- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.501
AYYY çok alemler bu kocalar yaabende bilgisayarda kendime bi saç modeli beğendim uyguladım, gönderdim mailine, aradı ne diyor bil bakalım;
" yaa inanamıyorum çok güzel olmuş vaooovv, ama sen yinede yaptırma"bu ne şimdi yaa dedim. kendisinden mi kıskanıyor beni anlamadım ki
haha yavrum sen benim abur cubur dolabimi hic gorme o zaman. aklinin alamayacagi seyler var su an o dolapta :18: ama ilginc bir sekilde yemiyorum. elimin altinda durmasi hosuma gidiyor.. su aralar tek kacamagim fistik ezmeli recelli ekmek simdi de ona sardirdim cikolata falan gormuyor gozum :18::18::18:
mazoşist misin kızım yaaa.... elimin altında durcakmış muhahaaa benim direk midemde durur vallaa... Onlara bakıp bakıp gidip fıstık ezmeli reçelli ekmek mi yiyiyon bak yan etki yapıyo işte.... sardırma çabuk ayrıl ondan... hava soğuk gitsede yaz geliyor biz zayıflıcaz sen kalcan haaaaa.....
TrulyScrumptious
sen yersin onu demedi deme ver eşine yesin benceher türlü abur cuburu başkaları tükemeli gözüyle bakıyorum olaya .....
Günaydınnnn, Allahım bu hafta bitsinde kocam gelsin yaa
Mursh dün akşam ne olmuş sana öyle nutella filan, bak benim canım tatlı çekince sabah yediğimiz k-fleksten yiyorum cips gibi hemen geçiriyor, aklında bulunsun nutellaya dalma hemen, daha masum bişey benim dediğim hiç olmazsa
Off yaa donuyorum üstümde 5 kat var şuanda : atlet,bady,hırka,mont,üstüne tekrar hırkayok yok bu sene yaz gelmeyecek
kimi istersen edebilirsin bacım..adını yazman yeter..hoppis twitter hesabi actim kendime sonunda
ne onerirsin? su doktoru takip edicem o kesin debaska varsa tekliflere acigim
ahh cnm valla bende bu haftanın bıtmesını sırf sen kocana kavus dıe ıstıyorumCnmm valla ofıste oldumu bende dedıgın gıbı yapıyorum ama evde dolaba bısey koyuyodum kafamı bı kaldırdım bana bakıyo sonra nasıl ekmege ulastım nasıl surdum hatırlamıyorum.Dun nagısmıydı bırı daha boyle bı cumle kurmustu bu nutellada bence bı gızem var.Aslında eve hıc almamak gerek...
Bugun burasıda cok souk yaz gelsınde ıstemıyorum ama souklarda cekılmıyor valla
nagiş dünkü menün süpermiş maşallah sanatamam bebişim bende geleceğim aranıza ama şu evime bir döneyim akşam internete girip halledicem
Hopiş günaydın canım, dr dan son gelişmeler nedir, bizide uzaktan takipçisi yaptın valla merak ediyoruz artık bugün ne dedi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?