Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kiskaaannnncc baska aciklamasi yok

mazoşist misin kızım yaaa.... elimin altında durcakmış muhahaaa benim direk midemde durur vallaa... Onlara bakıp bakıp gidip fıstık ezmeli reçelli ekmek mi yiyiyon bak yan etki yapıyo işte.... sardırma çabuk ayrıl ondan... hava soğuk gitsede yaz geliyor biz zayıflıcaz sen kalcan haaaaa.....

ayyyy ben elimin altinda cikolata olmayinca diyet yapamiyorum ciddiyim benim hep cikolatam vardir biryere sakli. ben mesela sigarayi oyle birakmistim zamaninda. universitedeyken birkac birakma denemem olmustu (basarisiz tabiki) cunku tum sigaralari atip bir daha almamistim mahvolmustum bas agrisi ve sinirden katil olacaktim neredeyse. ihtiyacim varken elimin altinda olmadigini bilmek niyeyse beni acayip huzursuz rahatsiz ediyor aklimdan cikaramiyorum oyle olunca. sebebi bulunca sorunu cozmek de biraz kolaylasti. sigarayi soyle biraktim, birakiyorum ulen su son paket de bitsin dedim bitirdim paketi yeni paket aldim attim cantaya. tam 2 ay paketi cantamda tasidim. kendi kendime soyle diyordum cok kotu olursam yanimda koca paket var acar icerim, ama icmemeyi ben tercih ediyorum. oyle oyle yola geldim yahu 2 ay sonra artik sigara istegim de bitmisti, paketi attim gitti. bidaha da icmedim zaten.

cikolata da oyle mesela. evde hic cikolata olmazsa illa ki canim istiyor cildiriyorum sonra esimi markete yollayip aldiriyorum saldiriyorum resmen. ama evde varsa daha iradeliyim. su an mesela kiyafet odamdaki dolapta sakli bir tablet cikolata var. oraya koyuyorum ki esim bulup bitirmesin diye gunlerdir orda bak acmiyorum ama. acarsam bitcek zaten eminim de aklima gelip duruyor biraz yesem diye, sonra diyorum acma simdi bosver cok feci dayanilmaz sekilde tatli krizim tutarsa regl olunca acarim diyorum. oyle oyle 1 hafta olcak bak hic elim gitmedi o pakete. ben boyle tuhaf bi sekilde birakiyorum sevdigim seyleri iste elimin altinda olcak ben hakimiyetin bende oldugunu hissedicem anca oyle...

abur cubur dolabinda da kekler biskuviler dolu su an. esim sagolsun cabucak bitiriyor pek dayanmiyor zaten aldiklarimiz. ben eskiden biskuvi severdim artik pek sevmiyorum hep midemi kaynatiyor sonrasinda o yuzden onlari da yemiyorum artik. bugun yaptigim seyi soyleyeyim - sabah tatsiz fistik ezmesi uzerine 1 kasik cilek receli surup yiyorum o asiri kesiyor tatli istegini onu farkettim. fistik ezmesi sonucta kalorili birsey cok yagli, recel de sekerli ama onu yemesem koca cikolatayi indircem mideye oyle daha kotu olcak. minicik cikolata 300 kalori (ki beni kesmez en az 2 yemem lazim).

neyse regl oncesi diye heralde sabah onu yememe ragmen az once yine tatli istedi canim. dukan kek yaptim minik fincan keki. minik dediysem cok da kucuk degil yani bildigin muffin boyutunda. kakaolu, yagsiz ve sekersiz. mikrodalgada 3 dk suruyor. pisince cikardim enlemesine ortadan kesim arasina cikolatali krem peynir surdum bilmiyorum tr'de var mi. cikolatali cheesecake tadinda oluyor. neyse uzun lafin kisasi minik bir cheesecake'im oldu az once mideye indirdim. valla cikolata istegi tik diye gecti. acilen herkese tavsiye ediyorum . dukan yapmiyorum ben bu arada, yalnizca ikramliklarini yapiyorum yagsiz sekersiz oluyor diye. kalori sayiyorum su an... oyle iste ilk kilo verdigim sistem de buydu ona geri dondum. cikolatayi da acmamaya kararliyim bakalim ne kadar dayanicam bir gun acarsam soylerim

TrulyScrumptious

sen yersin onu demedi deme ver eşine yesin bence her türlü abur cuburu başkaları tükemeli gözüyle bakıyorum olaya .....

slm kızlar bugün ikizler biraz düzeldiler .bir arkadaşa başsaglıgına gittim yorgun uykusuz halimle .sonra kardeşime indik 1 çay 1 ikram bisküvü yedim, kek kuabiye ikram ettiler yemedim ayıp olmasın diye 1 bardak fanta içtim.çok yazmışsınız okuyamadım uykum var sporumda yok buguün igneye gidince 10 dakika gidiş geliş okadar .erkenden yatıcam bu akşam :120:

artık dukan dışı şeyler yiyorum mesala elma .
menüm sabah 1 b süt
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta beyazı ,peynir çay dalgınlıgıma gelip yedigim 2 hanımeller bisküvi ikizlere getirmiştim ellim kaymış
ara 1 elma
ögle tonbalıgı zero kola
ara 1 b fanta +1 çay 1 bisküvi
akşam salata 6 küçük köfte 1 b yogurt
acıkırsam süt içerim su 1 lt bitti 3 tamamlamaya çalışıcam

İyi akşamlar herkese, sporumu yarıda bırakıp geldim, menülerimi yazayım

Öğle
4 yk ıspanak
3 yk yoğurt
1 domates

Akşam
1 kase çorba
3 parça ızgara tavuk
Salata

Yarım elma+2'si bir arada

90 dk kadar yürüyüş yaptım, 20 dk kondisyon bisikleti+yarım saat spor yapıcammm.Sanırım reglden dolayı yine 75 çıktım tartıda

Bu arada nagiş resimlerine baktım, maşallah ne güzel bir ailen var bebişin çok tatlı Allah sana bağışlasın oğluşunu:..

Bizim forumun kızları da maşallah hepsi birbirinden güzel
Benim facebookumda hiç resmim yok, mursh geçen sen yorum yaptın sanırım ben 1 tane resim var sanıyordum hiç yokmuş ya kızkardeşimi ya da arkadaşımı ben sandın şimdi bir kaç resim ekleyeyim bende en şişko hallerimi bu arada mursh kuaförrüne saç rengini soracaktın unutma olur mu? bide acaba senin saç rengin bana yakışır mı benim kaşlarım baya kara

tombullarım iyi akşamlar,
yine annemlerdeyim bu gece, ayy bide kyınvalidem aradı, illaki haftasonuda bana gel bende kal diyo, çok ilgide sıkıyor bazen yani, belki ben haftasonumu kendi başıma geçirmek istiyorum, belki kafamı dinliycem, belki evimi temizliycem, belki gezicem ıyyy özgürlüğümünde tadını bozuyor bu anneler canım. geçen sefer eşim şehir dışına gittiğinde ne güzl söylememiştim kimseye kafam rahattı, ama bu seferde canım sıkıldı depresyona girdim bende ayrı bi dengesizim onuda kabul ediyorum
Bugünkü menümü yazayım;
sabah: k-fleks
öğlen: yarım porsiyon etli patlıcanlı bir yemek + yoğurt
ara: elma + 1 dilim kek
akşam. 1 tane karnıyarık + salata
spor: annemlerde olduğum için yapamıyorum.
yani hiç olmazsa orta yolda gidiyorum bakalım eve gidince kaç çıkıcam?
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.

Kızlar Günaydınnn

Herkese süper Perşembe olsun.Mutlu huzurlu butun günün süper geçtiği bi gün olsun...

Gamze profıl resmıne bayıldım Ahh bı senın kadar olsam daha ne ısterım yahuu ıyısın ıyısın pek begendım

Neyse Dünkü Menümğü yazayım ;

Sabah;

Yarım domates
Yarım salatalık
1 yumurta beyazı
2 dılım salam
1 dılım lıght beyaz peynır
1 dılım tam bugday ekmegı
1 bardak cay

Öğle;

3 ızgara kofte
1 tk kahvaltılık sos
3 yk yourt
Bol salata
1 dılım ekmek tam bugday

Ara;

2 tane form cıkoltalı bıskuvı

Akşam;

sebze yemegı
yourt
salata
1 badak kola

1 dılım ekmegın uzerıne nutella

Günaydınnnn, Allahım bu hafta bitsinde kocam gelsin yaa
Mursh dün akşam ne olmuş sana öyle nutella filan, bak benim canım tatlı çekince sabah yediğimiz k-fleksten yiyorum cips gibi hemen geçiriyor, aklında bulunsun nutellaya dalma hemen, daha masum bişey benim dediğim hiç olmazsa
Off yaa donuyorum üstümde 5 kat var şuanda : atlet,bady,hırka,mont,üstüne tekrar hırka yok yok bu sene yaz gelmeyecek

ahh cnm valla bende bu haftanın bıtmesını sırf sen kocana kavus dıe ıstıyorum Cnmm valla ofıste oldumu bende dedıgın gıbı yapıyorum ama evde dolaba bısey koyuyodum kafamı bı kaldırdım bana bakıyo sonra nasıl ekmege ulastım nasıl surdum hatırlamıyorum.Dun nagısmıydı bırı daha boyle bı cumle kurmustu bu nutellada bence bı gızem var.Aslında eve hıc almamak gerek...

Bugun burasıda cok souk yaz gelsınde ıstemıyorum ama souklarda cekılmıyor valla

bendim ben cidden hatırlamıyorum ama sadece yediğimi hatırlıyorum :)
kız yasemin acil foto koy ne ararsan var bir sen yoksun sayfanda

günaydınnnnn,
bu sabah tartılarda --leri görmek güzeldi akşam epilasyondan sonra saçları kestirdim uzun küt gibi bişey oldu sanırım bu modeli zor kullanıcam çünkü benim saçlar inat yarısı içe yarısı dışa dönüyo sürekli fön isticek onun dışında yakıştı tombik gösterir diyodum ama hiçte göstermedi haftayada boyarım artık bu vesileyle dün spora gitmedim ama menüm iyiydi sarım yazayım siz karar verin
sabah
1 yumurta
peynir

ara
bir neskafe

öğle
1 kase k-fleks

ara
kuru kuru birkaç lokma k-fleks

akşam
yumurta
peynir
domates
7 otlu çay
toplamda 2 lt su içtim yememeye o kadar alıştım ki sadece arada abur cubur krizini kontrol etmem çok çok zor oluyo hatta bazen edemiyorum oda kaçamak oluyo

nagiş dünkü menün süpermiş maşallah sana tamam bebişim bende geleceğim aranıza ama şu evime bir döneyim akşam internete girip halledicem
Hopiş günaydın canım, dr dan son gelişmeler nedir, bizide uzaktan takipçisi yaptın valla merak ediyoruz artık bugün ne dedi diye

dün iyiydi cnm ya inş hep böyle gider gel gel cnm gerçi gamze geldide ne oldu hatun kişi bir foto koy bari ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…