Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederiz canım kendimden utandım
Kucuk bız gıbı olmasın dıye mucadele verıyorum ama 10 uyumaya alıştırmaya calışıyorum olucak gıbı
Benim alt komşumun da kocası esnaf (bosh servisi) adam geç geliyor beraber vakit geçirmek için geç uyuyorlar adam öğlene doğru gidiyor işe onların çocukları da geç uyuyor
Baya şaşırdım haa küçük sanıyodum bn seni çıtı pıtısn zati
Hepsi zayıflıktan bak görmediğimiz bi insanı bile zayıf olduğundan daha küçük sanıyoruz oysa benle yaşıt ben de Aralık’ta 32 olacağım hatta bikaç ay küçüğüm
Kızlar derin bilgiler peşindeyim.
Bakın bugün ne buldum.
Şahsen kendimde doğruladım birçok maddesini...
Sizler neler düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 2610167
Benim de uyduğunu düşündüğüm birkaç madde var ama en çok 6 yani epigenetik annem babamla kendi tabağı gibi doldururdu bizim tabakları herkesin tabağı eşitti daha çocukken. bazen hasta olduğumuzda yemek istemediğimizde zorla yedirirdi yemek yemezsek ölecekmişiz gibi davranırdı ki hala öyle düşünür garibim o da anneliği çocuğun karnını doyurmak sanmış dede ve babaanne ile yaşadığımız için içinden geldiği gibi sevip saramamış bizi bizim için yapabileceği en iyi şey karnımızı tıka basa doldurmak olmuş kendini öyle tatmin edebilmiş diye düşünüyorum

Ah derin yarama parmak bastın...
Malum zamanın post-modern darbesi yüzünden şu anda isteğim konumda değilim.
ÖSS sınavında Sözel 89 net, Sayısal 80 nete rağmen bu konumdayım.
Netlerin çok iyiymiş çok hakkımız yendi çok. 0.3-0.8 katsayısından çok beni peder çok yıprattı. Malum dershaneye yollamadı para da vermezdi öss kitabı alıyım.. O zamanlar milliyette abbas güçlü çözümlü deneme yayınlıyordu her çarşamba onun sayesnde kazandm bnde tabi örgüne yollanmadım. Liseye de yollamıcaktı zatn peder, amcam kızdı da yolladı. Atanınca da mutlu olmadı beni bıraktı geldi sonra arayıp sormadı bile.. annem yanıma geldi 1 ay kaldı diye anneme 3 ay küsmüşlüğü bile vardı sonra annemde gelmedi...Gelde bunları yaşayıp kilo ver.. Kendime de çok kızıyorum geriye dönüp bakınca evden kurtulduğum halde çok kafaya taktım bunları. Beni eşim iyileştirdi psikolojik olarak annem babam o benm gidiyim bi kahve yapıym adama içimdn geldi

Kız daha ne istiyosun keşke beni de ablası filan sansalar

Bende 1-2 ay evveline kadar çocukların tabağına bizimki kadar yemek koyuyordum ve bitirmek zorunda idiler.
En son bir gün patladılar
"Siz büyüksünüz biz küçük neden aynı miktarda yemek yiyoruz, bizim midemize küçük "diye..
O zaman dank etti bende, şimdi kimsenin tabağına yemek koymuyorum, herkes yiyebileceği kadar alıyor.

Aynen ya çok haklısın. Bende hep 80 üstü olduğum için en az 3 yaş büyük gösterdiğimi söylerlerdi. O zaman yaza 5 yaş küçülüyoruz

Çok iyi yapmışsın ve bizim evde sabah namazını müteakiben dedem sayesinde kaldırılır erkenden kahvaltı yapar günde 3 öğün yemek yedirilirdik sanki askeriyedeydik şimdi kızım Yemek istemeyince asla zorlamıyorum

Hepsi zayıflıktan bak görmediğimiz bi insanı bile zayıf olduğundan daha küçük sanıyoruz oysa benle yaşıt ben de Aralık’ta 32 olacağım hatta bikaç ay küçüğüm
abla de bakim
allah bozmasin canim

Handandandan listeye öss stresini de mi eklesek (hele de bir meslek liseli olarak )
Bir meslek lisesi mağduru daha ve ben bölümümü hiç sevmiyorum gidebileceğim en iyi bölüme gitmiştim. O zaman Anadolu lisesi kazandığım halde babam beni sırf köyde oturuyoruz her gün 2 saat gidip dönmem sorun olur ve oranın yurdu var diye oraya vermişti tabi ortaokul müdürümüzün de etkisi yok değil bilgisayar geleceğin bölümüymüş yemişim geleceği ben sevdiğim bi bölüm okuyor muyum kimsenin umrunda değildi tabi

Aynen ya çok haklısın. Bende hep 80 üstü olduğum için en az 3 yaş büyük gösterdiğimi söylerlerdi. O zaman yaza 5 yaş küçülüyoruz
Öğrencilerimin yalancısıyım
Onlara göre biraz daha zayıf olsam 25-26 gösteriyormuşum.
Böyle kaç gösteriyorum diyorum en fazla 30 diyorlar

Böyle annelere babalara sahip olan kızlar genelde babasının karakterinde biriyle evlilik yapar.
Seçimini çok doğru yapmışsın o zaman canım, tebrik ederim seni.
Son cümlen çok duygulandırdı beni

Ne yazık ki anne babamızı seçemiyoruz ama ne şanslısın ki sana böyle hissettiren bi eşin var
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın her daim mutlu olun

İnşallah hedefine ulasirsin benim de koca inanmıyordu ilk başta verebilecegime hatta iddia bile koydu sen 65 ol yeni telefon alacağım sana diye dalga geçmişti benle inşallah ulaşırız hedeflere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…