- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.001
canım Zuhal ablanin etiketine de yazdım aynını vallahi su ara pek tartilmiyorum unutuyorum çokta dikkat edemiyorum gece uykularım çok bölük pörçük sabaha karşı tam dalıyorum bu sefer de geç uyanıyorum sonra kahvaltı ev işi vs derken hep tartilayim diyorum unutuyorum, kızım eşim evde olunca onlara sürekli birşeyler yapıyorum tadına da bakıyorum bu ev karantinası yaramadı bana pazartesi nasip olursa niyetlenmeyi düşünüyorum irademi toparlamak adına bklm hareketsizlik zaten çok sinir bozucu
Hb canım çok şükür diyelim canım sen nasılsınHoşgeldin canm. Nasılsın bebişe isim buldunuz mu
Ketojenik diyette hiç aç hissetmiyorsun canımArkadaşlar Karatay hariç hem doyurucu hem de etkili bir zayıflama yöntemi var mı bildiginiz lütfen tavsiye edin çok acikiyorum nedense artık
Ya evet o vardı değil mi instada yabancılar hep keto filan yazıyor sanırım çok tercih ediliyor bir bakayım teşekkür ederimKetojenik diyette hiç aç hissetmiyorsun canım
Benim menüleri inceleyebilirsin
Nişasta, un ve şeker içeren hiçbirsey yok
Baklavada neymis en güzeli karinda olaniEşim pazara gitti, sebze meyve almak için.
5 kutuda baklava almış,
"ne yapacağız bu kadar tatlıyı" dedim.
Buzdolabına atıp her hafta birini çıkaracakmışız
Azmimi ve direnebilme kapasitemi ölçüyor
Gelecek o baklavalarBaklavada neymis en güzeli karinda olani
Günaydın balımmm
Ayyyy yok artık aaaaa, #direnNiranEşim pazara gitti, sebze meyve almak için.
5 kutuda baklava almış,
Ben de az önce Leslie fatburn yaptım bence bi 5 kilo vermişimdir
Eline sağlık canım***20-26 Mart Arası Menü Paylaşım Listesi***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
I Ilyusa + + + + + + +
Poni Bon + + + + + - +
@zsaracoglu + + + + + + +
TemelinSafinazi + + + + + ++
Jasminium84 + + + + + + +
askrhpozitif + + + + + - -
@tugbap - + + + + + +
Ucmelekannesi + + + + + + +
@ela_naz2019 + + + + + - +
Handandandan + + + + + + +
@Furha63 - + + + + + -
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
Jasminium84
askrhpozitif
@tugbap
Poni Bon
@Tekrar dene
Geç kaldı canım kusura bakmayınEline sağlık canım
Merve'nin sarı kartının birinin silinmesi gerekmiyor mu?Geç kaldı canım kusura bakmayın
Çok iyi vermişsin canım tebriklerHayırlı cumalar kızlar
Kılo bildirimi yapıp kahvaltıyı hazırlıyım
Cuma 83
Bugun 81.6
Fark 1,4
Bukadar beklemiyordum kalori saymak işe yaradı
Sunu fark ettım saglıklı besın dıye kalorı mıktarını fazla tutuyormuşum
Mesala 2dılım peynır yemek gb..
Ben bildiğiniz saldım bu ay. Hiç hayal ettiğim gibi olmadı. Ama zararın neresinden dönersem kâr. Aklım başıma çabuk geldi
MART AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(27 Mart) (4 haftalık)
Handandandan (75) === 71..........73
ekim2009 (91.9).…..…….89..........91
Jasminium84 (65,5)...............61........64,1
Huban1234 (56.3)====53...........
@zsaracoglu (80.00) -------> 75 ..........78.2
askrhpozitif (84.00).........>78.8........79.7
Poni Bon (83.6)-------》78..........79.9
@selensu82 (55.9)…….......>>54..........55.5
@Furha63 (71.00)=======69.00..........69.2
L4L4 (64.00)------------------>>62..........
Ucmelekannesi (73)........... 69..........69.5
GastrikAsit (69)........66..........71.5
@ela_naz2019 (89.8)---------》85..........86.9
eceboce (65,5)-------------- > 62..........
TemelinSafinazi (65.3)~~~~~(62)..........63.2
Hedefine ulaşanlaraemojisi koyacaktım ama hevesim kursağımda kaldı...
Şimdi herkes neden hedefine ulaşamadığını bizimle paylaşsın
Burdayım artık kuzumartik burdaysan taze kilo cabuk gider canim
twbrikler canim.hisgeldin 7 lereins
ins canim
tebrikler canin cok iyu
dogru olabilir canim
hayirli nice yaslari olsun kuzunun.
Bence gayet guzel kilolar verdin veriyorsun canim
ins abla
Bence ikisini de yap canım farklı şekillerde faydaları olur.Eki Görüntüle 2609925 Kizlar bende bu aletten var.
Su an leslie olarakmi devam etsem yoksa bunu mu yapsam. Yada ikisini birden mi yapsam.
4 sene once bu aletle cakisarak gobegimi toparlamistim. Ne dersiniz
İyi ki 9. Takım ❤❤CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 667. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.Handandandan === % 3.95 ===
2.askrhpozitif === % 2.92 ===
3. @ela_naz2019 === % 1.59 ===
4.Poni Bon === % 1.11 ===
5. @zsaracoglu === % 1.01 ===
6.TemelinSafinazi === % 0.47 ===
7. I Ilyusa === % 0.31 ===
8.Jasminium84 === % 0.31 ===
9. @selensu82 === % 0.18 ===
10. @Furha63 === % 0.14 ===
ETAP SONUNCUSU
Ucmelekannesi === % 0
Kuzu geç kaldım cevap vermekte kusura bakma. Sabah ya da akşam fark eder mi bilmiyorum. Ben sabahları içiyorum ve direk etkisi oluyor.Hadi ya şimdi içsem olur mu
Evde olmak hepimizi etkiledi ama salmamamiz lazım canım. Hele senin daha sağlıklı beslenmen lazımiyi gidiyor şükür canım zorlamaya başladı artık bel, sırt ağrıları yatarken rahat değilimşükür bugünümuze yine de
bende iyiyim canım Şükür aynı vala sürekli
MaşAllah canım daim olsun insAllah moralinvala ev işi kızım ye iç yat aynı şeyler çok değişik bişey yok açıkçası hamilelik artık zorluyor canım biraz kalitesiz uyku vuruyor en çok vala ne kadar dikkat etmeye çalışsam da şu sıra olmuyor moralim yok hep evde olmaktan kaynaklı tartilmiyorum bile çok
Bir dönemin mağdurları malesefAh derin yarama parmak bastın...
Malum zamanın post-modern darbesi yüzünden şu anda isteğim konumda değilim.
ÖSS sınavında Sözel 89 net, Sayısal 80 nete rağmen bu konumdayım.
Aileleri de bugünün şartlarıyla degerlendirmemek gerekiyor tatlım, malesef daha bilinçsizdi ebeveynler, ama gün geçtikçe eğitimin önemi anlaşılmaya başlandı.Netlerin çok iyiymiş çok hakkımız yendi çok. 0.3-0.8 katsayısından çok beni peder çok yıprattı. Malum dershaneye yollamadı para da vermezdi öss kitabı alıyım.. O zamanlar milliyette abbas güçlü çözümlü deneme yayınlıyordu her çarşamba onun sayesnde kazandm bnde tabi örgüne yollanmadım. Liseye de yollamıcaktı zatn peder, amcam kızdı da yolladı. Atanınca da mutlu olmadı beni bıraktı geldi sonra arayıp sormadı bile.. annem yanıma geldi 1 ay kaldı diye anneme 3 ay küsmüşlüğü bile vardı sonra annemde gelmedi...Gelde bunları yaşayıp kilo ver.. Kendime de çok kızıyorum geriye dönüp bakınca evden kurtulduğum halde çok kafaya taktım bunları. Beni eşim iyileştirdi psikolojik olarak annem babam o benmgidiyim bi kahve yapıym adama içimdn geldi
Şaka gibiiiiEşim pazara gitti, sebze meyve almak için.
5 kutuda baklava almış,
Evet canım malesef. 2 defa geri dönüp kontrol ettim ben mi görmedim diye ama 2 menü eksikMerve'nin sarı kartının birinin silinmesi gerekmiyor mu?
Şimdi gördüm, yeni sarı kart
Allah saglik huzur versinde bu günlerde gececek cnmİdare ediyoruz abla çok şükür valla su sıra pek gelemiyorum gece uykularım pek kaliteli değil sabaha karşı uyuyorum geç kalkıyorum sonra da kahvaltı ev işi kızım derken akşam oluyor evin içinde moralim fena açıkçası tam yürüyüş yapacağım diye kendimi ayarladığım dönemler eve tıkıldık bu süreç daha da baya uzayacak belli Allah sonumuzu hayır eylesinkilo durumuna da pek bakmıyorum açıkçası unutuyorum tartilmayi ondan bildiremedim de sen nasılsın
ne kadar güçlü bi kizmişin ki imkansizliklar içinde büyük basari elde etmişin tatlim valla helal olsunNetlerin çok iyiymiş çok hakkımız yendi çok. 0.3-0.8 katsayısından çok beni peder çok yıprattı. Malum dershaneye yollamadı para da vermezdi öss kitabı alıyım.. O zamanlar milliyette abbas güçlü çözümlü deneme yayınlıyordu her çarşamba onun sayesnde kazandm bnde tabi örgüne yollanmadım. Liseye de yollamıcaktı zatn peder, amcam kızdı da yolladı. Atanınca da mutlu olmadı beni bıraktı geldi sonra arayıp sormadı bile.. annem yanıma geldi 1 ay kaldı diye anneme 3 ay küsmüşlüğü bile vardı sonra annemde gelmedi...Gelde bunları yaşayıp kilo ver.. Kendime de çok kızıyorum geriye dönüp bakınca evden kurtulduğum halde çok kafaya taktım bunları. Beni eşim iyileştirdi psikolojik olarak annem babam o benmgidiyim bi kahve yapıym adama içimdn geldi
orda da abla olmak istemiyorumAklıma parlak bir fikir geldi
Takımdakileri kilolarına göre kronolojik olarak sıralayalım, herkes kendinden kilolu olan herkese "Abla" desin...
karbon insani daha cok aciktiriyor cnmArkadaşlar Karatay hariç hem doyurucu hem de etkili bir zayıflama yöntemi var mı bildiginiz lütfen tavsiye edin çok acikiyorum nedense artık
Yuzdesi 2.yi gecenlerin sari kartlari tümden silinse nasil olurEvet canım malesef. 2 defa geri dönüp kontrol ettim ben mi görmedim diye ama 2 menü eksik
Tünaydın canım,Tunaydinnn
Mutlu haftasonlari 1.olan takimim
olalim bana uyar canim:)) yaris baslasin ozaman:))Benim de 7 kilom kaldı vermem gereken rakip olalım mı
hamilelik kilolari deyince benimki aklima geldi..dogumdan 2 gun sonra sutum geldi ama nerdeyse damarlarim patliycakti resmen okadar sismisti..nerdeyse 1 ay boyunca yemek yememistim suyu bile en fazla 2 3 bardak iciyodum 1 gunde sirf sut olmasin diye.1 ayda butun kilolar gitmisti.jerkes cok sasirmisti:).sonra hersey normale donunce emzirirken almistim geriİçimi dökmeyi bekloyor musum
4 aylik olacak canim. Buraya başladığımda 2.5 aylikti. Ben cok duraksamadan ilerledim ortalama her hafta 1 kilo gitti gibi belki o yuzdendir. Eğer takilsaydim bende senin gibi düşünebilirdim. Verecegiz Allah in izniyle. Ben kendime bi liste belirledim günlük ne yiyebilirim ne kadar yiyebilirim diye ve 21 gün boyunca bu listeye uyuyorum. 1 gün ara verip bi daha başlıyorum. Çok alıştım ve sevdim.
hadi insallah kaptanim:)))bende hep bayram gezmesini dusunuyorum.ozamana kadar zayiflayif ne kadar zayifsin diye biraz iltifat duymak istiyorum:))NİSAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(27 Mart-24 Nisan) (4 haftalık)
Handandandan (73)----------68.6
ekim2009 (91)----------87
Jasminium84 (64. 1)----------60
@zsaracoglu (78.2)----------72
askrhpozitif (79.7)----------75
Poni Bon (79.9)-------------76
@Furha63 (69.2)-------------67
Ucmelekannesi (69.5)----------65
GastrikAsit (71.5)----------66
@ela_naz2019 (86.9)------------79.9
TemelinSafinazi (63.2)----------60
Mefkurem (91.6)---------- 87
I Ilyusa (64.8)----------61
@Pnrrr-20 (72)----------68
@Tekrar dene (81)-------------78
@Gulbe seker (102.7)---------- 98
Dream00 (55.7)----------54
Herkes hedefini belirlemiş bulunmakta
Hedefleri 4 haftalık belirlediğimiz için herkesin haftalık hedefi aylık hedefinin 1/4 'ü...
Eğer hergün azimli olursak ay sonu hedeflerimize ulaşırız ve isimlerimizin karşısındaemojisi olur...
Bayrama 8 hafta kaldı, eğer sebatkar olursak Bayramda herkesi şaşırtırız....
bendese var bi kac madde dogru gercektenKızlar derin bilgiler peşindeyim.
Bakın bugün ne buldum.
Şahsen kendimde doğruladım birçok maddesini...
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 2610167
boyun kacti kaptanim?kac kiloya kadar zayiflamak istiyosun?!Bende karantinadan sonra okula zayıf dönmek istiyorum.
Birde Bayramda kızkardeşlerimi şaşırtmak istiyorum
Kızkardeşlerimin tepkisini merak ediyorum
1 yıl oldu görüşmeyeli, (hiç inanmadılar kilo verebileceğime, kendileri 34-36 beden)
aldimi peki telefonuİnşallah hedefine ulasirsin benim de koca inanmıyordu ilk başta verebilecegime hatta iddia bile koydu sen 65 ol yeni telefon alacağım sana diye dalga geçmişti benleinşallah ulaşırız hedeflere
sana bol sans diliyorum.insallah zaferle atlatirsin o baklavalari yememeyi:)Eşim pazara gitti, sebze meyve almak için.
5 kutuda baklava almış,
eline saglik canim:))***20-26 Mart Arası Menü Paylaşım Listesi***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
I Ilyusa + + + + + + +
Poni Bon + + + + + - +
@zsaracoglu + + + + + + +
TemelinSafinazi + + + + + ++
Jasminium84 + + + + + + +
askrhpozitif + + + + + - -
@tugbap - + + + + + +
Ucmelekannesi + + + + + + +
@ela_naz2019 + + + + + - +
Handandandan + + + + + + +
@Furha63 - + + + + + -
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
Jasminium84
askrhpozitif
@tugbap
Poni Bon
@Tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?