- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.521
günaydın kızlar dün her nekadar size cevap yazmasamda yazdıklarınızı telden takip ediyordum .menümü yazdıktan sonra mide bulantısı başagrısı başladı kendimi yataga attım kalktıgımda saat 9 olmuştu .migren agrısı çok kötü ALLAH KİMSEYE VERMESİN
BU SABAH BİRAZ İYİYİM .TEMİZLİK YAPMAM LAZIM AMA HİÇ CANIM İSTEMİYOR KEŞKE KEDİMİN: BANA YARDIM ETME GÜCÜ AKLI OLSA BEN SÜPÜRÜRÜM O SİLERDİ
günaydın kızlar dün her nekadar size cevap yazmasamda yazdıklarınızı telden takip ediyordum .menümü yazdıktan sonra mide bulantısı başagrısı başladı kendimi yataga attım kalktıgımda saat 9 olmuştu .migren agrısı çok kötü ALLAH KİMSEYE VERMESİN
BU SABAH BİRAZ İYİYİM .TEMİZLİK YAPMAM LAZIM AMA HİÇ CANIM İSTEMİYOR KEŞKE KEDİMİN: BANA YARDIM ETME GÜCÜ AKLI OLSA BEN SÜPÜRÜRÜM O SİLERDİ
Allah şifa versin fadime ablacım, internetten bi araştırsana belki bitkisel bişeyler vardır sana iyi gelen, ben arada bi bakıyorum ne mucize bitkiler var ya, inşallah bulursun öyle bişey.
Mursh delisin sen yaa o ne güzel kaşık, kenarına tutnabilen parçacıkları yiycez ancak öyle zayıflanır hakkaten çok güzel bir düşünce, eve gidince hemen bir tane plastik kaşık alıp ortasını delicem, komiklik olsunrejimdeyim diyen misafirlere onu çıkarırım düşünsene komediyi
yavrum sen yaparsın, seni hiçbişey durduramaz bilmezmiyimiddaa ediyorum ben o kaşıklada yerim
Sagolun kızlar bu sabah tartıya çıktım artı 800 grm sinirden delirdim okadar dikkat ediyorum sporumuda yapıyorum ama malesef artı dukanı bırakmayı bugün tam istiyorum artık diyetisyenimin verdigi listeyi uygulucam
iddaa ediyorum ben o kaşıklada yerim
allah bu k fleksı ureten fırmadan bın kere razı olsun yaa
Sabah Kahvaltım ;
1 kase k fleks
200 ml kakolu dut ıle
Aslında yagsız sutle yıyebılsem super olur ama malesef sade sut ıcemıyorum...
Aminnnnnnn
Valla 2 gündür nestleninkini yiyorum ama hemen acıkıyorum ah benim k-fleksim, gidip koli ile alıcam haftasonu, birdahada bşkaları nasıl diye merak bile etmiycem, hem tadı güzel hem gerçekten tok tutuyor, hemde çikolatalı benimkisi, aşığım ona
ondan hıc supem yok cnmm
Betul bıde sen benım face de eklımısın yawru yaaa bulamadım senı sankı ozelden at bakım adını soy adını !
Aminnnnnnn
Valla 2 gündür nestleninkini yiyorum ama hemen acıkıyorum ah benim k-fleksim, gidip koli ile alıcam haftasonu, birdahada bşkaları nasıl diye merak bile etmiycem, hem tadı güzel hem gerçekten tok tutuyor, hemde çikolatalı benimkisi, aşığım ona
yavrum sen yaparsın, seni hiçbişey durduramaz bilmezmiyim
Ben mi k flex mi çabuuuk söylesenin yokmu facein hallaaaa.... açınca ekle beni emii....
Ben mi k flex mi çabuuuk söylesenin yokmu facein hallaaaa.... açınca ekle beni emii....
betuss ozelden msj attım geldımı !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?