- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.901
Senin yasin kackiAblam onlar genc ben onlara uyamamkı
Bende 3cocuk var balımAnladim canim, ikinci cocukta uyku düzeni daha cabuk olur sende rahat edersin ins. Kac yasinda oglun?
35yolun yarısı demiş şairSenin yasin kacki
Ay masallah büyüklermis ufak yavri haricBende 3cocuk var balımoğlum 15 kızım 10
Bebeğimde pazar gunu 1yasında olucak
Sen kac yasında sın ablasının gülüSenin yasin kacki
Yok canim daha dur o bise degil35yolun yarısı demiş şair
Emsal sayiliriz temmuzda 32 olcamSen kac yasında sın ablasının gülü
Bak bak bahaneye bak tozu dumana katan dılegi nereye sakladınAblam onlar genc ben onlara uyamamkı
Totosu yemiyor :))) dilek olsa tabirin aslını soylerdiBak bak bahaneye bak tozu dumana katan dılegi nereye sakladın
Ben seni daha kucuk saniyordumEmsal sayiliriz temmuzda 32 olcam
Canli görsen Zaten inanmazsin yasimaBen seni daha kucuk saniyordum
Amin insallah ablaBende yattim kizlar
Yarin insallah daha güzel bi güne uyanalim
Iyi geceler canimBende kactım saat 2 oldu uzun zamandır bu saate kalmamıs tim yarın sersem tavuk gıbı olurum kesin
İdare ediyoruz abla çok şükür valla su sıra pek gelemiyorum gece uykularım pek kaliteli değil sabaha karşı uyuyorum geç kalkıyorum sonra da kahvaltı ev işi kızım derken akşam oluyor evin içinde moralim fena açıkçası tam yürüyüş yapacağım diye kendimi ayarladığım dönemler eve tıkıldık bu süreç daha da baya uzayacak belli Allah sonumuzu hayır eylesin
Aman kattıda ne oldu koruyamadı ama verdıgi kıloyu azimli sıçan dilekBak bak bahaneye bak tozu dumana katan dılegi nereye sakladın
Tam senın yaslarındaydım takımda iki iki kılo verirdim hey gidi gençlik heyEmsal sayiliriz temmuzda 32 olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?