Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evt cnm fulyanında dedıgı gıbı soguk sut bende gz yapıyor ama k fleks ofıste benım kurtarıcım resmen ondan vazgecemem Gaz çıkarmak paraylamı yahuuu :26:

sal gitsin bebegim ya

evet aynen oyle, bahar carpti resmen. bana her yil olur zaten bu depresif donem. disari cikmak istemiyorum elimden gelse yatak odamdan bile cikmicam butun gun. o kadar depresifim su aralar..

ufak bitter çikolata
ben buraya resmini koymaya çekinirken senin bunu çatır çutur yemiş olman olmuyor ama minnoşum

Ama ama ama ufacıktı kiiiiiiiiiiii Hem eriticem onu 1 saat pilates yapıcam

Fulya anlıyor beni bitek savun fulyam huuuh

Kızlar sonunda saçımı boyattım aaaa uzamış normalde düzleştiriciyle uzun gösterdiğim kadar hiç düzleştirmeden öyle çok mutlu oldum renkte tuttu oh beeee

ne renk boyattın cnmm ?

sabahkı k fleksten sonra dahada bısey yemedımmm

Annem ardı sımdı teflonda yepme yepcakmıs benımde dukandan kalma bugday ve yulaf kepeklerım vardı mısır unu ekleyıp banada yapıcak lıght bı yepme

sabahkı k fleksten sonra dahada bısey yemedımmm

Annem ardı sımdı teflonda yepme yepcakmıs benımde dukandan kalma bugday ve yulaf kepeklerım vardı mısır unu ekleyıp banada yapıcak lıght bı yepme

o ne olaki :44: bende azıcık daha k-fleks yedim çok uykum geldi uykum açılsın diye yedim ne alakaysa

Hihohohohohho pilatesimide yaptım şimdi kardeşime babamın aldığı tişörtü değiştirmeye gitcem L beden almış gidip S alıp kendim giycem Çuval gibi durdu bende onda göbek 3 metre ilerde Onuda başlatsammı napsam diyete :44: Babam 1 kilo daha verme sen ölmeyimi planlıyosun dedi

anlarim tabi yavrucugum cikolata yiyenin halinden en iyi ben anlarim

ne renk boyattin resim koysana facebooka bakim

beni başlat beni başlat..... kardeşin kardeşe hayrı yok bu devirde yahu başlatemmi diye düşünüyo..... hain kardeş..... kardeş misin kalleş misin

ben denedim onu 2 sene önce falan gerçekten işe yarıyo benim midede sorun olduğu için 1 çay kaşığı bal koyup içiyordum ama şimdi üşengeçliğimden yapmıyorum işte

ayyyyy hiç gülceğim yoktu sen çok yaşa emi aşırı derecede kilo kaybettiğimden olabilirmiş dr öyle dedi yoksa bi sorun yok cnm anca vücut kendine geliyo

kııız ben vaktiylen 62 den 47 ye düştümdü inanmadın demiii bende inananmıyorum :))) hiç öyle bir şey yaşamadım.... benim bildiğim çocuk doğuranlara evrenin bir torpili o bir yıl kadar hastalanmamak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…