Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın sabah şekerlerim,

Hava harbiden ppek soğuk yahu.... Hatırlıyorum ben bir ara kapı baca açık oturdum nooldu sonra gene soğudu anlamadım. Neyyse havalar nasıl olursa olsun yeterki bizim havamız yerinde olsun....

Malum günler geldi çattı. tartıyada +200 gr cık yansıdı ama geçici olabileceğini düşünüyorum bakalım görüciik..

Bu günkü menüm
Sabah
2 haşlama yumurta
2 ince dilim kaşar

Aran
1 avuç çiğ badem kaç tane bilmiyom

Öğle
Patlıcan yemeği
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt (tabi gidip alacak vakit bulursam)

Ara
1 salatalık

Akşam
1 kase hazır çorba

birazda yeşil çayımı demlerim. Şimdilik karışık bitki çayımı içiyorum.....

Gocaman gocaman öpeyrum beybiler...

günaydın kızlar dün her nekadar size cevap yazmasamda yazdıklarınızı telden takip ediyordum .menümü yazdıktan sonra mide bulantısı başagrısı başladı kendimi yataga attım kalktıgımda saat 9 olmuştu .migren agrısı çok kötü ALLAH KİMSEYE VERMESİN
BU SABAH BİRAZ İYİYİM .TEMİZLİK YAPMAM LAZIM AMA HİÇ CANIM İSTEMİYOR KEŞKE KEDİMİN: BANA YARDIM ETME GÜCÜ AKLI OLSA BEN SÜPÜRÜRÜM O SİLERDİ

geçmiş olsun fadiiişş.... kolay gelsin...

Allah şifa versin fadime ablacım, internetten bi araştırsana belki bitkisel bişeyler vardır sana iyi gelen, ben arada bi bakıyorum ne mucize bitkiler var ya, inşallah bulursun öyle bişey.

Mursh delisin sen yaa o ne güzel kaşık, kenarına tutnabilen parçacıkları yiycez ancak öyle zayıflanır hakkaten çok güzel bir düşünce, eve gidince hemen bir tane plastik kaşık alıp ortasını delicem, komiklik olsun rejimdeyim diyen misafirlere onu çıkarırım düşünsene komediyi

iddaa ediyorum ben o kaşıklada yerim

geçmiş olsun Allah şifa versin

Sagolun kızlar bu sabah tartıya çıktım artı 800 grm sinirden delirdim okadar dikkat ediyorum sporumuda yapıyorum ama malesef artı dukanı bırakmayı bugün tam istiyorum artık diyetisyenimin verdigi listeyi uygulucam

iddaa ediyorum ben o kaşıklada yerim
yavrum sen yaparsın, seni hiçbişey durduramaz bilmezmiyim

listeyi burayada yazarmısın abla bende bi bakim nasıl bişeymiş, kaç kalori filan bellimi acaba, belki faydalı olur bizler içinde.
bende annemlerde kalıyorum ya akşamları, ordaki tartıya çıkmak istemiyorum hep kendi tartımda tartılıyorum, ama yarın mecbur çıkıcam bakalım

allah bu k fleksı ureten fırmadan bın kere razı olsun yaa

Sabah Kahvaltım ;

1 kase k fleks
200 ml kakolu dut ıle

Aslında yagsız sutle yıyebılsem super olur ama malesef sade sut ıcemıyorum...

allah bu k fleksı ureten fırmadan bın kere razı olsun yaa
Sabah Kahvaltım ;
1 kase k fleks
200 ml kakolu dut ıle
Aslında yagsız sutle yıyebılsem super olur ama malesef sade sut ıcemıyorum...

Aminnnnnnn
Valla 2 gündür nestleninkini yiyorum ama hemen acıkıyorum ah benim k-fleksim, gidip koli ile alıcam haftasonu, birdahada bşkaları nasıl diye merak bile etmiycem, hem tadı güzel hem gerçekten tok tutuyor, hemde çikolatalı benimkisi, aşığım ona

Al bendende o kadarr Bende bazen kırmızı meyvelısını alıyorum oda benı acıktırıyor bu en ıyısı cıkolatalısıda harıka...

Ben mi k flex mi çabuuuk söyle senin yokmu facein hallaaaa.... açınca ekle beni emii....

Ben mi k flex mi çabuuuk söyle senin yokmu facein hallaaaa.... açınca ekle beni emii....

oyyy yerim ben seniii sen tabiki sen birtanem... sana kayahandan bu şarkıyı armağan ediyorum bebişim.
tamam kız hayırlısıyla şu evime bir kavuşayım, açılıcam facee lere sanal alemlere, koyucam oralara yaptığım keklerin böreklerin yemeklerin resimlerini çıldırticiyim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…