Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gelmedi niçıın acabaaa niçıın

çok güzel msj gonderemıyorum sana

Cabuk oku sılıcem alıntıyı

Ben senı bulamadım sen arat beni m-gkahretsın deşifre oldum

Aldınmı sıfreyı betussss....Zaten profıl resmınde pembe badylı sısman bı kız goreceksın hemen ekle onu

Son düzenleme:

ben dimi been been

tööbeee töööbeeeeeeee.... facede demi karşımıza kek börek çıkacak.... zorla çok kapalı olan o iştahımızı aççan yani :)))

ben dimi been been

tööbeee töööbeeeeeeee.... facede demi karşımıza kek börek çıkacak.... zorla çok kapalı olan o iştahımızı aççan yani :)))

ahahaahu bole takım arkadası olmaz olsun yahuuu

kız işte yenibirhayat yarışmasındaki dayanıklılık testini uygulayacağım size, ordan görüpte eve gidip yapmayan kazanır

onaylamak yetmez dürt beni

dürtmek nee yaaa Allah aşkın dana mıyız biz... benim resimler tabe nu nebiden kalma amma napçann artık yaz geliyo yaparız bir iki etkinlik :)))

sende benım gıbı her daım balık etlıymıssın ama ben son yıllarda abarttım balınaya gecıs yaptım Yap tabı cnm yaa gez toz havan degıssın...Ama paylasımlarına bıttımm yaa alem hatunsun fesselam

bildim bileli duba gibiyim yaaa... lise üniversite kahretsin arkadaşlarımda hep fit hep fit.... kabak gibi meydandayım yani saklancak yerde yok :))

tünaydın herkese benimde bugün şişkinliğim var 9-10 aydır adet olmuyordum bugün olucam galiba nihayet ama çok ağrım var ya ,neyse menümü yazayım size
kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 kase eti form light müsli ,1bardak light süt, yarım çay kaşığı bal,1 çay kaşığı vişne reçeli,1 çay kaşığı krem peynir,1 ceviz
ara 1 elma ve yarım sb kadar yoğurt
öğlen 1 tabak etli arapsaçı yemeği,salata ve yoğurt
ara 2 kuru kayısı ,1 avuç badem
akşam 1 kase çilek

kısss 9-10 ay ne demeek.... doğum falan mı yaptın yoksa hiiiç normal bir şey değil... vidanjörle açmak lazım

yaa zaten etrafta dogru duzgun sısman ınsan yok valla eskıdenmıs o sımdı moda boyle bı bız uyamadık o modaya...

Hele ki şimdilerde gözüme çok batıyor, gençler çok acaip hem büyük gösteriyorlar hem boylar fidan hem de çok zayıflar

bir içim sular yani

gülşeker kız yanlışmı yazdın yoksa 9-10 aydır olmuyormusun gerçekten, bende düzensiz oluyorum rekorum 3-4 aydı sonra dr a gittim bende bi bozuklukmu var diye, birsürü testler, ultrasonlar filan çok şükür normal çıktı, annemde düzensizmiş genetik benimki, sonra inanmadım kaç defa yaptırdım yine aynı sonuç çıktı, bu sabah okudum forumdan soğan suyu kürü varmış kadınlar için çok iyiymiş bütün içeri bölgeyi temizliyormuş kızlar, alt tarafla ilgili ne sorununuz olursa olsun hepsine %100 çözüm bilginiz olsun.

Öğlen Menüm;
çeğrek karışık tost + zero kola

evden süt getirecek kap bulamadım yoksa k-fleks yiycektik bugün nagişle karşılıklı

yeşil çayımı içiyorum bana eşlik eden vaar mııııı?

offf çok bruk olmuş bu sefer niçııın beceremedim......

Al bendende o kadarr Bende bazen kırmızı meyvelısını alıyorum oda benı acıktırıyor bu en ıyısı cıkolatalısıda harıka...

özelden yazdım beybi nagiş eklicekti sözle bulamadı sanırsam :)))

Öğlen Menüm;
çeğrek karışık tost + zero kola

evden süt getirecek kap bulamadım yoksa k-fleks yiycektik bugün nagişle karşılıklı

kesinlikle k-fleks çikolatalı diyorum

öğle menüm
(oğlum yerken dayanamadım)
bir ısırık hamburger-4/5 patates kızartması
1 saat sonra 1 kase k-fleks yarım yağlı sütten
1 tane lokum azıcık ucundan derken yedim ya

betüş bebem ben seni bulamadım yoksa aradım yani bilesin murcta ekliyim ordan bul beni
yasemin işyerinde dolap yokmu al bir kutu süt koy oraya bir hafta kullan ben çay ocağındaki dolaba koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…