- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.541
gelmedi niçıın acabaaa niçıın
oyyy yerim ben seniiisen tabiki sen birtanem... sana kayahandan bu şarkıyı armağan ediyorum bebişim.
tamam kız hayırlısıyla şu evime bir kavuşayım, açılıcam facee lere sanal alemlere, koyucam oralara yaptığım keklerin böreklerin yemeklerin resimlerini çıldırticiyim sizi
ben dimi been been
tööbeee töööbeeeeeeee.... facede demi karşımıza kek börek çıkacak.... zorla çok kapalı olan o iştahımızı aççan yani :)))
ahahaahu bole takım arkadası olmaz olsun yahuuu
ben dimi been been
tööbeee töööbeeeeeeee.... facede demi karşımıza kek börek çıkacak.... zorla çok kapalı olan o iştahımızı aççan yani :)))
ahahaahu bole takım arkadası olmaz olsun yahuuu
onayladım yahuuu
onaylamak yetmez dürt beni
dürtmek nee yaaa Allah aşkın dana mıyız biz... benim resimler tabe nu nebiden kalma amma napçann artık yaz geliyo yaparız bir iki etkinlik :)))
sende benım gıbı her daım balık etlıymıssın ama ben son yıllarda abarttım balınaya gecıs yaptımYap tabı cnm yaa gez toz havan degıssın...Ama paylasımlarına bıttımm yaa alem hatunsun fesselam
bildim bileli duba gibiyim yaaa... lise üniversite kahretsin arkadaşlarımda hep fit hep fit.... kabak gibi meydandayım yani saklancak yerde yok :))
tünaydın herkese benimde bugün şişkinliğim var 9-10 aydır adet olmuyordum bugün olucam galiba nihayet ama çok ağrım var ya ,neyse menümü yazayım size
kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 kase eti form light müsli ,1bardak light süt, yarım çay kaşığı bal,1 çay kaşığı vişne reçeli,1 çay kaşığı krem peynir,1 ceviz
ara 1 elma ve yarım sb kadar yoğurt
öğlen 1 tabak etli arapsaçı yemeği,salata ve yoğurt
ara 2 kuru kayısı ,1 avuç badem
akşam 1 kase çilek
yaa zaten etrafta dogru duzgun sısman ınsan yok valla eskıdenmıs o sımdı moda boyle bı bız uyamadık o modaya...
tünaydın herkese benimde bugün şişkinliğim var 9-10 aydır adet olmuyordum bugün olucam galiba nihayet ama çok ağrım var ya ,neyse menümü yazayım size
kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 kase eti form light müsli ,1bardak light süt, yarım çay kaşığı bal,1 çay kaşığı vişne reçeli,1 çay kaşığı krem peynir,1 ceviz
ara 1 elma ve yarım sb kadar yoğurt
öğlen 1 tabak etli arapsaçı yemeği,salata ve yoğurt
ara 2 kuru kayısı ,1 avuç badem
akşam 1 kase çilek
Öğlen Menüm;
çeğrek karışık tost + zero kola
evden süt getirecek kap bulamadım yoksa k-fleks yiycektik bugün nagişle karşılıklı
Aminnnnnnn
Valla 2 gündür nestleninkini yiyorum ama hemen acıkıyorum ah benim k-fleksim, gidip koli ile alıcam haftasonu, birdahada bşkaları nasıl diye merak bile etmiycem, hem tadı güzel hem gerçekten tok tutuyor, hemde çikolatalı benimkisi, aşığım ona
Al bendende o kadarrBende bazen kırmızı meyvelısını alıyorum oda benı acıktırıyor bu en ıyısı cıkolatalısıda harıka...
özelden yazdım beybi nagiş eklicekti sözle bulamadı sanırsam :)))
Öğlen Menüm;
çeğrek karışık tost + zero kola
evden süt getirecek kap bulamadım yoksa k-fleks yiycektik bugün nagişle karşılıklı
yeşil çayımı içiyorum bana eşlik eden vaar mııııı?
offf çok bruk olmuş bu sefer niçııın beceremedim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?