- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.921
bu saate olurmu canimKahvemlen aksam almadığım 200 kalori hakkımı cıkolata İle alıyım ben an itibariyle en ıyısı
MasallahTam senın yaslarındaydım takımda iki iki kılo verirdim hey gidi gençlik hey(65yaş üstü hissediyor )
Saglımız sevdıklerımız yanımızda olsunda sabredicez artık cnmİdare ediyoruz abla çok şükür valla su sıra pek gelemiyorum gece uykularım pek kaliteli değil sabaha karşı uyuyorum geç kalkıyorum sonra da kahvaltı ev işi kızım derken akşam oluyor evin içinde moralim fena açıkçası tam yürüyüş yapacağım diye kendimi ayarladığım dönemler eve tıkıldık bu süreç daha da baya uzayacak belli Allah sonumuzu hayır eylesinkilo durumuna da pek bakmıyorum açıkçası unutuyorum tartilmayi ondan bildiremedim de sen nasılsın
Banane ne sayılacak hakkım olan kalori o benım yedırtmem kımseye
Orası öyle canım çok şükür halimize ama alışık olunmayan bı durum değişik zor hiç bitmeyecek gibiSaglımız sevdıklerımız yanımızda olsunda sabredicez artık cnm
Bende tam motıve İle spor salonuna gidiyordum uyeliğim biter bitmez uye olacaktım nısanda ☹
Ne diyelim bugunumuze sukur sıcacık evlerımızde yıycrk asımız evlatlarımız yanımızda
Suriyelilerin, depremdrn sonra ortada kalan insanların halıni dusununce cok sukur demek lazım
Tamamdır balımTebrik ediyorum hepimizi
Leslie candır bacım eski zayıflama dönemimde sabah akşam Leslie yapıyordum Ya bildiğiniz bi hııt videosu var mi hiç denemedim denemek istiyorum
Tamam canım ben de bugün başlasam fena olmayacak o zamanşu 9 lardan kurtulmak baya rahatlatacak sizi bence çarşamba bende başlayacağım üçüncü 21 e bu sefer sporu sıkı tutmak istiyorum inşallah hadi bakalim sizmi çok vereceksiniz ekim ablayla, yoksa ben mi@zsaracoglu sen ayrica yazmamıştın galiba o yüzden bunu alintiladim. Tebrikler canim.
hadi çarşambaya kadar at ablacim başlayın sizi takipteyim.
bende sabirsizlikla 7 li rakamlari görmeyi bekliyorum. tebrikler süper gitmiş.
Teşekkür ederim canım
tebrikler canim haftaya daha fazla gider insallah.
canimm tebrikler. Hangi programdan takip ediyorsun kalori hesaplamayi.
ya bende seni merak ediyordum aslinda.. yarin tartil unutma. Bebeğin nasil oldu. Umarim iyidir.
Ben bu yazıda çok büyütülecek bir şey göremedim.. Yani kendi adıma konuşayım, neden burdayim çünkü tek başına başladığım zamanlar da devam ettiremiyordum, çünkü motivasyona ihtiyacım vardi, çünkü nerde yanlış yaptığımı göremiyordum, burda ki yorumlar sayesinde bir çok şeyi düzelttim. @selensu82 senin sayende sabahları ekmek ve yumurta sayısına dikkat etmeye başladım. Lütfen bir birinizi kırmayın. Ben bir buçuk aydir burdayim hepinizi eşit derecede taniyorum ve herbirinizin yorumu eleştirisi benim için çok önemli. Sizleri seviyorum.
Ben her hafta 1 kilo kesin gider hatta bazen de küsurati olur diye düşünerek 85 i hedefledim ama geçen hafta istediğim sonucu alamadim. Sanirim beni uykusuzluk etkiledi birde spor
Nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun insallah canim.bence 2 çatal ye yaa Çok etkilemez. Çok canin isterse de 1 bardak sütle 1 dilim ye.
Bugün bi diyetisyen dinledim, diyorki kilo verememe sebebi sabah geç yapilan kahvalti. Kahvaltı geç saate kalinca öğlen öğünü gidiyor dolayisiyla kilo vermek zorlaşıyor. Bi denesen mi abla sende.
Benim de sıkıntım tatlılarla.
Bravooo kaptanimm tebriklerrrKapılar açıldı gümbür gümbür geliyorum diyorsun..
Bu kadar kolay demi. Gerçekten istemek çok önemli ve isterken de doğru istemek.
evet aslında mart sonuna kadar olsa belki tutturabilirdik
Bende karatay yapiyoruum ama ekmek var sabahlari emzirdigim için oda. Onu da kilo verme süreci duruklayinca azaltacagim.
Kesinlikle katiliyorum. Ben üçüncü 21 e başliycam 1 nisanda ve gerçekten hayat tarzim oldu diyebilirim. Diyet değil yaşam tarzi diyorlar ya tamda öyle. Ayrica bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle ve kesinlikle çocuklarıma yük olmak istemiyorum. Onlari bir şeylere mecbur birakmak istemiyorum.Onlari bu hayata getirme sebebimiz annelik babalik duygumuzu tatmin etmek bence ..
Tebriklerrr
Evet onu bendeDream00 dan duymuştum ve ilk defa bugün açtım 30 dk yaptim 22.5+12.5 şeklinde eğlenceli nasil bitti anlamadim. Çok yorucu değil canim...
Vayyy canınaaa hem takımlardaki hem de bireyseldeki birincilik biz de* * * 9.Takim 667. Etap * * *BİRİNCİ
Niran Nevra (76.0/73/3/%3.95)
Zeycan123 (63.5/63.2/0.3/%0.47)
zsaracoglu (79,0/78.2/0.8/%1.01)
askrhpozitif (82.1/79.7/2.4/%2.92)
Ucmelekannesi (69.5///) sabit
Poni Bon (80.8/79.9/0.9/%1.11)
Jasminium84 (64,3/64,1/0.2/%0,31)
ela_naz2019 (88.3/86.9/1.4/%1.59)
selensu82 (55.6/55.5/0.1/%0.18) kendi isteğiyle ayrıldı
Furha63 (69.3/69.2/0.1/%0.14) kendi isteğiyle ayrıldı
medine66 (65/64.8/0.2/%0.31)
9.takim ortalamasi : %1.090
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 667. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> % 1.090
2. (10.TAKIM) ==> % 0.494
3. (6. TAKIM) ==> % 0.0,210
BİREYSEL DERECELER
1.Handandandan => % 3.95 => 9. TAKIM
2.askrhpozitif => %2,92 => 9.TAKIM
3. nrmyn => %2.73 => 5. TAKIM
Di mi abla yaaa 3.lüğü boş bırakmışız olmadı böyleEmek veren herkese coook tebrikler canlar
Nihayet 1.lik geldi
Ozellikle
@NiranNevra
askrhpozitif
Kocamannnnn alkislarrrr
Yalniz takima teessüf ederim
Bi 3.bireyselligi alamamişiniz
Amiinnnamannn dikkat derede yuzup kiyida bogulma canim.
masallah size kizlar. 1.ligi herseye ragmen kapmisiz.
Handandandan askrhpozitif tebrik ederim kizlar derecekerinizi
Demi abla ilk uc de bizden olsa of offff.
Nazarlara gelmesin takimim
Hadi bakalım kuzum inşallah devamı gelir o zamanOncesı regl haftamdı onunda eksısı var asıl haftaya belli olucak işe yarayıp yaramadığı cnm
eline saglik canim..sagol:)__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zsaracoglu -- +--+ --+--135--+ --+ --+ 135
Zeycan123 -- 30--+ --+-- +--80+ -- 105-- 215
Ucmelekannesi -- 135 -- + --+ -- + --+ -- 135-- 270
Medine66 -- 360+--240 +235 -- + 225--+190 --
1250
Selensu82-- 90 +90-- 90 -- 180 --135 -- 150+80-- 120-- 90 1025
Ela_Naz-- + -- + -- + --+ -- + -- --+
Niran Nevra. --180+ --180+--180 +210 -- 180+ 180-- 180-- --+ 1290
Askrhpozitif-- 135 --90-- + -- + -- 135 -- +135 --+ 495
Dream-- +--45--+--147---+--99 291
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
Spor listesi Sonuclar
1.@Niran Nevra 1290
2. I Ilyusa 1250
3.@selensu82
1025
Tebrikler kizlar
sagol abla,)baya gec oldu daha yatmadinmi cnm
Eline saglik cnm
Sporcu guzellerede tebrikler
sagol canim:)))dene canim yapabiliyorsan daha erken yap, bence Cok fark ediyor.
Emegine saglik canim
Tebrikler canlar I Ilyusa
Handandandan
insallah canim:))vermem gereken son 7 kilom kaldi...iste mezun olduktan sonrasi zor olan benim icin.insallah bu sefer koruyabilirim:)
bende rakip istiyorum:)) olmak isteyen varsa bekliyorum:))Yeni rakipler ciksa da
Ortalik şenlense
o dusmanlar hiiicc bitmez(Kızım bebrklıgınden berı gec yatar erken yatsa bıle gece uyanıp dıkerdı ayaga
Oglum erken kalktıysa erken yatar yatardı okul varken☹
Şuan pc oyun oynuyor oldure oldure bitiremedi düşmanları
allah bagislasin canim:)simdiden dogum gunu kutlu olsun prensesinn:)))Bende 3cocuk var balımoğlum 15 kızım 10
Bebeğimde pazar gunu 1yasında olucak
aa sende mi vermistin onceden kac kg ya kadar dusmustun?Aman kattıda ne oldu koruyamadı ama verdıgi kıloyu azimli sıçan dilek
Orta yasa gelmiş her konuda yavaslama sakınlık kararı alan dılegı gorun şimdi siz
Canım kendım sabırla zamanla hedefıne ulaşıp kılo verımeyı dengeleyerek basarmış olunca koruması daha kolay olucak dılekcıgım için artık
cok degilmis surda 3 sene olmusTam senın yaslarındaydım takımda iki iki kılo verirdim hey gidi gençlik hey(65yaş üstü hissediyor )
Benim de 7 kilom kaldı vermem gereken rakip olalım mıeline saglik canim..sagol:)
sagol abla,)
sagol canim:)))
insallah canim:))vermem gereken son 7 kilom kaldi...iste mezun olduktan sonrasi zor olan benim icin.insallah bu sefer koruyabilirim:)
bende rakip istiyorum:)) olmak isteyen varsa bekliyorum:))
o dusmanlar hiiicc bitmez(
allah bagislasin canim:)simdiden dogum gunu kutlu olsun prensesinn:)))
aa sende mi vermistin onceden kac kg ya kadar dusmustun?
cok degilmis surda 3 sene olmus
Günaydın canımgunaydin hanimlar hayirli sabahlar:))
Bilmiyorum ki bende diyetisyenden duydum. Her bünye değişiyor işte. Bende notmalde kahvaltı sevmezdim. Ama emzirince sabah kendimi nasil mutfağa attigimi bilmiyorumTamam canım ben de bugün başlasam fena olmayacak o zaman
Bu arada kahvaltı kısmına ben katılmıyorum ne zaman sabah kahvaltısını atladım gerçekten acıkınca yemeye başladım kilo verimim hızlandı
Vayyy canınaaa hem takımlardaki hem de bireyseldeki birincilik biz de❤
İnşallah devamını da getiririz
Di mi abla yaaa 3.lüğü boş bırakmışız olmadı böyle
Amiinnn
Hadi bakalım kuzum inşallah devamı gelir o zaman
Ne güzel yaa kalan 7 kilo kulağa çok hoş geliyorBenim de 7 kilom kaldı vermem gereken rakip olalım mı
Aynen kuzum onu da yazacaktım unuttumBilmiyorum ki bende diyetisyenden duydum. Her bünye değişiyor işte. Bende notmalde kahvaltı sevmezdim. Ama emzirince sabah kendimi nasil mutfağa attigimi bilmiyorum
Günaydın canımGunaydın kızlar
Doğum sonrası ben de 74 kiloydum 10 kilosunu verdim işteNe güzel yaa kalan 7 kilo kulağa çok hoş geliyorBenim de kalan 20
Günaydın canımGunaydın kızlar mutlu haftasonlariniz olsun inşallah
Evet aynen öyle. Kahvaltiyi zar zor yapiyorum sabah 6.30 da uyaniyor benimkiler kahvaltı yapmam 9.30 u buluyor. Çayı 3 kere ısıtıyorumAynen kuzum onu da yazacaktım unuttum
Herkesin bünyesi farklı, herkes aynı şeylere farklı tepkiler veriyor o yüzden kilo verme sürecinde insanın vücudunu tanıması çok önemli
Ehhh bi de emziriyorsun senin öğün atlamaman önemli tatlım
Günaydın canım
Doğum sonrası ben de 74 kiloydum 10 kilosunu verdim işte
Sen de vereceksin şimdiki 20 kilo bi süre sonra 2 kiloya düşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?