- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.581
evt cnm fulyanında dedıgı gıbı soguk sut bende gz yapıyor ama k fleks ofıste benım kurtarıcım resmen ondan vazgecemem Gaz çıkarmak paraylamı yahuuu:26:
evt cnm fulyanında dedıgı gıbı soguk sut bende gz yapıyor ama k fleks ofıste benım kurtarıcım resmen ondan vazgecemem Gaz çıkarmak paraylamı yahuuu:26:
fulya neyin var bahar çarptı bizi öglen yogurt yedim fırında mücver yaptım yedim uykum geldi .uyumamak için kendimi burda buldum kahvemi alıp geliyorum pazarımız var bugün akşama balık salata yapıcam .ilk defa mezgit balıgı aldım tadını merak ediyorum
ufak bitter çikolata
ben buraya resmini koymaya çekinirken senin bunu çatır çutur yemiş olman olmuyor ama minnoşum
Ama ama ama ufacıktı kiiiiiiiiiiiiHem eriticem onu 1 saat pilates yapıcam
Fulya anlıyor beni bitek savun fulyam huuuh
Kızlar sonunda saçımı boyattım aaaa uzamış normalde düzleştiriciyle uzun gösterdiğim kadar hiç düzleştirmeden öyle çok mutlu oldum renkte tuttu oh beeee
ne renk boyattın cnmm ?
minnoşum gerçek kola değil ZERO sıfır kalori olandan içtimaslında kolayı hiç sevmemde açıkça söyliyim sanki kola içince daha kolay regl oluyorum gibi bi his var bende , psikolojim için mecburen içtim yani
Gizemli kahve cnm keşke senin saç rengin bana uysa ahhh ahhh
kahvede guzeldır bende severım o tonları bakalım vazgecebılırsem bu renkten ılk denıycegım renk
sabahkı k fleksten sonra dahada bısey yemedımmm
Annem ardı sımdı teflonda yepme yepcakmıs benımde dukandan kalma bugday ve yulaf kepeklerım vardı mısır unu ekleyıp banada yapıcak lıght bı yepme
Ama ama ama ufacıktı kiiiiiiiiiiiiHem eriticem onu 1 saat pilates yapıcam
Fulya anlıyor beni bitek savun fulyam huuuh
Kızlar sonunda saçımı boyattım aaaa uzamış normalde düzleştiriciyle uzun gösterdiğim kadar hiç düzleştirmeden öyle çok mutlu oldum renkte tuttu oh beeee
kısss 9-10 ay ne demeek.... doğum falan mı yaptın yoksa hiiiç normal bir şey değil... vidanjörle açmak lazım
K fleks yıyenler bı soru bı cvp ?!
* K - fleks sizde gaz yapıyormu ?
*Gaz yapan K-fleks deil sütmü ?
*Yoksa kişisel bi sorunmu ?
Eki Görüntüle 388913
Hihohohohohho pilatesimide yaptım şimdi kardeşime babamın aldığı tişörtü değiştirmeye gitcem L beden almış gidip S alıp kendim giycemÇuval gibi durdu bende onda göbek 3 metre ilerde Onuda başlatsammı napsam diyete :44: Babam 1 kilo daha verme sen ölmeyimi planlıyosun dedi
gülşeker kız yanlışmı yazdın yoksa 9-10 aydır olmuyormusun gerçekten, bende düzensiz oluyorum rekorum 3-4 aydısonra dr a gittim bende bi bozuklukmu var diye, birsürü testler, ultrasonlar filan çok şükür normal çıktı, annemde düzensizmiş genetik benimki, sonra inanmadım kaç defa yaptırdım yine aynı sonuç çıktı, bu sabah okudum forumdan soğan suyu kürü varmış kadınlar için çok iyiymiş bütün içeri bölgeyi temizliyormuş kızlar, alt tarafla ilgili ne sorununuz olursa olsun hepsine %100 çözüm bilginiz olsun.
o ne olaki :44: bende azıcık daha k-fleks yedim çok uykum geldi uykum açılsın diye yedim ne alakaysa
ayyyyy hiç gülceğim yoktu sen çok yaşa emiaşırı derecede kilo kaybettiğimden olabilirmiş dr öyle dedi yoksa bi sorun yok cnm anca vücut kendine geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?