Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İçimi dökmeyi bekloyor musum

Merak etme kuzum kaç aylıktı senin Bebişin ama vücudun tam anlamıyla toparlanması 1 seneden sonra başlıyor bence ayrıca 20 kilo inan bişe değil
Yukarıda Allah var 17 kilo vermem gerekirken çok moralim bozuktu ben veremem bu kiloyu diye ve böyle dedikçe de gerçekten veremedim çünkü nasılsa veremiyorum deyip dikkat etmiyordum
Sonra düşündüm insanlar 50 60 kilo veriyor ben niye yapamayacakmışım o zaman kilo vermeye başladım
Bazen artıya geçiyorum bazen çok hızlı veriyorum falan ama asla pes etmiyorum
Ayrıca bir de şu var senin menülerin çok güzel çok uğraşmadan 20 kiloyu verirsin sen

4 aylik olacak canim. Buraya başladığımda 2.5 aylikti. Ben cok duraksamadan ilerledim ortalama her hafta 1 kilo gitti gibi belki o yuzdendir. Eğer takilsaydim bende senin gibi düşünebilirdim. Verecegiz Allah in izniyle. Ben kendime bi liste belirledim günlük ne yiyebilirim ne kadar yiyebilirim diye ve 21 gün boyunca bu listeye uyuyorum. 1 gün ara verip bi daha başlıyorum. Çok alıştım ve sevdim.

Ayyy daha çok küçükmüş canım yaa o zaman 1 yaşına kadar vermiş olursun kilolarını

Günaydın kızlar
Günaydın kızlar

Ayyy daha çok küçükmüş canım yaa o zaman 1 yaşına kadar vermiş olursun kilolarını

Günaydın kızlar ❤
İnşallah canim. Allah kısmet ederse yeni yıla istedigim kiloda girmek istiyorum.

NİSAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(27 Mart-24 Nisan) (4 haftalık)

Handandandan (73)----------68.6
ekim2009 (91)----------87
Jasminium84 (64. 1)----------60
@zsaracoglu (78.2)----------72
askrhpozitif (79.7)----------75
Poni Bon (79.9)-------------76
@Furha63 (69.2)-------------67
Ucmelekannesi (69.5)----------65
GastrikAsit (71.5)------66
E ela_2019 (86.9)--->79.9
@Zeycan123 (63.2)----------60
Mefkurem (91.6)------ 87
@medine66 (64.8)----------61
Pnrrr-12 (72)----------68
@Tekrar dene (81)--->78
@Gulbe seker (102.7)----- 98
Dream00 (55.7)----------54

cuma menusu olmus canim afiyet olsun
kahvalti kalabalik girunsede sadece simit fazla olmus abla. Onuda aksami hafif gecirerek telafi etmissin
gayet guzel canim afiyet olsun
oglenin salatayla gecirseymissin daha iyi olurmus canim.
27 mart
11.00
1 dilim ekmek
1 yumurta
6 zeytin
1 dilim peynir
Marul
Dereotu

15.00
Bir kase yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
1 elma

17.00
1 meyve
7 fındık
19.15
1 kepçe çorba
Bir tabak pırasa
Bolca yağsız salata
2 litre su
Spor yok
afiyet olsun cok guzel
1ligi kimselere vermiyorsun Handandandan @medine66 senide tebrik ederim canim
Bendede var bu aletten cıkarıyım. Baza altından ıyı aklıma getırdın
Ben kollarım ıcın kullanmıştım gobrk için becerememiştım
Bence leslie arkasından bununla çalış 15,dk gb
bende oyle yaptim canim. Lesli arkasina bu aleti. Su gobegim,bacak ve kollarimi agrisindan hissetmiyirum,aciyor
Bende 3cocuk var balım oğlum 15 kızım 10
Bebeğimde pazar gunu 1yasında olucak
masallah rabbim hayirli uzun omur versin.
Günaydınnnnnnn
Nasılsınz kızlaaar
Gunaydin canim. Ayni ev, is, cocuklarla oyna,odev yap derken gunler bitiyor iste.
Sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…