- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.941
İçimi dökmeyi bekloyor musumEvet aynen öyle. Kahvaltiyi zar zor yapiyorum sabah 6.30 da uyaniyor benimkiler kahvaltı yapmam 9.30 u buluyor. Çayı 3 kere ısıtıyorumannelerin kaderi öğleni atlamak istemiyorum bende ama ona hiç firsat vermiyorlar ya yapabildiğim kadariyla artik. Valla ağzından bal damliyor ya çok hevesliyim hedefime ulaşmadan birakmayi düşünmüyorum 97 olmustum doğumdan sonra bi 4 kilosunu takimdan önce verdim. Yani yaklaşık bi 10 kilom gitti çok şükür. Kaldi 20. Çok zorlanmiyoum da alıştım baya..
O zaman siz yetişin banaSenin masallahin var cnm bizi solladin geçtin
Evet öyle doyorlarevet buna katiliyorum canim, Kahvalti saati aslinda 10 u gecmemeli
Masallah 9. takimatebrikler hepinize canlar
Handandandan
askrhpozitif masallah tütütü nazar degmesin
Merak etme kuzum kaç aylıktı senin Bebişin ama vücudun tam anlamıyla toparlanması 1 seneden sonra başlıyor bence ayrıca 20 kilo inan bişe değilEvet aynen öyle. Kahvaltiyi zar zor yapiyorum sabah 6.30 da uyaniyor benimkiler kahvaltı yapmam 9.30 u buluyor. Çayı 3 kere ısıtıyorumannelerin kaderi öğleni atlamak istemiyorum bende ama ona hiç firsat vermiyorlar ya yapabildiğim kadariyla artik. Valla ağzından bal damliyor ya çok hevesliyim hedefime ulaşmadan birakmayi düşünmüyorum 97 olmustum doğumdan sonra bi 4 kilosunu takimdan önce verdim. Yani yaklaşık bi 10 kilom gitti çok şükür. Kaldi 20. Çok zorlanmiyoum da alıştım baya..
4 aylik olacak canim. Buraya başladığımda 2.5 aylikti. Ben cok duraksamadan ilerledim ortalama her hafta 1 kilo gitti gibi belki o yuzdendir. Eğer takilsaydim bende senin gibi düşünebilirdim. Verecegiz Allah in izniyle. Ben kendime bi liste belirledim günlük ne yiyebilirim ne kadar yiyebilirim diye ve 21 gün boyunca bu listeye uyuyorum. 1 gün ara verip bi daha başlıyorum. Çok alıştım ve sevdim.Merak etme kuzum kaç aylıktı senin Bebişin ama vücudun tam anlamıyla toparlanması 1 seneden sonra başlıyor bence ayrıca 20 kilo inan bişe değil
Yukarıda Allah var 17 kilo vermem gerekirken çok moralim bozuktu ben veremem bu kiloyu diye ve böyle dedikçe de gerçekten veremedim çünkü nasılsa veremiyorum deyip dikkat etmiyordum
Sonra düşündüm insanlar 50 60 kilo veriyor ben niye yapamayacakmışım o zaman kilo vermeye başladım
Bazen artıya geçiyorum bazen çok hızlı veriyorum falan ama asla pes etmiyorum
Ayrıca bir de şu var senin menülerin çok güzel çok uğraşmadan 20 kiloyu verirsin sen
Baya şaşırdım haa küçük sanıyodum bn seni çıtı pıtısn zatiEmsal sayiliriz temmuzda 32 olcam
Allah bağışlasın. Erken kalkan yol alır, erken evlenen......Bende 3cocuk var balımoğlum 15 kızım 10
Bebeğimde pazar gunu 1yasında olucak
Ayyy daha çok küçükmüş canım yaa o zaman 1 yaşına kadar vermiş olursun kilolarını4 aylik olacak canim. Buraya başladığımda 2.5 aylikti. Ben cok duraksamadan ilerledim ortalama her hafta 1 kilo gitti gibi belki o yuzdendir. Eğer takilsaydim bende senin gibi düşünebilirdim. Verecegiz Allah in izniyle. Ben kendime bi liste belirledim günlük ne yiyebilirim ne kadar yiyebilirim diye ve 21 gün boyunca bu listeye uyuyorum. 1 gün ara verip bi daha başlıyorum. Çok alıştım ve sevdim.
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGunaydinlar
İnşallah canim. Allah kısmet ederse yeni yıla istedigim kiloda girmek istiyorum.Ayyy daha çok küçükmüş canım yaa o zaman 1 yaşına kadar vermiş olursun kilolarını
Günaydın kızlar ❤
Gunaydn cnm iyi sagol senin nasil gidiyor hamilelik :)Günaydınnnnnnn❣
Nasılsınz kızlaaar
cuma menusu olmus canim afiyet olsun27 Mart cuma
9.00
3 patatesli mücver tost makinesinde cok az Z.yağ ile
1 bardak süt
1 tk bal
13.30
1 sade kahve
Portakallı fit irmik topu 3 adet ceviz büyüklüğünde
19.00
Fırında kızarmış patlıcanlı imam bayıldı 1 tabak
2 wasa
Salatalık turp 3 4 dilim
Su 2 olur
4 dk zumba 14 p
300 ip atlama 60 p toplam 74 p @Tekrar dene
kahvalti kalabalik girunsede sadece simit fazla olmus abla. Onuda aksami hafif gecirerek telafi etmissin27 mart cuma
11:30- 12:00 arası
4/3 simit
1 haşlama yumurta
yarım kk beyaz peynir
1 kk kadar köy peyniri
2 dal nane bir tutam dereotu
1 kaşıkdan biraz fazla zeytin yağı büyük lokma ekmek +devit-3
1-2 tutam çörek otuna 1 tk bal (adet söktürücüymüş )
17:55 hindiba kahvesi
19:40
1 bardak süte 1 kaşe (5 gr) lif takviyesi
bir arada tarçınlı karanfilli yeşil çay içtim ama saatini hatırlamıyorum kahveden önceydi
su saymadım 2 lt yi geçmiştir
gayet guzel canim afiyet olsun10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
İki yumurtalı Menemen
5 siyah zeytin
Biraz beyaz peynir
15:45
Maden suyu limon sıkılmış
17:00
2 kepçe etli kuru barbunya yemeği
Zeytinyağlı salata
3 kaşık yoğurt
Su:3ü geçti
Spor: bugünlük yok
oglenin salatayla gecirseymissin daha iyi olurmus canim.Sabah 09.30
2 h.yumurta
1 kaşık menemen
2dilim ekmek
3 dilim peynir
Öğle 13.30
2 kepçe k.fasulye
4 kaşık bulgur
Akşam 19.00
2 çorba kasesi ispanak corbasi
Birazda yumurtali yapmıştım ondan yedim 2 kaşık.
Salata
Kefir+kahve birer saat arayla içtim.
Su 2 litre
Spor 35 dk leslie
35×3=105 @Tekrar dene
Biraz fazla oldu ama öyle gerekti sütum azalmıştı
afiyet olsun cok guzel27 mart
11.00
1 dilim ekmek
1 yumurta
6 zeytin
1 dilim peynir
Marul
Dereotu
15.00
Bir kase yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
1 elma
17.00
1 meyve
7 fındık
19.15
1 kepçe çorba
Bir tabak pırasa
Bolca yağsız salata
2 litre su
Spor yok
1ligi kimselere vermiyorsun__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zsaracoglu -- +--+ --+--135--+ --+ --+ 135
Zeycan123 -- 30--+ --+-- +--80+ -- 105-- 215
Ucmelekannesi -- 135 -- + --+ -- + --+ -- 135-- 270
Medine66 -- 360+--240 +235 -- + 225--+190 --
1250
Selensu82-- 90 +90-- 90 -- 180 --135 -- 150+80-- 120-- 90 1025
Ela_Naz-- + -- + -- + --+ -- + -- --+
Niran Nevra. --180+ --180+--180 +210 -- 180+ 180-- 180-- --+ 1290
Askrhpozitif-- 135 --90-- + -- + -- 135 -- +135 --+ 495
Dream-- +--45--+--147---+--99 291
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
Spor listesi Sonuclar
1.@Niran Nevra 1290
2. @medine66 1250
3.@selensu82
1025
Tebrikler kizlar
bende oyle yaptim canim. Lesli arkasina bu aleti. Su gobegim,bacak ve kollarimi agrisindan hissetmiyirum,aciyorBendede var bu aletten cıkarıyım. Baza altından ıyı aklıma getırdın
Ben kollarım ıcın kullanmıştım gobrk için becerememiştım
Bence leslie arkasından bununla çalış 15,dk gb
masallah rabbim hayirli uzun omur versin.Bende 3cocuk var balımoğlum 15 kızım 10
Bebeğimde pazar gunu 1yasında olucak
Gunaydin canim. Ayni ev, is, cocuklarla oyna,odev yap derken gunler bitiyor iste.Günaydınnnnnnn❣
Nasılsınz kızlaaar
Gunaydin canimGünaydın kizlarrr
Günaydın tatlimGünaydınnnnnnn❣
Nasılsınz kızlaaar
Bu sekilde gidersen hedefe kesin ulasirsin canimİnşallah canim. Allah kısmet ederse yeni yıla istedigim kiloda girmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?