Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

NİSAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(27 Mart-24 Nisan) (4 haftalık)

Handandandan (73)----------68.6
ekim2009 (91)----------87
Jasminium84 (64. 1)----------60
@zsaracoglu (78.2)----------72
askrhpozitif (79.7)----------75
Poni Bon (79.9)-------------76
@Furha63 (69.2)-------------67
Ucmelekannesi (69.5)----------65
GastrikAsit (71.5)----------66
@ela_naz2019 (86.9)------------79.9
@Zeycan123 (63.2)----------60
Mefkurem (91.6)---------- 87
@medine66 (64.8)----------61
@Pnrrr-20 (72)----------68
@Tekrar dene (81)-------------78
@Gulbe seker (102.7)---------- 98
Dream00 (55.7)----------54

Herkes hedefini belirlemiş bulunmakta

Hedefleri 4 haftalık belirlediğimiz için herkesin haftalık hedefi aylık hedefinin 1/4 'ü...

Eğer hergün azimli olursak ay sonu hedeflerimize ulaşırız ve isimlerimizin karşısında emojisi olur...

Bayrama 8 hafta kaldı, eğer sebatkar olursak Bayramda herkesi şaşırtırız....

Son düzenleme:
Gunaydn cnm iyi sagol senin nasil gidiyor hamilelik :)
iyi gidiyor şükür canım zorlamaya başladı artık bel, sırt ağrıları yatarken rahat değilim şükür bugünümuze yine de
bende iyiyim canım Şükür aynı vala sürekli
Günaydın tatlim ❤❤
Bugün çok motiveyim, yeniden asılma vakti
Sen neler yapiyosun, nasıl gidiyor hamilelik, başladin mi yeniden dikkat etmeye?
MaşAllah canım daim olsun insAllah moralin vala ev işi kızım ye iç yat aynı şeyler çok değişik bişey yok açıkçası hamilelik artık zorluyor canım biraz kalitesiz uyku vuruyor en çok vala ne kadar dikkat etmeye çalışsam da şu sıra olmuyor moralim yok hep evde olmaktan kaynaklı tartilmiyorum bile çok

İnşallah canim. Allah kısmet ederse yeni yıla istedigim kiloda girmek istiyorum.
Bende karantinadan sonra okula zayıf dönmek istiyorum.
Birde Bayramda kızkardeşlerimi şaşırtmak istiyorum
Kızkardeşlerimin tepkisini merak ediyorum
1 yıl oldu görüşmeyeli, (hiç inanmadılar kilo verebileceğime, kendileri 34-36 beden)

Baya şaşırdım haa küçük sanıyodum bn seni çıtı pıtısn zati
evet citi pitiligi severim ama kendimce degil, bekar saniyorlar hep Sinir oluyorum. Birde cocuklarla disari cikinca Millet tip tip bakiyor
Allah bağışlasın. Erken kalkan yol alır, erken evlenen...... bizde 30lu yaşlarda bebelerle uğraşıyoruz
ne güzel dimi büyütmüs baya Bende Hemen yapaydim 10 yasinda olurdu büyük kizim diyorum
insallah canim gidecek kilolar

Handandandan listeye öss stresini de mi eklesek (hele de bir meslek liseli olarak )
Ah derin yarama parmak bastın...
Malum zamanın post-modern darbesi yüzünden şu anda isteğim konumda değilim.
ÖSS sınavında Sözel 89 net, Sayısal 80 nete rağmen bu konumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…