- 31 Ekim 2013
- 21.641
- 72.781
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.961
Günaydın tatlımGünaydınnnnnnn
Nasılsınz kızlaaar
İnşallah canımİnşallah canim. Allah kısmet ederse yeni yıla istedigim kiloda girmek istiyorum.
Günaydın kuzumGünaydın kizlarrr
iyi gidiyor şükür canım zorlamaya başladı artık bel, sırt ağrıları yatarken rahat değilimGunaydn cnm iyi sagol senin nasil gidiyor hamilelik :)
bende iyiyim canım Şükür aynı vala süreklicuma menusu olmus canim afiyet olsun
kahvalti kalabalik girunsede sadece simit fazla olmus abla. Onuda aksami hafif gecirerek telafi etmissin
gayet guzel canim afiyet olsun
oglenin salatayla gecirseymissin daha iyi olurmus canim.
afiyet olsun cok guzel
1ligi kimselere vermiyorsunHandandandan @medine66 senide tebrik ederim canim
bende oyle yaptim canim. Lesli arkasina bu aleti. Su gobegim,bacak ve kollarimi agrisindan hissetmiyirum,aciyor
masallah rabbim hayirli uzun omur versin.
Gunaydin canim. Ayni ev, is, cocuklarla oyna,odev yap derken gunler bitiyor iste.
Sen nasilsin
MaşAllah canım daim olsun insAllah moralinGünaydın tatlim ❤❤
Bugün çok motiveyim, yeniden asılma vakti
Sen neler yapiyosun, nasıl gidiyor hamilelik, başladin mi yeniden dikkat etmeye?
Hoşgeldin canm. Nasılsın bebişe isim buldunuz muGünaydınnnnnnn❣
Nasılsınz kızlaaar
Bende karantinadan sonra okula zayıf dönmek istiyorum.İnşallah canim. Allah kısmet ederse yeni yıla istedigim kiloda girmek istiyorum.
Bende çoğu maddede kendimi buldım 2 ve 8 en baştaKızlar derin bilgiler peşindeyim.
Bakın bugün ne buldum.
Şahsen kendimde doğruladım birçok maddesini...
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 2610167
2, 3, 5, 9, 15 ve nicelerinde kendimi buldum sanırımKızlar derin bilgiler peşindeyim.
Bakın bugün ne buldum.
Şahsen kendimde doğruladım birçok maddesini...
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 2610167
evet citi pitiligi severim ama kendimce degil, bekar saniyorlar hep Sinir oluyorum. Birde cocuklarla disari cikinca Millet tip tip bakiyorBaya şaşırdım haa küçük sanıyodum bn seni çıtı pıtısn zati
ne güzel dimi büyütmüs bayaAllah bağışlasın. Erken kalkan yol alır, erken evlenen......bizde 30lu yaşlarda bebelerle uğraşıyoruz
insallah canim gidecek kilolarBende karantinadan sonra okula zayıf dönmek istiyorum.
Birde Bayramda kızkardeşlerimi şaşırtmak istiyorum
Kızkardeşlerimin tepkisini merak ediyorum
1 yıl oldu görüşmeyeli, (hiç inanmadılar kilo verebileceğime, kendileri 34-36 beden)
Ah derin yarama parmak bastın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?