Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kola içmeeee yeşil çay iç sendeee.... cezalıyız biz bize kola yok..... şişkolara kola yok.....
minnoşum gerçek kola değil ZERO sıfır kalori olandan içtim aslında kolayı hiç sevmemde açıkça söyliyim sanki kola içince daha kolay regl oluyorum gibi bi his var bende , psikolojim için mecburen içtim yani
kesinlikle k-fleks çikolatalı diyorum
yasemin işyerinde dolap yokmu al bir kutu süt koy oraya bir hafta kullan ben çay ocağındaki dolaba koydum

şu mübarek yaz birtürlü gelemediki tontişim, dolap var ama henüz faaliyete geçirmedik o yüzden, bi güneş açsa takıcam fişini dolduracam içini

merhabalar, bir perşembe öğlen vakti yine karşınızdayım yine sizlerleyim..

ılıman havanın bilincinde, taze güneşten uzak, bir dükkana sıkışmış, öğleni nice oyalanmalarla getirmiş kır çiçeği kadar masum geldim topiğe..

selam dostlarrrr, selam yoldaşlarrr

K fleks yıyenler bı soru bı cvp ?!

* K - fleks sizde gaz yapıyormu ?
*Gaz yapan K-fleks deil sütmü ?
*Yoksa kişisel bi sorunmu ?

yavrum ben hoşgeldin de bu slm aynı yalan dünyadaki tülay gibim olmuş be

ay ay ay kırılgan bir çiçek kadar ince konuştum tatlişkom, pek bi şairane gördüm seni. hoşgeldin.
bu arada çikolata yapan makinaların bi parçalarını yapan bir firmaya iş hazırlıyorum, internetten çikolata resmi bulmak zorunda kaldım, çıldırmak üzereyim ağzımın suyu klavyeye akıcak şimdi, koyimmi buraya resimleri, görünce ölürsünüz ama garanti veriyorum

Merhaba kızlar

Bugün evdeyim

Münüm :

ufak bitter çikolata
2 dilim kepek ekmeğine tost peynirli
1 dilim sucuk

murccum bende yapmıyo cnm ama ilk defa dün yedim bugün öğlen ikinci öğünüm daha yaparmı bilmiyorum :44: ben yarım yağlı süt kullandım farklımıdır bilmem sen meyveli falan mı kullanıyosun :44:

mursh ben bir kere sabah eşime yedirdim, o da akşam eve geldi bidaha yemem gaz yaptı diyo, ama ona süt gaz yapıyordu zaten o yüzden içmiyor genelde.
bence kabahat sütte, bazı bünyeye gaz yapıyor galiba. çok şükür bana bişey yapmıyor.

aaa unuttum oğlumu drye götürdüm kadın
2-3 aydır görmüyodu
dr :aa inanılmaz zayıflamışsın dedi
ben:yok dr hnm sadece 6 kg dedim
dr:yok yok daha çok gitmiş dedi
ben:sporda yapıyorum ondan olabilir dedim ama aynen :119: böyle oldum durmak yok yola devam demek ki uzun süre görmeyenler daha çok fark ediyo

Nagıscım ben kakolu sut kullanıyorum ve sanırsam butun kabahatlı sut...Bu arada PORTAKALA devam bak ınceldıgın ıcın daha fazxla kılo verdıgın goruluyor...

evet cnm kesınlıkle sut yaptı sabahtır ıcımde bı dunya donuyorkı anlatamam kurul kurul kurul

Nagiş tebrik ediyorum, heh işte böyle ol yaa benimde hevesim geliyor siz böyle konuşunca
Mursh evet kesin sütten, peki ne olacak şimdi artık yiyemeyecekmisin sabahları

he heeee bu arada yaşasın colaaaaa, ben dedim ben kola içince kolay regl oluyorum diye, al işte oldum bile yaşşasınn 2,5 dır olmuyordum bunu kutlamam lazım yaaa ne yapsam şimdi ne yesem ne içsem yupiiii

selam kizlar moralim yerlerde uzun yazasim yok bir selam verip cikayim dedim

ufak bitter çikolata
ben buraya resmini koymaya çekinirken senin bunu çatır çutur yemiş olman olmuyor ama minnoşum

kiz 50 kilo yahu birakin yesin azicik, o kadar da kati olmayalim 1 kare bitter alti ustu

yavrum ben hoşgeldin de bu slm aynı yalan dünyadaki tülay gibim olmuş be

katiliyorum

sut (ozellikle de soguk sut) gaz yapar canim ben ondan soya sutu iciyorum ya gaz yapmiyor diye

cok gecmis olsun canim isvec yapmaya kalktigimda bana da olmustu berbatti yataktan cikamamistim butun gun

fulyacım hayırdır nedir senin moralini sıfırlayan hemen bakalım çaresine

kesinlikle portakala devam haklısın murccum

kızım kola mola bahane sen kola içince olacak diye kurmuşun kafada olsun yinede işe yaramış

hosbulduk canim evet bu aralar gitgide eski enerjimin tukendigini hissediyorum her anlamda. yine depresyon zamani geldi catti galiba baharin gelmesiyle birlikte.
mursh tatlim mesaj kutun dolmus bosaltabilirmisin sana destan modunda bir mesaj yazdim ama yollayamadim :26:

evt cnm fulyanında dedıgı gıbı soguk sut bende gz yapıyor ama k fleks ofıste benım kurtarıcım resmen ondan vazgecemem Gaz çıkarmak paraylamı yahuuu :26:

fulya neyin var bahar çarptı bizi öglen yogurt yedim fırında mücver yaptım yedim uykum geldi .uyumamak için kendimi burda buldum kahvemi alıp geliyorum pazarımız var bugün akşama balık salata yapıcam .ilk defa mezgit balıgı aldım tadını merak ediyorum

bosaltıyorum cnm 1 dk musade et gonder sonra ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…