vaooovv, ama sen yinede yaptırma" bu ne şimdi yaa dedim. kendisinden mi kıskanıyor beni anlamadım ki

haha tesekkur ederim hayal gucum genis olmasina genis ama program bilgisi olmayinca ortaya cok kaliteli seyler cikmiyor ama inat ettim ogrenicem su photoshopu. hatta sonra da 3d modellere elimi aticam. keske grafiker olsaymisim bayilirim boyle seylere..
joker yuz WHY SO SERIOUS??? sagol tatlim evet ben gercek hayatta da hemen her renk ve modeli denedim ve insanlarin yorumu da hep boyleydi. ten rengim sanirim her rengi kaldiriyor sansliyim o konuda. ama gecen sene boyamayi biraktim su an dogal renk takiliyorum ozlemisim kendi rengimi

kaydolmadim simdi olcam ama. bisey yazacagimdan degil ben de takip edim milleti eksik kalmiim diye :26:

hahayt esin haketmis bence yaptir gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…