Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saglımız sevdıklerımız yanımızda olsunda sabredicez artık cnm
Bende tam motıve İle spor salonuna gidiyordum uyeliğim biter bitmez uye olacaktım nısanda
Ne diyelim bugunumuze sukur sıcacık evlerımızde yıycrk asımız evlatlarımız yanımızda
Suriyelilerin, depremdrn sonra ortada kalan insanların halıni dusununce cok sukur demek lazım

Orası öyle canım çok şükür halimize ama alışık olunmayan bı durum değişik zor hiç bitmeyecek gibi Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Tebrik ediyorum hepimizi

Leslie candır bacım eski zayıflama dönemimde sabah akşam Leslie yapıyordum Ya bildiğiniz bi hııt videosu var mi hiç denemedim denemek istiyorum
Tamamdır balım
Benim yok ama bi ara bi hocayla çalışmıştım ölüm gibi bişe oluyordu ama kimse ölmüyordu o kadar diyeyim

Tamam canım ben de bugün başlasam fena olmayacak o zaman
Bu arada kahvaltı kısmına ben katılmıyorum ne zaman sabah kahvaltısını atladım gerçekten acıkınca yemeye başladım kilo verimim hızlandı

Vayyy canınaaa hem takımlardaki hem de bireyseldeki birincilik biz de
İnşallah devamını da getiririz

Emek veren herkese coook tebrikler canlar
Nihayet 1.lik geldi

Ozellikle

@NiranNevra
askrhpozitif
Kocamannnnn alkislarrrr

Yalniz takima teessüf ederim
Bi 3.bireyselligi alamamişiniz
Di mi abla yaaa 3.lüğü boş bırakmışız olmadı böyle

Amiinnn

Oncesı regl haftamdı onunda eksısı var asıl haftaya belli olucak işe yarayıp yaramadığı cnm
Hadi bakalım kuzum inşallah devamı gelir o zaman

eline saglik canim..sagol:)
baya gec oldu daha yatmadinmi cnm

Eline saglik cnm

Sporcu guzellerede tebrikler
sagol abla,)
dene canim yapabiliyorsan daha erken yap, bence Cok fark ediyor.

Emegine saglik canim
Tebrikler canlar I Ilyusa
Handandandan
sagol canim:)))
I Ilyusa tebrık ederım balım harıka gıdıyor sun cok yakında mezun ederız senı
insallah canim:))vermem gereken son 7 kilom kaldi...iste mezun olduktan sonrasi zor olan benim icin.insallah bu sefer koruyabilirim:)
Yeni rakipler ciksa da

Ortalik şenlense
bende rakip istiyorum:)) olmak isteyen varsa bekliyorum:))
Kızım bebrklıgınden berı gec yatar erken yatsa bıle gece uyanıp dıkerdı ayaga
Oglum erken kalktıysa erken yatar yatardı okul varken☹
Şuan pc oyun oynuyor oldure oldure bitiremedi düşmanları
o dusmanlar hiiicc bitmez(
Bende 3cocuk var balım oğlum 15 kızım 10
Bebeğimde pazar gunu 1yasında olucak
allah bagislasin canim:)simdiden dogum gunu kutlu olsun prensesinn:)))
aa sende mi vermistin onceden kac kg ya kadar dusmustun?
Tam senın yaslarındaydım takımda iki iki kılo verirdim hey gidi gençlik hey(65yaş üstü hissediyor )
cok degilmis surda 3 sene olmus

Benim de 7 kilom kaldı vermem gereken rakip olalım mı

Bilmiyorum ki bende diyetisyenden duydum. Her bünye değişiyor işte. Bende notmalde kahvaltı sevmezdim. Ama emzirince sabah kendimi nasil mutfağa attigimi bilmiyorum

Bilmiyorum ki bende diyetisyenden duydum. Her bünye değişiyor işte. Bende notmalde kahvaltı sevmezdim. Ama emzirince sabah kendimi nasil mutfağa attigimi bilmiyorum
Aynen kuzum onu da yazacaktım unuttum
Herkesin bünyesi farklı, herkes aynı şeylere farklı tepkiler veriyor o yüzden kilo verme sürecinde insanın vücudunu tanıması çok önemli
Ehhh bi de emziriyorsun senin öğün atlamaman önemli tatlım

Gunaydın kızlar
Günaydın canım

Ne güzel yaa kalan 7 kilo kulağa çok hoş geliyor Benim de kalan 20
Doğum sonrası ben de 74 kiloydum 10 kilosunu verdim işte
Sen de vereceksin şimdiki 20 kilo bi süre sonra 2 kiloya düşecek

Evet aynen öyle. Kahvaltiyi zar zor yapiyorum sabah 6.30 da uyaniyor benimkiler kahvaltı yapmam 9.30 u buluyor. Çayı 3 kere ısıtıyorum annelerin kaderi öğleni atlamak istemiyorum bende ama ona hiç firsat vermiyorlar ya yapabildiğim kadariyla artik. Valla ağzından bal damliyor ya çok hevesliyim hedefime ulaşmadan birakmayi düşünmüyorum 97 olmustum doğumdan sonra bi 4 kilosunu takimdan önce verdim. Yani yaklaşık bi 10 kilom gitti çok şükür. Kaldi 20. Çok zorlanmiyoum da alıştım baya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…